2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

News

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Acties & Aanbiedingen (1)
Apps (1)
Augmented & Virtual Reality (1)
Digitale camera (2)
Drones (2)
Evenementen & Beurzen (1)
Mobiele telefoons (1)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuws (2)
Smartphone abonnement (2)


Nieuw telefoonabonnement zonder BKR-registratie


Ilse Jurriën : 2017-08-22 10:00:00
Een smartphone abonnement afsluiten zonder BKR-registratie - Sinds 1 mei gelden er nieuwe regels bij het afsluiten van een telefoonabonnement met ‘gratis’ smartphone. Zo loop je onder meer het risico op een BKR-registratie, wat weer gevolgen heeft voor het afsluiten van een hypotheek. Gelukkig zijn er genoeg manieren om dat te voorkomen. De gedachte achter de nieuwe regels rondom telefoonkrediet is dat minder mensen zich in de schulden steken door dure abonnementen af te sluiten, die ze eigenlijk niet kunnen betalen. Vanaf 1 mei wordt elk nieuw abonnement met een ‘gratis’ smartphone geregistreerd als lening bij het BKR. Je sluit immers een lening af, omdat je een toestel op afbetaling koopt.


Nieuwe digitale DAB+ radio


Ilse Jurriën : 2017-08-07 21:45:00
Voordelen van digitale radio ten opzichte van FM radio : Steeds meer mensen luisteren naar digitale radio, zeker in het buitenland begint DAB+ (digital audio broadcasting) sterk terrein te veroveren ten opzichte van FM radio. Ook in Nederland beschikken nagenoeg alle radiozenders over een DAB+ frequentie. Hoe werkt deze nieuwe digitale wijze van muziek luisteren en wat zijn de voordelen? Iedereen kent het probleem van geluidsruis wanneer je naar de FM radio luistert, met DAB+ is dat verleden tijd. Dankzij digitale signalen is de geluidskwaliteit veel beter en bovendien storingsvrij. Je hoeft ook niet langer naar de juiste FM frequentie te zoeken, alle zenders worden in een lijst onder elkaar weergegeven, bovendien biedt digitale radio meer zenders om uit te kiezen.


Je oude telefoon inleveren of verkopen


Ilse Jurriën : 2017-07-21 21:40:00
Nieuwe mobiel gekocht, wat doe je met je oude telefoon ? We vervangen onze mobiele telefoon regelmatig. Jaarlijks verdwijnen er dan ook zo'n drie miljoen oude telefoons in lades en kastjes, waar we vervolgens een lange tijd niet meer naar omkijken. Zonde, want je oude telefoon is nog wel degelijk geld waard. Maar hoe doe je dat? En hoe ga je om met de gegevens die op je oude mobiel staan? Je wilt ten slotte niet dat een onbekende bij jouw persoonlijke gegevens kan komen. Grondig wissen van oude data is dan ook belangrijk, zet je toestel in ieder geval terug naar de fabrieks-instellingen.


Mobiele telefoon inleveren voor statiegeld


Ilse Jurriën : 2017-06-13 17:15:00
Statiegeld voor je mobieltje : Tomra, producent van emballage-automaten, heeft de Ecosave geïntroduceerd. Een unieke automaat bedoelt om je mobiele telefoon en andere producten, zoals inktcartridges in te nemen. De automaat is tevens in staat om statiegeld terug te geven, hiermee bereid Tomra zich voor op de toekomst. Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Sharon Dijksma, onderzoekt momenteel of consumenten gemotiveerd raken hun oude mobiele telefoon te recyclen wanneer er statiegeld gegeven wordt. De nieuwe Ecosave automaat is in samenwerking met Eeko Group tot stand gekomen. Het moderne inzamelpunt beschikt over een groot touchdisplay dat voor promotie doeleinden ingezet kan worden.


Spiegelreflexcamera trends voor 2017


Ilse Jurriën : 2017-06-10 11:30:00
De toekomst van de spiegelreflexcamera : De tijd dat we meerdere dagen moesten wachten om ons fotorolletje te laten ontwikkelen ligt al ver achter ons. Ook sinds het digitale tijdperk is ingezet heeft de ontwikkeling van de digitale spiegelreflexcamera allerminst stilgestaan. Een hoge resolutie sensor, een autofocus systeem met tracking en een effectief beeldstabilisatiesysteem zijn de afgelopen jaren algemeen goed geworden. Een touchscreen of kantelbaar display en een hoge resolutie zoeker zijn ook al geen uitzonderingen meer. In dit artikel gaan we verder in op de trends die de afgelopen jaren zijn ingezet en de aankomende jaren verder doorgevoerd zullen worden.


Top 5 compact camera's in 2017


Ilse Jurriën : 2017-05-19 23:00:00
Top 5 beste compact camera's : De vakantie periode komt er weer aan, een leuke periode om foto kiekjes te maken. Maar wat neem je mee, je smartphone, een compact camera of een DSLR camera? Met een compact camera kun je vele kanten op. Je reist lekker licht en maakt eenvoudig vele malen mooiere foto´s dan met een smartphone. Stel jezelf bij het kopen van een compact camera de vraag; vind jij het belangrijk dat de camera waterdicht is, of dat deze over een groot zoombereik beschikt, of dat je de instellingen handmatig kunt wijzigen? Hieronder volgt een lijstje van de Top 5 beste compact camera's in 2017. Ze staan in willekeurige volgorde, het zijn één voor één goede camera's, welke de beste compact camera is, hangt af van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.


Is 2017 het jaar van de sim only abonnement?


Ilse Jurriën : 2017-04-18 08:45:00
Is 2017 het jaar van de sim only abonnement? : Al jarenlang proberen telecomproviders consumenten te verleiden met allerlei aanbiedingen op het gebied van telefoonabonnementen. Of het nu gaat om lagere abonnementskosten of om een gratis smartphone, aanbieders halen alles uit de kast om iemand over de streep te trekken. Deze tactiek heeft tot op heden veel providers al enkele duizenden nieuwe abonnees opgeleverd. Echter lijkt daar in 2017 een einde aan te komen. Steeds meer mensen lijken over te stappen op sim only om zo iedere maand minder abonnementskosten kwijt te zijn. Betekent dit een definitief einde van het traditionele abonnement en wordt 2017 het jaar dat er enkel nog een sim only abonnement kan worden afgesloten?


Vakantie Turkije 2017 in gevaar


Ilse Jurriën : 2017-03-12 01:25:00
Turkije 2017 Nieuws: Turkse minister niet welkom in Nederland. Het afgelopen jaar was Turkije regelmatig in het nieuws en zijn de spanningen tussen Turkije en Europa flink toegenomen. Na de mislukte vluchtelingendeal en de Europese reactie op de gepleegde coup in Turkije in de zomer van 2016 staan beide kampen nu opnieuw lijnrecht tegenover elkaar, nu er in Turkije een belangrijk referendum gepland staat. Voor veel Nederlanders zijn deze spanningen reden om zich af te vragen of het wel veilig is om in 2017 een vakantie naar Turkije te boeken. 'Je kunt zomaar opgepakt worden', zo is de Nederlandse opvatting geworden, zeker nadat colomnist Ebru Umar in 2016 in haar huis in Kusadasi is aangehouden. Toch houden onze Turkse collega's ons dikwijls een andere visie voor op ons Nederlandse gedachtegoed.


Een overhemd kopen met je smartphone


Ilse Jurriën : 2017-03-10 23:10:00
Aankopen doen op je mobiele telefoon : Winkelen met een smartphone neemt ieder jaar toe. Binnen een aantal jaar zullen er meer online aankopen gedaan worden via de smartphone dan via de desktop. Een belangrijke vereiste hiervoor is natuurlijk wel een geschikte mobiele telefoon. Op je oude Nokia gaat dit helaas niet lukken. Gelukkig zijn de meeste smartphones hier al enkele jaren zeer geschikt voor. Dit is ook terug te zien in de statistieken. Meer dan de helft van de consumenten oriënteert zich op de mobiele telefoon, voorafgaand aan een aankoop. Het daadwerkelijke kopen met je smartphone zal dan ook alleen maar toenemen.


Augmented Reality content jam in Paradiso


Mark Peters : 2017-03-02 17:42:00
Paradiso Augmented Reality content jam event : Paradiso bestaat dit jaar 15 jaar, daarom zal het Amsterdamse poppodium samen met VRBASE een content jam organiseren. VRBASE is een organisatie die virtual- en augmented reality pioneers bijeenbrengt. Tijdens de Augmented Reality content jam zullen meerdere teams de uitdaging met elkaar aangaan om nieuwe content en prototypes te bedenken. Uit het tweedaagse evenement worden de beste inzendingen geselecteerd voor deelname aan de Augmented Reality Experience 2018. Augmented reality bedrijven, startups en freelancers, iedereen is welkom om deel te nemen in Amsterdam. Voor de aftrap van dit project zijn Paradiso en VRBASE op zoek naar Augmented Reality concepten die uiting geven aan de bijzondere sfeer en ervaring in Paradiso en deze unieke combinatie tussen gebouw en artiest of programma.


Besparen op dure camera´s, lenzen en accessoires


Ilse Jurriën : 2017-02-20 19:28:00
Hoe bespaar je op dure camera´s, lenzen en accessoires? : Fotografie is een dure hobby. Hoe verder je je verdiept in dit vak, hoe meer de mogelijkheden eindeloos lijken. In elke situaties waar je mee te maken krijgt, past wel weer een andere lens of accessoire, en al die nieuwe camera’s die uitkomen doen misschien je hart sneller kloppen. Maar tegenover de geweldige potentie die deze nieuwe aankopen beloven, staat vaak een hoge prijs. Dit vereist meestal een doordachte overweging, maar er is ook een andere tactiek die je helpt bij het maken van deze beslissingen: korting pakken.


Fototentoonstelling over het Chinees Nieuwjaar


Mark Peters : 2017-02-14 14:15:00
Fototentoonstelling in Los Angeles over het Chinees Nieuwjaar : Het bureau voor toerisme van de provincie Guangdong heeft, met financiële ondersteuning van het persbureau Xinhua en het Algemeen Consulaat van de Volksrepubliek China in Los Angeles, een fototentoonstelling met het thema “Happy Spring Festival” georganiseerd in een winkelcentrum in Los Angeles. Daarnaast werden Chinese opera- en balletvoorstellingen georganiseerd. Het Lentefestival, een bekende Chinese traditie van saamhorigheid en hoop, dateert van meer dan vier duizend jaar geleden. Het duurt ongeveer drie weken. Het begint een week voor Chinees Nieuwjaar en wordt afgesloten met het lantaarnfestival (de 15e dag van het nieuwe jaar).


Nederlandse drone start-up genomineerd in Dubai


Mark Peters : 2017-02-09 12:00:00
Internationale drone-wedstrijd in Dubai : De Nederlandse start-up Avy is uit meer dan duizend aanmeldingen genomineerd als finalist voor de internationale drone-wedstrijd ‘Drones for good’ in Dubai. De competitie selecteert de beste drone en drone-toepassingen met een humanitaire grondslag. De hoofdprijs bedraagt 1 miljoen dollar. Avy heeft een speciale drone ontwikkeld voor vluchtelingen die tijdens hun overtocht op de Middelandse Zee in nood raken. De drone van Avy is in staat om lange afstanden af te leggen, zelfstandig bootjes op te sporen en waar nodig hulp te leveren door het droppen van reddingsvesten, voedsel en medicijnen. In het afgelopen jaar zijn 3.500 vluchtelingen omgekomen tijdens deze levensgevaarlijke bootreis. Avy wil dit aantal drastisch verlagen.


Veilig vliegen met drones boven Nederland


Mark Peters : 2017-02-04 19:55:00
Drone praktijktest moet 'domme drones' uitsluiten bij aankoop : Veilig Vliegen keurmerk gaat strijd aan met overlast drones. Het aantal drones in het luchtruim neemt met de dag toe en de kans op ongelukken hierdoor ook. Zo ondervond Schiphol voor de tweede keer in korte tijd overlast door illegaal rondvliegende drones. Uit analyse door experts blijkt dat de meeste incidenten veroorzaakt worden door drones zonder Geo-Fencing software. Het Veilig Vliegen keurmerk gaat de strijd aan met deze 'domme drones' en geeft de consument advies bij aankoop van een drone met de meest veilige vliegervaring. Het keurmerk is een initiatief van Veilig Vliegen, een non-profit campagne gesteund door een indrukwekkende lijst met toonaangevende namen uit de Nederlandse drone industrie.






Apple iPhone X
Olympus OM-D E-M10 Mark lll systeemcamera
Sony RX0 premium digitale camera
Canon EOS M100 systeemcamera
D850 door Nikon Nederland geïntroduceerd
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera