2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON NINTENDO OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung Galaxy S8

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung S8 en Galaxy S8+ vandaag te koop


Mark Peters : 2017-04-28 18:00:00
Samsung Galaxy S8 en Samsung S8+ vanaf vandaag te koop : Samsung Nederland heeft vandaag het startshot gegeven voor de verkoop van de nieuwe Galaxy S8 toestellen. De Samsung smartphones zijn populair in Europa: het aantal pre-order verkopen is hoger dan bij voorgaande modellen. De Samsung S8 en Galaxy S8+ hebben een 5,8-inch en 6,2-inch Super AMOLED touch-display met een gestroomlijnd ontwerp zonder fysieke knoppen. Met het Infinity Display lijkt het of je een groot scherm tot je beschikking hebt, het biedt de beste mobiele kijkervaring die momenteel op de markt beschikbaar is. De nieuwe Galaxy telefoons bieden alle twee ongekende downloadsnelheden en werkt perfect samen met de nieuwe Gear VR headset met Oculus controller.


Galaxy S8 pre-order record


Ilse Jurriën : 2017-04-18 14:30:00
Samsung Galaxy S8 experience zone : In thuishaven Seoul, Zuid Korea heeft Samsung op een 40-tal locaties speciale pre-experience zones ingericht. Zo krijgen bezoekers in het groots opgezette winkelcentrum Yeongdeungpo Times Square de mogelijkheid om een eerste indruk te vormen van de Galaxy S8. In slechts 15 dagen hebben maar liefst 1,6 miljoen mensen op deze manier kennis gemaakt met de S8. Al deze marketingstrategie legt Samsung geen windeieren, want vandaag heeft het Koreaanse bedrijf aangekondigd dat de Galaxy S8 in het thuisland de best verkochte pre-order smartphone ooit is. Meer dan 1 miljoen consumenten hebben in Korea reeds een Samsung Galaxy S8 pre-order geplaatst, waarvan 300.000 in de laatste 3 dagen.


Galaxy S8 kopen bij de MediaMarkt


Mark Peters : 2017-04-13 09:12:00
Mediamarkt Galaxy S8 en S8+ aanbieding : Consumenten elektronicaketen MediaMarkt start met voorverkoop van premium Samsung Galaxy S8 en S8+ smartphones. De nieuwe high-end Samsung toestellen uit de S-klasse zijn vooruit te bestellen via de online webwinkel van MediaMarkt. Klanten die een Galaxy S8 kopen bij MediaMarkt krijgen de telefoon op 19 April 2017 thuis geleverd, een ruime week voor de officiële release datum in Nederland. Er zijn geen extra voordelen als je besluit de Galaxy S8 te kopen bij MediaMarkt. Je oude smartphone is bij de Mediamarkt geld waard. De elektronicaketen biedt haar klanten de mogelijkheid om hun oude mobiele telefoon in te ruilen voor een nieuw S8 of S8+ toestel. Bij inlevering van je oude telefoon krijg je een MediaMarkt cadeaukaart met het geldbedrag erop gestort. Op deze wijze kun je toch met korting je nieuwe Galaxy S8 kopen.


Samsung S8 gezichtsherkenning niet veilig


Ilse Jurriën : 2017-04-01 17:16:10
Samsung Galaxy S8 gezichtsherkenning niet veilig : Tijdens de introductie van de Galaxy S8 eerder deze week kondigde Samsung met trots drie verschillende manieren om de S8 te ontgrendelen. Naast de reguliere vingerafdrukscanner, die we ook in de S7 serie zagen, is de Samsung S8 ook voorzien van een geavanceerde irisscanner, en als derde optie wordt gezichtsherkenning geboden. Uit de eerste smartphone reviews blijkt echter dat de Samsung gezichtsherkenning makkelijk te foppen is. Wanneer je een hoge resolutie foto voor de display houdt, dan reageert de S8 door het toestel te ontgrendelen. Een pijnlijke constatering, want daarmee is de Samsung S8 gezichtsherkenning niet bepaalt veilig.


Tele2 Galaxy S8 preorder


Mark Peters : 2017-03-31 11:50:00
Nieuwe Galaxy S8 beschikbaar als preorder bij Tele2 : Op de website van telecomprovider Tele2 staat de nieuwe Galaxy S8 op uw preorder bestelling te wachten. De premium Samsung telefoon die eergisteren met groot succes aan de wereldpers is getoond zal na verwachting in de komende dagen veelvuldig worden verkocht. Met de Tele2 S8 preorder optie bent u verzekerd van snelle levering, als je de Galaxy S8 preorder vóór 18 april 2017 via de Tele2 website plaatst, dan krijg je op 20 april de nieuwe Samsung telefoon gratis thuisbezorgd. Als je geen gebruikt wilt maken van de Tele2 S8 preorder optie en het toestel na 19 april bij Tele2 koopt krijg je de Galaxy S8 twee dagen na Koningsdag 2017 thuis geleverd. De specs van de Galaxy S8 liegen er niet om, Samsung maakt van uw toekomstige telefoon een multifunctioneel mobiel apparaat die niet alleen in staat is om te bellen, maar zich ook laat gebruiken als persoonlijke assistent.


Samsung S8 preorder nu beschikbaar


Ilse Jurriën : 2017-03-30 10:18:00
Samsung S8 preorder plaatsen : Gisteren heeft Samsung haar nieuwe premium smartphones voor 2017 bekend gemaakt. De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben een volledig vernieuwd design, met een groter en kleurrijker display dan voorheen. De nieuwe smartphones beschikken over tal van nieuwe functionaliteiten, waaronder de geavanceerde Bixby assistent, een irisscanner en gezichtsherkenning, Harman speakers en een vernieuwde front camera. Het is nu al mogelijk om een Samsung S8 preorder te plaatsen. Jammer genoeg geeft Samsung geen accessoires weg aan diegene die een S8 preorder plaatst. Wel ontvang je de smartphone acht dagen voordat deze in de winkels verkrijgbaar is.


Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+


Ilse Jurriën : 2017-03-29 17:53:00
Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ smartphones : Samsung introduceert met de Galaxy S8 en S8+ smartphones die verder gaan waar traditionele smartphones stoppen. De introductie van meerdere diensten en apps verlegt grenzen en maakt de smartphone-ervaring extra intens. Het Infinity Display zorgt niet alleen voor een verbluffend meeslepende kijkervaring, maar ook voor een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en gemak. De Galaxy S8 en S8+ zijn beschikbaar met een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display. Het Infinity Display en randloze design zorgen samen voor een glad scherm zonder knoppen en hoeken. De S8 serie staat zo garant voor een meeslepende kijkervaring zonder afleiding, wat multitasken nog gemakkelijker maakt.


S8 specs 29 maart 2017 officeel


Mark Peters : 2017-03-29 16:37:00
S8 specs bekend van nieuwe Galaxy smartphones : Samsung Electronics maakt zich gereed voor een belangrijke dag in de geschiedenis. Het Koreaanse bedrijf vandaag een einde maken aan de speculaties die het nieuws voor maanden heeft gedomineerd. Met nog één uur te gaan voor de officiële S8 lancering -die in New York zal plaatsvinden- vallen de verschillende puzzelstukjes op zijn plaats. De S8 spec zijn inmiddels bij ons bekend. De S8 en S8+ die tijdens het Samsung Unpacked 2017 event in de Verenigde Staten aan de internationale pers worden gepresenteerd hebben indrukwekkende specs meegekregen. De twee telefoons uit de S8 serie hebben beide een afgerond scherm. De S8 heeft een 5,8 inch en de S8+ een 6,2-inch display. Kijken we verder naar de S8 specs dan zien we IP68-certificatie voor beide toestellen.


Vodafone Galaxy S8 prijs bekend


Ilse Jurriën : 2017-03-28 22:30:00
Vodafone S8 prijs & preorder details : Velen kijken al maanden uit naar de nieuwe Galaxy S8 telefoons van Samsung. Morgen is het dan zover, dan zullen de nieuwe premium smartphones officieel geïntroduceerd worden tijdens het Samsung Galaxy Unpacked 2017 evenement. De afgelopen periode zijn alle specs en details van zowel de Galaxy S8 als de S8+ al uitgelekt, maar nu heeft ook Vodafone haar Galaxy S8 prijs gelekt, de informatie werd verspreid door Vodafone Tsjechië. We wisten al dat de Galaxy S8 serie duurder zou zijn dan de S7 modellen, eerder schatte we de Galaxy S8 prijs in op €800 á €850 euro, waarbij de S8+ naar verwachting €100 meer zal kosten. Deze prijzen komen aardig overeen met de genoemde Vodafone S8 prijs.


64GB Galaxy S8+


Ilse Jurriën : 2017-03-27 15:50:00
Samsung Galaxy S8+ smartphone : Samsung staat op het punt om de nieuwe Galaxy S8 smartphones te introduceren. Het nieuwe vlaggenschip toestel van 2017, de Galaxy S8+ zal worden voorzien van hoogstaande technologie en hiervoor is natuurlijk geheugen nodig. Het RAM geheugen van 4GB lijkt helaas niet uitgebreid te worden, wel wordt er een nieuwe processor toegepast. Daarnaast zal het interne geheugen van de Galaxy S8+ uitgebreid worden. De Galaxy S6 verscheen met vaste capaciteiten, net zoals bij de iPhone nog altijd het geval is. Maar de Samsung consument leverde kritiek, ten slotte is het ideaal wanneer je tussentijds kunt besluiten extra geheugen aan te schaffen. Als je een verscheidenheid aan foto's en 4K video's op je telefoon hebt staan, kom je al snel te kort.


Samsung Galaxy S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-26 12:45:00
Samsung Galaxy S8 Android telefoon : Slechts drie dagen voor de officiële release van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zien we het grootste lek tot dus ver op het internet verschijnen. Feitelijk zijn alle gegevens gelijk aan de eerder door ons gemelde Galaxy S8 specs, maar de informatie komt inclusief meer dan 20 foto's van beide modellen en bevestigen eens te meer wat voor een telefoon toestellen we aankomende woensdag kunnen verwachten. De Samsung S8 serie wordt respectievelijk met een 5,8-inch en 6,2-inch Super AMOLED display uitgerust, met een resolutie van 2.960 x 1.440 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Zoals we van de Samsung Galaxy telefoon gewend zijn toont de display een ongelofelijke scherpte en rijke kleuren.


Samsung Bixby voor S8


Ilse Jurriën : 2017-03-21 09:15:00
Samsung Bixby voor Galaxy S8 : Volgende week woensdag zal Samsung haar nieuwe Galaxy S-serie smartphones introduceren, de Galaxy S8 en Galaxy S8+. In aanloop naar deze onthulling heeft Samsung de slimme assistent Bixby geïntroduceerd. Technologie is bedoeld om ons leven makkelijker te maken, maar de apparaten worden steeds complexer. Nu kunnen we ervoor zorgen dat de mens deze apparaten beter leert begrijpen, maar we zorgen er liever voor dat de producten zich aanpassen aan de mens, zo redeneert Samsung. Deze vorm van kunstmatige intelligentie zullen we de aankomende jaren steeds vaker zien, Samsung Bixby is het eerste resultaat van deze filosofie en zal voor het eerst worden toegepast in de Samsung S8.


Samsung S8 vlog camera


Ilse Jurriën : 2017-03-16 20:45:00
Vloggen met de Samsung S8 : Vloggen is het afgelopen jaar sterk in populariteit gegroeid. Een vlog is soort dagboek dat je op internet bijhoudt. In plaats van een blog dat grotendeels uit teksten is opgebouwd, bestaat een vlog uit videobeelden. Een vlogger heeft een goede camera nodig, want als je hits wilt halen op YouTube, dan zal je goede kwaliteit videobeelden moeten publiceren. De smartphone kan een ideale vlog camera zijn, ten slotte is de camera functie de afgelopen jaren sterk verbeterd en je hebt je smartphone altijd bij je, waardoor je op elk gewenst moment kunt beginnen met het opnemen van je vlog. De Samsung S8 beschikt over een geavanceerde 12 megapixel camera, net als de S7, die als beste camera telefoon uit de bus komt.


Samsung Galaxy S8 prijs


Ilse Jurriën : 2017-03-16 09:00:00
Samsung S8 smartphone : Met nog minder dan twee weken te gaan alvorens de officiële introductie van de Samsung Galaxy S8 serie zal plaatsvinden, lijken er weinig nieuwe onthullingen bij te kunnen komen. Zowel de specs van de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ zijn breeduit op internet verschenen en besproken. Het enige waar nog enige onduidelijkheid over lijkt te bestaan is de Galaxy S8 prijs. In ieder geval zal de 2017 Galaxy S-serie duurder zijn dan de 2016 modellen. Dit heeft enerzijds met de mislukte Galaxy Note 7 te maken, anderzijds zijn er simpelweg nog meer hoogstaande technologieën in de smartphones verwerkt, waardoor ook de kostprijs hoger uitvalt. Ook concurrerende modellen, zoals de LG G6, hebben in verhouding met vorig jaar een hogere advies prijs gekregen.


Galaxy S8 impact case


Mark Peters : 2017-03-13 21:25:00
Samsung Galaxy S8 impact case : OEAGO, fabrikant van mobiele telefoon accessoires, heeft op de Amazon website in de Verenigde Staten haar eerste Galaxy S8 case geëtaleerd. De robuuste case geeft de Galaxy S8 de beste bescherming tegen stoten en krassen en laat zich snel en eenvoudig bevestigen. De hoeken van de smartphonecase zijn in twee lagen opgebouwd en geproduceerd uit thermoplastic polyurethaan (TPU). Dit materiaal staat bekend om zijn veerkracht en is gemaakt van zachte siliconen en gehard plastic. Het robuuste hoesje heeft de plezierige eigenschap dat het geen stofdeeltjes aantrekt waardoor je telefoon altijd in nieuwstaat verkeert. De Samsung Galaxy S8 case van OEAGO heeft een inklapbare standaard die het mogelijk maakt om de telefoon horizontaal neer te zetten en is daarmee bijzonder geschikt voor het kijken naar live voetbalwedstijden of spannende films.


Samsung Galaxy S8 specs


Ilse Jurriën : 2017-03-13 15:02:00
Samsung S8 specs gelekt : Dacht je net alles over de Galaxy S8 en haar grote broer te weten? Er is zojuist een nieuw rapport uitgekomen, waar alle Galaxy S8 specs in vermeld staan, en er blijkt toch nog behoorlijk wat nieuwe informatie tussen te zitten. Het rapport is opgesteld door KGI Securities analist Ming-Chi Kuo, één van de meest betrouwbare Apple analisten. Zoals al werd verwacht zal de Galaxy S8 over een 5.8" display beschikken met een 3000mAh batterij, de Galaxy S8+ krijgt een 6,2" display met een 3500mAh batterij. De display resolutie blijkt echter geen QHD maar WQHD te zijn, deze breedbeeldverhouding komt met een resolutie van 2960x2400 pixels. Zoals al werd vermoed krijgen beide Samsung S-serie smartphones een gebogen OLED display.


Samsung Galaxy S8 preorder plaatsen


Ilse Jurriën : 2017-03-12 15:00:00
Galaxy S8 Samsung telefoon : De Galaxy S8 is momenteel de meest populaire telefoon op het internet. Hoewel deze Samsung telefoon al diverse malen online in al z´n glorie is verschenen, lijkt elke nieuwe foto van de S8 weer een andere functie of eigenschap bloot te leggen. En is er net bekend wanneer de telefoon verkrijgbaar zal zijn, dan blijkt deze datum een dag later alweer achterhaald te zijn. Want rapporteerden we vorige week nog dat de Samsung S8 vanaf 10 april via een preorder te bestellen is, nu lijkt deze datum met minimaal één week te zijn opgeschoven. De vertraging is niet veroorzaakt door een technisch mankement, de voorraad zou simpelweg niet voldoende zijn om de originele release date te halen.






Nintendo Switch review
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker