Digitalkameror APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Pris

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Canon EOS 600D bästa digitala systemkamera


Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:15:00
Canon EOS 600D vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Canon LEGRIA HF M41 bästa videokamera


Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:10:00
Canon LEGRIA HF M41 vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Canon EF 70-300mm bästa telezoom objektiv


Ilse Jurriën : 2011-08-21 19:00:00
Canon EF 70-300mm vinnare på EISA Awards : Canon meddelar att företaget hedrats med tre produktutmärkelser från EISA (European Imaging and Sound Association), Europas främsta sammanslutning inom ljud och bild. Den digitala systemkameran EOS 600D tilldelas utmärkelsen European Camera 2011-2012, videokameran LEGRIA HF M41 får utmärkelsen European Camcorder 2011-2012 och L-seriens telezoom EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM benämns European Professional Lens 2011-2012, något som verkligen understryker Canons ledande kvalitet på foto- och videoinspelningsprodukter.


Panasonic Lumix DMC-G3 bästa kompakta systemkamera


Ilse Jurriën : 2011-08-19 08:10:00
Panasonic Lumix DMC-G3 bästa kompakta systemkamera : Panasonic är mycket nöjda med att kunna offentliggöra att kameran Panasonic Lumix DMC-G3 med utbytbart objektiv har utsetts till ”2011-2012 års kompakta systemkamera i Europa” vid EISA Awards 2011. Priset utdelas för de designinnovationer som finns i Panasonic Lumix DMC-G3, som erbjuder en mycket hög bildkvalitet i en kompakt och lätt kamera med utbytbart objektiv. Panasonic Lumix DMC-G3 har utnämnts till "2011-2012 års kompakta systemkamera i Europa" för det stora urvalet med funktioner och den enastående bildkvalitet som ingår i den vackra och lätta aluminumdesignen.


Fujifilm FinePix X100 bästa avancerade kompaktkamera


Ilse Jurriën : 2011-08-19 08:00:00
Fujifilm FinePix X100 bästa avancerade kompaktkamera : EISA, European Imaging and Sound Association, har utsett de bästa fotoprodukterna i Europa 2011-2012, och Fujifilm FinePix X100 tilldelas priset för bästa avancerade kompaktkamera. Innanför Fujifilm FinePix X100s nostalgiska skal döljer sig en APS-C CMOS-sensor, ett Fujinon 23mm fast objektiv och en helt nyutvecklad hybridsökare. Tillsammans med Fujifilms EXR-processor ger detta en bildkvalitet som ingen annan kamera från Fujifilm tidigare haft.


Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:10:00
Samsung Galaxy S2 bästa mobiltelefon : ”Du kan göra allt du vill”. Det är EISA:s omdöme av Samsungs smarta mobil Galaxy S2 som tagit världen med storm. EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung Galaxy S2 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: kameran Samsung SH100, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung SH100 bästa sociala media kamera


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:05:00
Samsung SH100 bästa sociala media kamera : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. Samsung SH100 är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, NX-objektivet Samsung 20-50 mm och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Samsung NX 20-50mm bästa objektiv


Ilse Jurriën : 2011-08-18 08:00:00
Samsung NX 20-50mm bästa objektiv för kompakta system : EISA är ett femtiotal facktidningar inom elektronik i Europa som en gång om året ger sina samlade omdömen om sina favoritprylar. NX-objektivet Samsung 20-50 mm är en av de fyra Samsung-produkter som erhåller prestigefyllda EISA-utmärkelser som offentliggörs i dag. De andra: mobiltelefon Samsung Galaxy S2, kameran Samsung SH100 och teven Samsung UE40D6505 i 6-serien.


Nikon D7000 vinnare på EISA Awards


Ilse Jurriën : 2011-08-17 12:40:00
Nikon D7000 vinnare på EISA Awards : Mindre än ett år efter lanseringen har Nikons systemkamera i DX-format, Nikon D7000, vunnit kategorin 'European Advanced SLR Camera of the Year 2011-2012' vid prisgalan för EISA (European Imaging and Sound Association). Detta följer upp framgångarna för samma kamera vid TIPA (Technical Image Press Association) prisgalan, där den vann 'Best D-SLR Advanced', och Red Dot produktdesigntävlingen där den vann 'Red Dot seal of approval'.


Olympus XZ-1 bästa kompaktkameran


Ilse Jurriën : 2011-05-03 08:00:00
Olympus XZ-1 bästa kompaktkameran enligt TIPA Awards 2011 : Flaggskeppet i fickformat Olympus XZ-1 har belönats med TIPA Awards 2011 för bästa kompaktkameran till expertanvändaren. TIPA Awards delas årligen ut av Technical Image Press Association. Årets jury valde Olympus XZ-1 till årets bästa kompaktkamera för den kräsne fotografen. "Olympus XZ-1 har en av de snabbaste zoomobjektiven i sin klass". Juryn berömde även det fasta Zuiko-objektivets ljusstyrka (4x wide i.ZUIKO DIGITAL 1:1,8 -2,5) och kombinationen med den superskarpa OLED-displayen. Även bildsensorn fick beröm. Den 1/1.63 tums stora sensorn innebär en fördubbling av varje pixels ljusupptagningsyta, vilket är ett betydligt mer intelligent sätt att förbättra bildkvaliteten än att bara följa efter i megapixelracet.


Pentax 645D bästa professionella digitala SLR-kamera


Ilse Jurriën : 2011-05-01 13:30:00
Pentax 645D bästa professionella digitala SLR-kamera : Pentax 645D, en digital systemkamera i mellanformat med utbytbara objektiv, lanserad i juni 2010, har utnämnts till bästa professionella digitala SLR-kamera i Europa 2011 av prestigefyllda TIPA (Technical Image Press Association). Utnämnandet baseras i första hand på kamerans exceptionella bildkvalitet, samt att den utmärker sig när det gäller tillförlitlighet och praktisk användning. TIPA är en oberoende ideell organisation bestående av chefredaktörer och tekniska redaktörer hos 29 ledande fototidningar i 14 länder, merparten i Europa. Årets vinnare i de olika kategorierna utsågs bland foto- och bildhanteringsprodukter som lanserats på marknaden under tiden 1 april 2010 till 31 mars 2011. Pentax 645D fick högsta rating i kategorin Bästa professionella digitala SLR-kamera.






Canon 1300D
Nikon D850 SLR snart officiellt
Canon EOS 6D Mark II fullformatskamera
Canon EOS 200D spegelreflexkamera
Ricoh WG-50 allväderskamera
Nikon Coolpix W300 vattentät kamera
Olympus Tough TG5 action kamera
Nikon D7500 DSLR
Panasonic Lumix TZ90 digitalkamera
Canon PowerShot SX730 HS superzoomkamera
Canon EOS 77D och 800D SLR-Kameror