LetsGoDigital for Sale
  Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Olympus
Digitalkamera introduktion
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Blixt (1)
Digitalkamera (1)
Digitalkamera introduktion (14)
Digitalkamera test (1)
Objektiv (2)


Olympus FE-280

Ilse Jurriën : 2007-08-23 06:00:03
Olympus FE-280 : Det tunna kamerahuset i rostfri metall som finns i fyra olika färger, gör att nya Olympus FE-280 representerar en ny generation digitalkameror, där enkelhet och lekfullhet är nyckelorden. Utnyttja 8 megapixel, den nya bildprocessorn och den 6.4cm stora LCD:n, och du får bilder som inte bara är enkla att ta, utan som också ser fantastiska ut. Nya Olympus FE-280 innehåller 8 megapixel, BrightCapture-teknik samt nya ansikts- igenkänningstekniken, Face Detection Technology. Den ser till att du får den absolut bästa skärpan och exponeringen vid fotografering av ansikten, vilket garanterar bilder av mycket hög kvalitet. Lägg därtill en 3x optisk zoom, en 6.4cm stor LCD samt den inbyggda bild- processorn TruePic III, vilken ser till att varje pixel har den allra högsta kvaliteten.


Olympus FE-270

Ilse Jurriën : 2007-08-23 06:00:02
Olympus FE-270 : Vill du ha en kamera som kombinerar hög bildkvalitet och enkelt handhavande? Nya Olympus FE-270 håller fotograferandet på en lätt och avslappnad nivå, samtidigt som dina minnen bevaras med den allra högsta bildkvaliteten. När det kommer till att bevara värdefulla minnen ska man inte låta sig nöjas med ”ganska bra bilder” - de måste vara perfekta. Med Olympus FE-270 får du bilder i mycket hög kvalitet, tack vare 7.1 megapixels upplösning, den 3x optiska zoomen, de 15 motivprogrammen samt den stora LCD-skärmen på 6.4cm. Tillsammans ger dessa egenskaper dig stor variation i komponerandet av bilderna, samt enkel översikt av de bilder du redan tagit.


Olympus SP-550 UZ

Johanna Oenema : 2007-06-13 07:00:00
Olympus SP-550 UZ : Nu kan du komma närmare än du någonsin gjort förut, med en digital kompaktkamera. Olympus SP-550 UZ är världens första med 18x optisk zoom, och den motsvarande brännvidden är hela 28-504mm. Långa avstånd är inte längre något hinder för att fånga ditt motiv på bild - oavsett om du är på safari i djungeln eller står längst upp på läktaren under en fotbollsmatch. Tack vare den dubbla bildstabilisatorn reduceras även riskerna för att bilderna ska bli suddiga, och BrightCapture-tekniken ser till att fånga stämningen i skymningen - utan att använda blixt. De 7.1 megapixlarna tillåter dig även att skriva ut bilderna - i stora format. Olympus SP-550 UZ finns till försäljning från och med februari 2007.


Olympus E-510 SLR

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:02
Olympus E-510 SLR : Som en av världens ledande fotoföretag, har Olympus alltid de senaste och mest avancerade teknikerna i sina kameror – så även i E-510. Med Live Preview kan fotografen enkelt komponera sina bilder direkt på den stora LCD’n, och Super Sonic Wave Filter ser till att kameralinsen alltid är fri från damm, oavsett var man befinner sig när objektiven ska bytas. Den nya inbyggda bildstabilisatorn ger extra skydd mot suddiga bilder oavsett om de beror på långa slutartider och stora inzoomningar eller på snabbrörliga objekt och kameraskak. E-510 är dessutom utrustad med en ny bildprocessor, som höjer bildkvaliteten ytterligare med naturtrogen färgåtergivning samt snabbar upp hela bild- processen.


Olympus E-410 SLR

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:01
Olympus E-410 SLR : Olympus E-410 är en av världens mest kompakta och lättviktiga digitala SLR-kameror. Trots sin litenhet har den begåvats med funktioner som Live Preview (livebild direkt på skärmen för enkel komponering av bilderna), kameran har det patenterade Super Sonic Wave Filter för dammfri fotografering och en ny bildprocessor som eliminerar brus och snabbar upp hela bildprocessen. Kameran är kompatibel med i princip alla tillbehör i Olympus E-system och har en sensor på 10 megapixlar för bilder med stor detaljrikedom. Det gör den mycket portabel och idealisk att ta med på resan, semestern eller andra uppdrag där en stor och bullrig kamera kan begränsa fotomöjligheterna. Olympus E-410 finns till försäljning fr.o.m juli 2007.


Olympus Mju 780

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:00
Olympus Mju 780 : En kameran som har allt. Med 5x optisk zoom gör den det lilla stort, och den inbyggda bildstabilisatorn reducerar skakningsoskärpa. Dessutom är den gjord i ett väderskyddat kamerahus för fotografering i alla väderlekar och under årstider. µ 780 har ett svart, väderskyddad kamerahus i metall som inte viker ner sig för att det börjar regna. Njut av de 7,1 detaljerade megapixlarna och en 5x optisk zoom som tar dig nära motiven. Den dubbla bildstabilisatorn - Dual Image Stabilization - kompenserar för en skakig hand eller snabbrörliga motiv, så att bilderna alltid blir klara och skarpa. Med den nya tekniken Shadow Adjustment lättas de mörka partierna i bilderna upp, och ges ett mer detaljerat och realistiskt resultat.






Nikon D7100
Olympus Stylus 1
Olympus Stylus XZ-10
Olympus Stylus Tough TG-2
Olympus Stylus Tough TG-830
Olympus Stylus SZ-16
Olympus Stylus SH-50
Olympus SP-820UZ
Olympus VH-410
Olympus SZ-14
Olympus Tough TG-320
Olympus SH-21
Olympus XZ-1 silver
Olympus SP-810UZ
Olympus PEN E-P3
Olympus PEN Lite
Olympus PEN Mini
Olympus Tough TG-810
Olympus SZ-30MR och SZ-20
Olympus digitalkameror
Olympus VG-110
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5