Digitalkameror APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Smartphones

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Nokia Lumia 535


Ilse Jurriën : 2014-11-11 12:00:00
Microsoft Lumia 535 Windows Phone smartphone : Microsoft introducerar den nya Lumia 535. Få allt det bästa med Skype, Office och OneDrive inkluderat som en del av den senaste och största Windows Phone-upplevelsen, till ett överkomligt pris. Tack vare vidvinkelobjektivet får det plats mer i dina selfies och Skype-videosamtal med den framåtriktade 5-megapixelkameran. Nokia Lumia 535 är fullmatad med avancerade funktioner och egenskaper som färgstark design, stor femtumsskärm som är lättläst i solljus samt fyrkärnig processor för en smidig smartphone-upplevelse. Om det inbyggda minnetsutrymmet på 8 GB och gratis 15 GB lagringsplats på OneDrive inte räcker till får du ytterligare 128 GB genom att lägga till ett microSD-kort.


Samsung Galaxy Note 4 nu tillgänglig


Ilse Jurriën : 2014-11-08 19:45:00
Samsung Galaxy Note 4 smartphone : Samsung Galaxy Note 4 finns nu på butikshyllan! Med en ännu bättre S Pen och en imponerande skärm att skriva på får du ut så mycket mer av din mobil i vardagen vare sig du arbetar, skapar eller socialiserar. Med nya och förbättrade S Pen - med vilken du kan skriva direkt på skärmen - har det blivit ännu enklare att klippa, klistra, skapa och spara innehåll. Den förfinade känsligheten i S Pen återskapar känslan av att skriva med en penna. Du kan också fotografera anteckningar från ett papper eller whiteboard som du direkt kan redigera i S Note för att lägga till dina egna tankar och funderingar.


Samsung Galaxy Note Edge


Ilse Jurriën : 2014-11-06 08:00:00
Samsung Galaxy Note Edge smartphone : Samsungs senaste innovation Galaxy Note Edge kommer till Sverige. På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung Galaxy Note Edge, en Note med en helt ny design med en unikt utformad skärm som böjer sig över telefonens sida. Den rundade skärmen på Note Edge ger snabb åtkomst till ofta använda appar, notiser och funktioner även när telefonens skydd är stängt. - Galaxy Note Edge visar tydligt Samsungs innovationskraft och hur vi ligger i framkant inom skärmteknik. Det är fruktansvärt roligt att vi nu tar Note Edge till den svenska marknaden, säger Andreas Bergqvist, produktchef för mobiltelefoner på Samsung i Norden. I december kommer telefonen till Sverige.


LG F60 en 4G smartphone


Ilse Jurriën : 2014-11-04 16:30:00
LG F60 Android smartphone : LG utökar sitt utbud av 4G-mobiler genom att lansera nya LG F60, som ger snabbast möjliga uppkoppling via 4G LTE. En kraftfull Quad-Core-processor och Android 4.4 KitKat gör det möjligt att använda alla populära appar och streamingtjänster mjukt och laggfritt. Givetvis kommer F60 med LG:s hyllade användarfunktioner som nått stora framgångar i bland annat flaggskeppsmodellen LG G3. LG F60 har en slimmad, elegant och kompakt design samt en skarp 4,5-tums IPS-skärm och ett kraftfullt batteri för den perfekta balansen mellan prestanda, vikt och storlek för timmar av underhållning och produktivitet. LG F60 kommer att finnas tillgänglig på den svenska marknaden från och med slutet av oktober.


LG G3 S smartphone


Ilse Jurriën : 2014-11-04 16:20:00
LG G3S Android smartphone : Nu lanseras LG G3 S D722 på den svenska marknaden. LG G3 S är en mindre version av LG's hyllade flaggskeppsmobil G3 och ger en liknande premiumupplevelse med samma sofistikerade metallic-utseende, smarta funktioner och snabba laserautofokusteknik som återfinns i G3, men i ett mer kompakt format som domineras av en HD-skärm på fem tum med riktigt tunna ramar. Med de här egenskaperna i kombination med dess prisnivå hamnar LG G3 S i en klass för sig i mellansegmentet.


Nokia Lumia smartphones


Ilse Jurriën : 2014-11-03 11:20:00
Nokia Lumia 830 och 735 smartphones : Microsoft har offent-liggjort svenskt säljstartsdatum och pris för de senaste medlemmarna i den prisbelönta Lumia-familjen. Från och med nu kommer Lumia 830 kommer att finnas tillgänglig i svenska butiker med ett rekommenderat återförsäljarpris på endast 3 495 kronor inklusive moms. Samma dag börjar Lumia 735 att säljas exklusivt av Elgiganten till det rekommenderade priset 2 495 kronor inklusive moms. Båda Nokia Lumia telefonerna för samman det bästa av Windows Phone och de främsta innovationerna från Lumia, med den senaste uppdateringen Windows Phone 8.1 installerad från start för bästa möjliga användarupplevelse, tillsammans med den senaste uppdateringen Lumia Denim som ger exklusiva funktioner och appar till Lumia-familjen.


Sony Xperia Z3


Ilse Jurriën : 2014-10-22 10:45:00
Sony Xperia Z3 Android smartphone : Xperia Z3 är den smartphone som klarar mer och går ett steg längre - oavsett om det gäller en löprunda i regnet eller ett hopp ner i poolen en varm sommardag. Med den högsta vattenskyddsklassen hittar du rätt i hällregnet, tar bilder under vatten eller bara torkar av din telefon om du råkat spilla på den. Den ultratunna designen med aluminiumram gör Xperia Z3 till en Android-smartphone med hållbarhet och stil i skön förening. Det är en smartphone som låter dig göra mer än någonsin tidigare, utan att bli avbruten. För de som inte nöjer sig med ett liv på halvfart.


Sony Xperia E3


Ilse Jurriën : 2014-10-22 10:30:00
Sony Xperia E3 smartphone : Xperia E3 ger dig kvalitet och design från Sony i ett paket som passar in i din livsstil. Den här tunna och lätta 4G-mobilen är enkel att använda med en hand och perfekt för ett aktivt liv. Tack vare en reptålig skärm och extra slitstarka hörn hålls mobilen fräsch och funktionell längre. Med användarvänliga Sony Xperia E3 är det roligt och enkelt att fotografera och filma, även när det är bråttom. Ta fram mobilen och starta kameran på bara några sekunder med skaka-och-starta-appen. Fånga det magiska ögonblicket med en app som Social live, och dela det från din supersnabba 4G-mobil.


Nokia Lumia 830


Ilse Jurriën : 2014-10-13 12:25:00
Nokia Lumia 830 smartphone : Nokia Lumia 830 är byggd för ett liv i rörelse. Ta fantastiska bilder med PureView-kameran, synkronisera ditt digitala liv med OneDrive och dela viktiga ögonblick på sociala nätverk - det är den perfekta telefonen för människor som vill vara uppkopplade. Nokia Lumia 830 har en 10-megapixel PureView-kamera med OIS och Zeiss-optik - den tar fantastiska bilder både hemma och på konserter. Och med Rich Recording med tre mikrofoner är det enklare än någonsin att ta högkvalitativa filmer med bra ljud. Med Lumia 830 skapar den iögonfallande blandningen av metall och polykarbonat en känsla av balans och harmoni - den känns fantastisk i handen och ser snygg ut på bordet framför dig.


Nokia Lumia 735


Ilse Jurriën : 2014-10-13 12:20:00
Nokia Lumia 735 smartphone : Vi presenterar den smartphone som är byggd för selfies och Skype. Få med mer i bilderna än någonsin tidigare med 5-megapixelkameran med vidvinkel på framsidan av Lumia 735. Det har aldrig varit enklare att fånga det som händer bakom dig - fler vänner i dina gruppselfies och mer familj i dina gratis Skype-videosamtal. Bli mer personlig än någonsin med Windows Phone 8.1. Levande paneler, bara med Windows Phone, håller dig uppdaterad med det som är viktigt i din värld. Använd Action Center för att se alla aviseringar på ett ställe. Och anpassa startskärmens bakgrundsbild och se dina anpassningsbara levande paneler komma till liv på ett helt nytt sätt.


HTC Desire 510


Ilse Jurriën : 2014-10-10 17:40:00
HTC Desire 510 smartphone : Låt inte det förmånliga priset lura dig. Den fyrkärniga processorn gör att HTC Desire 510 kan utnyttja 4G fullt ut och gör det möjligt att visa fantastisk grafik, använda flera appar samtidigt och få samma jämna spelupplevelse som med en smartphone i premiumklassen. Den fyrkärniga Qualcomm Snapdragon-processorn gör HTC Desire 510 supersnabb och ger dig en smartphone med hög prestanda. Du får en smidig surfupplevelse med högre renderingshastighet, snabb spelgrafik och strömning av video, samt möjligheten att snabbt växla mellan många appar utan avbrott. Den generösa 4,7-tumsskärmen imponerar med högupplösta detaljer och klara färger. HTC Desire 510 ger en uppslukande smartphoneupplevelse genom att kombinera mycket hög prestanda med en fantastisk skärm.


Samsung Galaxy S5 Active


Ilse Jurriën : 2014-10-01 10:30:00
Samsung Galaxy S5 Active smartphone : Samsung släpper Galaxy S5 Active, Samsungs toppmodell i en förpackning som klarar de mest påfrestande omständigheterna. Galaxy S5 Active är utformad för dig som inte vill behöva oroa dig över att telefonen ska ta skada, oberoende om du arbetar i en påfrestande miljö eller älskar bergsklättring och forsränning. Samsungs senaste Galaxy är testad för det mesta, håller bättre emot vatten, damm och stötar. Utöver IP67-klassningen, som innebär att telefonen tål både vatten och damm, har Galaxy S5 Active klarat ett militärt test (MIL-STA-810G). Testet utsätter telefonen för 18 olika miljöförhållanden så som stora temperaturförändringar, höjdskillnader, damm och sand samt stötar och vibrationer.


Apple iPhone 6 smartphones


Ilse Jurriën : 2014-09-15 19:00:00
Apple iPhone 6 och iPhone 6 Plus : Apple presenterade iPhone 6 och iPhone 6 Plus, de största förbättringarna av iPhone någonsin. Två nya modeller med otrolig 4,7- och 5,5-tums Retina HD-skärm erbjuder innovativ teknik i en helt ny, imponerande tunn och sömlös design. De nya iPhone-enheterna har ett precisionsutformat unibody-hölje i anodiserat aluminium som sömlöst följer skärmens formade glas, vilket ger en helt jämn och sömlös yta. iPhone 6 och iPhone 6 Plus har utformats för att vara tunnare än någonsin med en större display i en design som ändå är bekväm att hålla i och enkel att använda.


Samsung Galaxy Alpha


Ilse Jurriën : 2014-08-14 11:35:00
Samsung Galaxy Alpha Smartphone : Idag visade Samsung upp Galaxy Alpha, det senaste tillskottet i Galaxy-serien, som har en helt ny utformning. Med sofistikerad design, gedigen konstruktion och en ram i metall kombinerar Galaxy Alpha ett elegant yttre med ett kraftfullt inre. Samsung Galaxy Alphas eleganta estetik och kompakta konstruktion representerar en helt ny design, skapad för dig som inte vill behöva tumma på funktionaliteten för att uttrycka din personliga stil. Rundade hörn, metallram och en mjuk baksida är några av karaktärsdragen i Galaxy Alphas stilrena formspråk. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen är Samsung Galaxy Alpha en av de tunnaste Galaxy-produkterna någonsin och ligger perfekt i handen.


Nokia Lumia 930


Ilse Jurriën : 2014-07-13 08:10:00
Nokia Lumia 930 smartphone : Microsoft har offentliggjort lanseringsdatumet för den nya flaggskeppsmobilen Lumia 930 i Sverige. Lanseringen av Lumia 930 innebär att svenska konsumenter får tillgång till en telefon som kombinerar det bästa av vad Microsoft och Lumia har att erbjuda, samt ger den ultimata foto- och videoupplevelsen i en smartphone. “Vi är glada att kunna erbjuda Lumia 930 till våra svenska kunder. Det är en telefon som erbjuder den perfekta kombinationen av Microsoft och Lumia, med banbrytande teknik för att ge den ultimata foto- och videoupplevelsen i en smartphone. I dagens sociala värld där miljarder människor delar med sig av vardag och fest genom Facebook och andra sociala medier är det en viktigare funktion för användaren än någonsin”, säger Niels Kjelstrup, nordisk produktchef på Microsoft Devices.


Nokia Lumia 635


Ilse Jurriën : 2014-07-13 08:00:00
Nokia Lumia 635 smartphone : Lumia 635 är den första 4G-telefonen med senaste versionen av Windows Phone 8.1 och nu är den på plats i Sverige. Med Lumia 635 får konsumenten en smartphone-upplevelse som saknar motstycke inom detta prissegment. Telefonen har snabb uppkoppling via 4G, quad-core processor samt en 4,5 tum stor ClearBlack LCD-skärm. Dessutom bygger Lumia 635 vidare på det designspråk och den användarupplevelse som Lumia-familjen gjort sig känd för inom såväl highend-produkter som för produkter inom lägre prissegment. Att Nokia Lumia 635 är den första 4G-telefonen med Windows Phone 8.1 gör den till en ännu mer personlig smartphone där det går snabbt och enkelt att skräddarsy innehållet i telefonen för att hålla sig uppkopplad mot allt som är viktigt för den enskilde användaren.


LG F70


Ilse Jurriën : 2014-07-05 08:00:00
LG F70 4G-mobilen : LG Electronics lanserar nu den nya 4G-mobilen LG F70 D315 i Sverige. Uppföljaren till förra årets storsäljare Optimus F5 har försetts med större skärm, bättre batteri, fyrkärnig processor samt senaste versionen av Android. Dessutom har F70 och en rad nya smarta funktioner som gör den både enkel och rolig att använda. LG F70 är den perfekta mobilen för användare som vill ha en snygg och stilren smartphone med 4G och stor skärm. Kameran på fem megapixlar och en stor bildskärm på 4,5 tum gör F70 perfekt för att fota och titta på bilder, eller för att ta del av streamat innehåll och surfa via det snabba 4G-nätet.


Samsung Galaxy S5 mini


Ilse Jurriën : 2014-07-04 10:45:00
Samsung Galaxy S5 mini smartphone : Idag offentliggjordes Samsung Galaxy S5 mini, en kompakt version av Samsungs senaste toppmodell. Den mindre varianten levererar hög prestanda och har samma fokus på hälsa och trygghet som Galaxy S5. Galaxy S5 mini har trots sin ringa storlek en fantastisk AMOLED-skärm på 4,5 tum och används enkelt med en hand. Den perforerade, mjuka baksidan känns igen från Galaxy S5 och ger telefonen ett modernt och elegant uttryck. Likt Galaxy S5 är minin vatten- och dammtålig (IP67-klassad) och har smarta funktioner som Ultra Power Saving Mode, pulsmätare, fingeravläsare samt kompatibilitet med Samsungs senaste wearables.


LG G3


Ilse Jurriën : 2014-05-28 20:35:00
LG G3 smartphone : LG Electronics har nu äntligen presenterat företagets efterlängtade smartphone LG G3 för världen. LG G3 är uppföljaren till företagets framgångsrika LG G2, och den nya innovativa toppmodellen har utrustat med det bästa som dagens teknik kan erbjuda, tillsammans med smakfull design, användarvänligt gränssnitt och smarta funktioner. LG G3 har lyxig metallinspirerad design och marknadens första Quad HD-skärm med fantastisk bildkvalitet. Med sina 2560×1440 har G3 mer än 75 procent fler pixlar än en Full HD-skärm. Med 538 pixlar per tum får du en extrem detaljrikedom och skarpare bilder än du ser i ett tryckt magasin. Kombinerat med en avancerad 13MP-kamera med optisk bildstabilisering och supersnabb laserautofokus, samt ett batteri som räcker hela dagen och en bit in på nästa, tar LG G3 dig till en ny nivå.


LG G2 mini


Ilse Jurriën : 2014-05-28 20:30:00
LG G2 Mini smartphone : Nu lanseras LG G2 Mini på den nordiska marknaden. G2 Mini visades upp för första gången på Mobile World Congress i Barcelona i februari och är den första kompakta modellen i LG:s G-serie av premium-smartphones. G2 Mini är försedd med samma stilrena design och genomtänkta användarfunktioner som den prisvinnande LG G2, men i ett mindre format och till ett lägre pris som tar G-serien till en större publik. LG G2 Mini har, precis som övriga modeller i G-serien, LG:s smarta Rear Key. Modellen är perfekt för konsumenter som vill uppdatera sin smartphone med en kompakt, minimalistisk men ändå kraftfull mobil i mellanprisklassen.






Canon 1300D
Nikon D7500 DSLR
Panasonic Lumix TZ90 digitalkamera
Canon PowerShot SX730 HS superzoomkamera
Canon EOS 77D och 800D SLR-Kameror
Canon EOS M6 mirrorless systemkamera
Pentax KP systemkamera
Panasonic Lumix DC-GH5 Micro-FourThirds kamera
Panasonic Lumix GX800 spegellös systemkamera
Panasonic Lumix FZ82 zoom kamera
Canon PowerShot G9 X Mark II