2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Digitale camera test

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Panasonic digitale camera reviews


Ilse Jurriën : 2017-06-26 19:25:00
Panasonic digitale camera reviews 2017 : Panasonic heeft in de eerste helft van 2017 een viertal nieuwe digitale camera's geïntroduceerd, een tweetal compact camera modellen en een tweetal digitale systeemcamera's. De Panasonic Lumix TZ90 en de FZ82 zijn beide superzoom camera's, ontworpen voor de natuurliefhebber en reisfotograaf. De Lumix GX800 is een compacte systeemcamera voor de beginnende fotograaf en vlogger, de Lumix GH5 daarentegen is een systeemcamera voor de professionele fotograaf. De Panasonic 2017 line-up ziet er veel belovend uit, één voor één zijn de camera's voorzien van 4K video en 4K foto functies. We hebben inmiddels van drie van de vier camera´s kunnen testen in de praktijk. Hieronder lees je meer over onze ervaringen en reviews van deze digitale camera's.


Panasonic FZ82 review


Ilse Jurriën : 2017-06-26 09:30:00
Panasonic Lumix DC-FZ82 review : De Panasonic FZ82 is een superzoomcamera die begin dit jaar geïntroduceerd werd op de CES 2017 in Las Vegas. De allround camera is voorzien van een 60x optische zoom lens wat het een uitgesproken goede camera maakt voor natuurliefhebbers en outdoor fanaten. De Lumix DC FZ82 legt met gemak details vast die je met het blote oog niet kunt waarnemen. De FZ82 is de goedkoopste bridgecamera van Panasonic, maar biedt desalniettemin 4K foto en video functionaliteit. Ook is de camera voorzien van een 3-inch touchscreen en 1.170k-dot zoeker. Wij hebben de Lumix FZ82 ontvangen voor een test.

• Lees onze volledige Panasonic Lumix FZ82 review.


Panasonic Lumix FZ82 review


Ilse Jurriën : 2017-06-21 22:22:22
Panasonic Lumix DC-FZ82 review : Begin dit jaar introduceerde Panasonic op de CES in Las Vegas de nieuwe Lumix DC-FZ82 superzoom camera. Een prachtige camera voor de natuurliefhebber en reiziger, want met de 60x optische zoom lens haal je elk onderwerp moeiteloos dichtbij, van een vogeltje in je achtertuin tot een giraffe op safari tour. De Panasonic Lumix FZ82 biedt een enorm bereik van 20mm groothoek tot 1200mm tele. Verder blinkt deze bridgecamera uit in 4K-technologie, met functies als 4K video, 4K foto, post focus en focus stacking, functies die we tot dusver alleen in de duurdere Panasonic modellen zagen. Wij hebben de nieuwe superzoom camera van Panasonic ontvangen voor een review en gaan deze week op pad om de vele mogelijkheden met deze camera te onderzoeken.


Panasonic Lumix systeemcamera review


Ilse Jurriën : 2017-05-28 23:25:00
Panasonic Lumix GX800 review : De Panasonic Lumix DC-GX800 is een uiterst compacte camera met verwisselbare lens, ontwikkeld voor de veeleisende beginnende fotograaf. De GX800 is Panasonic's meest compacte en tevens goedkoopste systeem camera, desalniettemin is het fototoestel voorzien van hoogwaardige specs, waaronder 4K video functionaliteit, een 4K photo en een 4K selfie-mode. De Panasonic DC-GX800 wordt standaard geleverd met de Lumix G 12-32mm f/3.5-5.6 kitlens. Wij hebben deze combinatie ontvangen voor een praktijk test.

• Lees onze volledige Panasonic Lumix DC-GX800 review


Panasonic GX800 review


Ilse Jurriën : 2017-05-19 10:15:00
Panasonic Lumix GX800 test : Begin dit jaar kondigde Panasonic de Lumix DC-GX800 aan. Een compacte digitale systeem camera voor de beginnende fotograaf en vlogger. De Panasonic DC GX800 is voorzien van een 16 megapixel Live MOS sensor met Low Light autofocus, een 3" kantelbaar touchscreen LCD display, 4K foto en video functies en WiFi connectiviteit. Wij hebben zojuist een Panasonic GX800 review exemplaar ontvangen in combinatie met de G Vario 12-32mm F/3.5-5.6 kitlens. Dit weekend nemen we de rangefinder systeemcamera mee op reis en zullen we deze camera uitgebreid in de praktijk gaan testen. Onze bevindingen zijn volgende week terug te lezen in onze volledige Panasonic Lumix GX800 review inclusief test foto´s en test video´s.


Panasonic Lumix TZ90 review


Ilse Jurriën : 2017-05-18 04:50:00
Panasonic Lumix superzoom review : De Panasonic TZ90 is een compacte superzoomcamera met een metalen behuizing. De camera heeft een premium uitstraling en met een gewicht van 322 gram (incl. batterij) heb je ook echt wat in je hand. De body heeft een kleine rubberen greep aan de voorzijde, deze biedt voldoende grip. De Panasonic Lumix TZ90 is voorzien van een 30x optische zoom lens, een 20,3MP beeldsensor, 4K foto en video functies, 3" kantelbaar touchscreen display, elektronische zoeker en WiFi. Wij hebben de Panasonic TZ90 een geruime tijd in de praktijk kunnen testen.
• Lees onze Panasonic Lumix DC TZ90 review en bekijk onze test foto's.


Panasonic TZ90 review


Ilse Jurriën : 2017-05-09 09:40:00
Panasonic Lumix TZ90 camera test : Drie weken geleden introduceerde Panasonic verschillende digitale camera's, waaronder een nieuwe digitale compact camera. De Lumix DC-TZ90 is een superzoom camera met een 30x optische zoom lens. De 24-720mm lens is een hoogwaardig Leica DC Vario-Elmar objectief. Naast een groot zoombereik is deze fotocamera voorzien van een 20,3 megapixel beeldsensor, een razendsnel autofocus systeem en een 3-inch kantelbaar touchscreen display. Wij hebben zojuist een Panasonic TZ90 review exemplaar ontvangen en ik maak me op voor een weekendje weg naar Centerparcs Het Heijderbos met deze reiscamera. Volgende week publiceren we onze volledige Panasonic Lumix TZ90 review inclusief test foto´s en sample video´s.


Canon EOS systeemcamera review


Ilse Jurriën : 2017-05-06 16:45:00
Canon systeemcamera review : Drie maanden geleden introduceerde Canon haar nieuwe systeemcamera, de EOS M6. De nieuwe digitale camera heeft veel weg van de EOS M5, die door velen als ´eerste serieuze Canon systeemcamera´ werd betiteld. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, wordt de Canon M6 net onder de M5 geplaatst. Het grootste verschil is het gemis van een elektronische zoeker. De 24 megapixel APS-C CMOS sensor, de Digic 7 beeldprocessor en het Dual Pixel AF-systeem zijn allemaal overgenomen uit de M5. Wij hebben een Canon EOS M6 review exemplaar ontvangen en deze systeemcamera uitvoerig getest in combinatie met de EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM kit lens.

• Lees onze volledige Canon EOS M6 review.


Nikon D5600 review


Ilse Jurriën : 2017-02-08 09:20:00
Nikon D5600 digitale SLR camera review : In november afgelopen jaar heeft Nikon de D5600 geïntroduceerd. Een compacte allround spiegelreflexcamera uit het middensegment, ontworpen voor de ambitieuze fotograaf. Deze SLR vervangt de bijna twee jaar oude D5500. Dit was al een uiterst compacte en lichte SLR, maar Nikon heeft kans gezien om de nieuwe D5600 nog iets lichter uit te voeren. Beide camera's hebben dezelfde afmetingen (124x97x70mm), alleen de D5600 heeft een carbon versterkte buitenkant gekregen.

• Lees onze volledige Nikon D5600 review.


Fujifilm X-A10 review


Ilse Jurriën : 2017-02-06 08:50:00
Fujifilm X-A10 digitale systeemcamera test : Eind vorig jaar introduceerde Fujifilm de X-A10 digitale systeemcamera. Het nieuwe instapmodel binnen de X-serie beschikt over een compacte en lichtgewichte behuizing met een rangefinder retro-design. De Fujifilm X-A10 fotocamera is uitgerust met een 16.3 megapixel APS-C CMOS beeldsensor. De camera kenmerkt zich door een selfie-beeldscherm. De Fujifilm X-A10 beschikt over een 3.0-inch kantelbaar display met 1,040,000 pixels. De display kan 180˚ omgeklapt worden, waarbij automatisch de selfie-stand geactiveerd word.

• Lees onze volledige Fujifilm X-A10 review.






Nintendo Switch review
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera