LetsGoDigital for Sale
  Digitalkameror Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Digitalkamera introduktion
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



HP Photosmart digitalkameror

Johanna Oenema : 2007-03-22 10:15:23
HP Photosmart R837 kamera : HPs nya kamera tar bort blemmor, har avsmalnande effekter och fixar både röda ögon på personer och glödande ögon på husdjur. Nu kommer digitalkameran HP Photosmart R837 som kan redigera och retuschera foton direkt, utan att kopplas mot ett redigeringsprogram eller ens en dator. Med den här kameran kan man verkligen släppa loss kreativiteten. Du kan ta ett kort, redigera det direkt i kameran, lägga till ramar, ändra färger eller lägga till effekter. Eftersom skärmen är så pass stor är det lättare än någonsin att se alla detaljer, säger Maria Augustsson, produktchef för bild- och utskriftslösningar mot konsument och småföretag på HP. R837 finns i butiken från den 1:a maj, till ett ca pris på 2 295 kr.


Olympus E-510 SLR

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:02
Olympus E-510 SLR : Som en av världens ledande fotoföretag, har Olympus alltid de senaste och mest avancerade teknikerna i sina kameror – så även i E-510. Med Live Preview kan fotografen enkelt komponera sina bilder direkt på den stora LCD’n, och Super Sonic Wave Filter ser till att kameralinsen alltid är fri från damm, oavsett var man befinner sig när objektiven ska bytas. Den nya inbyggda bildstabilisatorn ger extra skydd mot suddiga bilder oavsett om de beror på långa slutartider och stora inzoomningar eller på snabbrörliga objekt och kameraskak. E-510 är dessutom utrustad med en ny bildprocessor, som höjer bildkvaliteten ytterligare med naturtrogen färgåtergivning samt snabbar upp hela bild- processen.


Olympus E-410 SLR

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:01
Olympus E-410 SLR : Olympus E-410 är en av världens mest kompakta och lättviktiga digitala SLR-kameror. Trots sin litenhet har den begåvats med funktioner som Live Preview (livebild direkt på skärmen för enkel komponering av bilderna), kameran har det patenterade Super Sonic Wave Filter för dammfri fotografering och en ny bildprocessor som eliminerar brus och snabbar upp hela bildprocessen. Kameran är kompatibel med i princip alla tillbehör i Olympus E-system och har en sensor på 10 megapixlar för bilder med stor detaljrikedom. Det gör den mycket portabel och idealisk att ta med på resan, semestern eller andra uppdrag där en stor och bullrig kamera kan begränsa fotomöjligheterna. Olympus E-410 finns till försäljning fr.o.m juli 2007.


Olympus Mju 780

Johanna Oenema : 2007-03-05 06:00:00
Olympus Mju 780 : En kameran som har allt. Med 5x optisk zoom gör den det lilla stort, och den inbyggda bildstabilisatorn reducerar skakningsoskärpa. Dessutom är den gjord i ett väderskyddat kamerahus för fotografering i alla väderlekar och under årstider. µ 780 har ett svart, väderskyddad kamerahus i metall som inte viker ner sig för att det börjar regna. Njut av de 7,1 detaljerade megapixlarna och en 5x optisk zoom som tar dig nära motiven. Den dubbla bildstabilisatorn - Dual Image Stabilization - kompenserar för en skakig hand eller snabbrörliga motiv, så att bilderna alltid blir klara och skarpa. Med den nya tekniken Shadow Adjustment lättas de mörka partierna i bilderna upp, och ges ett mer detaljerat och realistiskt resultat.


Canon PowerShot A570 IS och A560

Johanna Oenema : 2007-02-25 19:00:00
Canon PowerShot A570 IS och A560 : Canon lanserar PowerShot A570 IS och PowerShot A560, två tillskott med 7,1 megapixels i Canons PowerShot A-serie, en serie prisvärda, familjevänliga kameror. Kamerorna är försedda med DIGIC III, som introducerar teknik för ansikts-avkänning, automatisk minskning av röda ögon vid uppspelning och ISO 1600 i PowerShot A-serien för första gången. A560, som ersätter den populära A540, har en fullständig uppsättning automatiska funktioner som gör den intuitiv och lättanvänd. A570 IS har även en optisk bildstabilisator för objektivet, fullständig manuell kontroll och ett stort utbud av tillbehör, så att användarna kan välja att sikta och trycka eller utforska den kreativa sidan av fotograferingen.


Canon Digital Ixus 70 och 75

Johanna Oenema : 2007-02-25 05:25:03
Canon Digital Ixus 70 och Ixus 75 : Canon uppdaterar sin Digital Ixus-serie med två uppseendeväckande nya modeller - Digital Ixus 75 och Digital Ixus 70, båda med 7,1 megapixels. Den ultrakompakta Digital Ixus 75 har ett metallhölje och hela 3,0” LCD-skärm med rena färger och en distinkt cirkulär detalj kring objektivet. Touch-ratten ger enkel åtkomst till de viktigaste kamerainställningarna. Digital Ixus 70 är Canons minsta kamera med optisk zoom någonsin och har en ren, minimalistisk design som är inspirerad av den ursprungliga Ixus-kameran. Den är bara 19,4 mm djup och finns i både svart och silver. Båda kamerorna har en ny, smart funktion för minskning av röda ögon i uppspelningsläge.


Pentax Optio A30

Johanna Oenema : 2007-02-24 15:00:04
Pentax Optio A30 : Optio A30 är en mycket lyckad kombination av design och tekniska innovationer. Den Med en upplösning på hela 10 megapixel i kombination med en skarp 3x Pentax zoom optik, en avancerad bildprocessor och Pentax egenutvecklade skakreduceringssystem (gyrosenorer känner av kamerarörelser och justerar CCD plattan för att motverka skakningsoskärpa) erbjuder Optio A30 teknik som är en genväg till bättre bilder. Dessutom kan tid och bländare även väljas manuellt för ökad fotografisk kreativitet. Både SD-kort och SDHC-kort kan användas i kameran. Det ger bl.a. filmfunktionen ny kraft. Med VGA upplösning och filformatet DivX - MPEG4 kan man filma ända upp till 3 timmar med ett 4GB SDHC-minneskort. Ca. pris i butik: 3.495:-


Pentax Optio W30

Johanna Oenema : 2007-02-24 15:00:03
Pentax Optio W30 : Optio W30 är den optimala kompaktkameran! Den är kompakt och enkel att ta med. Den har många avancerade automatikfunktioner så du får fler lyckade bilder utan krånglel. Dessutom är W30 helt vattentät och dammtät vilket gör att du törs ta med kameran överallt och få roliga och spännande bilder att spara! På med snorkeln och ta bilder på korallrevet (klarar 3 meters djup i 2 timmar). Optio W30 är en perfekt kamera till barnfamiljen och lika idealisk till den aktiva sportutövaren. Om du inte använder kamerans i medelhavets korallrev kan du pröva den i badkaret! Eller ta med kameran till byggarbetsplatsen och dokumentera alla framsteg.






Nikon D7100
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Panasonic Lumix GH4
Samsung NX Mini
Canon PowerShot SX700 HS
Nikon 1 V3
Nikon Coolpix P340
Nikon D4s
Canon PowerShot G1 X Mark II
Canon EOS 1200D
 
   
Samsung Galaxy S5Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5