Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Bildskärm (1)
Digitalkamera (1)
Digitalkamera introduktion (1)
Mobile imaging (2)
Mobiltelefoner (5)
Pris (3)
Readers (1)
Skrivare (1)
Smartphones (6)
Tablets (1)


Samsung Galaxy S2 med LTE

Ilse Jurriën : 2011-12-28 12:30:00
Samsung Galaxy S2 4G-mobil med LTE : Sverige blir nu först ut i Europa med en 4G-mobil och en 4G-surfplatta med LTE. Omkring årsskiftet lanseras Samsungs smarta pekskärmsmobil Galaxy S2 LTE och surfplatta Galaxy Tab 8.9 LTE som drar full nytta av den fjärde generationens mobilnät. Tele2 är först ut med att lansera 4G-mobilen Samsung Galaxy S2 LTE, Telia först med 4G-surfplattan Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE. Två år efter att Samsung tillsammans med TeliaSonera lanserade världens första kommersiella 4G usb-modem med LTE tar Samsung nu ett nytt och revolutionerande steg i 4G-satsningen. I och med att Samsungs nya 4G-mobil Galaxy S2 LTE och 4G-surfplatta Galaxy Tab 8.9 LTE släpps i Sverige omkring årsskiftet blir Samsung först i Europa med att kunna surfa i 4G-nätet med en 4G-mobil och surfplatta.


Samsung Galaxy Nexus

Ilse Jurriën : 2011-10-24 12:15:00
Samsung Galaxy Nexus smartphone : Samsung Galaxy Nexus är världens första mobil med Googles operativsystem Android 4.0. För andra gången gör nu Samsung och Google en ny smart pekskärmsmobil tillsammans. Med det nya operativsystemet kan man bland annat föra över filer mellan två Samsung Galaxy Nexus genom att hålla mobilernas ryggar intill varandra. I början av 2011 kom Samsungs och Googles första smarta mobil, Samsung Nexus S. Nu väljer Google återigen Samsung som samarbetspartner för att ta utvecklingen av androidmobiler ett steg vidare.


Samsung Galaxy S2

Ilse Jurriën : 2011-10-14 12:15:00
Samsung Galaxy S2 såld i 10 miljoner exemplar : Samsungs tunna, snabba och smarta pekskärmsmobil Samsung Galaxy S2 har nu nått en försäljning på 10 miljoner exemplar världen över. Åtta veckor efter lanseringen i april tidigare år hade den smarta pekskärmsmobilen sålts i 5 miljoner exemplar. Nu är försäljningen av Samsung Galaxy S2 dubblerad. Galaxy S2 är Samsungs flaggskepp på mobilsidan, och har uppmärksammats för sitt 8,49 millimeter tunna skal och den 4,3 tum stora och ljusstarka superamoledskärmen. Även det snabbt arbetande operativsystemet Android 2.3 och den dubbelkärniga processorn på 1,2 gigahertz har lagt grund för försäljningssuccén och gör det möjligt att exempelvis lyssna på musik samtidigt som man tittar på bilder eller skickar meddelanden till vänner och bekanta.


Samsung Omnia W

Ilse Jurriën : 2011-10-14 12:10:00
Samsung Omnia W smartphone : Smarta pekskärmsmobil Samsung Omnia W är laddad med Microsofts nya operativsystem Windows Phone 7.5, som innehåller över 500 nya funktioner. Samsung Omnia W är liten och ergonomisk och kan dessutom fungera som en bärbar router när såväl spelsugna barn som kunder och kollegor behöver koppla upp sig mot internet. I Samsung Omnia W finns också en bärbar router som delar med sig av mobilens inbyggda mobila bredband när familjemedlemmar, vänner eller kollegor vill kunna koppla upp sina datorer, mobiltelefoner eller surfplattor till internet trådlöst via WiFi.


Samsung Wave 3

Ilse Jurriën : 2011-09-30 10:30:00
Samsung Wave 3 smartphone : Samsung Wave 3 är en av Samsungs första smarta pekskärmsmobiler med operativsystem Bada 2.0, som sammanför en mängd smarta lösningar som förenklar användarens vardag. En av de funktioner som ingår i det nya operativsystemet är snabb och trådlös överföring av bilder, musik och andra tunga filer via funktionen wifi direkt. Dessutom ingår Samsungs nya chat-applikation ChatOn i Bada 2.0 där man snabbt kan kommunicera och dela filmer och bilder med vänner och bekanta registrerade i telefonboken. Samsung ChatOn är tillgänglig för alla typer av plattformar.


Samsung Galaxy S2 lte och Galaxy Tab 8.9

Ilse Jurriën : 2011-09-10 08:00:00
Samsung Galaxy S2 lte och Galaxy Tab 8.9 lte : Samsungs nya smarta pekskärmsmobil Samsung Galaxy S2 lte och surfplatta Samsung Galaxy Tab 8.9 lte kopplar upp sig mot nästa generations mobilnät, det vill säga 4g med lte. Den nya tekniken gör det möjligt att surfa, spela online-spel, titta på strömmad film eller ladda ner e-post och filer från internet med en hastighet snabbare än någonsin. Med Samsungs nya smarta 4g-mobil och surfplatta med lte kan du ladda ner favoritfilmen på mindre än två minuter. I december 2009 lanserade Samsung världens första kommersiella 4g-modem med lte. Nu tar Samsung nästa steg i satsningen på fjärde generationens mobila bredband med den revolutionerande 4g-mobilen Samsung Galaxy S2 lte och surfplattan Samsung Galaxy Tab 8.9 lte som kommer till Norden med start efter årsskiftet.


Samsung Galaxy Xcover

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:15:00
Samsung Galaxy Xcover smartphone : Vatten, snö eller damm rår inte på Samsungs nya vattentäta och stöttåliga pekskärmsmobil Samsung Galaxy Xcover. Dessutom bygger Samsung Galaxy Xcover på Android 2.3 som är det senaste och snabbaste operativsystemet för smarta mobiler. Den är med andra ord en tålig telefon både utvändigt och invändigt, och är därmed anpassad för att följa med på såväl byggarbetsplatsen som på båtsemestern. Samsung Galaxy Xcover är Samsungs första damm- och vattentäta pekskärmsmobil och uppfyller säkerhetsklassificeringen IP67.


Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:10:00
Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon : ”Du kan göra allt du vill”. Det är EISA:s omdöme av Samsungs smarta mobil Galaxy S2 som tagit världen med storm. EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung Galaxy S2 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: kameran Samsung SH100, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.






Nikon D750
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX Mini
Samsung WB350F
Samsung Galaxy NX
Samsung NX300
Samsung WB250F
Samsung NX300
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX20, NX210 och NX1000
Samsung W200
Samsung ST30
Samsung NX100
Samsung WP10
Samsung EX1 och WB2000
Samsung ST1000, ST550 och ST500
Samsung NX
Fånga sommaren med Samsungs digitalkameror
Samsung S1060
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5