2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

5G (1)
Accesoires (2)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (1)
Apps (3)
Augmented & Virtual Reality (2)
Corporatie (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Galaxy (9)
Geruchten & Speculaties (8)
Home entertainment (2)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (1)
Medische gezondheidszorg (1)
Mobiele telefoons (6)
Mobile imaging (1)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuws (2)
Premium smartphones (2)
Samsung Galaxy S8 (6)
Smart TV (4)
Smartphone abonnement (2)
Smartphone reviews (1)
Smartphones (4)
Smartwatches & Smartwear (1)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test video's (1)


Samsung Unpacked 2017 app


Ilse Jurriën : 2017-03-28 23:45:00
Samsung Unpacked 2017 smartphone app met live stream : Het moment is bijna daar…. Morgen zal Samsung in New York haar nieuwe 2017 smartphone line-up bekend maken. Op het Samsung Unpacked 2017 evenement zullen naar verwachting de Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden geïntroduceerd. Om 11:00 EDT, oftewel 16:00 in Nederland, zal de Koreaanse reus haar nieuwe pronkstukken aan de wereld tonen. De verwachtingen zijn hoog gespannen, heeft Samsung ook in 2017 de beste smartphone in handen? Je hoeft niet in New York te zijn om het grootse evenement bij te wonen. Samsung biedt een Unpacked 2017 live stream en er is ook een mobiele app beschikbaar. De Samsung Unpacked 2017 app is te downloaden voor Android en iOS toestellen.


Samsung S8 met DeX Station


Ilse Jurriën : 2017-03-26 21:05:00
Samsung S8 DeX Station optionele accessoire : Gelijktijdig met de introductie van de Samsung Galaxy S8 en S8+ smartphones zal de Koreaanse fabrikant aankomende woensdag ook een serie Galaxy S8 accessoires uitbrengen. Naast een aantal hoesjes wordt er ook een oplaad station verwacht, het Samsung DeX Station. Je kunt de Samsung S8 eenvoudig in het docking station plaatsen, deze geeft zogenaamde Galaxy Desktop functionaliteit en transfortmeer je smartphone in een PC. Ook is de Samsung DeX voorzien van een actief koelsysteem, net zoals een desktop PC. Het Samsung S8 DeX Station is een compact rond apparaatje, dat je eenvoudig op je bureau kunt plaatsen.


Samsung Galaxy S8 accessoires


Ilse Jurriën : 2017-03-26 19:00:00
Samsung S8 accessoires : Aankomende woensdag, 29 maart 2017 vind het Samsung Unpacked 2017 evenement plaats, waarbij de Zuid-Koreaanse fabrikant de nieuwe Galaxy S8 telefoon serie zal aankondigen. Ook worden er een flink aantal bijpassende accessoires verwacht. Net als voor de Galaxy S7 serie behoort ook de LED View Cover tot de nieuwe Samsung Galaxy S8 accessoires. Middels LED lampjes wordt je voorzien van de belangrijkste meldingen. Een andere Samsung S8 accessoire is de Clear View Standing Cover, in tegenstelling tot de huidige variant kan deze versie uitgeklapt worden, waardoor je de S8 makkelijk kunt neerzetten. Beide Samsung Galaxy S8 accessoires zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de telefoon zelf; zwart, zilver, grijs, goud, orchidee en blauw


Samsung Galaxy S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-26 12:45:00
Samsung Galaxy S8 Android telefoon : Slechts drie dagen voor de officiële release van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zien we het grootste lek tot dus ver op het internet verschijnen. Feitelijk zijn alle gegevens gelijk aan de eerder door ons gemelde Galaxy S8 specs, maar de informatie komt inclusief meer dan 20 foto's van beide modellen en bevestigen eens te meer wat voor een telefoon toestellen we aankomende woensdag kunnen verwachten. De Samsung S8 serie wordt respectievelijk met een 5,8-inch en 6,2-inch Super AMOLED display uitgerust, met een resolutie van 2.960 x 1.440 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Zoals we van de Samsung Galaxy telefoon gewend zijn toont de display een ongelofelijke scherpte en rijke kleuren.


Samsung S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-24 11:10:00
Nieuwe Samsung Galaxy S8 telefoon : Nog vijf dagen te gaan, voordat Samsung eindelijk de langverwachte Galaxy S8 serie zal aankondigen. Elke mogelijke functie lijkt inmiddels breeduit op het internet besproken te zijn. De Samsung S8 telefoons worden beide voorzien van een afgerond display, zoals we ook bij de Edge modellen zien. De S8 krijgt een 5,8-inch display, de grotere S8+ zal over een 6.2-inch display beschikken. Hiermee worden de schermen aanzienlijk groter dan die voor hun voorganger (respectievelijk 5,1" en 5,5"), de uiteindelijke afmetingen van de telefoon zijn echter niet veel groter, doordat Samsung de boven en onder rand aanzienlijk smaller maakt.


Samsung Bixby voor S8


Ilse Jurriën : 2017-03-21 09:15:00
Samsung Bixby voor Galaxy S8 : Volgende week woensdag zal Samsung haar nieuwe Galaxy S-serie smartphones introduceren, de Galaxy S8 en Galaxy S8+. In aanloop naar deze onthulling heeft Samsung de slimme assistent Bixby geïntroduceerd. Technologie is bedoeld om ons leven makkelijker te maken, maar de apparaten worden steeds complexer. Nu kunnen we ervoor zorgen dat de mens deze apparaten beter leert begrijpen, maar we zorgen er liever voor dat de producten zich aanpassen aan de mens, zo redeneert Samsung. Deze vorm van kunstmatige intelligentie zullen we de aankomende jaren steeds vaker zien, Samsung Bixby is het eerste resultaat van deze filosofie en zal voor het eerst worden toegepast in de Samsung S8.


Galaxy S8 Bixby assistent


Ilse Jurriën : 2017-03-20 00:20:00
Samsung S8 met Bixby personal assistent : De nieuwe premium smartphone van Samsung komt met een serie innovatieve functies, waaronder de nieuwe Bixby assistent. We hebben dit al wel eerder vluchtig benoemd, onder andere bij het melden van de Samsung S8 specs, maar nu heeft Samsung Italië dit nieuws ook bevestigt, middels haar aangepaste voorwaarden. Bixby is je eigen personal assistent, het is de tegenhanger van Apple Siri, en een stuk geavanceerder dan de huidige Samsung Voice Assistent op de Galaxy S7 serie. Aan de zijkant van de Galaxy S8 zit een knop om de Bixby assistent te activeren. Zo kun je Samsung Bixby vertellen wie je wilt bellen, Bixby zoekt het contact en begint te bellen. Verzend je liever een email, vertel Bixby wat er in het mailtje moet staan en wie de geadresseerde is, de rest wordt voor je geregeld.


Samsung Galaxy 2017 J-serie


Ilse Jurriën : 2017-03-19 21:25:00
Samsung Galaxy J7 2017 smartphone : De Samsung Galaxy smartphones zijn immens populair. Niet alleen de befaamde S-serie, maar ook de A-serie en J-serie worden gretig afgenomen. Van de A-serie heeft Samsung de 2017 modellen inmiddels officieel geïntroduceerd. De S-Serie zal op 29 maart 2017 worden uitgebreid, met de Galaxy S8 en S8+ modellen. Dan missen we nog de J 2017 smartphones, welke we rond april verwachten. De serie zal worden aangevoerd door de Galaxy J7 2017, daarnaast worden de J3 en J5 verwacht. Voor de kenners, het topmodel uit de serie, de J7 Prime zal nog niet vervangen worden, deze Samsung Galaxy telefoon verscheen pas halverwege 2016.


Samsung Note 8 specs


Mark Peters : 2017-03-18 20:50:00
2017 Samsung Galaxy Note 8 specificaties - Het is alweer een paar maanden geleden dat niet alleen het internet, maar ook de kranten dagelijks rapporteerden over de batterijproblemen van de Samsung Note 7. De Koreaanse elektronicafabrikant moest destijds alle zeilen bijzetten om haar imago te redden. Een nieuwe test procedure voor smartphones en aangescherpte kwaliteitscontrole moeten in de toekomst garanderen dat consumenten een betrouwbaar product kopen. De Samsung Note 8 is het eerste consumenten product binnen de 2017 Galaxy Note lijn die het vertrouwen bij de teleurgestelde consument kan gaan terugwinnen. De Samsung Note 8 is nog niet officieel uitgekomen maar de specs van het apparaat (model SM-N950) zijn inmiddels bij ons voor het grootste deel bekend.


Samsung Galaxy Note 8 met Dual camera


Ilse Jurriën : 2017-03-17 12:00:00
Samsung Note 8 Dual camera : In eerste instantie was de verwachting dat Samsung haar Galaxy S8 serie zou voorzien van een dubbele camera. De laatste tijd werd echter duidelijk dat dit niet het geval zou zijn, naar nu blijkt is Samsung voornemens haar andere vlaggenschip 2017 model te voorzien van een dubbele camera, we hebben het hier over de Galaxy Note 8 phablet. Ten slotte moet het high-end model enkele unieke functies bevatten. Zo had de Note 7 als extra functies een irisscanner en een grotere batterijcapaciteit. Nu de Note 8 in ontwikkeling is zal Samsung iets nieuws moeten verzinnen, naar verluid zal dit dus een Dual camera worden. Ook wordt er gesproken over een volledig drukgevoelig scherm, bij de S8 zal alleen de onderkant van het scherm drukgevoelig zijn.


Galaxy S8 super slow motion


Ilse Jurriën : 2017-03-16 22:00:00
Galaxy S8 camera met slow motion video functies : De Samsung Galaxy S8 zal over een 12 megapixel digitale camera beschikken, zo meldden we enige tijd geleden al. Aangezien de Galaxy S7 modellen ook over 12 megapixels beschikken, gingen we ervan uit dat de Galaxy S8 camera ongewijzigd zou blijven. Maar deze aanname lijkt onjuist te zijn, volgens de laatste geruchten zal de S8 worden voorzien van een super slow motion video functie. Zo kan je elke actie opnemen en super traag afspelen. De huidige S7 kan slow motion opnemen met een snelheid van 240fps. De nieuwe Galaxy S8 lijkt te worden voorzien van een 1000fps video functie, waardoor je de beelden tot 4x zo traag kunt afspelen. Tot op heden is de Sony Xperia XZ Premium de enige smartphone die super slow motion video's kan opnemen.


Samsung S8 vlog camera


Ilse Jurriën : 2017-03-16 20:45:00
Vloggen met de Samsung S8 : Vloggen is het afgelopen jaar sterk in populariteit gegroeid. Een vlog is soort dagboek dat je op internet bijhoudt. In plaats van een blog dat grotendeels uit teksten is opgebouwd, bestaat een vlog uit videobeelden. Een vlogger heeft een goede camera nodig, want als je hits wilt halen op YouTube, dan zal je goede kwaliteit videobeelden moeten publiceren. De smartphone kan een ideale vlog camera zijn, ten slotte is de camera functie de afgelopen jaren sterk verbeterd en je hebt je smartphone altijd bij je, waardoor je op elk gewenst moment kunt beginnen met het opnemen van je vlog. De Samsung S8 beschikt over een geavanceerde 12 megapixel camera, net als de S7, die als beste camera telefoon uit de bus komt.


Samsung Galaxy S8 prijs


Ilse Jurriën : 2017-03-16 09:00:00
Samsung S8 smartphone : Met nog minder dan twee weken te gaan alvorens de officiële introductie van de Samsung Galaxy S8 serie zal plaatsvinden, lijken er weinig nieuwe onthullingen bij te kunnen komen. Zowel de specs van de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ zijn breeduit op internet verschenen en besproken. Het enige waar nog enige onduidelijkheid over lijkt te bestaan is de Galaxy S8 prijs. In ieder geval zal de 2017 Galaxy S-serie duurder zijn dan de 2016 modellen. Dit heeft enerzijds met de mislukte Galaxy Note 7 te maken, anderzijds zijn er simpelweg nog meer hoogstaande technologieën in de smartphones verwerkt, waardoor ook de kostprijs hoger uitvalt. Ook concurrerende modellen, zoals de LG G6, hebben in verhouding met vorig jaar een hogere advies prijs gekregen.


Samsung S8 back cover


Mark Peters : 2017-03-16 01:42:00
Samsung Galaxy S8 back cover : Fabrikanten van telefoon hoesjes hebben in aanloop op de officiële Samsung S8 introductie alvast haar eerste concept modellen gepresenteerd. Op de Amerikaanse Amazon website worden de nieuwe Galaxy covers voor de Samsung S8 te koop aangeboden door -voor mij- onbekende fabrikanten. De nieuwe Samsung S8 accessoires zijn ook nog niet op de site van Amazon te bestellen. Je zult dus zelf in de gaten moeten houden of deze daadwerkelijk beschikbaar komen tijdens de Galaxy product launch. De Samsung S8 back cover heeft een verrassend design en een handige uitsparing voor het opbergen van een creditcard. Het klepje van de pasgleuf kan worden opengeklapt om de telefoon in horizontale positie stabiel te laten staan, ideaal voor het kijken naar films of online streamingdiensten.


Beste telefoon voor het maken van foto's


Ilse Jurriën : 2017-03-16 00:50:00
Beste camera telefoon : De camera is een steeds belangrijker onderdeel geworden van onze smartphone. Niet zo vreemd, gezien het gemak waarmee je foto herinneringen kunt vastleggen. De eerste camera telefoon werd in 2000 geïntroduceerd, de Sharp J-SH04 had een 0,1 megapixel camera, daar kunnen we ons tegenwoordig bijna geen voorstelling meer van maken. De hedendaagse premium smartphones beschikken zonder uitzondering over hoge resolutie camera´s en zijn allemaal in staat om (minimaal) Full HD video´s op te nemen. Steeds meer consumenten nemen de camera functie serieus in oogschouw tijdens het kopen van een nieuwe smartphone. Maar wat is nou de beste telefoon voor het maken van foto's?


Smart TV evolution infographic


Ilse Jurriën : 2017-03-14 23:55:00
Samsung presenteert 2017 Smart TV evolution met The Frame : Samsung staat bekend om haar innovatieve technologieën die breed worden toegepast in de huidige consumentenelektronica. Gedurende de afgelopen jaren hebben we een enorme collectie aan televisies gezien met een scala van beeldscherm types, zoals plasma, LED, LCD, OLED en QLED. Ook zijn de Smart TV's door de jaren heen complexer geworden, door de grote hoeveelheid inhoud, kanalen en verbonden mobiele apparaten. De Samsung QLED 2017 Smart TV serie heeft als doel om alle functionaliteiten gebruikersvriendelijker te maken, door een uniforme ervaring te bieden wanneer je schakelt tussen verschillende apparaten en diensten. Om de grote verschillen door de jaren heen inzichtelijk te maken heeft het Koreaanse bedrijf een infographic gepubliceerd van de 2012 - 2017 Smart TV evolutie.


Samsung The Frame premium QLED TV


Mark Peters : 2017-03-14 19:55:00
Samsung Electronics toont The Frame QLED TV in Parijs : Kondigde Samsung vanmorgen nog aan dat haar 2017 TV modellen uit de QLED serie over enkele weken beschikbaar komt in Nederland, nu presenteert Samsung haar nieuwe lifestyle TV toestellen in de Franse hoofdstad. Samsung The Frame TV’s combineren designelementen met de nieuwste technologische mogelijkheden voor een stijlvolle en indrukwekkende beeldervaring. Tijdens het internationale evenement in Parijs gaf Samsung Electronics aanvullende details over The Frame, een premium TV concept dat op CES 2017 al even het nieuws haalde. Behalve dat de TV over de nieuwste technologische innovaties beschikt, valt The Frame op vanwege de artistieke benadering. Het elektronicaconcern lanceerde zijn 2017 QLED TV’s in lichtstad Parijs omdat het in de nieuwe televisies draait om innovatief lichtgebruik.


Samsung 2017 QLED TV leverbaar


Mark Peters : 2017-03-14 14:25:00
2017 QLED TV modellen van Samsung vanaf april leverbaar : Samsung Nederland heeft ons vanmorgen laten weten dat de 2017 QLED TV modellen over een paar weken in ons land te koop zullen zijn. Deze televisietoestellen voldoen volgens het bedrijf aan de allerhoogste eisen. Een gerenommeerd Duits test-lab heeft bevestigt dat de 2017 QLED modellen voldoen aan de hoogte norm in kleurweergave. Vanaf begin april 2017 zijn de nieuwe modellen verkrijgbaar in een 49-inch tot 88-inch beeldformaat. De adviesprijzen voor QLED TV modellen beginnen bij € 2.299,-. Een behoorlijk bedrag, zeker niet voor iedereen weggelegd, maar deze apparaten behoren tot het premium segment waar er moet worden meebetaald aan innovatie en voorsprong.


Galaxy S8 gezichtsherkenning


Ilse Jurriën : 2017-03-13 23:20:00
Nieuwe functies van de Samsung Galaxy S8 : Elk jaar zien we nieuwe trends terug in smartphones. Vorig jaar was de Dual-Camera een belangrijke ontwikkeling. In 2017 zien we smalle bezels, extra health functies en verschillende vormen van gezichtsherkenning. Feitelijk een doorontwikkeling van de vingerafdrukscanner, werden twee jaar geleden nog enkel de premium smartphones van een vingerscanner voorzien, nu wordt nagenoeg elke smartphone met deze beveiligingssensor uitgerust. Één van de nieuwe functies van de Galaxy S8 van Samsung is gezichtsherkenning. Voorheen werd algemeen aangenomen dat het om een irisscanner zou gaan, maar volgens de laatste informatie wordt het een andere vorm van gezichtsherkenning. De irisscanner, die voor het eerst werd toegepast in de Galaxy Note 7, bood niet de gewenste gebruikerservaring.


Samsung Galaxy S8 specs


Ilse Jurriën : 2017-03-13 15:02:00
Samsung S8 specs gelekt : Dacht je net alles over de Galaxy S8 en haar grote broer te weten? Er is zojuist een nieuw rapport uitgekomen, waar alle Galaxy S8 specs in vermeld staan, en er blijkt toch nog behoorlijk wat nieuwe informatie tussen te zitten. Het rapport is opgesteld door KGI Securities analist Ming-Chi Kuo, één van de meest betrouwbare Apple analisten. Zoals al werd verwacht zal de Galaxy S8 over een 5.8" display beschikken met een 3000mAh batterij, de Galaxy S8+ krijgt een 6,2" display met een 3500mAh batterij. De display resolutie blijkt echter geen QHD maar WQHD te zijn, deze breedbeeldverhouding komt met een resolutie van 2960x2400 pixels. Zoals al werd vermoed krijgen beide Samsung S-serie smartphones een gebogen OLED display.






Samsung Galaxy S8
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera