2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
5G (1)
Accesoires (4)
Acties & Aanbiedingen (7)
Android (1)
Apps (6)
Augmented & Virtual Reality (5)
Awards & Beste producten (1)
Batterijen & Accu's (1)
Corporatie (4)
Digitale camera (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Galaxy (17)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (12)
Home entertainment (2)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (4)
Limited Edition (2)
Medische gezondheidszorg (1)
Mobiele telefoons (10)
Mobile imaging (2)
Monitoren & Beeldschermen (4)
Nieuwe telefoons (6)
Nieuws (5)
Premium smartphones (8)
Samsung Galaxy S8 (13)
Smart TV (8)
Smartphone abonnement (4)
Smartphone reviews (7)
Smartphones (12)
Smartwatches & Smartwear (2)
Software & OS (1)
Tablets (3)
Test foto's & Foto galerie (1)
Test video's (1)
Tweedehands & Refurbished (1)


Samsung Galaxy camera review


Ilse Jurriën : 2017-04-25 20:47:00
Samsung Galaxy J7 smartphone : Voordat we overgaan op de review conclusie is er nog één onderdeel onbesproken gebleven in deze Galaxy J7 review, de digitale camera. De middenklasse smartphone beschikt over een 13 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel en een 5 megapixel selfie-camera aan de voorzijde van de telefoon. De 13 megapixel hoofdcamera van de Galaxy J7 2016 smartphone maakt leuke foto's, meer dan toereikend voor een middensegment smartphone. De Samsung Galaxy smartphone heeft een zeer gebruiksvriendelijke camera interface, je wisselt eenvoudig van foto- naar videomodus en van de front-camera naar de hoofdcamera.


Samsung Galaxy hoesje


Ilse Jurriën : 2017-04-25 20:46:00
Originele Samsung Galaxy flip wallet : Wanneer je de Samsung Galaxy smartphone besluit te kopen doe je er mijn inziens verstandig aan een bijpassend hoesje aan te schaffen. Mijn ervaring is dat originele hoesjes een betere bescherming bieden dan imitatie, bovendien blijven ze vaak langer mooi. Samsung brengt voor al haar Galaxy toestellen verschillende accessoires uit, zo ook voor de Galaxy J7 2016, waaronder de flip-wallet. Tijdens onze Galaxy J7 review hadden wij de beschikking over dit beschermhoesje. De kleur van dit Galaxy hoesje komt exact overeen met de gouden telefoon. Wanneer je de achterzijde van de telefoon verwijderd kun je het Samsung hoesje er eenvoudig op klikken. De achterzijde veranderd feitelijk niet, wel blijft je display van je Galaxy met deze flip-cover goed beschermd.


Galaxy J7 review conclusie


Ilse Jurriën : 2017-04-25 20:45:00
Samsung Galaxy J7 review conclusie : In deze Samsung Galaxy J7 review hebben we het design, de specs en de digitale camera functie besproken, evenals het bijpassende Samsung hoesje, tijd om ons review oordeel te geven. Samsung heeft haar J-serie op verschillende punten verbeterd, de metalen behuizing is een groot pluspunt en ook de snellere processor werkt een stuk plezieriger. Daarnaast is de verwisselbare 3300 mAh batterij krachtiger dan die van de meeste andere middenklasse telefoons. De Samsung Galaxy J7 2016 Android smartphone is voorzien van een 5,5-inch display dat met haar HD resolutie niet uitermate scherp is, maar desalniettemin voldoet voor zijn prijsklasse. De 13 megapixel camera levert nette plaatjes, eigenlijk presteert de Galaxy J7 in alles gemiddeld of bovengemiddeld. En dat is niet verkeerd gezien z´n lage prijs.


Wel of geen tweedehands smartphone kopen


Ilse Jurriën : 2017-04-24 19:45:00
Tweedehands smartphone markt : Het overgrote deel van de Nederlanders beschikt over een smartphone. De mobiele telefoons van tegenwoordig lopen sterk uiteen in prijs en kwaliteit. Ook de tweedehands markt is erg divers met premium smartphones voor lage prijzen, maar ook oudere toestellen die voor een paar tientjes verkocht worden. Zo'n 15% van alle Nederlanders heeft in 2016 besloten een tweedehands smartphone te kopen. De meeste van deze smartphones gaan over op vrienden, familie en kennissen. Maar ook op websites als Marktplaats kun je eenvoudig een tweedehands telefoon kopen of verkopen. Vooral jongeren zien de voordelen van een refurbished smartphone. Zo'n 1 op de 5 jongeren heeft een tweedehands model. Wat zijn de belangrijkste redenen om wel of geen tweedehands smartphone moeten kopen?


Samsung Galaxy Note 8 phablet


Ilse Jurriën : 2017-04-20 18:20:00
Samsung Note 8 Android smartphone : De Galaxy S8 pre-orders zijn nog maar net de deur uit of er is alweer nieuws over Samsung haar smartphone line-up te melden. Dit keer gaat het om de aanstaande Galaxy Note 8, de andere premium smartphone van Samsung. Het nieuws is afkomstig van Ming-Chi Kuo, ook wel bekend als de Apple analist, hij wist vorige maand nog een opmerkelijk gedetailleerd rapport over de Galaxy S8 specs te leveren, nu heeft hij opnieuw gedetailleerde informatie over de Samsung Note 8. De nieuwe phablet zal over een baanbrekende Dual Camera gaan beschikken, aldus Ming-Chi Kuo. Vijf weken geleden wisten we ook al te melden dat de Galaxy Note 8 van een Dual camera zou worden voorzien, dit nieuws komt dus als een bevestiging van eerdere geruchten.


Samsung Galaxy J5 2017


Ilse Jurriën : 2017-04-19 08:40:00
Samsung J5 2017 smartphone : Voor de Galaxy S en Galaxy A serie heeft Samsung haar 2017 modellen inmiddels bekend gemaakt. De Galaxy J-serie laat nog even op zich wachten, eerder rapporteerden we al over de nieuwe Galaxy J7 2017, nu is er ook nieuwe informatie beschikbaar over de Galaxy J5 2017. Deze nieuwe Samsung smartphone heeft inmiddels de FCC en Wi-Fi certificering achter de rug, wat erop duidt dat het toestel elk moment geïntroduceerd kan worden. Vandaag is het de laatste dag dat er een Galaxy S8 pre-order geplaatst kan worden, wanneer de rust over een week of twee is teruggekeerd zal Samsung haar nieuwe 2017 J-serie introduceren. Wat weten we inmiddels over de Galaxy J5 2017?


Nieuwe smartphone app van Samsung Nederland


Mark Peters : 2017-04-15 15:30:00
Samsung Nederland presenteert nieuwe smartphone app : Samsung toont in Nederland zijn verantwoordelijkheid met de introductie van een nieuwe Android smartphone applicatie. Eén derde van de Nederlandse verkeersdeelnemers gebruikt zijn smartphone weleens niet handsfree. Zij ervaren grote sociale druk om telefoonoproepen en chat-berichten direct te beantwoorden, blijkt uit recent onderzoek van Panel-Wizard. Aan hun nieuwe smartphone enquête deden ruim 1.300 personen mee in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Als marktleider in Nederland neemt Samsung zijn verantwoordelijkheid voor de verkeersveiligheid van alle Nederlanders. Om deze woorden kracht bij te zetten, introduceerde de Koreaanse elektronicafabrikant deze week een nieuwe smartphone app die automobilisten en fietsers helpt hun aandacht op de weg te houden.


Beste Galaxy S8 abonnement


Ilse Jurriën : 2017-04-15 09:00:00
Beste abonnement voor de Galaxy S8 : Misschien heb jij de keuze al wel gemaakt om de nieuwe Galaxy S8 te kopen. Zeker bij zo'n duur toestel loont het om de verschillende abonnementen eerst goed met elkaar te vergelijken, er kunnen behoorlijke prijsverschillen tussen zitten, bovendien zit je er voor een bepaalde contractperiode aan vast. Maar hoe bepaal je nou welk abonnement het beste geschikt is voor jou? Wanneer je een Galaxy S8 abonnement afsluit is het belangrijk jezelf af te vragen; hoeveel verwacht ik te gaan bellen en hoeveel verwacht ik te gaan internetten? Heb je helemaal geen idee, kijk dan eens naar je huidige abonnement. Dit geeft een goed inzicht in je verbruik gedurende de afgelopen periode.


Pre-order een Samsung S8 met abonnement


Ilse Jurriën : 2017-04-13 22:45:00
Samsung Galaxy S8 abonnement afsluiten : De voorverkoop van de Galaxy S8 is inmiddels in volle gang. Er zijn nu al een record aantal pre-order verkopen behaald met de Samsung S8 smartphones. Wil jij ook tot de eerste in Nederland behoren die met de S8 rondloopt, wacht dan niet meer te lang, want op 19 april 2017 sluit de pre-order verkoop. Je moet daarna nog 8 dagen wachten voordat de Samsung Galaxy S8 in de winkels ligt. Alle grote Nederlandse telecomproviders bieden het nieuwe toestel aan, zowel als los toestel als in combinatie met een abonnement. De populairste Samsung S8 abonnementen zijn te vinden bij Tele2, T-Mobile en Vodafone. Wanneer je een Samsung S8 pre-order plaatst kun je kiezen uit drie verschillende kleuren; zwart, zilver en grijs.


Samsung Galaxy S8 camera review


Ilse Jurriën : 2017-04-12 10:00:00
Samsung S8 review : Samsung heeft een studie opgezet in Groot Brittannië ter gelegenheid van de Galaxy S8 smartphone. Ondervraagden konden stemmen over het beste uitzicht in Groot Brittannië. Samsung heeft de Galaxy S8 ingezet om deze prachtige vergezichten vast te leggen en daar zijn een serie mooie test foto's uit voort gekomen. Natuurfotograaf winnaar Matthew Cattell heeft de foto´s gemaakt en zijn review oordeel gegeven. Ook heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant een aantal levensgrote Samsung S8 toestellen (7x3m) in deze uitzichten verwerkt, zo kan je door het prachtige Infinity Display het Britse landschap bewonderen.


Galaxy XCover 4 nu verkrijgbaar


Ilse Jurriën : 2017-04-11 11:10:00
Samsung Galaxy XCover 4 kopen : De nieuwe robuuste telefoon van Samsung is vanaf heden verkrijgbaar, de Galaxy XCover 4 (G390) volgt de twee jaar oude XCover 3 op. De tough smartphone is in Nederland per direct verkrijgbaar via BelSimpel.nl. Andere online retailers zullen snel volgen. Je kunt de Samsung Galaxy XCover 4 kopen als los toestel voor een advies prijs van €248. Ook is de XCover 4 met abonnement verkrijgbaar via Vodafone, Telfort, Ben en Hollands Nieuwe. De nieuwe robuuste telefoon van Samsung is niet alleen bestand tegen water, maar ook tegen stof. Daarnaast is de Samsung XCover 4 dusdanig stevig dat je het toestel zonder problemen een keer uit je handen kunt laten vallen.


Samsung connected producten van startups


Ilse Jurriën : 2017-04-11 09:30:00
Samsung startups producten 2017 : Samsung heeft aangekondigd een vijftal start-ups te ondersteunen, die zijn afgesplitst van Samsung's Creative Lab (C-Lab) programma. C-Lab werd in 2012 opgericht als creatieve organisatie om innovatieve ideeën van Samsung medewerkers uit te werken. Sinds de oprichting heeft C-Lab 25 succesvolle projecten gedraaid, waarbij de ideeën zijn omgezet naar werkelijke consumenten producten. Ook dit jaar heeft Samsung een vijftal projecten geselecteerd om te ondersteunen. De connected producten zijn tentoongesteld op de ABC Kids Expo 2016 en op de CES 2017 en omvatten beauty producten en producten voor kinderen.


Samsung TV Plus 4K VOD service


Ilse Jurriën : 2017-04-10 22:10:00
Samsung TV Plus 4K video-on-demand service : De Samsung TV Plus service, die 4K video-on-demand (VOD) levert wordt uitgebreid naar Europa. De TV service wordt aangeboden door Samsung en Rakuten Wuaki, leverancier van 4K HDR films en video-on-demand. Het is de eerste 4K VOD dienst die nieuwe 4K films aanbiedt in Europa. Begin dit jaar werd Samsung TV Plus gelanceerd in Duitsland, nu worden daar de landen Frankrijk, Engeland, Italië, en Spanje aan toegevoegd, andere landen, waaronder Nederland zullen in de tweede helft van 2017 of begin 2018 volgen. Samsung Smart TV gebruikers kunnen, wanneer ze over een internet verbinding beschikken, eenvoudig door alle populaire VOD programma's browsen en het gewenste programma selecteren.


Samsung Galaxy S8 met 6GB RAM


Ilse Jurriën : 2017-04-10 21:30:00
Samsung Galaxy S8 verkoop record : In Korea zijn de Samsung Galaxy S8 pre-order verkopen tot een record hoogte gekomen, in slechts twee dagen zijn er al 550.000 smartphone toestellen verkocht. Dat is ruim 5 keer zoveel als de Galaxy S7 vorig jaar behaalde. De Samsung Galaxy S8+ wordt daar het beste verkocht, met 128GB geheugen en 6GB RAM. En dat is opmerkelijk en goed nieuws tegelijk. Want toen de smartphones werden geïntroduceerd was menigeen verrast en enigszins teleurgesteld dat de nieuwe Galaxy S8 serie alleen in Korea en China met 6GB RAM en 128GB opslaggeheugen zou verschijnen. Toch lijkt er nog hoop te zijn dat Samsung deze versie ook in andere landen zal uitbrengen, zeker nu de verkoopresultaten zo positief zijn.


Samsung Galaxy S8 Limited Edition


Ilse Jurriën : 2017-04-10 18:00:00
Samsung Galaxy S8 Special Edition : Er is een nieuwe special edition van de Samsung Galaxy S8 gelanceerd voor frequent-flyers van Asian Airlines. De Koreaanse luchtvaartmaatschappij is begin 2017 een samenwerking aangegaan met telecomprovider SK Telekom. Je kunt de Galaxy S8 kopen door 30,000 punten in te leveren. Hiervoor moet je een behoorlijk aantal keer gevlogen hebben met Asian Airlines. De Samsung Galaxy S8 Limited Edition is qua hardware gelijk aan de reguliere S8, als extraatje staat de Asiana app voorgeïnstalleerd. Wanneer je dusdanig vaak vliegt met deze Koreaanse luchtvaartmaatschappij is dat een welkome toevoeging. Ook wordt de Samsung S8 Limited Edition voorzien van een exclusief Asiana thema en logo.


Samsung Smart TV modellen 2017 QLED serie


Mark Peters : 2017-04-10 00:45:00
Nieuwe Samsung 2017 TV modellen met Quantum Dot QLED : Het wachten is voorbij, vanaf april 2017 zijn de nieuwste Samsung TV's ook in Nederland te koop. De 2017 TV modellen zijn bijzonder fraai vormgegeven en beschikken allemaal over Quantum Dot technologie wat garant staat voor het beste TV beeld, als we Samsung moeten geloven. Het zal dan ook niet meer lang op zich laten wachten voordat de Consumentenbond de nieuwe Samsung TV toestellen zal uitgeroepen tot de beste televisie van 2017. De premium TV's van Samsung hebben stuk voor stuk een fantastische look, deze toestellen laten zich in iedere woonkamer perfect plaatsen. De nieuwe QLED TV 2017 reeks is momenteel opgebouwd uit vier series. Er zijn twee TV series met alleen Curved modellen en twee series met een 100% vlak scherm.


Samsung mobiele telefoon accessoires 2017


Mark Peters : 2017-04-09 17:55:00
Samsung Nederland presenteert nieuwe mobiele accessoires : Samsung Electronics heeft een paar handige accessoires voor onze mobiele telefoons gemaakt. De mobiele accessoires kunnen worden gebruikt tijdens je vakantie of als je met je met je vrienden deze zomer lekker bij het zwembad ligt. Het gaat hier om een compacte mobiele fotoprinter die op elk gewenste locatie, prachtige plaatjes kan uitprinten. Daarnaast is er een draagbare Bluetooth luidpreker beschikbaar die een plons in het zwembad zonder moeite overleefd. De accessoires zijn zo compact en licht van gewicht dat ze perfect met je mee te dragen zijn. Of het nu op een feestje, vakanties of tijdens een bedrijfsuitje met je collega's is, de nieuwe Samsung accessoires maken al je leuke momenten nóg specialer.


Samsung Galaxy S9 telefoon ontwikkeling


Ilse Jurriën : 2017-04-08 11:30:00
Samsung S9 Android smartphone : De eerste Galaxy S8 moet nog over de toonbank gaan, maar dat weerhoudt Samsung er niet van om de ontwikkeling van haar nieuwe vlaggenschip toestel vast op te zetten. Eerder dan voorgaande jaren is de ontwikkeling van de Galaxy S9 al begonnen. De ontwikkeling van Samsung's nieuwe smartphone zal in fases verlopen, eerst lijkt de display te worden ontwikkelt. Het display team is dan ook al samengesteld. Na ongeveer een maand zullen andere hoofdonderdelen van de Samsung S9, zoals de modules ontworpen worden. Samsung is al jaren een prominente speler als het gaat om mobiele telefoon displays, zal het Koreaanse bedrijf het Infinity display van de S8 serie opnieuw weten te verbeteren voor haar Galaxy S9? Zo missen we bijvoorbeeld nog de 4K resolutie, waar enkele andere smartphone modellen, zoals de Xperia XZ Premium al wel over beschikt.


Gratis Galaxy S8 is bedrog


Ilse Jurriën : 2017-04-07 23:00:00
Gratis Galaxy S8 testen te mooi om waar te zijn : Opgelet, er circuleert een advertentie op internet die mensen in de veronderstelling brengt dat ze de nieuwe Samsung Galaxy S8 gratis mogen testen. En alsof dat nog niet interessant genoeg klinkt mag je de Galaxy S8 na de test ook nog houden. Ook op de website gratis .nl is een verwijzing naar deze advertentie pagina geplaatst. Bovenaan de pagina wordt met het Samsung logo de indruk gewekt dat je je op de originele Samsung website bevindt, niets is echter minder waar. Onderaan de pagina staat wel vermeld dat het genoemde merk noch de organisator noch de sponsor is van deze actie. De gratis Galaxy S8 wordt volgens de algemene spelvoorwaarden aan één tester overhandigd op 30 april. Over de uitslag kan echter niet worden gecorrespondeerd.


Test de Galaxy S8 op Utrecht CS


Mark Peters : 2017-04-05 22:54:00
Samsung opent Galaxy S8 pop-up store op Utrecht Centraal : De marketing afdeling van Samsung Nederland draait op volle toeren, na de succesvolle productlancering van de Galaxy S8 ontplooit het Koreaanse elektronicabedrijf haar marketingactiviteiten in diverse grote steden van ons land. Begin maart 2016 opende Samsung haar eerste virtual reality pop-up store in Amsterdam. Bezoekers kregen daar de gelegenheid om de nieuwe Galaxy Gear bril te testen en deel te nemen aan een levensechte VR beleving. Gisteren lanceerde de sterke elektronicareus uit Azië ter promotie van de nieuwe Samsung S8 telefoon een pop-up minibioscoop op onze nationale luchthaven Schiphol. Vandaag is het de beurt aan het centraal station in Utrecht waar treinreizigers kunnen kennismaken met de Galaxy S8.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera