Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



LG Optimus True HD LTE

Ilse Jurriën : 2012-05-28 10:00:00
LG Optimus True HD LTE i Sverige : LG Electronics har identifierat Norden som en prioriterad marknad inom 4G LTE (Long Term Evolution) och lanserar nu LG Optimus True HD LTE i Sverige. Detta är en del i LG:s långsiktiga satsning på 4G LTE. Med 4G LTE utvecklas nätverken och tillåter högre hastigheter som därmed öppnar för oanade möjligheter med mobilanvändningen. LG Optimus True HD LTE är världens första LTE-mobil med HD-skärm. Modellen blev snabbt en favorit på de marknader där den först lanserades - USA, Kanada, Japan och Sydkorea. I januari 2012 meddelade LG att försäljningen av Optimus LTE efter bara tre månader hade överskridit en miljon enheter, vilket gör att den ligger i bräschen för den nya LTE-eran. Nu lanseras alltså den populära modellen i Sverige.


Samsung Galaxy S3

Ilse Jurriën : 2012-05-08 09:55:00
Samsung Galaxy S3 smartphone : Efter många rykten och spekulationer kan Samsung presentera Galaxy S3. Det är tredje generationen av Samsungs framgångsrika smartphone-modell Galaxy S. Varje tidigare modell har varit en stark kombination av hårdvara och mjukvara för att ge användaren maximal användarupplevelse. Samsung Galaxy S3 följer samma tradition och tar ett stort steg i att integrera mobiltelefonens funktionalitet och prestanda med vår vardag och vårt mänskliga beteende. Som stöd har Samsung Galaxy S3 utrustats med en 4,8 tum stor skärm av hd-superamoledteknik, quad-coreprocessor, en åtta megapixelkamera bak och en 1,9 megapixelkamera fram. I sin helhet har Samsung Galaxy S3 ett flertal innovationer där mobilen möter människans behov.


Nokia Lumia 610

Ilse Jurriën : 2012-04-05 09:00:00
Nokia Lumia 610 Windows Phone : Nokia presenterar en prisvärd Lumia och en perfekt introduktion till Windows Phone. Windows Phone är som bekant vår primära plattform för smartphones och vi breddar nu utbudet av produkter med Windows Phone genom att lansera Nokia Lumia 610, den hittills mest prisvärda modellen i Lumia-serien. Samtidigt rullar vi ut den hyllade Nokia Lumia 900 till fler marknader utanför USA. Nokia Lumia 610 är riktad till ungdomar och ger enkelt tillgång till sociala nätverk, surfning, musik, spel, navigering och tiotusentals applikationer i Windows Phone Marketplace. Den finns i fyra fina färger, kommer att kosta runt 1800 kr exklusive skatter och eventuella subventioner. Vi återkommer med datum för säljstart i Sverige när det är spikat.


Nokia 808 PureView

Ilse Jurriën : 2012-04-03 10:00:00
Nokia 808 Pureview kommer till Sverige : Efter fantastisk respons efter lanseringen av Nokia 808 Pureview bland svenska operatörer, återförsäljare och konsumenter, kan vi nu med nöje meddela att Nokia 808 Pureview kommer att säljas i Sverige. Nokia 808 Pureview utsågs under Barcelona till “Best New Mobile Handset, Device or Tablet at Mobile World Congress 2012” något som vi såklart är mycket stolta över! Vi återkommer med information om pris, tillgänglighet och datum för säljstart inom kort. Men vi kan alltså nu bekräfta att denna unika kameratelefon med 41 megapixel-kamera och Carl Zeiss-optik, kommer att börja säljas i Sverige, till skillnad mot det som kommunicerats i anslutning till Mobile World Congress.


Samsung Galaxy Pocket

Ilse Jurriën : 2012-03-16 10:40:00
Samsung Galaxy Pocket smart mobil : Samsung breddar sitt utbud av mobiltelefoner med en liten, lätt och smidig smart mobil. Samsung Galaxy Pocket kombinerar bra prestanda med ett attraktivt pris. I linje med sin devis en smart mobil per livsstil lanserar Samsung nu Galaxy Pocket. Det är en mobil perfekt för den lilla handen, men även för de med lite större händer och som önskar en smart mobil i det lilla formatet. Samsung Galaxy Pocket är bara tolv millimeter smal och väger endast 97 gram, men är något av en tungviktare tack vare sin snabba processor på 832 megahertz, som ger en skön flytande känsla på den 2,8 tum stora skärmen. Stark processorkraft är inte vanligt för en mobil i den här prisklassen.


Samsung Galaxy S2 LTE

Ilse Jurriën : 2012-03-04 20:30:00
Samsung Galaxy S2 LTE smartphone i Sverige : Efterlängtad som få. Men snabbare än någon annan. Europas första 4g-mobil Samsung Galaxy S2 LTE har landat i Sverige. Nu kommer de till butikerna. - Det skulle vara spännande att få veta vem som blir först i Europa med att köpa en 4g-mobil, säger Michael Alström, Samsungs nordiska produktchef för nya mobiltekniker. Sedan Samsung lanserade världens första 4g/lte-modem för två år sedan har frågan ställts när den första 4g/lte-mobilen kommer. Nu är den här och heter Samsung Galaxy S2 LTE. - Någon måste ju vara först, säger Michael Alström på Samsung.


LG Optimus 2X

Ilse Jurriën : 2012-01-24 22:25:00
LG Optimus 2X mobiltelefon : LG Electronics meddelar att en Android 2.3.4-uppdatering av den populära mobiltelefonen LG Optimus 2X (P990) finns tillgänglig för nedladdning från och med nu. Medan LG Optimus 2X har lanserat en ny vit finish. Med Android 2.3 har Google uppdaterat sitt operativsystem på flera nivåer. Uppdateringen förenklar spel och applikationsutveckling, vilket i slutändan ger en bättre och mer fulländad upplevelse för användaren. Fokus har legat på förbättringar för spel, multimedia och kommunikation. Bland annat kan spel nu ha mjukare animationer och leverera en bättre helhetsupplevelse på LG Optimus 2X.


Sony Xperia S

Ilse Jurriën : 2012-01-24 14:15:00
CES 2012 - Sony Xperia S smartphone : Sony Xperia S, den första smartphonen i Sonys Xperia NXT serie, den nya generationens smartphones, dök upp vid presskonferensen på CES 2012 i Las Vegas. Sony Xperia S är en Android smartphone som levererar en unik bildupplevelse tack vare den högupplösta skärmen och en 12 MP kamera som kan ta bilder på 1.5 sekunder direkt från standby-läge. Sony Xperia S har dessutom en kraftfull 1.5GHz dual-core processor för snabbare prestanda. Sony Xperia S möjliggör användarvänlig anslutning till en rad olika skärmar för att användaren på bästa sätt ska kunna dela och uppleva telefonens innehåll. Oavsett om det är via en TV, smartphone, laptop eller surfplatta, finns ett stort urval av anslutningsmöjligheter.






Nikon D750
Olympus OM-D E-M1
Canon PowerShot SX60 HS
Samsung NX1
Canon EOS 7D Mark II
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Panasonic Lumix DMC-LX100
Nikon D750
Sony A5100 systemkamera
Canon PowerShot SX520 HS och SX400 IS
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5