Digitalkameror APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Bildskärm (1)
Digitalkamera (1)
Digitalkamera introduktion (1)
Mobile imaging (2)
Mobiltelefoner (5)
Pris (3)
Readers (1)
Skrivare (1)
Smartphones (6)
Tablets (1)


Samsung Galaxy S2 med LTE


Ilse Jurriën : 2011-12-28 12:30:00
Samsung Galaxy S2 4G-mobil med LTE : Sverige blir nu först ut i Europa med en 4G-mobil och en 4G-surfplatta med LTE. Omkring årsskiftet lanseras Samsungs smarta pekskärmsmobil Galaxy S2 LTE och surfplatta Galaxy Tab 8.9 LTE som drar full nytta av den fjärde generationens mobilnät. Tele2 är först ut med att lansera 4G-mobilen Samsung Galaxy S2 LTE, Telia först med 4G-surfplattan Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE. Två år efter att Samsung tillsammans med TeliaSonera lanserade världens första kommersiella 4G usb-modem med LTE tar Samsung nu ett nytt och revolutionerande steg i 4G-satsningen. I och med att Samsungs nya 4G-mobil Galaxy S2 LTE och 4G-surfplatta Galaxy Tab 8.9 LTE släpps i Sverige omkring årsskiftet blir Samsung först i Europa med att kunna surfa i 4G-nätet med en 4G-mobil och surfplatta.


Samsung Galaxy Nexus


Ilse Jurriën : 2011-10-24 12:15:00
Samsung Galaxy Nexus smartphone : Samsung Galaxy Nexus är världens första mobil med Googles operativsystem Android 4.0. För andra gången gör nu Samsung och Google en ny smart pekskärmsmobil tillsammans. Med det nya operativsystemet kan man bland annat föra över filer mellan två Samsung Galaxy Nexus genom att hålla mobilernas ryggar intill varandra. I början av 2011 kom Samsungs och Googles första smarta mobil, Samsung Nexus S. Nu väljer Google återigen Samsung som samarbetspartner för att ta utvecklingen av androidmobiler ett steg vidare.


Samsung Galaxy S2


Ilse Jurriën : 2011-10-14 12:15:00
Samsung Galaxy S2 såld i 10 miljoner exemplar : Samsungs tunna, snabba och smarta pekskärmsmobil Samsung Galaxy S2 har nu nått en försäljning på 10 miljoner exemplar världen över. Åtta veckor efter lanseringen i april tidigare år hade den smarta pekskärmsmobilen sålts i 5 miljoner exemplar. Nu är försäljningen av Samsung Galaxy S2 dubblerad. Galaxy S2 är Samsungs flaggskepp på mobilsidan, och har uppmärksammats för sitt 8,49 millimeter tunna skal och den 4,3 tum stora och ljusstarka superamoledskärmen. Även det snabbt arbetande operativsystemet Android 2.3 och den dubbelkärniga processorn på 1,2 gigahertz har lagt grund för försäljningssuccén och gör det möjligt att exempelvis lyssna på musik samtidigt som man tittar på bilder eller skickar meddelanden till vänner och bekanta.


Samsung Omnia W


Ilse Jurriën : 2011-10-14 12:10:00
Samsung Omnia W smartphone : Smarta pekskärmsmobil Samsung Omnia W är laddad med Microsofts nya operativsystem Windows Phone 7.5, som innehåller över 500 nya funktioner. Samsung Omnia W är liten och ergonomisk och kan dessutom fungera som en bärbar router när såväl spelsugna barn som kunder och kollegor behöver koppla upp sig mot internet. I Samsung Omnia W finns också en bärbar router som delar med sig av mobilens inbyggda mobila bredband när familjemedlemmar, vänner eller kollegor vill kunna koppla upp sina datorer, mobiltelefoner eller surfplattor till internet trådlöst via WiFi.


Samsung Wave 3


Ilse Jurriën : 2011-09-30 10:30:00
Samsung Wave 3 smartphone : Samsung Wave 3 är en av Samsungs första smarta pekskärmsmobiler med operativsystem Bada 2.0, som sammanför en mängd smarta lösningar som förenklar användarens vardag. En av de funktioner som ingår i det nya operativsystemet är snabb och trådlös överföring av bilder, musik och andra tunga filer via funktionen wifi direkt. Dessutom ingår Samsungs nya chat-applikation ChatOn i Bada 2.0 där man snabbt kan kommunicera och dela filmer och bilder med vänner och bekanta registrerade i telefonboken. Samsung ChatOn är tillgänglig för alla typer av plattformar.


Samsung Galaxy S2 lte och Galaxy Tab 8.9


Ilse Jurriën : 2011-09-10 08:00:00
Samsung Galaxy S2 lte och Galaxy Tab 8.9 lte : Samsungs nya smarta pekskärmsmobil Samsung Galaxy S2 lte och surfplatta Samsung Galaxy Tab 8.9 lte kopplar upp sig mot nästa generations mobilnät, det vill säga 4g med lte. Den nya tekniken gör det möjligt att surfa, spela online-spel, titta på strömmad film eller ladda ner e-post och filer från internet med en hastighet snabbare än någonsin. Med Samsungs nya smarta 4g-mobil och surfplatta med lte kan du ladda ner favoritfilmen på mindre än två minuter. I december 2009 lanserade Samsung världens första kommersiella 4g-modem med lte. Nu tar Samsung nästa steg i satsningen på fjärde generationens mobila bredband med den revolutionerande 4g-mobilen Samsung Galaxy S2 lte och surfplattan Samsung Galaxy Tab 8.9 lte som kommer till Norden med start efter årsskiftet.


Samsung Galaxy Xcover


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:15:00
Samsung Galaxy Xcover smartphone : Vatten, snö eller damm rår inte på Samsungs nya vattentäta och stöttåliga pekskärmsmobil Samsung Galaxy Xcover. Dessutom bygger Samsung Galaxy Xcover på Android 2.3 som är det senaste och snabbaste operativsystemet för smarta mobiler. Den är med andra ord en tålig telefon både utvändigt och invändigt, och är därmed anpassad för att följa med på såväl byggarbetsplatsen som på båtsemestern. Samsung Galaxy Xcover är Samsungs första damm- och vattentäta pekskärmsmobil och uppfyller säkerhetsklassificeringen IP67.


Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:10:00
Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon : ”Du kan göra allt du vill”. Det är EISA:s omdöme av Samsungs smarta mobil Galaxy S2 som tagit världen med storm. EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung Galaxy S2 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: kameran Samsung SH100, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung SH100 bästa sociala media kamera


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:05:00
Samsung SH100 bästa sociala media kamera : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung SH100 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung NX 20-50mm bästa objektiv


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:00:00
Samsung NX 20-50mm bästa objektiv för kompakta system : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. NX-objektivet Samsung 20-50 mm är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, kameran Samsung SH100 och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung ML-6510 skrivare


Ilse Jurriën : 2011-06-15 11:15:00
Samsung ML-6510 skrivare : 62 sidor per minut. Det är det nya hastighetsrekordet för svarvita skrivare, och innehas av Samsungs nya företagsmodell ML-6510. Kön vid skrivaren har aldrig varit kortare än nu. Men Samsungs nya företagsskrivare erbjuder inte bara kort väntetid utan också en hög driftsäkerhet och smarta lösningar som minskar företagets miljöpåverkan. Världens snabbaste svartvita skrivare, Samsungs ML-6510, skickar ut vanliga A4-utskrifter på mindre än en sekund per sida. Bakom den snabba utskriftshastigheten ligger skrivarens dubbelkärniga processor på 700 megahertz och ett systemminne på upp till 768 megabyte. För att kunna hantera tunga dokument snabbt och effektivt stödjer Samsungs ML-6510 dessutom gigabit-nätverk, som gör att även tunga filer kan överföras och utan att skapa väntetider.


Samsung W200


Ilse Jurriën : 2011-05-25 08:00:00
Samsung W200 videokamera : Samsungs nya tåliga videokamera W200 klarar både att följa med i poolen och tappas i marken och är inte rädd för vare sig sand eller solsken. Dessutom ryms den i fickan utan problem. Samsung W200 är med andra ord en perfekt videokamera som förevigar sommarsemestern i full hd. Samsungs nya vattentäta och robusta videokamera W200 uppfyller säkerhetsklassificeringen IP58 och är därmed speciellt anpassad för att klara kraven från vitt skilda utmaningar, från snorkling eller kanotpaddling till bergsklättring. Nu när sommaren närmar sig med alla dess glädjeämnen, som resor till fjärran länder, äventyr i skog och mark eller mysiga badstunder är Samsung W200 bra att ha till hands.


Samsung Galaxy S2


Ilse Jurriën : 2011-05-11 12:45:00
Samsung Galaxy S2 smartphone : Den här veckan skeppas Samsungs tunnaste smarta mobil ut till butikerna. Men Samsungs nya Galaxy S2 är inte bara tunnare, utan även snabbare, smartare, skarpare och lättare än storsäljaren Galaxy S. Genom att vara först ut med en snabbt arbetande dubbelkärnig processor på 1,2 gigahertz samt en skärm på 4,3 tum och en knivskarp bildkvalitet sätter Samsung en helt ny standard för smarta mobiler. Samsungs succé Galaxy S har sålts i 14 miljoner exemplar, och nu är det dags för efterföljaren. Med Samsung Galaxy S2 utnyttjar Samsung möjligheterna med Android 2.3 till fullo, och sätter ny standard för smarta mobiler. Norden är bland de första länderna i världen som nu får ta del av Samsungs nya flaggskepp.


Samsung Galaxy Tab 10.1 och 8.9


Ilse Jurriën : 2011-04-19 15:25:00
Samsung Galaxy Tab 10.1 och 8.9 i USA : Vid den stora telekommässan CTIA Wireless i Orlando i USA visade Samsung på tisdagen upp världens hittills två tunnaste surfplattor. De mäter båda endast extremt tunna 8,6 millimeter. För Norden kan den ena komma att lanseras även med 4G (LTE). Samsung breddar nu sin familj av surfplattor ytterligare. Med Samsung Galaxy Tab 10.1 och Samsung Galaxy Tab 8.9 har Samsung nu presenterat tre storlekar i syskonskaran av surfplattor tillsammans med den första Samsung Galaxy Tab med sjutumsskärm som finns i butik. De nya syskonens skärmstorlek mäter 8,9 respektive 10,1 tum.


Samsung smarta 3D LED TV


Ilse Jurriën : 2011-04-19 15:15:00
Samsung 3D LED TV : Samsungs nyskapande smarta tv är nu på väg ut i butikerna. Hyr film eller se på tv-program när du själv vill. Eller surfa på webben. Eller sök och spela enkelt upp musik, film och bilder på teven från hemmanätverket. Eller titta på tv och Facebook - samtidigt. Årets utmanande smarta tv-kollektion är här. Och fungerar därtill självklart också som vanlig tv.


Samsung Galaxy S2


Ilse Jurriën : 2011-03-01 08:10:00
Samsung Galaxy S2 mobiltelefon : Samsung lanserar nya Galaxy mobiltelefon, Samsung Galaxy S2. Samsung Galaxy S lanserades i förra sommaren och blev en global succé med mer än tio miljoner sålda exemplar världen över. Nu kommer efterträdaren Samsung Galaxy S2. Och den är större, snålare, lättare, smalare, snabbare och smartare. Skärmen är på hela 4,27 tum och är en förbättrad version av Samsungs framgångsrika skärmteknologi super-amoled. Bilden är kristallklar med en skärpa som ger en detaljrikedom vi aldrig har sett tidigare på en mobil - även när man är utomhus eller tittar från en snäv betraktningsvinkel. Samtidigt har Samsung lyckats minska skärmens energiförbrukning.


Samsung Galaxy Tab 2


Ilse Jurriën : 2011-03-01 08:00:00
Samsung Galaxy Tab 10.1 : Samsung lanserar nya Galaxy Tab 10.1. Med Galaxy Tab blev Samsung först med en surfplatta på den svenska marknaden. Den var på sju tum. Nu utökas Samsung Galaxy Tab-familjen med en modell som har en 10,1 tum stor pekskärm - Samsung Galaxy Tab 2. Samsung Galaxy Tab 2 blir Samsungs första surfplatta som får operativsystemet Android 3.0 (Honeycomb), ett operativsystem som är speciellt anpassat för surfplattor. Och med en gigahertzprocessor som har dubbla kärnor samt den 10,1 tum stora skarpa skärmen i upplösningen 1280 x 800 pixlar är detta en enastående platta för att upptäcka alla de hundratusentals böcker, spel och appar som går att ladda ner från Android Marketplace.


Samsung Galaxy mini


Ilse Jurriën : 2011-02-28 10:10:00
Samsung Galaxy mini mobiltelefon : Samsung lanserar nya Galaxy mobiltelefon, Samsung Galaxy mini. Trots att Samsung Galaxy Mini är en liten och smidig mobiltelefon har den en förvånansvärt stor och bred pekskärm på 3,14 tum. Med sin räfflade sida ligger den bekvämt i handen och pekskärmen är lätt att manövrera med en tumme. Ring, sms:a och surfa utan att behöva använda två händer. Tack vare den senaste standarden för wifi (802.11n) är åtkomsten till internet snabb. Och eftersom Samsung Galaxy Mini är en androidmobil (Android 2.2) kan man via Android Marketplace välja mellan 100 000-tals appar att ladda ner för att göra sin Samsung Galaxy Mini så som man själv vill ha den.


Samsung Galaxy Gio


Ilse Jurriën : 2011-02-28 10:00:00
Samsung Galaxy Gio mobiltelefon : Samsung lanserar nya Galaxy mobiltelefon, Samsung Galaxy Gio. Ordet juvel heter på italienska gioiello. Och med sin sobra och eleganta design är Galaxy Gio en liten smäcker ”juvel” bland Samsungs androidmobiler. När man tittar på den 3,2 tum stora skärmen kan man se Samsungs arv som marknadsledande på tv- och bildskärmar: skärmen har en så hög kontrast (hvga) att bilden inte bara är skarp utan framförallt varm och levande.


Samsung Galaxy Ace och Nexus S


Ilse Jurriën : 2011-02-27 21:20:00
Samsung Galaxy Ace och Nexus S smartphones : Samsung lanserar två nya Galaxy mobiltelefoner. Som Samsung kunde berätta förra veckan utökas under våren Samsungs familj av ytterligare två androidmobiler, Samsung Nexus S och Samsung Galaxy Ace. Samsung Galaxy Ace är en androidmobil som placerar sig mittemellan på en marknad som är polariserad av smarta mobiler som antingen är dyra med många avancerade funktioner eller är lite enklare i sitt utförande. Samsung Nexus S är ett samarbete mellan Google och Samsung och är marknadens första mobiltelefon som får Android 2.3. Den är även utnämnd av Google som deras referensmobil för androidplattformen.






Canon 1300D
Samsung NX500
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX Mini
Samsung WB350F
Samsung Galaxy NX
Samsung NX300
Samsung WB250F
Samsung NX300
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX20, NX210 och NX1000
Samsung W200
Samsung ST30
Samsung NX100
Samsung WP10
Samsung EX1 och WB2000
Samsung ST1000, ST550 och ST500
Samsung NX
Fånga sommaren med Samsungs digitalkameror