2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
5G (1)
Accesoires (4)
Acties & Aanbiedingen (7)
Android (1)
Apps (6)
Augmented & Virtual Reality (5)
Awards & Beste producten (1)
Batterijen & Accu's (1)
Corporatie (4)
Digitale camera (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Galaxy (17)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (12)
Home entertainment (2)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (4)
Limited Edition (2)
Medische gezondheidszorg (1)
Mobiele telefoons (10)
Mobile imaging (2)
Monitoren & Beeldschermen (4)
Nieuwe telefoons (6)
Nieuws (5)
Premium smartphones (8)
Samsung Galaxy S8 (13)
Smart TV (8)
Smartphone abonnement (4)
Smartphone reviews (7)
Smartphones (12)
Smartwatches & Smartwear (2)
Software & OS (1)
Tablets (3)
Test foto's & Foto galerie (1)
Test video's (1)
Tweedehands & Refurbished (1)


Nieuwe Samsung S8 telefoon op Schiphol


Mark Peters : 2017-04-05 20:25:00
Maak kennis met de nieuwste Samsung telefoon op Schiphol : Vakantiegangers die dit jaar via luchthaven Schiphol afreizen naar de zon krijgen een unieke kans om nog voor vertrek kennis te maken met de allernieuwste mobiele telefoon van Samsung. Het bedrijf heeft in Hall 1 van Schiphol Airport een spectaculaire pop-up bioscoop neergezet. Een muur bekleed met honderd Galaxy S8 toestellen demonstreren de visuele prestaties van de nieuwe Samsung smartphone. Door het briljante infinity scherm lijken de telefoons één geheel te vormen en worden wachtende reizigers vermaakt met een aantrekkelijke video presentatie. Samsung heeft in het verleden vaker een dominante positie weten te bemachtigen op de luchthaven. Zo presenteerde Samsung in 2012 in samenwerking met 'Hollands Nieuwe' haar eerste mobiele telefoon automaat. Het bood reizigers destijds de unieke gelegenheid om op de luchthaven Schiphol een goedkope telefoon te kopen.


Samsung S8 camera en test foto's


Ilse Jurriën : 2017-04-03 17:30:00
Samsung Galaxy S8 camera functie : Afgelopen week heeft Samsung de lang verwachte Galaxy S8 serie geïntroduceerd, als opvolgers van de 2016 vlaggenschip toestellen, de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. De nieuwe Samsung S8 beschikt over een vernieuwd design en een serie nieuwe functionaliteiten, waaronder een betere front-camera. De 12 megapixel hoofdcamera is uit de Galaxy S7 overgenomen, dit wordt ook wel de beste smartphone camera van 2016 genoemd. De Samsung S8 camera beschikt over een Dual Pixel sensor met autofocus en optische beeldstabilisatie. Dankzij de grote 1,4µm pixels en het lichtsterke diafragma van f/1.7 kun je met de S8 ook 's avonds leuke foto's blijven schieten. Er zijn verschillende filters en sticker toepassingen toegevoegd, voor extra creatieve expressie.


Samsung Galaxy smartphones


Ilse Jurriën : 2017-04-02 22:00:00
Samsung smartphones : Het gehele smartphone assortiment van Samsung valt tegenwoordig onder de merknaam Galaxy. Alle Samsung Galaxy smartphones draaien op het Google Android besturingssysteem. Enkele jaren geleden ontwikkelde Samsung ook nog haar eigen Tizen smartphones, nu wordt dit OS nog altijd gebruikt voor de Smart TV´s. Daarvoor voerde het bedrijf haar Wave line-up met het Samsung Bada besturingssysteem en dan hebben we nog de Samsung Omnia serie gehad met het Symbian OS, van al deze besturingssystemen heeft de Koreaanse fabrikant inmiddels afscheid genomen. De Samsung Galaxy smartphone serie daarentegen heeft de afgelopen jaren, mede dankzij gigantische marketing campagnes, een enorme naamsbekendheid gekregen.


Samsung S8 gezichtsherkenning niet veilig


Ilse Jurriën : 2017-04-01 17:16:10
Samsung Galaxy S8 gezichtsherkenning niet veilig : Tijdens de introductie van de Galaxy S8 eerder deze week kondigde Samsung met trots drie verschillende manieren om de S8 te ontgrendelen. Naast de reguliere vingerafdrukscanner, die we ook in de S7 serie zagen, is de Samsung S8 ook voorzien van een geavanceerde irisscanner, en als derde optie wordt gezichtsherkenning geboden. Uit de eerste smartphone reviews blijkt echter dat de Samsung gezichtsherkenning makkelijk te foppen is. Wanneer je een hoge resolutie foto voor de display houdt, dan reageert de S8 door het toestel te ontgrendelen. Een pijnlijke constatering, want daarmee is de Samsung S8 gezichtsherkenning niet bepaalt veilig.


Samsung Galaxy X1 arriveert eerder dan Note 8


Ilse Jurriën : 2017-03-30 18:35:00
Samsung Galaxy X1 en X1+ opvouwbare telefoon : Het klinkt nog compleet onwerkelijk; een opvouwbare smartphone. Toch lijkt de Samsung Galaxy X serie nog in 2017 geïntroduceerd te worden. Volgens de laatste informatie gaat het om een tweetal opvouwbare telefoons, die de namen Galaxy X1 (SM-X9000) en Galaxy X1+ (SM-X9050 zouden krijgen. Een bekende Chinese tipgever, die volgens eigen zeggen lid is van de Chinese Galaxy Club, heeft bovendien onthuld dat de nieuwe Samsung Galaxy X1 en X1+ al in het derde kwartaal van dit jaar verwacht worden. De Samsung Note 8 phablet wordt daarentegen pas in het vierde kwartaal van 2017 verwacht. De drietal smartphones zullen een plek innemen in het topsegment, naast de recent gelanceerde Galaxy S8 en Galaxy S8+ toestellen.


Samsung S8 preorder nu beschikbaar


Ilse Jurriën : 2017-03-30 10:18:00
Samsung S8 preorder plaatsen : Gisteren heeft Samsung haar nieuwe premium smartphones voor 2017 bekend gemaakt. De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben een volledig vernieuwd design, met een groter en kleurrijker display dan voorheen. De nieuwe smartphones beschikken over tal van nieuwe functionaliteiten, waaronder de geavanceerde Bixby assistent, een irisscanner en gezichtsherkenning, Harman speakers en een vernieuwde front camera. Het is nu al mogelijk om een Samsung S8 preorder te plaatsen. Jammer genoeg geeft Samsung geen accessoires weg aan diegene die een S8 preorder plaatst. Wel ontvang je de smartphone acht dagen voordat deze in de winkels verkrijgbaar is.


Galaxy S8 versus Galaxy S7


Ilse Jurriën : 2017-03-29 23:34:00
Wat zijn de verschillen tussen de Galaxy S8 en S7 ? Vandaag heeft Samsung haar nieuwe 2017 vlaggenschip smartphones geïntroduceerd, de Galaxy S7 en S7 Edge zijn daarbij vervangen voor de Galaxy S8 en S8+. De verschillen tussen beide toestellen zijn minimaal en overzichtelijk, de S8+ beschikt over een groter display en een hogere capaciteit batterij dan de S8. Ook qua afmetingen en gewicht verschillen de smartphones enigszins van elkaar. Maar wat zijn de verschillen tussen de nieuwe Galaxy S8 en de één jaar oude Galaxy S7? Samsung heeft een handige Infographic gepubliceerd, die overzichtelijk alle verschillen tussen beide Galaxy smartphones uitlicht.


Samsung DeX voor Galaxy S8


Ilse Jurriën : 2017-03-29 18:32:00
Samsung DeX desktop stand voor Galaxy S8 : Tijdens het Unpacked 2017 evenement heeft Samsung het DeX Station gelanceerd. Met DeX lanceert Samsung mobiel werken op een hoger niveau en vergroot zo de productiviteit. Samsung DeX zorgt voor een desktopervaring, waardoor je minder mobiele apparaten hoeft mee te nemen. Via Android heb je toegang tot apps waarmee je browset, documenten bewerkt, video’s bekijkt, op berichten reageert en veel meer, direct vanaf je smartphone op een groter display, toetsenbord en muis. Met Samsung DeX voor de Galaxy S8 smartphones vergroot je je productiviteit. De Android UI is geoptimaliseerd voor gebruik met toetsenbord en muis en bevat tal van in grootte aanpasbare schermen, contextuele menu’s en een desktopversie van de webbrowser.


Samsung Gear 360 met 4K


Ilse Jurriën : 2017-03-29 18:15:00
Samsung Gear 360 biedt 4K video en 360° livestreams : Vandaag heeft Samsung haar nieuwe Gear 360 geïntroduceerd. De nieuwe versie van de Samsung Gear 360 heeft een 360° camera met een resolutie van 4K. Door het aangepaste design is deze Gear gemakkelijker in gebruik. De Gear 360 heeft verbeterde functies voor hoogkwalitatieve content, is een lichtgewicht en compact. De nieuwe Samsung Gear 360 biedt voor het eerst een resolutie van 4K. Zo ben je verzekerd van meeslepende en realistische digitale content. De twee dual fisheye-lenzen hebben een resolutie van 8,4 MP en een lichtgevoeligheid van F2.2. In de Gear 360 brengt Samsung de allerlaatste technologieën samen om hoogkwalitatieve content snel en efficiënt te delen, bekijken en bewerken.


Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+


Ilse Jurriën : 2017-03-29 17:53:00
Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ smartphones : Samsung introduceert met de Galaxy S8 en S8+ smartphones die verder gaan waar traditionele smartphones stoppen. De introductie van meerdere diensten en apps verlegt grenzen en maakt de smartphone-ervaring extra intens. Het Infinity Display zorgt niet alleen voor een verbluffend meeslepende kijkervaring, maar ook voor een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en gemak. De Galaxy S8 en S8+ zijn beschikbaar met een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display. Het Infinity Display en randloze design zorgen samen voor een glad scherm zonder knoppen en hoeken. De S8 serie staat zo garant voor een meeslepende kijkervaring zonder afleiding, wat multitasken nog gemakkelijker maakt.


Samsung Galaxy S8 met Infinity display


Ilse Jurriën : 2017-03-29 17:25:00
Samsung Galaxy S8 smartphone : Zojuist heeft Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ geïntroduceerd, als opvolgers van de Galaxy S7 en S7 edge. De Galaxy S8 is niet alleen een nieuwe smartphone, het is een geheel nieuw soort smartphone met een Infinity display. Deze smartphones brengen een geheel nieuwe dimensie, aldus de president van Samsung. De Samsung Galaxy S8 modellen zullen onze kijk naar een 'connected world' doen veranderen. Natuurlijk staat ook Google met haar Android besturingssysteem centraal. Daarnaast heeft de president bekend gemaakt dat het toestel wordt voorzien van een unieke gezichtsdetectie. De Unpacked 2017 presentatie is nog in volle gang. We houden je op de hoogte middels foto's en informatie van de nieuwe Galaxy S8 modellen.


S8 specs 29 maart 2017 officeel


Mark Peters : 2017-03-29 16:37:00
S8 specs bekend van nieuwe Galaxy smartphones : Samsung Electronics maakt zich gereed voor een belangrijke dag in de geschiedenis. Het Koreaanse bedrijf vandaag een einde maken aan de speculaties die het nieuws voor maanden heeft gedomineerd. Met nog één uur te gaan voor de officiële S8 lancering -die in New York zal plaatsvinden- vallen de verschillende puzzelstukjes op zijn plaats. De S8 spec zijn inmiddels bij ons bekend. De S8 en S8+ die tijdens het Samsung Unpacked 2017 event in de Verenigde Staten aan de internationale pers worden gepresenteerd hebben indrukwekkende specs meegekregen. De twee telefoons uit de S8 serie hebben beide een afgerond scherm. De S8 heeft een 5,8 inch en de S8+ een 6,2-inch display. Kijken we verder naar de S8 specs dan zien we IP68-certificatie voor beide toestellen.


Samsung S8 accessoires


Ilse Jurriën : 2017-03-29 12:10:00
Samsung S8 battery pack & wireless charger : Vanmiddag zal Samsung om 17:00 Nederlandse tijd de Galaxy S8 smartphone serie bekend maken in New York tijdens het Unpacked 2017 evenement. We hebben al veel geschreven over de Galaxy S8 telefoon en zijn grotere broer, de Galaxy S8+. Gisteren nog lekte de Europese Vodafone S8 prijs uit. Ook zijn er verschillende S8 accessoires aan bod gekomen, zoals de originele telefoon hoesjes en het nieuwe Samsung DeX Station. Nu komen daar twee batterij accessoires bij; de Samsung S8 Battery Pack en de Wireless Charger Convertible. De Samsung battery pack FC heeft een slank rechthoekig design met een zachte, maar stevige behuizing. De Samsung S8 draadloze oplader kun je gebruiken als Pad (liggend) en als Stand (rechtop).


Samsung Unpacked 2017 app


Ilse Jurriën : 2017-03-28 23:45:00
Samsung Unpacked 2017 smartphone app met live stream : Het moment is bijna daar…. Morgen zal Samsung in New York haar nieuwe 2017 smartphone line-up bekend maken. Op het Samsung Unpacked 2017 evenement zullen naar verwachting de Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden geïntroduceerd. Om 11:00 EDT, oftewel 17:00 in Nederland, zal de Koreaanse reus haar nieuwe pronkstukken aan de wereld tonen. De verwachtingen zijn hoog gespannen, heeft Samsung ook in 2017 de beste smartphone in handen? Je hoeft niet in New York te zijn om het grootse evenement bij te wonen. Samsung biedt een Unpacked 2017 live stream en er is ook een mobiele app beschikbaar. De Samsung Unpacked 2017 app is te downloaden voor Android en iOS toestellen.


Samsung S8 met DeX Station


Ilse Jurriën : 2017-03-26 21:05:00
Samsung S8 DeX Station optionele accessoire : Gelijktijdig met de introductie van de Samsung Galaxy S8 en S8+ smartphones zal de Koreaanse fabrikant aankomende woensdag ook een serie Galaxy S8 accessoires uitbrengen. Naast een aantal hoesjes wordt er ook een oplaad station verwacht, het Samsung DeX Station. Je kunt de Samsung S8 eenvoudig in het docking station plaatsen, deze geeft zogenaamde Galaxy Desktop functionaliteit en transfortmeer je smartphone in een PC. Ook is de Samsung DeX voorzien van een actief koelsysteem, net zoals een desktop PC. Het Samsung S8 DeX Station is een compact rond apparaatje, dat je eenvoudig op je bureau kunt plaatsen.


Samsung Galaxy S8 accessoires


Ilse Jurriën : 2017-03-26 19:00:00
Samsung S8 accessoires : Aankomende woensdag, 29 maart 2017 vind het Samsung Unpacked 2017 evenement plaats, waarbij de Zuid-Koreaanse fabrikant de nieuwe Galaxy S8 telefoon serie zal aankondigen. Ook worden er een flink aantal bijpassende accessoires verwacht. Net als voor de Galaxy S7 serie behoort ook de LED View Cover tot de nieuwe Samsung Galaxy S8 accessoires. Middels LED lampjes wordt je voorzien van de belangrijkste meldingen. Een andere Samsung S8 accessoire is de Clear View Standing Cover, in tegenstelling tot de huidige variant kan deze versie uitgeklapt worden, waardoor je de S8 makkelijk kunt neerzetten. Beide Samsung Galaxy S8 accessoires zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de telefoon zelf; zwart, zilver, grijs, goud, orchidee en blauw


Samsung Galaxy S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-26 12:45:00
Samsung Galaxy S8 Android telefoon : Slechts drie dagen voor de officiële release van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zien we het grootste lek tot dus ver op het internet verschijnen. Feitelijk zijn alle gegevens gelijk aan de eerder door ons gemelde Galaxy S8 specs, maar de informatie komt inclusief meer dan 20 foto's van beide modellen en bevestigen eens te meer wat voor een telefoon toestellen we aankomende woensdag kunnen verwachten. De Samsung S8 serie wordt respectievelijk met een 5,8-inch en 6,2-inch Super AMOLED display uitgerust, met een resolutie van 2.960 x 1.440 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Zoals we van de Samsung Galaxy telefoon gewend zijn toont de display een ongelofelijke scherpte en rijke kleuren.


Samsung S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-24 11:10:00
Nieuwe Samsung Galaxy S8 telefoon : Nog vijf dagen te gaan, voordat Samsung eindelijk de langverwachte Galaxy S8 serie zal aankondigen. Elke mogelijke functie lijkt inmiddels breeduit op het internet besproken te zijn. De Samsung S8 telefoons worden beide voorzien van een afgerond display, zoals we ook bij de Edge modellen zien. De S8 krijgt een 5,8-inch display, de grotere S8+ zal over een 6.2-inch display beschikken. Hiermee worden de schermen aanzienlijk groter dan die voor hun voorganger (respectievelijk 5,1" en 5,5"), de uiteindelijke afmetingen van de telefoon zijn echter niet veel groter, doordat Samsung de boven en onder rand aanzienlijk smaller maakt.


Samsung Bixby voor S8


Ilse Jurriën : 2017-03-21 09:15:00
Samsung Bixby voor Galaxy S8 : Volgende week woensdag zal Samsung haar nieuwe Galaxy S-serie smartphones introduceren, de Galaxy S8 en Galaxy S8+. In aanloop naar deze onthulling heeft Samsung de slimme assistent Bixby geïntroduceerd. Technologie is bedoeld om ons leven makkelijker te maken, maar de apparaten worden steeds complexer. Nu kunnen we ervoor zorgen dat de mens deze apparaten beter leert begrijpen, maar we zorgen er liever voor dat de producten zich aanpassen aan de mens, zo redeneert Samsung. Deze vorm van kunstmatige intelligentie zullen we de aankomende jaren steeds vaker zien, Samsung Bixby is het eerste resultaat van deze filosofie en zal voor het eerst worden toegepast in de Samsung S8.


Galaxy S8 Bixby assistent


Ilse Jurriën : 2017-03-20 00:20:00
Samsung S8 met Bixby personal assistent : De nieuwe premium smartphone van Samsung komt met een serie innovatieve functies, waaronder de nieuwe Bixby assistent. We hebben dit al wel eerder vluchtig benoemd, onder andere bij het melden van de Samsung S8 specs, maar nu heeft Samsung Italië dit nieuws ook bevestigt, middels haar aangepaste voorwaarden. Bixby is je eigen personal assistent, het is de tegenhanger van Apple Siri, en een stuk geavanceerder dan de huidige Samsung Voice Assistent op de Galaxy S7 serie. Aan de zijkant van de Galaxy S8 zit een knop om de Bixby assistent te activeren. Zo kun je Samsung Bixby vertellen wie je wilt bellen, Bixby zoekt het contact en begint te bellen. Verzend je liever een email, vertel Bixby wat er in het mailtje moet staan en wie de geadresseerde is, de rest wordt voor je geregeld.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera