2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Panasonic

Digitale camera test
Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
Digitale camera (1)
Digitale camera test (10)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (1)
Nieuwe digitale cameras (4)
Objectieven & Lenzen (3)
Smart TV (6)
Test foto's & Foto galerie (2)


Review: Panasonic Lumix GH5 met firmware update v2.0


Ilse Jurriën : 2017-09-01 12:55:00
Panasonic Lumix GH5 review : Begin dit jaar kondigde Panasonic de Lumix GH5 aan, het paradepaardje binnen de DSLM-camera's. De professionele camera met verwisselbare lens werkt op basis van het Micro Four Thirds systeem. De Panasonic GH5 is niet alleen een fantastische fotocamera, vooral onder filmers en vloggers is deze systeemcamera erg geliefd. Vandaag heeft Panasonic op de IFA 2017 een nieuwe firmware update voor de GH5 aangekondigd. Wij hebben een Lumix GH5 test toestel ontvangen van Panasonic, vanzelfsprekend voorzien van de allernieuwste firmware v2.0. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 Power OIS kitlens. In deze camera review zullen we ons voornamelijk focussen op de verbeteringen die de firmware update met zich meebrengt.


Panasonic Lumix review


Ilse Jurriën : 2017-07-23 22:20:00
Panasonic Lumix GX80 review : Afgelopen jaar introduceerde Panasonic de Lumix DMC-GX80, een compacte systeemcamera voor het middensegment. De 16 megapixel camera zonder AA-filter beschikt over vele artistieke foto functies om creatieve opnames te kunnen maken. Daarnaast is de Panasonic Lumix GX80 voorzien van 4K video en 4K foto functionaliteit. Wij hebben de Lumix DMC-GX80 digitale camera ontvangen in combinatie met de Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-f/5.6 Asph kitlens. Meer weten over deze compacte systeemcamera voor de creatieve fotograaf?

• Lees onze volledige Panasonic Lumix DMC-GX80 review.


Panasonic camera review: Lumix GX80


Ilse Jurriën : 2017-07-15 17:00:00
Panasonic Lumix GX80 camera review : Vorig jaar introduceerde Panasonic de Lumix GX80, een systeemcamera ontworpen voor de ambitieuze en creatieve beginnende fotograaf. De Lumix DMC-GX80 is een compacte en lichte camera, waardoor je het fototoestel makkelijk een dag met je mee kan dragen. De Panasonic GX80 is voorzien van een 16MP Live MOS sensor zonder AA-filter, een razendsnel AF-systeem met 49-scherpstelpunten, 4K foto en video functies en ingebouwde beeldstabilisatie. Ook is de GX80 uitgerust met een opklapflitser en een nieuwe mechanische sluiter, welke tot de stilste van alle Lumix systeemcamera´s behoort. Wij hebben zojuist een Panasonic GX80 review exemplaar ontvangen, in combinatie met de Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-f/5.6 Asph lens. We nemen de camera dit weekend mee de straat op, volgende week publiceren we onze volledige Lumix GX80 review.


Panasonic digitale camera reviews


Ilse Jurriën : 2017-06-26 19:25:00
Panasonic digitale camera reviews 2017 : Panasonic heeft in de eerste helft van 2017 een viertal nieuwe digitale camera's geïntroduceerd, een tweetal compact camera modellen en een tweetal digitale systeemcamera's. De Panasonic Lumix TZ90 en de FZ82 zijn beide superzoom camera's, ontworpen voor de natuurliefhebber en reisfotograaf. De Lumix GX800 is een compacte systeemcamera voor de beginnende fotograaf en vlogger, de Lumix GH5 daarentegen is een systeemcamera voor de professionele fotograaf. De Panasonic 2017 line-up ziet er veel belovend uit, één voor één zijn de camera's voorzien van 4K video en 4K foto functies. We hebben inmiddels van drie van de vier camera´s kunnen testen in de praktijk. Hieronder lees je meer over onze ervaringen en reviews van deze digitale camera's.


Panasonic FZ82 review


Ilse Jurriën : 2017-06-26 09:30:00
Panasonic Lumix DC-FZ82 review : De Panasonic FZ82 is een superzoomcamera die begin dit jaar geïntroduceerd werd op de CES 2017 in Las Vegas. De allround camera is voorzien van een 60x optische zoom lens wat het een uitgesproken goede camera maakt voor natuurliefhebbers en outdoor fanaten. De Lumix DC FZ82 legt met gemak details vast die je met het blote oog niet kunt waarnemen. De FZ82 is de goedkoopste bridgecamera van Panasonic, maar biedt desalniettemin 4K foto en video functionaliteit. Ook is de camera voorzien van een 3-inch touchscreen en 1.170k-dot zoeker. Wij hebben de Lumix FZ82 ontvangen voor een test.

• Lees onze volledige Panasonic Lumix FZ82 review.


Panasonic Lumix FZ82 review


Ilse Jurriën : 2017-06-21 22:22:22
Panasonic Lumix DC-FZ82 review : Begin dit jaar introduceerde Panasonic op de CES in Las Vegas de nieuwe Lumix DC-FZ82 superzoom camera. Een prachtige camera voor de natuurliefhebber en reiziger, want met de 60x optische zoom lens haal je elk onderwerp moeiteloos dichtbij, van een vogeltje in je achtertuin tot een giraffe op safari tour. De Panasonic Lumix FZ82 biedt een enorm bereik van 20mm groothoek tot 1200mm tele. Verder blinkt deze bridgecamera uit in 4K-technologie, met functies als 4K video, 4K foto, post focus en focus stacking, functies die we tot dusver alleen in de duurdere Panasonic modellen zagen. Wij hebben de nieuwe superzoom camera van Panasonic ontvangen voor een review en gaan deze week op pad om de vele mogelijkheden met deze camera te onderzoeken.


Panasonic Lumix systeemcamera review


Ilse Jurriën : 2017-05-28 23:25:00
Panasonic Lumix GX800 review : De Panasonic Lumix DC-GX800 is een uiterst compacte camera met verwisselbare lens, ontwikkeld voor de veeleisende beginnende fotograaf. De GX800 is Panasonic's meest compacte en tevens goedkoopste systeem camera, desalniettemin is het fototoestel voorzien van hoogwaardige specs, waaronder 4K video functionaliteit, een 4K photo en een 4K selfie-mode. De Panasonic DC-GX800 wordt standaard geleverd met de Lumix G 12-32mm f/3.5-5.6 kitlens. Wij hebben deze combinatie ontvangen voor een praktijk test.

• Lees onze volledige Panasonic Lumix DC-GX800 review


Panasonic GX800 review


Ilse Jurriën : 2017-05-19 10:15:00
Panasonic Lumix GX800 test : Begin dit jaar kondigde Panasonic de Lumix DC-GX800 aan. Een compacte digitale systeem camera voor de beginnende fotograaf en vlogger. De Panasonic DC GX800 is voorzien van een 16 megapixel Live MOS sensor met Low Light autofocus, een 3" kantelbaar touchscreen LCD display, 4K foto en video functies en WiFi connectiviteit. Wij hebben zojuist een Panasonic GX800 review exemplaar ontvangen in combinatie met de G Vario 12-32mm F/3.5-5.6 kitlens. Dit weekend nemen we de rangefinder systeemcamera mee op reis en zullen we deze camera uitgebreid in de praktijk gaan testen. Onze bevindingen zijn volgende week terug te lezen in onze volledige Panasonic Lumix GX800 review inclusief test foto´s en test video´s.


Panasonic Lumix TZ90 review


Ilse Jurriën : 2017-05-18 04:50:00
Panasonic Lumix superzoom review : De Panasonic TZ90 is een compacte superzoomcamera met een metalen behuizing. De camera heeft een premium uitstraling en met een gewicht van 322 gram (incl. batterij) heb je ook echt wat in je hand. De body heeft een kleine rubberen greep aan de voorzijde, deze biedt voldoende grip. De Panasonic Lumix TZ90 is voorzien van een 30x optische zoom lens, een 20,3MP beeldsensor, 4K foto en video functies, 3" kantelbaar touchscreen display, elektronische zoeker en WiFi. Wij hebben de Panasonic TZ90 een geruime tijd in de praktijk kunnen testen.
• Lees onze Panasonic Lumix DC TZ90 review en bekijk onze test foto's.


Panasonic TZ90 review


Ilse Jurriën : 2017-05-09 09:40:00
Panasonic Lumix TZ90 camera test : Drie weken geleden introduceerde Panasonic verschillende digitale camera's, waaronder een nieuwe digitale compact camera. De Lumix DC-TZ90 is een superzoom camera met een 30x optische zoom lens. De 24-720mm lens is een hoogwaardig Leica DC Vario-Elmar objectief. Naast een groot zoombereik is deze fotocamera voorzien van een 20,3 megapixel beeldsensor, een razendsnel autofocus systeem en een 3-inch kantelbaar touchscreen display. Wij hebben zojuist een Panasonic TZ90 review exemplaar ontvangen en ik maak me op voor een weekendje weg naar Centerparcs Het Heijderbos met deze reiscamera. Volgende week publiceren we onze volledige Panasonic Lumix TZ90 review inclusief test foto´s en sample video´s.






Apple iPhone X
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Lumix GH5 is het antwoord van Panasonic
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Panasonic Lumix DMC-FZ2000
Panasonic Lumix LX15
Panasonic DMC-G80
Panasonic DMC-GH5
Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera
Panasonic Lumix DMC-GX80
Panasonic LUMIX TZ100 zoom camera
Panasonic LUMIX DMC-TZ80
Panasonic DMC-G7
Panasonic Lumix DMC-FZ300
Panasonic Lumix GX8
Panasonic Lumix GF7
Panasonic DMC-GF7
Panasonic Lumix DMC-GF7
Panasonic Lumix DMC-LX100