2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
5G (1)
Accesoires (4)
Acties & Aanbiedingen (7)
Android (1)
Apps (6)
Augmented & Virtual Reality (5)
Awards & Beste producten (1)
Batterijen & Accu's (1)
Corporatie (4)
Digitale camera (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Galaxy (17)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (12)
Home entertainment (2)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (4)
Limited Edition (2)
Medische gezondheidszorg (1)
Mobiele telefoons (10)
Mobile imaging (2)
Monitoren & Beeldschermen (4)
Nieuwe telefoons (6)
Nieuws (5)
Premium smartphones (8)
Samsung Galaxy S8 (13)
Smart TV (8)
Smartphone abonnement (4)
Smartphone reviews (7)
Smartphones (12)
Smartwatches & Smartwear (2)
Software & OS (1)
Tablets (3)
Test foto's & Foto galerie (1)
Test video's (1)
Tweedehands & Refurbished (1)


Note pre-order datum uitgelekt


Mark Peters : 2017-07-29 01:40:00
Australisch persbureau lekt pre-order datum van nieuwe Note : Volgens een online publicatie van BGR heeft een mediabureau van Samsung Australië informatie gelekt over de nieuwe Note, de grootste smartphone in het huidige toestel assortiment van de Koreaanse elektronica fabrikant. De nieuwe Note, die voor het 'Unpacked Event' in New York gepland staat zal op 23 augustus 2017 officieel worden onthult aan de internationale pers. Het persagentschap van Samsung in Australië lekte per ongeluk commerciële informatie over de pre-order datum van de nieuwe Galaxy Note 8. Andere bronnen verdenken het PR bureau ervan dit met opzet te hebben gedaan. Ik heb zelf meer dan 15 jaar ervaring in productlanceringen, dit soort blunders worden nu eenmaal gemaakt in deze branche.


Virtual reality bril helpt politie met onderzoek


Mark Peters : 2017-07-23 01:50:00
Samsung Gear VR als hulpmiddel voor de politie : Uit recent Nederlands onderzoek blijkt dat getuigenverklaringen bij een politieonderzoek betrouwbaarder zijn wanneer een virtual reality bril wordt toegepast. Getuigen die met een virtual reality bril teruggaan naar de plaats delict kunnen zich beter herinneren wat er precies is gebeurd. Deze getuigenverklaringen zijn doorgaans van betere kwaliteit dan in situaties waar de getuige intensief moet terugdenken aan de locatie waar het voorval heeft plaatsgevonden. Anderzijds is het minder confronterend dan wanneer de getuige werkelijk wordt meegenomen naar de fysieke locatie waar het misdrijf heeft plaatsgevonden. Voor het onderzoek is gebruik gemaakt van de Samsung Gear VR.


Samsung helpt onderwijs met de digitale hulpmiddelen


Mark Peters : 2017-07-20 10:13:00
Samsung Smart Education Hub programma in Nederland : Samsung opent nieuwe Smart Education Hub bij Biezonderwijs in Tilburg. Biezonderwijs is een stichting voor speciaal onderwijs voor leerlingen tussen 4 tot 20 jaar voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat. De Education Hub van Samsung bestaat onder meer uit het Smart Teachers component waarin bestuurders en leraren een intensieve onderwijstraining krijgen. Ook worden er lesprogramma’s ontwikkeld, waarin digitale leermiddelen van Samsung een belangrijke rol gaan spelen. Samsung heeft inmiddels zes Smart Education Hubs in ons land gerealiseerd onder het motto 'slimmer leren, slimmer lesgeven en slimmer delen'. Iedere Smart Education Hub is opgebouwd uit drie onderdelen: Smart Classrooms, Smart Teachers en Smart Sharing.


Samsung opent reparatie & servicecenter in Amsterdam


Mark Peters : 2017-07-16 17:50:00
Samsung service center voor reparaties en advies : Samsung Nederland heeft onlangs de deuren geopend van een eigen servicecenter in Amsterdam. In het servicecenter in Amsterdam kun je terecht voor allerlei reparaties, persoonlijk advies over bijvoorbeeld het instellen van je mobiele telefoon of het maken van noodzakelijke back-ups en je vragen over smartphones, tablets en accessoires. Ook zijn de allernieuwste telefoon accessoires te koop in het service center van Samsung. Met het nieuwe service center legt Samsung de nadruk op het bieden van de beste ervaring. Het fraai vormgegeven gebouw, gelegene in de wijk Mosveld in Amsterdam-Noord is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.


Galaxy S8 mini wordt krachtig compact model


Ilse Jurriën : 2017-07-04 20:50:00
Samsung Galaxy S8 mini Android smartphone : Diverse bronnen melden dat er een Galaxy S8 mini aan zit te komen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een compacte variant van de populaire Galaxy S8. De Chinese website ITHome heeft een foto op internet geplaatst, ook worden er krachtige specificaties genoemd. Hoewel het bij geruchten altijd de vraag is hoeveel er van waar is, moet er ditmaal toch wel bij vermeld worden dat er al geen mini variant van de Galaxy S is verschenen sinds de S5 en dat is inmiddels drie jaar geleden. Het blijft dan ook zeer de vraag in hoeverre deze S8 mini er ooit zal komen. Er zijn ook nog geen benchmark testen of certificatie aanwijzingen die deze richting in wijzen. Voorlopig wachten we ook nog op de Galaxy Note 8, de Galaxy C10 en ook de Galaxy X1 hangt nog ergens in de lucht.


Samsung introduceert Galaxy Note Fan Edition


Ilse Jurriën : 2017-07-03 15:35:00
Samsung Galaxy Note FE smartphone : Het was al enige tijd bekend dat Samsung haar refurbished Galaxy Note 7 opnieuw in de markt zou zetten. Na de batterij-problemen afgelopen jaar is de smartphone herzien en omgedoopt tot Samsung Galaxy Note Fan Edition (Galaxy Note FE). De phablet is voorzien van een nieuwe 3200 mAh batterij, deze heeft de nieuwe, strikte test procedure van Samsung succesvol doorstaan. Ook wordt de Galaxy Note Fan Edition voorzien van dezelfde software als de Galaxy S8 smartphones, wat tevens inhoudt dat de Note over de Bixby assistent beschikt. Vanaf eind deze week zal de Samsung Galaxy Note Fan Edition in Zuid Korea te verkrijgen zijn, op een later stadium zal de telefoon ook in enkele andere landen te koop zijn.


Premium Galaxy S8 in violet paarse kleur


Ilse Jurriën : 2017-07-01 19:48:00
Samsung Galaxy S8 in de kleur Anemone Purple : Op de MWC Shanghai heeft Samsung de Galaxy S8+ uitgebracht in de zomerse kleuren Coral Blue en Rose Pink. Daarmee komt de teller op zes kleurvarianten te staan; roze, blauw, zwart, grijs, zilver en goud. Exact de kleuren die ook genoemd werden vóór 29 maart 2017, de datum dat de S8 officieel geïntroduceerd werd. Er ontbreekt nu echter nog één kleur en dat is Violet. Halverwege maart is de S8 al verschillende keren opgedoken in deze mooie paarse kleur, maar tot op heden blijft de introductie uit. Het is dan ook een opvallende en tevens unieke kleur die we nog niet eerder hebben gezien bij een Galaxy telefoon. Wij hebben zojuist een nieuwe Galaxy S8 foto ontdekt, je raadt het al, in de kleur paars. De prachtige paarse anemoon in de display toont dat het hier niet zomaar om een kleurvervalsing gaat.


Beste Galaxy telefoon verkrijgbaar in roze


Ilse Jurriën : 2017-07-01 13:55:00
Beste Samsung Galaxy telefoon nu leverbaar in Rose Pink : Vorige week rapporteerden we nog over de Galaxy S8 modellen, waarvoor Samsung de nieuwe kleurvariant Coral Blue heeft geïntroduceerd. De beste Galaxy telefoon is nu ook in de kleur roze uitgebracht. Met de toevoeging van de Rose Pink editie is de S8+ in een zestal kleuren te verkrijgen; roze, blauw, zwart, grijs, zilver en goud. De enige kleurstelling die nu nog ontbreekt is Violet, hoewel de officiële introductie nog uit blijft zijn hier al wel verschillende pers foto's van verschenen. Samsung heeft wel aangekondigd dat de Rose Pink editie niet in alle landen zal verschijnen. In eerste instantie zullen thuisland Zuid-Korea en Taiwan van deze stijlvolle Galaxy telefoon worden voorzien.


Samsung's beste smartphone leverbaar in Coral Blue


Mark Peters : 2017-06-27 22:05:00
Samsung Galaxy S8 telefoon verkrijgbaar in blauwe kleur : Samsung's beste smartphone, de Galaxy S8, is vanaf vandaag ook in een blauwe kleurvariant te koop zo meldt het Nederlandse hoofdkantoor. De Galaxy S8 Coral Blue kleurvariant verscheen een paar weken geleden al in het nieuws, maar was toen nog niet officieel door Samsung Nederland aangekondigd. De nieuwe Coral Blue (koraal blauw) uitvoering van Samsung's beste Galaxy telefoon ooit, past goed bij de zomer, waar opvallende en veelal stralende kleuren de boventoon voeren. De licht blauwe telefoon zal voornamelijk in de smaak vallen bij vouwen, de frisse kleur laat zich goed combineren met de zomertinten van 2017. De Galaxy Coral Blue variant is beschikbaar voor de S8 en de S8+.


Gratis Galaxy tablet bij aankoop van Samsung QLED TV


Mark Peters : 2017-06-26 23:58:00
Samsung QLED TV kopen met gratis Galaxy Tab tablet : Heb je de afgelopen maanden het nieuws omtrent de nieuwe QLED televisies van Samsung gevolgd? Ben je geïnteresseerd geraakt in de hoge beeldkwaliteit met 100% kleurvolume waar de fabrikant ons de laatste weken me om de oren heeft geslagen? Samsung doet er nog een schepje bovenop de feestvreugde en geeft consumenten die komende maand een QLED TV kopen een Galaxy tablet cadeau. Als je tussen 5 juni 2017 en 30 juli 2017 een QLED of Premium UHD TV bij een van geautoriseerde Samsung verkooppunten koopt ontvang een Samsung Galaxy Tab S2 of Galaxy Tab A met tot €250 Pathé Thuis-tegoed of ontvang tot €500 retour. Let op, deze actie van Samsung beperkt zich tot een beperkte selectie QLED TV modellen.


Galaxy S8 met gratis Gear VR


Ilse Jurriën : 2017-06-26 22:10:00
Ontvang een gratis Gear VR bij Galaxy S8 of S8+ : Voor iedereen die het tijdens de pre-order periode teleurstellend vond dat er geen Gear VR bij de Galaxy S8 werd meegeleverd is er nu goed nieuws, want Samsung is een leuke actie gestart. Koop je nu de Samsung Galaxy S8 of een Galaxy S8+, dan ontvang je de smartphone met gratis Gear VR package, inclusief Oculus content voucher. De Package bevat een Gear VR met Controller ter waarde van €129,99 en een Oculus-voucher ter waarde van €50. De aanbieding is zowel geldig wanneer je een los toestel aanschaft, als wanneer je een Galaxy S8 abonnement afsluit via één van de bekende Nederlandse providers waaronder KPN, T-Mobile, Vodafone, en Tele2.


Samsung Smart Switch smartphone app


Ilse Jurriën : 2017-06-26 10:55:00
Smart Switch kopieert oude gegevens naar nieuwe telefoon : Onze smartphone is een verlengstuk van onszelf geworden. Hoewel we hetzelfde model kunnen hebben, staat er dusdanig veel persoonlijke informatie op dat iedere smartphone uniek is. We bewaren onze herinneringen middels foto´s, video´s, muziek en meer. Verander je van telefoon, dan slaan we deze oude gegevens vaak op, op de PC. Met de nieuwe applicatie van Samsung is dat niet meer nodig. Samsung lanceert de Smart Switch app, om niet alleen je contacten maar ál je persoonlijke informatie gemakkelijk naar je nieuwe Galaxy telefoon over te zetten. Smart Switch werkt met alle oude telefoons die draaien op Android, iOS, BlackBerry of Windows Mobile. Je kunt zelf bepalen of je alleen de contacten of berichten of muziek of apps wilt overzetten. Zo voelt je nieuwe Galaxy smartphone direct vertrouwt.


Robuuste Galaxy S8 smartphone


Ilse Jurriën : 2017-06-21 12:00:00
Samsung Galaxy S8 active introductie aanstaande : Afgelopen maand schreven we al over de Galaxy S8 active, het voorgaande model is inmiddels een jaar oud en zal op korte termijn vervangen worden. Sterker nog, Samsung heeft gisteren zelfs enige tijd informatie over de Galaxy S8 active op haar website gezet, wat erop duidt dat de introductie van deze robuuste smartphone aanstaande is. De active modellen worden exclusief aan AT&T klanten aangeboden en zullen helaas ook niet in Nederland verschijnen. Wat missen we met dit nieuwe model? De S8 active is een stuk robuuster dan de reguliere S8 modellen, met militaire standaarden. Qua specs zal de Galaxy S8 active nagenoeg gelijk zijn aan de standaard S8, hoewel er waarschijnlijk een hogere capaciteit batterij wordt toegepast.


Samsung Galaxy Note 8 release datum


Ilse Jurriën : 2017-06-20 13:05:00
Samsung onthult Galaxy Note 8 op 26 augustus : Dagelijks wordt er nieuwe informatie omtrent de Galaxy Note 8 verspreid. De meest recente informatie uit Zuid-Korea duidt op een lanceringdatum van 26 augustus 2017. De nieuwe premium Android phablet zal waarschijnlijk in New-York gepresenteerd worden. Hoewel men er algemeen vanuit ging dat de Note 8 eind augustus gepresenteerd zou worden is het opvallend is dat deze datum op een zaterdag valt, zolang Samsung zelf nog niets bevestigd heeft blijft het dan ook nog even speculeren. Eerder gingen er ook geruchten dat de Samsung Galaxy Note 8 op de IFA 2017 geïntroduceerd zal worden. Deze internationale beurs wordt van 1 tot 6 september in Berlijn gehouden, we gaan er in ieder geval vanuit dat het nieuwe toptoestel daar te bewonderen zal zijn.


Samsung Galaxy Note 8 details


Ilse Jurriën : 2017-06-18 17:05:00
Samsung Note 8 phablet : De introductie van de Galaxy Note 8 komt langzaam dichterbij. Al maanden wordt er over het aankomende vlaggenschip toestel van Samsung gesproken en na het batterij debacle van de Galaxy Note 7 en de daaropvolgende succesvolle introductie van de Galaxy S8 zijn de verwachtingen omtrent de Note 8 opnieuw hoog gespannen. Wekelijks verschijnen er nieuwe details en foto’s van het toestel op het internet. Wat mogen we van de nieuwe phablet van Samsung verwachten? In ieder geval kunnen we vrijwel zeker zeggen dat de Samsung Galaxy Note 8 over een geheel nieuw design zal beschikken, vergelijkbaar met de Galaxy S8 serie, maar met een nog groter Infinity display.


The Frame TV van Samsung te koop bij Jan des Bouvrie


Mark Peters : 2017-06-15 19:10:00
The Frame high-end televisie en kunstwerk ineen : Na een succesvolle verkoopstart in de Verenigde Staten is de nieuwe Frame TV nu ook in Nederland te koop. The Frame lijkt op een schilderij of kunstwerk aan de muur als de TV uitstaat. Als je het toestel aanzet geniet je van de allerbeste beeldkwaliteit die er momenteel op de televisiemarkt verkrijgbaar is, zo blijkt onder meer uit een recente Duitse TV test. The Frame maakt gebruik van een hoogwaardig scherm net als bij de nieuwe QLED Smart TV modellen en de nieuwe QLED monitoren die Samsung afgelopen week in Nederland introduceerde. De nieuwe Art-style TV is leverbaar in twee formaten: 55-inch en 65 inch. Samsung Frame TV is o.a. verkrijgbaar bij Jan des Bouvrie’s Conceptstore in Naarden.


Nieuwe Samsung Galaxy J7 smartphones


Ilse Jurriën : 2017-06-15 07:20:00
Samsung Galaxy J7 Max en J7 Pro Android smartphones : Samsung heeft een tweetal nieuwe Galaxy J7 smartphones uitgebracht in India. De Samsung Galaxy J7 Max en de Galaxy J7 Pro zijn beide middensegment toestellen. Uniek voor beide smartphones is de ondersteuning voor het mobiele betaalsysteem Samsung Pay, de J7 Max wordt zelfs voorzien van een geheel nieuwe variant; Samsung Pay Mini, speciaal ontworpen voor middensegment smartphones zonder NFC. Ook zijn het de eerste Galaxy telefoons van Samsung die zijn uitgerust met een Social Camera, waardoor je nog sneller je foto´s kunt delen met je favoriete contacten of via social media. Foto´s kunnen eenvoudig bewerkt worden, ook zijn er verschillende live filters en sticker effecten voorhanden.


Samsung smartphone activeert slimme stofzuiger


Mark Peters : 2017-06-12 12:00:00
Samsung huishoudelijke producten worden steeds slimmer : Wie heeft tegenwoordig geen Samsung product in huis? De Koreaanse fabrikant, internationaal bekend van haar populaire Galaxy smartphones, heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een aantal nieuwe fabrieken om de moderne huisvrouw te voorzien van slimme huishoudelijke apparaten. De marktpenetratie van consumenten elektronica loopt op rolletjes, wie had twintig jaar geleden gedacht dat Samsung zo ver zou komen? Samsung is snel, het bedrijf produceert elk product waar wereldwijd vraag naar is. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten in consumenten producten, weet het bedrijf ook snel afstand te nemen als de markt zijn hoogtepunt heeft bereikt. Een goed voorbeeld hiervan is de productie van digitale camera's, waar Samsung enige jaren geleden spontaan mee is gestopt.


Samsung verhoogt productie telefoon toestellen


Mark Peters : 2017-06-12 10:15:00
Productie van mobiele telefoons verdubbeld door Samsung : Samsung Electronics heeft besloten de productiecapaciteit van mobiele telefoons te verhogen. Volgens persbureau Reuters zou het zelfs gaan om een verdubbeling van de capaciteit in de hoofdfabriek in India. Samsung heeft afgelopen week bekend gemaakt haar fabriek aan de rand van New Delhi met maar liefst 350.000 m3 te vergroten. De afzetmarkt in India staat wereldwijd op de tweede plaats als het gaat om mobiele telefoon toestellen. Samsung produceert in het Indiase New Delhi niet alleen mobiele telefoons, maar ook slimme koelkasten en QLED smart TV's. Volgens Counterpoint Research & Analysis wil Samsung haar afhankelijkheid van de productie in Vietnam reduceren en een groot deel van het productieproces naar India verplaatsen.


Samsung Galaxy C10 prijs bekend via Galaxy Club


Mark Peters : 2017-06-11 23:25:00
Galaxy Club ontdekt prijzen van Galaxy C10 smartphone : Mijn collega heeft een paar weken geleden een stuk geschreven over de Samsung Galaxy C10, de nieuwste telg uit de Galaxy C-Serie. Samsung zou voornemens zijn de premium C-Serie in het derde kwartaal van 2017 in Europa te lanceren. De Galaxy C10 zal door Samsung op de markt worden gebracht met een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Over de prijsstelling van deze premium smartphones was vooralsnog veel onduidelijkheid. Collage journalisten van de Galaxy Club hebben na intensief speurwerk prijzen van de Galaxy C10 gevonden. De 64GB versie van de Samsung C10 zou ongeveer $515 gaan kosten. Dat is omgerekend €460,-. De 128GB variant zal dan vermoedelijk €100,- duurder worden, zoals we wel vaker hebben gezien bij dit soort toestellen.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera