Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Pris
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Canon EOS 600D bästa digitala systemkamera

Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:15:00
Canon EOS 600D vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Canon LEGRIA HF M41 bästa videokamera

Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:10:00
Canon LEGRIA HF M41 vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Canon EF 70-300mm bästa telezoom objektiv

Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:00:00
Canon EF 70-300mm vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Panasonic Lumix DMC-G3 bästa kompakta systemkamera

Ilse Jurriën : 2011-08-19 08:10:00
Panasonic Lumix DMC-G3 bästa kompakta systemkamera : Panasonic är mycket nöjda med att kunna offentliggöra att kameran Panasonic Lumix DMC-G3 med utbytbart objektiv har utsetts till ”2011-2012 års kompakta systemkamera i Europa” vid EISA Awards 2011. Priset utdelas för de designinnovationer som finns i Panasonic Lumix DMC-G3, som erbjuder en mycket hög bildkvalitet i en kompakt och lätt kamera med utbytbart objektiv. Panasonic Lumix DMC-G3 har utnämnts till "2011-2012 års kompakta systemkamera i Europa" för det stora urvalet med funktioner och den enastående bildkvalitet som ingår i den vackra och lätta aluminumdesignen.


Fujifilm FinePix X100 bästa avancerade kompaktkamera

Ilse Jurriën : 2011-08-19 08:00:00
Fujifilm FinePix X100 bästa avancerade kompaktkamera : EISA, European Imaging and Sound Association, har utsett de bästa fotoprodukterna i Europa 2011-2012, och Fujifilm FinePix X100 tilldelas priset för bästa avancerade kompaktkamera. Innanför Fujifilm FinePix X100s nostalgiska skal döljer sig en APS-C CMOS-sensor, ett Fujinon 23mm fast objektiv och en helt nyutvecklad hybridsökare. Tillsammans med Fujifilms EXR-processor ger detta en bildkvalitet som ingen annan kamera från Fujifilm tidigare haft.


Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:10:00
Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon : ”Du kan göra allt du vill”. Det är EISA:s omdöme av Samsungs smarta mobil Galaxy S2 som tagit världen med storm. EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung Galaxy S2 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: kameran Samsung SH100, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung SH100 bästa sociala media kamera

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:05:00
Samsung SH100 bästa sociala media kamera : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung SH100 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung NX 20-50mm bästa objektiv

Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:00:00
Samsung NX 20-50mm bästa objektiv för kompakta system : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. NX-objektivet Samsung 20-50 mm är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, kameran Samsung SH100 och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.






Nikon D7100
Sony A5100 systemkamera
Canon PowerShot SX520 HS och SX400 IS
Pentax XG-1
Nikon D810
Sony A7s
Nikon Coolpix S9700
Nikon Coolpix S9600
Sony A6000
Nikon Coolpix AW120
Nikon Coolpix S32
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5