Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Galaxy S3 miljöcertifierad

Ilse Jurriën : 2012-11-05 21:30:00
Samsung Galaxy S3 miljöcertifierad i Sverige : Samsung är den första och enda tillverkaren av mobiltelefoner att erbjuda produkter som uppnår certifieringen PAS 2050 från brittiska Carbon Trust. PAS 2050 är den globala standarden för att mäta en produkt eller tjänsts utsläpp av växthusgaser under dess livstid. Den här gången är det succén Samsung Galaxy S3 - som hittills har sålts i över 20 miljoner exemplar - som har fått den gröna stämpeln. Galaxy S3 har lägre koldioxidutsläpp än sin föregångare, Galaxy S2. En effektivare laddare, mindre råvarumaterial och lägre utsläpp vid tillverkning bidrar till att den smarta telefonens miljöpåverkan minskar med upp till 14 procent. Därför kan användare av Galaxy S3 njuta av en fantastisk telefon och samtidigt vara ansvarsfulla konsumenter.


Samsung Galaxy S3 mini

Ilse Jurriën : 2012-11-05 21:25:00
Samsung Galaxy S3 mini Android smartphone : Så snygg. Så smäcker. Så mänsklig. Men mindre. Samsung Galaxy S3 mini är en kompakt version av dundersuccén Galaxy S3. Det lilla formatet till trots har Galaxy S3 mini en fyratums superamoled-skärm och är minst lika snygg som storebror Galaxy S3. Men bara för att Galaxy S3 mini är liten betyder det inte att man kan göra mindre med den. Tvärtom. Den är späckad med intelligent teknik och du interagerar med den på ett naturligt sätt. Med Smart Stay släcks inte skärmen på Galaxy S3 mini så länge man håller ögonen på den. Läser man ett sms och vill svara genom ett telefonsamtal lyfter man bara luren mot örat och telefonen ringer själv upp mottagaren med Direct Call.


Apple iPhone 5

Ilse Jurriën : 2012-09-15 09:00:00
Apple iPhone 5 iOS 6 smartphone : Apple presenterade iPhone 5, den tunnaste och lättaste modellen av iPhone någonsin, med en helt ny design och imponerande ny 4-tums Retina-skärm, en Apple-utvecklad A6-processor för blixtsnabba prestanda och ultrasnabb trådlös teknik - samt ännu bättre batteritid. Apple iPhone 5 levereras med iOS 6, världens mest avancerade mobila operativsystem med fler än 200 nya funktioner, till exempel en helt ny version av appen Kartor med Apple-designad kartografi och navigering med anvisningar steg för steg, Facebook-integrering, Passbook-hantering och ännu fler funktioner och språk för Siri. Apple iPhone 5 finns i antingen vitt/silver eller svart/skiffer.


Nokia Lumia 920

Ilse Jurriën : 2012-09-06 16:05:00
Nokia Lumia 920 smartphone : Nokia presenterar en ny smartphone i Lumia serien : Lumia 920. Nokia Lumia 920 är den första i Nokias Windows Phone 8 serien och innehåller en mängd nyheter. Nokia Lumia 920 är flaggskeppet och har den senaste PureView-tekniken, vilket låter dig ta knivskarpa bilder utan att använda blixt. Det har aldrig varit enklare att ta bra bilder eller filmer inomhus eller på natten. Kameran, som har en sensor på 8.7 megapixel, är utrustad med en avancerad optisk bildstabilisator och optik från Carl Zeiss, vilket ger möjlighet att ta bilder i klass med en riktig SLR-kamera. Kameran tar ungefär fem gånger bättre bilder i dåliga ljusförhållanden, jämfört med andra smartphones. En nyhet är också att Nokia Lumia 920 har


Nokia Lumia 820

Ilse Jurriën : 2012-09-06 16:00:00
Nokia Lumia 820 smartphone : Nokia presenterar en ny smartphone i Lumia serien : Lumia 820. Nokia Lumia 820 är den första i Nokias Windows Phone 8 serien och innehåller en mängd nyheter. Nokia Lumia 820 är en elegant smartphone i mellanklassen som erbjuder samma känsla och utseende som de mer avancerade Lumia-modellerna. Lumia 820 erbjuder utbytbara skal som gör det möjligt att byta utseende och att ladda den trådlöst. Det finns även plats för ett micro-SD minneskort under skalet. Nokia Lumia 820 kommer i rött, gult, grått, cyan, lila, vitt och svart.


Sony Xperia V

Ilse Jurriën : 2012-09-02 19:50:00
Sony Xperia V smartphone : Sony har utökat sin Xperia smartphone serie med Sony Xperia V, för den ultimata LTE smartphone-upplevelsen. Håll farten uppe. Se strömmande video som bara flyter fram. Ladda ner appar i ett kick och kör dem på stört. Tack vare den senaste generationens supersnabba, tvåkärniga 1,5 GHz-processor Snapdragon S4 och hastigheten hos LTE tillhör väntan det förgångna. För alltid. Den Sony Xperia V är en supersnabb LTE-smartphone med HD-kvalitet som är vattentålig. Besvara samtalet i hällregnet. Kolla e-posten i kökshon. Din smarta, eleganta och hållbara Sony Xperia V har inget emot lite vatten. Den tål vatten bäst av alla smartphones.


Sony Xperia J

Ilse Jurriën : 2012-09-02 19:45:00
Sony Xperia J smartphone : Sony har utökat sin Xperia smartphone serie med Sony Xperia J, en Android smartphone för den ultimata underhållningen på en stor skärm. En fantastisk kombination av elegant design och enastående skärmstorlek och skärpa. Med Sony Xperia J är partyt aldrig långt borta. Denna slanka Android smartphone förbinder dig med bilder, musik och mycket mer över. Med Sony Xperia J du hålla kontakten med vänner. Vad är nytt med det? Tack vare de smarta ljuseffekterna i Sony Xperia J missar du inget. Ljuset ger dig information om inkommande meddelanden, Facebook-uppdateringar och mycket mer - och du håller kontakten med stil. Vill du hellre se den du pratar med? Använd den framåtriktade kameran för ett videosamtal.


Nokia 808 Pure View

Ilse Jurriën : 2012-06-24 20:35:00
Nokia 808 Pure View smartphone i Sverige : I dag säljstartar vi den nya och prisbelönta Nokia 808 PureView i Sverige! Nokia 808 Pure View kombinerar en stor och högupplöst 41-megapixel sensor, Carl Zeiss optik och en av Nokia specialutvecklad pixel-teknik. Detta innebär otroligt skarpa och detaljerade bilder, samt att kameran presterar väldigt bra i mörka förhållanden. Nokia 808 PureView smartphone har också kapacitet att spara bilder i ett komprimerat format, vilket möjliggör en enklare delning via e-mail, MMS och i sociala nätverk. Nokia 808 Pure View finns i färgerna svart, vit, röd och förväntat pris är 5 900 kr.






Nikon D7100
Panasonic Lumix DMC-GM5
Panasonic Lumix DMC-LX100
Nikon D750
Sony A5100 systemkamera
Canon PowerShot SX520 HS och SX400 IS
Pentax XG-1
Nikon D810
Sony A7s
Nikon Coolpix S9700
Nikon Coolpix S9600
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5