2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

KPN

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

5G (1)
Acties & Aanbiedingen (2)
Apps (2)
Corporatie (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Innovaties (1)
Smart TV (1)
Smartphone abonnement (2)
Smartphones (1)


Nieuwe Nokia smartphones te koop bij KPN


Mark Peters : 2017-06-18 07:58:00
KPN levert nieuwste Nokia telefoons met abonnement : KPN blijkt het alleenrecht te hebben verworven voor de verkoop van de nieuwe Nokia smartphones die HMD Global begin 2017 in Nederland geïntroduceerd heeft. Na het verkoopsucces van de Nokia Asha telefoons en de Lumia smartphones is het een lange tijd stil geweest. Nokia heeft eindelijk de stap gezet om over te stappen naar het Android besturingssysteem en lanceerde dit jaar een nieuwe lijn smartphones. De nieuwe Nokia telefoons zijn nu met abonnement exclusief verkrijgbaar bij telecomprovider KPN voor aantrekkelijke prijzen. Zo is de nieuwe Nokia 5 bijvoorbeeld te koop vanaf € 34,- in combinatie met een KPN Zorgeloos abonnement. Telfort (onderdeel van KPN) mag de toestellen ook in Nederland verkopen.


Mobiele abonnementen van KPN bieden nog meer data


Mark Peters : 2017-05-22 22:15:00
KPN lanceert zorgeloze mobiele abonnementen voor 2017 : Telecomprovider KPN introduceert vanaf 1 juni 2017 nieuwe mobiele abonnementen die nog ruimere databundels bevatten. Zo bevat het Zorgeloos Instap abonnement van KPN voortaan 2GB per maand (in plaats van 1GB). Het Zorgeloos Standaard abonnement gaat naar 10GB per maand (in plaats van 5GB) en het Zorgeloos Premium abonnement wordt verhoogd van 10GB naar 25GB per maand. KPN biedt hiermee een redelijk alternatief op de bestaande acties en aanbiedingen van Tele2 en T-Mobile, die samen in een prijzenoorlog zijn beland. De afgelopen periode hebben de twee kibbelende telecomaanbieders hebben hun prijzen van de z.g. Unlimited abonnementen goedkoper gemaakt.


4 redenen waarom steeds meer mensen Sim Only kiezen


Ilse Jurriën : 2017-05-19 23:05:00
Vier redenen om voor Sim Only te kiezen : Steeds meer Nederlanders nemen een Sim Only abonnement, misschien hoor je het weleens van familie en vrienden. Sim Only is een mobiel abonnement waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Van je provider krijg je alleen een simkaart. Je moet er zelf voor zorgen dat je een mobiele telefoon hebt waarin je deze simkaart stopt. Een Sim Only abonnement bestaat uit bundels waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Sim Only wordt ook wel ‘postpaid’ genoemd. Dit betekent dat je achteraf betaalt voor je abonnement. Maar waarom groeit de populariteit van Sim Only eigenlijk? We bespreken de vier belangrijkste redenen.


Eredivisie kijken met KPN smartphone app


Mark Peters : 2017-04-15 22:42:00
Eredivisie voetbal kijken met nieuwe KPN smartphone app : Kijk je ook zo graag naar Eredivisie voetbal, dan heeft KNP een handige smartphone app voor je klaarliggen in de app store. De Nederlandse telecomprovider komt met een geweldige primeur en maakt het nu mogelijk om samenvattingen van de Eredivisie één uur na de wedstrijd via een mobiele telefoon te bekijken. De Eredivisie samenvattingen zijn te bekijken via de gratis 'Goal Alert' app van KPN Nederland. De Nederlandse Eredivisie telt in totaal achttien clubs. De nationale voetbalcompetitie start in de loop van de maand augustus en eindigt meestal tijdens het einde van de lente, waarbij tijdens de jaarwisseling een winterstop wordt ingelast.


Nieuwe KPN app geeft controle over abonnement


Ilse Jurriën : 2017-04-03 16:00:00
Meer controle over smartphone abonnement met KPN app : KPN heeft een eigen app-afdeling, welke verantwoordelijk is voor alle KPN-apps. De functionaliteit van de MijnKPN app is in lijn gebracht met de selfservice-strategie van KPN. Daarom biedt de vernieuwde KPN app klanten meer selfservice-opties. Klanten gaven aan dat ze zelf de iTV-pincode willen wijzigen waarmee ze films huren en sportwedstrijden kopen. Voorheen kon dit alleen op de computer, nu is dit ook mogelijk met de vernieuwde KPN app. Een ander voorbeeld van meer controle is de mogelijkheid om e-mailinstellingen te wijzigen. Klanten kunnen nu nieuwe KPN e-mailaccounts aanmaken en verwijderen. Ook is het mogelijk geworden om via de app een nieuwe bankrekening door te geven.


KPN 5G internet uitrol vertraagd


Ilse Jurriën : 2017-03-28 01:00:00
KPN 5G internet netwerk : Nederland dreigt een valse start te maken voor de uitrol van 5G internet, omdat het voorgestelde Nederlandse 5G frequentiebeleid niet aansluit bij Europese ontwikkelingen en er onvoldoende mobiel spectrum beschikbaar is. Nederland dreigt haar huidige koppositie op het gebied van mobiele connectiviteit te verliezen, als het frequentiebeleid niet wordt gewijzigd. Dat staat in de reactie van KPN op de nota Mobiele Communicatie van Minister Kamp. Op dit moment heeft Nederland in de EU een koppositie bij de voortgang richting een digitale economie en samenleving. In de Digital Economy and Society Index (DESI) van 2017 van de EU staat Nederland op de 1e plaats voor wat betreft connectiviteit (vast en mobiel breedband).


Galaxy S7 edge prijs reductie bij KPN


Ilse Jurriën : 2017-03-17 22:55:00
KPN Galaxy S7 edge prijs verlaagd : De innovatieve Galaxy S7 edge is alweer een jaar oud. Dat is goed nieuws, want haar opvolger, de Galaxy S8, wordt over minder dan twee weken officieel geïntroduceerd, en dat betekent dat de Galaxy S7 edge prijs reductie is ingezet. Ondanks de niet geringe introductieprijs van €799 voor de 32GB variant is het toestel gretig afgenomen en meermaals uitgeroepen tot beste smartphone van 2016. Deze mobiele telefoon is dan ook niet alleen stijlvol met haar 5,5" gebogen display, het toestel zit ook vol met sensoren en geavanceerde functies. KPN heeft een interessante aanbieding lopen voor de Galaxy S7 edge. Ook het Galaxy S7 abonnement is inmiddels in prijs verlaagd.


KPN mobiel aanwezig op telecombeurs in Spanje


Mark Peters : 2017-02-28 13:50:00
Mobile World Congress 2017 Holland Paviljoen : Nederlandse telecombedrijven aanwezig op Spaanse telecombeurs. Den Haag onderstreept zijn internationale positie als de ‘European Secure digital gateway’ door voor de eerste keer met een Holland Paviljoen aanwezig te zijn op het grootste telecomcongres van de mobiele producten en technologieën ter wereld; het Mobile World Congres (MWC) in Barcelona van 27 februari tot 2 maart 2017. Tijdens telecombeurs in Spanje worden in het Holland Paviljoen handelsdelegaties uit onder andere Korea, Canada, Verenigd Koninkrijk en Oost Europa ontvangen en vinden er ontmoetingen plaats tussen diverse multinationals. Op maandag wordt het Holland Paviljoen officieel geopend door Abassadeur Matthijs van Bonzel, Wethouder Saskia Bruines en CEO van KPN Telecom Eelco Blok.


KPN Alles-in-1 actie weken


Ilse Jurriën : 2017-02-24 12:50:00
KPN Interactieve TV, Internet en Bellen : KPN heeft momenteel een aantrekkelijke actie lopen tijdens de Alles-in-1 weken. Wanneer je nu één van de pakketten afsluit voor een periode van 1 jaar ontvang je de eerste zes maanden gratis. Ook ontvang je tijdens de actie weken bij elk Alles-in-1 abonnement gratis montage en geen bijkomende activatiekosten. Zo betaal nu een prijs van slechts €35,00 per maand voor het Standaard pakket, hiervoor ontvang je interactieve TV, internet en bellen. Bovendien krijg je een Spotify Premium account, ter waarde van € 10,00 per maand. Je kunt Spotify installeren op je laptop, PC en mobiele telefoon. Voor het bellen naar een vast en mobiel nummer betaal je additioneel nog wel €0,11 cent per minuut.


Samsung S8 binnenkort bij KPN


Ilse Jurriën : 2017-02-09 09:30:00
Samsung Galaxy S8 smartphone binnenkort bij KPN : Het zijn niet alleen de reguliere websites die het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S8 verspreiden. Ook telecomprovider KPN doet hier graag mee aan. Op de website van KPN is een uitgebreide Samsung Galaxy S8 teaser verschenen. Ondanks dat deze informatie gepubliceerd is op de website van KPN blijven het geruchten. Zoals we al eerder meldden zal de Galaxy S8 in twee varianten verschijnen. Beide beschikken over een gebogen display, de Galaxy S8 krijgt waarschijnlijk een 5.8-inch display en de Galaxy S8 Plus een 6.2-inch display. De display krijgt een nieuwe edge vorm. Zo zijn niet alleen de zijkanten maar ook de boven en onderkant gebogen.


KPN test nieuwe internet techniek in buitengebied


Mark Peters : 2017-02-06 13:35:00
KPN combineert vast en mobiel netwerk in buitengebieden : KPN Nederland gaat in de gemeente Nijkerk (buurtschap Appel-Driedorp Huinen) een nieuwe technologie testen waarmee de internet bandbreedte van inwoners in de buitengebieden van Nederland een flinke boost kan krijgen. Hiervoor combineert KPN de bandbreedte van het vaste netwerk met die van het mobiele 4G-netwerk, waardoor de gebruikerservaring van ‘vast internet’ fors zal verbeteren. Deze test past binnen de extra inspanningen die KPN verricht om heel Nederland, dus ook de afgelegen gebieden, zo snel mogelijk aan te sluiten op snel internet. De test start in april 2017 en zal enkele maanden duren. Vervolgens gaat KPN de veldtest evalueren zodat deze in de toekomst op grotere schaal kan worden aangeboden.


KPN Interactieve TV gratis update


Mark Peters : 2017-01-27 19:19:19
KPN komt met gratis TV-Gemist content : KPN klanten die interactieve TV afnemen kunnen programma’s tot zeven dagen gratis terugkijken. Per direct wordt het voor alle Interactieve TV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort mogelijk om programma’s eenvoudig en gratis tot 7 dagen op televisie terug te kijken via de TV Gids in het ITV menu. KPN speelt hiermee in op de ontwikkeling dat consumenten steeds minder lineair tv-kijken en juist meer tv willen kijken wanneer het hen het beste uitkomt (TV on Demand). Met deze innovatie hebben klanten van KPN, Telfort en XS4ALL de beschikking over programma’s van de meest bekeken zenders die de afgelopen 7 dagen zijn uitgezonden. Tot 7 dagen terugkijken is mogelijk bij 132 zenders waarvan 63 in het basispakket en 36 in HD-kwaliteit.


KPN neemt Nederlands cybersecurity bedrijf over


Mark Peters : 2017-01-26 01:20:00
KPN koopt cybersecurity bedrijf DearBytes B.V. - KPN heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen in het Nederlandse cybersecurity bedrijf DearBytes. Met de overname van het DearBytes cybersecurity bedrijf geeft KPN verder vorm aan zijn ambitie om klanten nog beter te beveiligen in de digitale wereld. KPN versterkt hiermee haar positie als de security services provider van Nederland. KPN verwacht de transactie eind januari 2017 af te ronden. Dankzij de overname van DearBytes kan KPN nog beter aan heel zakelijk Nederland, ongeacht de bedrijfsgrootte, kwalitatief hoogstaande security dienstverlening aanbieden. De 85 medewerkers van DearBytes zullen het bestaande KPN Security team versterken, in het bijzonder op het gebied van veilig mobiel werken.






Nintendo Switch review
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera