Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Bildskärm (1)
Digitalkamera (1)
Digitalkamera introduktion (1)
Mobile imaging (2)
Mobiltelefoner (5)
Pris (3)
Readers (1)
Skrivare (1)
Smartphones (6)
Tablets (1)


Samsung SH100 bästa sociala media kamera

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:05:00
Samsung SH100 bästa sociala media kamera : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung SH100 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung NX 20-50mm bästa objektiv

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:00:00
Samsung NX 20-50mm bästa objektiv för kompakta system : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. NX-objektivet Samsung 20-50 mm är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, kameran Samsung SH100 och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung ML-6510 skrivare

Ilse Jurriën : 2011-06-15 11:15:00
Samsung ML-6510 skrivare : 62 sidor per minut. Det är det nya hastighetsrekordet för svarvita skrivare, och innehas av Samsungs nya företagsmodell ML-6510. Kön vid skrivaren har aldrig varit kortare än nu. Men Samsungs nya företagsskrivare erbjuder inte bara kort väntetid utan också en hög driftsäkerhet och smarta lösningar som minskar företagets miljöpåverkan. Världens snabbaste svartvita skrivare, Samsungs ML-6510, skickar ut vanliga A4-utskrifter på mindre än en sekund per sida. Bakom den snabba utskriftshastigheten ligger skrivarens dubbelkärniga processor på 700 megahertz och ett systemminne på upp till 768 megabyte. För att kunna hantera tunga dokument snabbt och effektivt stödjer Samsungs ML-6510 dessutom gigabit-nätverk, som gör att även tunga filer kan överföras och utan att skapa väntetider.


Samsung W200

Ilse Jurriën : 2011-05-25 08:00:00
Samsung W200 videokamera : Samsungs nya tåliga videokamera W200 klarar både att följa med i poolen och tappas i marken och är inte rädd för vare sig sand eller solsken. Dessutom ryms den i fickan utan problem. Samsung W200 är med andra ord en perfekt videokamera som förevigar sommarsemestern i full hd. Samsungs nya vattentäta och robusta videokamera W200 uppfyller säkerhetsklassificeringen IP58 och är därmed speciellt anpassad för att klara kraven från vitt skilda utmaningar, från snorkling eller kanotpaddling till bergsklättring. Nu när sommaren närmar sig med alla dess glädjeämnen, som resor till fjärran länder, äventyr i skog och mark eller mysiga badstunder är Samsung W200 bra att ha till hands.


Samsung Galaxy S2

Ilse Jurriën : 2011-05-11 12:45:00
Samsung Galaxy S2 smartphone : Den här veckan skeppas Samsungs tunnaste smarta mobil ut till butikerna. Men Samsungs nya Galaxy S2 är inte bara tunnare, utan även snabbare, smartare, skarpare och lättare än storsäljaren Galaxy S. Genom att vara först ut med en snabbt arbetande dubbelkärnig processor på 1,2 gigahertz samt en skärm på 4,3 tum och en knivskarp bildkvalitet sätter Samsung en helt ny standard för smarta mobiler. Samsungs succé Galaxy S har sålts i 14 miljoner exemplar, och nu är det dags för efterföljaren. Med Samsung Galaxy S2 utnyttjar Samsung möjligheterna med Android 2.3 till fullo, och sätter ny standard för smarta mobiler. Norden är bland de första länderna i världen som nu får ta del av Samsungs nya flaggskepp.


Samsung Galaxy Tab 10.1 och 8.9

Ilse Jurriën : 2011-04-19 15:25:00
Samsung Galaxy Tab 10.1 och 8.9 i USA : Vid den stora telekommässan CTIA Wireless i Orlando i USA visade Samsung på tisdagen upp världens hittills två tunnaste surfplattor. De mäter båda endast extremt tunna 8,6 millimeter. För Norden kan den ena komma att lanseras även med 4G (LTE). Samsung breddar nu sin familj av surfplattor ytterligare. Med Samsung Galaxy Tab 10.1 och Samsung Galaxy Tab 8.9 har Samsung nu presenterat tre storlekar i syskonskaran av surfplattor tillsammans med den första Samsung Galaxy Tab med sjutumsskärm som finns i butik. De nya syskonens skärmstorlek mäter 8,9 respektive 10,1 tum.


Samsung smarta 3D LED TV

Ilse Jurriën : 2011-04-19 15:15:00
Samsung 3D LED TV : Samsungs nyskapande smarta tv är nu på väg ut i butikerna. Hyr film eller se på tv-program när du själv vill. Eller surfa på webben. Eller sök och spela enkelt upp musik, film och bilder på teven från hemmanätverket. Eller titta på tv och Facebook - samtidigt. Årets utmanande smarta tv-kollektion är här. Och fungerar därtill självklart också som vanlig tv.


Samsung Galaxy S2

Ilse Jurriën : 2011-03-01 08:10:00
Samsung Galaxy S2 mobiltelefon : Samsung lanserar nya Galaxy mobiltelefon, Samsung Galaxy S2. Samsung Galaxy S lanserades i förra sommaren och blev en global succé med mer än tio miljoner sålda exemplar världen över. Nu kommer efterträdaren Samsung Galaxy S2. Och den är större, snålare, lättare, smalare, snabbare och smartare. Skärmen är på hela 4,27 tum och är en förbättrad version av Samsungs framgångsrika skärmteknologi super-amoled. Bilden är kristallklar med en skärpa som ger en detaljrikedom vi aldrig har sett tidigare på en mobil - även när man är utomhus eller tittar från en snäv betraktningsvinkel. Samtidigt har Samsung lyckats minska skärmens energiförbrukning.






Nikon D7100
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX Mini
Samsung WB350F
Samsung Galaxy NX
Samsung NX300
Samsung WB250F
Samsung NX300
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX20, NX210 och NX1000
Samsung W200
Samsung ST30
Samsung NX100
Samsung WP10
Samsung EX1 och WB2000
Samsung ST1000, ST550 och ST500
Samsung NX
Fånga sommaren med Samsungs digitalkameror
Samsung S1060
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5