2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Attractiepark & Dierentuin

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sprookjesbos Efteling review


Ilse Jurriën : 2017-08-18 01:00:00
Recensie van het Sprookjesbos in de Efteling : De Efteling is Nederlands grootste attractiepark, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het 72 hectare grote themapark ligt aan de rand van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in het dorpje Kaatsheuvel. Naast het attractiepark zelf beschikt de Efteling over een theater, een hotel, twee vakantieparken en een golfpark, welke samen ruim 275 hectare groot is. De Efteling biedt attracties voor alle leeftijden. Wij hebben een bezoek gebracht aan de 'Wereld vol Wonderen', zoals de slagzin van het pretpark mooi omschrijft. In deze Efteling review gaan we dieper in op de parkindeling en het beroemde Sprookjesbos, waar kinderen alle bekende sprookjes tot leven zien komen.


Attractieparken in Nederland populair bij de toerist


Ilse Jurriën : 2017-08-15 21:20:00
ABN Amro branche rapport over Nederlandse Attractieparken : De ABN Amro bank heeft een branche rapport gepubliceerd over de Nederlandse attractieparken en dierentuinen sector. De Nederlandse bank verwacht dat de bezoekersaantallen van attractieparken en dierentuinen in 2017 met gemiddeld 3% zal stijgen. Voor 2018 wordt een groei van 2,5% verwacht. Om verder te kunnen groeien zal de sector zich meer op de buitenlandse toerist moeten richten, vooral bij de buurlanden Duitsland en België is in toenemende mate interesse in onze Nederlandse attractieparken en dierentuinen. De relatief lage prijs voor entree kaartjes is één van de aspecten waardoor Duitsers en Belgen attractieparken in Nederland bezoeken. Maar ook op het gebied van kwaliteit scoren Nederlandse pretparken wereldwijd goed.


Recensie: Bengeltjes Speeldorp in Hengelo


Ilse Jurriën : 2017-08-14 23:00:00
Bengeltjes Speeldorp overdekte speeltuin review : Toen ik zelf een jaar of 15 was werden de eerste grote overdekte speeltuinen in Nederland opgezet. Zelf heb ik er dan ook weinig van kunnen genieten, maar mijn dochter vind het nu des te leuker. Geregeld bezoeken we dan ook een indoor-speeltuin. Nederland kent enkele grote spelers in deze branche, zoals Monkey Town en Ballorig, welke beide tal van indoor speelpaleizen door het hele land verspreid hebben. Daarnaast zijn er verschillende lokale initiatieven, waaronder Bengeltjes Speeldorp in Hengelo (Overijssel). Wij hebben een bezoek gebracht aan dit overdekte speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. In deze recensie lees je meer over de totstandkoming en de leuke activiteiten in het Bengeltjesdorp.


Attractiepark Hellendoorn extra lang geopend


Ilse Jurriën : 2017-08-01 19:19:19
Maximaal genieten tijdens de Zinderende Zomeravonden 2017 : Nu de zomervakantie in heel Nederland van start is gegaan worden de pretparken in Nederland weer volop bezocht. Wil jij er ook een lekker dagje tussenuit met het gezin? Avonturenpark Hellendoorn organiseert op de woensdagen 2, 9 en 16 augustus 2017 de Zinderende Zomeravonden. Op deze data kun je extra lang genieten in het attractiepark. De meeste attracties zijn open tot 21:30, alleen de Wild Waterval en Dreumesland sluiten om 19.30 uur. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow die om 21:45 van start gaat bij de Wild Waterbaan. Je betaalt niets extra's voor deze activiteiten.


Vakantiepark Slagharen steunt SOS Kinderdorpen


Mark Peters : 2017-07-31 11:33:00
Gratis toegang voor donateurs van SOS Kinderdorpen : Voor het tweede jaar op rij is hulporganisatie SOS Kinderdorpen partner van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Net als vorig jaar opent het attractiepark in Slagharen tijdens de SOS Familiedag op zondag 24 september 2017 haar deuren voor donateurs van het goede doel. De entree van het attractiepark is gratis voor donateurs van SOS Kinderdorpen. Pretpark Slagharen verhuurt dit jaar in het hoogseizoen een zomerhuisje welke geheel in het teken staat van de hulporganisatie. In de periode tussen 28 juli en 1 september 2017, zal de Raccoon Lodge nummer 81 worden omgetoverd in het thema van SOS Kinderdorpen. Vakantiepark Slagharen doneert de totale verhuuropbrengst en draagt daarmee bij aan het werk van de internationale kinderontwikkelingsorganisatie.


Avonturenpark Hellendoorn review


Ilse Jurriën : 2017-07-15 18:25:00
Attractiepark Hellendoorn review : Avonturenpark Hellendoorn is een familiepretpark in de provincie Overijssel. Het ruim 80 jaar oude attractiepark ligt gelegen aan de noordkant van de Sallandse Heuvelrug. Het park is ontworpen voor jong & oud, maar vooral geschikt voor families met kinderen tot 12 / 16 jaar. De kleinste kunnen genieten in Dreumesland, voor de oudere kinderen en tieners is er onder andere de nieuwe Drakennest attractie, een wild waterval en een looping achtbaan. Ook is het attractiepark in Hellendoorn voorzien van een waterpark met tal van glijbanen. Afgelopen jaar kreeg het park via de Zoover gebruikersbeoordelingen het plakkaat ‘Beste pretpark van Nederland’. Wij hebben in het 2017 seizoen een bezoek gebracht aan Avonturenpark Hellendoorn. In deze attractiepark review zetten we onze bevindingen uiteen.


Familiepretpark De Waarbeek 2017


Ilse Jurriën : 2017-06-08 16:55:00
Pretpark De Waarbeek ervaring : De Waarbeek is een kleinschalig familiepretpark, gelegen in de bossen van Hengelo. In het bijna drie hectare grootte attractiepark staan meer dan 40 attracties opgesteld, veelal met een ouderwets, authentiek karakter. De meest bijzondere is wel de rodelbaan, de oudst werkende stalen achtbaan in Nederland (bestaat sinds 1930). Het meer dan 90 jaar oude pretpark is enkele jaren terug volledig opgeknapt. Wij hebben een bezoekje gebracht aan dit nostalgische familie pretpark, bedoelt voor gezinnen met jonge kinderen (tussen de 1 - 12 jr). Jongeren vermaken zich in alle attracties, terwijl ouderen zich terug wanen in de kermistijd van vroeger.


Walibi Virtual Reality attractie


Mark Peters : 2017-05-23 07:42:00
Walibi Virtual Reality Experience : Walibi Holland heeft haar nieuwste VR attractie, NeuroGen, geopend. Onder andere bekende social influencers als Giel de Winter, Bibi Breijman, Kaj Gorgels en Thomas Cox waren de eersten die de virtual reality experience met real life gefilmde 3D content konden ervaren. NeuroGen is de nieuwe neuro clinic van dokter Jenkins. Deze succesvolle Amerikaanse dokter belooft een hersencapaciteitsgroei bij zijn patiënten tot 20%. Patiënten van dokter Jenkins nemen plaats in een speciale stoel in één van de kamers van NeuroGen en worden daar voorzien van een VR bril. Gratis tickets voor deze virtual reality attractie zijn op het park verkrijgbaar. Wil je zeker zijn van een behandeling, dan kun je van te voren een ticket online bestellen voor 5 euro. In verband met de intensiteit van NeuroGen moet je tenminste 16 jaar zijn.


Center Parcs review: Het Heijderbos


Ilse Jurriën : 2017-05-20 11:00:00
Center Parcs Het Heijderbos bungalowpark : Heerlijk een weekendje eruit met vrienden en drie jonge kinderen. We hebben dit jaar gekozen voor Center Parcs Het Heijderbos, een bungalowpark in Heijen, Nederlands-Limburg. Lekker bosrijk, een unieke Jungle Dome, een Action Factory en een subtropisch zwembad, dat waren voor ons de belangrijkste punten om voor dit park te kiezen. Het Heijderbos kent 14 verschillende type huisjes. We hebben voor een 6-persoons cottage gekozen. Buiten het aantal personen kun je voor Comfort, Premium en VIP kiezen, met verschillende service voordelen. Bij aankomst was alles netjes geregeld, het inchecken verliep soepel en we mochten de auto meenemen tot aan het huisje, na het uitladen van je spullen zet je de auto weer terug op de centrale parkeerplaats.


Preston Palace review


Ilse Jurriën : 2017-05-12 11:05:00
Preston Palace in Almelo : Dit keer hebben we voor ons wekelijkse uitje geen pretpark of dierenpark bezocht, maar het hotel Preston Palace in Almelo. Ik heb in mijn leven al een hoop hotels bezocht, zowel in binnen- als buitenland, maar Preston Palace is toch wel een uniek hotel. Misschien kunnen we het wel beter beschrijven als een indoor uitgaanscentrum waar je ook kunt slapen. Laten we bij het begin beginnen, Preston Palace is een voormalig ziekenhuis, dat eind jaren ´80 is opgekocht door ondernemer Hennie van der Most. De zakenman wist het gebouw in enkele jaren om te bouwen tot een hotel-restaurant met zwembad en saunacomplex en een hal vol spectaculaire kermisattracties.


Apenheul dierenpark review


Ilse Jurriën : 2017-05-01 15:00:00
Apenheul in Apeldoorn : De Apenheul is een uniek dierenpark gelegen op de bosrijke Veluwe, aan de rand van Apeldoorn in het Park Berg en Bos. Het apenpark is in de jaren zestig opgezet door de Rotterdamse fotograaf Wim Mager. Zijn visie was apen te houden op een manier dat zowel dier als mens ervan kunnen genieten. Dus geen kleine kooien met tralies, maar natuurlijke buitenverblijven in een bosrijke omgeving. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een waar park. Begin zeventiger jaren werden de eerste loslopende apen geïntroduceerd. Inmiddels is het 46ste seizoen van start gegaan, ik bracht een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn om u via deze review te informeren over de laatste ontwikkelingen en mijn ervaring in het park.


Apenheul in Apeldoorn opent 2017 seizoen


Mark Peters : 2017-04-30 23:46:00
Kijken naar apen in dierenpark Apenheul in Apeldoorn : Twee weken geleden was het dan zover, het enige apendierenpark in Nederland opende in de paasvakantie haar deuren voor het publiek. Na een lange winterperiode is het weer tijd om de aapjes uit hun verblijven te halen en bezoekers kennis te laten maken met de apenwereld. Bezoekers in het 2017 seizoen kunnen kennismaken met baby aapjes, er zijn de afgelopen periode maar liefst zeven baby's geboren bij de ringstaartmaki's. Ook bij de populaire doodshoofdapen worden kleintjes verwacht. Het apenpark in Apeldoorn trapt het 2017 seizoen af met een speciale openingsactie. Bezoekers van dierenpark die hun entree kaartjes via de internet website van Apenheul kopen kunnen in de periode van 14 april t/m 21 mei 2017 van een behoorlijke korting genieten. Normaal betaal je voor een kaartje van de Apenheul € 21,50.


Attractiepark Slagharen 2017


Mark Peters : 2017-04-17 02:58:00
Attractie- & Vakantiepark Slagharen 2017 : Attractiepark en ponypark Slagharen, gelegen in de gemeente Hardenberg, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de leukste familieparken in Nederland. Het attractiepark bestaat al sinds 1963 en is destijds opgericht door Henk Bemboom, een lokale ondernemer die op een stuk grond een aantal vakantiehuisjes had gebouwd en deze verhuurde met een pony. Anno 2017 is Attractiepark Slagharen uitgegroeid tot een van de grootste attractieparken van Nederland en is eigendom van een Spaans bedrijf die meer dan vijftig attractieparken en dierentuinen in Europa beheert. Het park beslaat een oppervlakte van maar liefst 50 hectare en is opgedeeld uit twee gebieden die onderling zijn verbonden middels een winkelstraat, waar diverse horecagelegenheden en amusementshallen zijn gevestigd.


Nieuwe achtbaan in Nederland


Ilse Jurriën : 2017-04-17 00:40:00
Gold Rush achtbaan geopend op Attractiepark Slagharen : De nieuwe Gold Rush achtbaan werd eerder deze week feestelijk geopend op ponypark Slagharen en is gesitueerd in het Wild West-gedeelte van het park, op exact dezelfde locatie als de oude Thunder Loop (voorheen Looping Star). Voor de feestelijke opening op 13 april 2017 kwam de burgermeester van Hardenberg, Peter Snijders, langs om de eerste achtbaan rit in gang te zetten. Ook directeur Wouter Dekker nam plaats in de nieuwe achtbaan. Een waanzinnig snelle en unieke attractie, de eerste achtbaan in Nederland waar je tot drie keer toe gelanceerd wordt en natuurlijk ga je -net als bij de Thunder Loop- over de kop, twee maal zelfs.


Ponypark Slagharen viert Pasen 2017


Ilse Jurriën : 2017-04-16 23:55:00
Het Grote Paasfeest op Attractiepark Slagharen : Op eerste paasdag vierde Ponypark Slagharen Het Grote Paasfeest 2017. Het was een gezellige drukte op het Overijsselse park, zowel jong als oud kwam om te genieten van de tientallen attracties en de grote diversiteit aan amusementsgelegenheden. Bij binnenkomst was de lange toegangslaan versierd met oranje 100% NL ballonnen. Het Attractie- & Vakantiepark Slagharen had een gezellig dagprogramma in elkaar gedraaid met optredens van radiostation 100% NL 'Sterren on Tour'-artiesten, met Jannes, Lange Frans, Gebroeders Ko, Michael Bryan, Raak, Dave Dekker en Ridder van Kooten. En natuurlijk werd er ook volop aandacht besteed aan het paasfeest.






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera