Digitalkameror APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Smartphones

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Galaxy S3 miljöcertifierad


Ilse Jurriën : 2012-11-05 21:30:00
Samsung Galaxy S3 miljöcertifierad i Sverige : Samsung är den första och enda tillverkaren av mobiltelefoner att erbjuda produkter som uppnår certifieringen PAS 2050 från brittiska Carbon Trust. PAS 2050 är den globala standarden för att mäta en produkt eller tjänsts utsläpp av växthusgaser under dess livstid. Den här gången är det succén Samsung Galaxy S3 - som hittills har sålts i över 20 miljoner exemplar - som har fått den gröna stämpeln. Galaxy S3 har lägre koldioxidutsläpp än sin föregångare, Galaxy S2. En effektivare laddare, mindre råvarumaterial och lägre utsläpp vid tillverkning bidrar till att den smarta telefonens miljöpåverkan minskar med upp till 14 procent. Därför kan användare av Galaxy S3 njuta av en fantastisk telefon och samtidigt vara ansvarsfulla konsumenter.


Samsung Galaxy S3 mini


Ilse Jurriën : 2012-11-05 21:25:00
Samsung Galaxy S3 mini Android smartphone : Så snygg. Så smäcker. Så mänsklig. Men mindre. Samsung Galaxy S3 mini är en kompakt version av dundersuccén Galaxy S3. Det lilla formatet till trots har Galaxy S3 mini en fyratums superamoled-skärm och är minst lika snygg som storebror Galaxy S3. Men bara för att Galaxy S3 mini är liten betyder det inte att man kan göra mindre med den. Tvärtom. Den är späckad med intelligent teknik och du interagerar med den på ett naturligt sätt. Med Smart Stay släcks inte skärmen på Galaxy S3 mini så länge man håller ögonen på den. Läser man ett sms och vill svara genom ett telefonsamtal lyfter man bara luren mot örat och telefonen ringer själv upp mottagaren med Direct Call.


Apple iPhone 5


Ilse Jurriën : 2012-09-15 09:00:00
Apple iPhone 5 iOS 6 smartphone : Apple presenterade iPhone 5, den tunnaste och lättaste modellen av iPhone någonsin, med en helt ny design och imponerande ny 4-tums Retina-skärm, en Apple-utvecklad A6-processor för blixtsnabba prestanda och ultrasnabb trådlös teknik - samt ännu bättre batteritid. Apple iPhone 5 levereras med iOS 6, världens mest avancerade mobila operativsystem med fler än 200 nya funktioner, till exempel en helt ny version av appen Kartor med Apple-designad kartografi och navigering med anvisningar steg för steg, Facebook-integrering, Passbook-hantering och ännu fler funktioner och språk för Siri. Apple iPhone 5 finns i antingen vitt/silver eller svart/skiffer.


Nokia Lumia 920


Ilse Jurriën : 2012-09-06 16:05:00
Nokia Lumia 920 smartphone : Nokia presenterar en ny smartphone i Lumia serien : Lumia 920. Nokia Lumia 920 är den första i Nokias Windows Phone 8 serien och innehåller en mängd nyheter. Nokia Lumia 920 är flaggskeppet och har den senaste PureView-tekniken, vilket låter dig ta knivskarpa bilder utan att använda blixt. Det har aldrig varit enklare att ta bra bilder eller filmer inomhus eller på natten. Kameran, som har en sensor på 8.7 megapixel, är utrustad med en avancerad optisk bildstabilisator och optik från Carl Zeiss, vilket ger möjlighet att ta bilder i klass med en riktig SLR-kamera. Kameran tar ungefär fem gånger bättre bilder i dåliga ljusförhållanden, jämfört med andra smartphones. En nyhet är också att Nokia Lumia 920 har


Nokia Lumia 820


Ilse Jurriën : 2012-09-06 16:00:00
Nokia Lumia 820 smartphone : Nokia presenterar en ny smartphone i Lumia serien : Lumia 820. Nokia Lumia 820 är den första i Nokias Windows Phone 8 serien och innehåller en mängd nyheter. Nokia Lumia 820 är en elegant smartphone i mellanklassen som erbjuder samma känsla och utseende som de mer avancerade Lumia-modellerna. Lumia 820 erbjuder utbytbara skal som gör det möjligt att byta utseende och att ladda den trådlöst. Det finns även plats för ett micro-SD minneskort under skalet. Nokia Lumia 820 kommer i rött, gult, grått, cyan, lila, vitt och svart.


Sony Xperia V


Ilse Jurriën : 2012-09-02 19:50:00
Sony Xperia V smartphone : Sony har utökat sin Xperia smartphone serie med Sony Xperia V, för den ultimata LTE smartphone-upplevelsen. Håll farten uppe. Se strömmande video som bara flyter fram. Ladda ner appar i ett kick och kör dem på stört. Tack vare den senaste generationens supersnabba, tvåkärniga 1,5 GHz-processor Snapdragon S4 och hastigheten hos LTE tillhör väntan det förgångna. För alltid. Den Sony Xperia V är en supersnabb LTE-smartphone med HD-kvalitet som är vattentålig. Besvara samtalet i hällregnet. Kolla e-posten i kökshon. Din smarta, eleganta och hållbara Sony Xperia V har inget emot lite vatten. Den tål vatten bäst av alla smartphones.


Sony Xperia J


Ilse Jurriën : 2012-09-02 19:45:00
Sony Xperia J smartphone : Sony har utökat sin Xperia smartphone serie med Sony Xperia J, en Android smartphone för den ultimata underhållningen på en stor skärm. En fantastisk kombination av elegant design och enastående skärmstorlek och skärpa. Med Sony Xperia J är partyt aldrig långt borta. Denna slanka Android smartphone förbinder dig med bilder, musik och mycket mer över. Med Sony Xperia J du hålla kontakten med vänner. Vad är nytt med det? Tack vare de smarta ljuseffekterna i Sony Xperia J missar du inget. Ljuset ger dig information om inkommande meddelanden, Facebook-uppdateringar och mycket mer - och du håller kontakten med stil. Vill du hellre se den du pratar med? Använd den framåtriktade kameran för ett videosamtal.


Nokia 808 Pure View


Ilse Jurriën : 2012-06-24 20:35:00
Nokia 808 Pure View smartphone i Sverige : I dag säljstartar vi den nya och prisbelönta Nokia 808 PureView i Sverige! Nokia 808 Pure View kombinerar en stor och högupplöst 41-megapixel sensor, Carl Zeiss optik och en av Nokia specialutvecklad pixel-teknik. Detta innebär otroligt skarpa och detaljerade bilder, samt att kameran presterar väldigt bra i mörka förhållanden. Nokia 808 PureView smartphone har också kapacitet att spara bilder i ett komprimerat format, vilket möjliggör en enklare delning via e-mail, MMS och i sociala nätverk. Nokia 808 Pure View finns i färgerna svart, vit, röd och förväntat pris är 5 900 kr.


LG Optimus True HD LTE


Ilse Jurriën : 2012-05-28 10:00:00
LG Optimus True HD LTE i Sverige : LG Electronics har identifierat Norden som en prioriterad marknad inom 4G LTE (Long Term Evolution) och lanserar nu LG Optimus True HD LTE i Sverige. Detta är en del i LG:s långsiktiga satsning på 4G LTE. Med 4G LTE utvecklas nätverken och tillåter högre hastigheter som därmed öppnar för oanade möjligheter med mobilanvändningen. LG Optimus True HD LTE är världens första LTE-mobil med HD-skärm. Modellen blev snabbt en favorit på de marknader där den först lanserades - USA, Kanada, Japan och Sydkorea. I januari 2012 meddelade LG att försäljningen av Optimus LTE efter bara tre månader hade överskridit en miljon enheter, vilket gör att den ligger i bräschen för den nya LTE-eran. Nu lanseras alltså den populära modellen i Sverige.


Samsung Galaxy S3


Ilse Jurriën : 2012-05-08 09:55:00
Samsung Galaxy S3 smartphone : Efter många rykten och spekulationer kan Samsung presentera Galaxy S3. Det är tredje generationen av Samsungs framgångsrika smartphone-modell Galaxy S. Varje tidigare modell har varit en stark kombination av hårdvara och mjukvara för att ge användaren maximal användarupplevelse. Samsung Galaxy S3 följer samma tradition och tar ett stort steg i att integrera mobiltelefonens funktionalitet och prestanda med vår vardag och vårt mänskliga beteende. Som stöd har Samsung Galaxy S3 utrustats med en 4,8 tum stor skärm av hd-superamoledteknik, quad-coreprocessor, en åtta megapixelkamera bak och en 1,9 megapixelkamera fram. I sin helhet har Samsung Galaxy S3 ett flertal innovationer där mobilen möter människans behov.


Nokia Lumia 610


Ilse Jurriën : 2012-04-05 09:00:00
Nokia Lumia 610 Windows Phone : Nokia presenterar en prisvärd Lumia och en perfekt introduktion till Windows Phone. Windows Phone är som bekant vår primära plattform för smartphones och vi breddar nu utbudet av produkter med Windows Phone genom att lansera Nokia Lumia 610, den hittills mest prisvärda modellen i Lumia-serien. Samtidigt rullar vi ut den hyllade Nokia Lumia 900 till fler marknader utanför USA. Nokia Lumia 610 är riktad till ungdomar och ger enkelt tillgång till sociala nätverk, surfning, musik, spel, navigering och tiotusentals applikationer i Windows Phone Marketplace. Den finns i fyra fina färger, kommer att kosta runt 1800 kr exklusive skatter och eventuella subventioner. Vi återkommer med datum för säljstart i Sverige när det är spikat.


Nokia 808 PureView


Ilse Jurriën : 2012-04-03 10:00:00
Nokia 808 Pureview kommer till Sverige : Efter fantastisk respons efter lanseringen av Nokia 808 Pureview bland svenska operatörer, återförsäljare och konsumenter, kan vi nu med nöje meddela att Nokia 808 Pureview kommer att säljas i Sverige. Nokia 808 Pureview utsågs under Barcelona till “Best New Mobile Handset, Device or Tablet at Mobile World Congress 2012” något som vi såklart är mycket stolta över! Vi återkommer med information om pris, tillgänglighet och datum för säljstart inom kort. Men vi kan alltså nu bekräfta att denna unika kameratelefon med 41 megapixel-kamera och Carl Zeiss-optik, kommer att börja säljas i Sverige, till skillnad mot det som kommunicerats i anslutning till Mobile World Congress.


Samsung Galaxy Pocket


Ilse Jurriën : 2012-03-16 10:40:00
Samsung Galaxy Pocket smart mobil : Samsung breddar sitt utbud av mobiltelefoner med en liten, lätt och smidig smart mobil. Samsung Galaxy Pocket kombinerar bra prestanda med ett attraktivt pris. I linje med sin devis en smart mobil per livsstil lanserar Samsung nu Galaxy Pocket. Det är en mobil perfekt för den lilla handen, men även för de med lite större händer och som önskar en smart mobil i det lilla formatet. Samsung Galaxy Pocket är bara tolv millimeter smal och väger endast 97 gram, men är något av en tungviktare tack vare sin snabba processor på 832 megahertz, som ger en skön flytande känsla på den 2,8 tum stora skärmen. Stark processorkraft är inte vanligt för en mobil i den här prisklassen.


Samsung Galaxy S2 LTE


Ilse Jurriën : 2012-03-04 20:30:00
Samsung Galaxy S2 LTE smartphone i Sverige : Efterlängtad som få. Men snabbare än någon annan. Europas första 4g-mobil Samsung Galaxy S2 LTE har landat i Sverige. Nu kommer de till butikerna. - Det skulle vara spännande att få veta vem som blir först i Europa med att köpa en 4g-mobil, säger Michael Alström, Samsungs nordiska produktchef för nya mobiltekniker. Sedan Samsung lanserade världens första 4g/lte-modem för två år sedan har frågan ställts när den första 4g/lte-mobilen kommer. Nu är den här och heter Samsung Galaxy S2 LTE. - Någon måste ju vara först, säger Michael Alström på Samsung.


LG Optimus 2X


Ilse Jurriën : 2012-01-24 22:25:00
LG Optimus 2X mobiltelefon : LG Electronics meddelar att en Android 2.3.4-uppdatering av den populära mobiltelefonen LG Optimus 2X (P990) finns tillgänglig för nedladdning från och med nu. Medan LG Optimus 2X har lanserat en ny vit finish. Med Android 2.3 har Google uppdaterat sitt operativsystem på flera nivåer. Uppdateringen förenklar spel och applikationsutveckling, vilket i slutändan ger en bättre och mer fulländad upplevelse för användaren. Fokus har legat på förbättringar för spel, multimedia och kommunikation. Bland annat kan spel nu ha mjukare animationer och leverera en bättre helhetsupplevelse på LG Optimus 2X.


Sony Xperia S


Ilse Jurriën : 2012-01-24 14:15:00
CES 2012 - Sony Xperia S smartphone : Sony Xperia S, den första smartphonen i Sonys Xperia NXT serie, den nya generationens smartphones, dök upp vid presskonferensen på CES 2012 i Las Vegas. Sony Xperia S är en Android smartphone som levererar en unik bildupplevelse tack vare den högupplösta skärmen och en 12 MP kamera som kan ta bilder på 1.5 sekunder direkt från standby-läge. Sony Xperia S har dessutom en kraftfull 1.5GHz dual-core processor för snabbare prestanda. Sony Xperia S möjliggör användarvänlig anslutning till en rad olika skärmar för att användaren på bästa sätt ska kunna dela och uppleva telefonens innehåll. Oavsett om det är via en TV, smartphone, laptop eller surfplatta, finns ett stort urval av anslutningsmöjligheter.






Canon 1300D
Nikon D7500 DSLR
Panasonic Lumix TZ90 digitalkamera
Canon PowerShot SX730 HS superzoomkamera
Canon EOS 77D och 800D SLR-Kameror
Canon EOS M6 mirrorless systemkamera
Pentax KP systemkamera
Panasonic Lumix DC-GH5 Micro-FourThirds kamera
Panasonic Lumix GX800 spegellös systemkamera
Panasonic Lumix FZ82 zoom kamera
Canon PowerShot G9 X Mark II