2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Android

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Google Android O test versie


Ilse Jurriën : 2017-03-23 10:25:00
Google Android Oreo mobiele besturingssysteem (OS) : De ontwikkeling van het nieuwe Android OS is in volle gang. Google heeft al vrijgegeven dat de nieuwe versie van haar populaire mobiele besturingssysteem Android O gaat heten, dit is overigens nog niet de definitieve, volledige benaming. Google geeft haar Android systeem altijd de naam mee van een lekkernij, denk aan Android Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow en het huidige OS, Android Nougat. Het nieuwe OS zou goed de naam Android Oreo kunnen krijgen. Maar nu dwalen we een beetje af, want Google heeft deze week de Android O testversie, de Developer Preview vrijgegeven. Dit geeft ons een veel belangrijker inzicht en beantwoordt de vraag; Wat zijn de nieuwe functie van Google Android O?


Huawei P10 Lite prijs en preorder beschikbaar


Ilse Jurriën : 2017-03-20 12:20:00
Huawei P10 Lite prijs en preorder details : Huawei heeft voor 2017 een drietal P10 smartphones uitgebracht. Naast de premium P10 en P10 Plus heeft het Chinese bedrijf ook de P10 Lite geïntroduceerd op de MWC 2017. Eind deze week is de Huawei P10 Lite in Nederland verkrijgbaar. Op vrijdag 24 maart 2017 worden de eerste toestellen uitgeleverd. Liefhebbers kunnen vanaf heden een Huawei P10 Lite preorder plaatsen bij alle bekende Nederlandse telecomproviders. De Huawei P10 Lite prijs is vastgesteld op €350 voor een simlockvrij los toestel. Ook kun je deze middenklasse smartphone kopen met abonnement bij KPN, Vodafone, T-Mobile en andere Nederlandse providers.


Sony L1 Android telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-20 09:25:00
Sony Xperia L1 goedkope telefoon : Vorige week wisten we al te melden dat we binnenkort de Xperia L1 mogen verwelkomen. Eerder dan verwacht heeft Sony zojuist de L1 officieel aangekondigd. De Sony L1 is een goedkope telefoon met een herkenbaar design en een groot 5,5-inch HD display. Het slanke toestel draait op het nieuwe Android Nougat besturingssysteem en is voorzien van een quad-core processor met 2GB RAM geheugen. Deze processor biedt tevens ondersteuning aan het snelle 4G LTE internet, zo kun je eenvoudig content downloaden met een hoge snelheid. Daarnaast is de Sony telefoon voorzien van persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, om de Xperia L1 helemaal naar je hand te zetten.


Super Mario Run voor Android


Ilse Jurriën : 2017-03-18 23:10:00
Nintendo Super Mario Run spel voor Android smartphones : Super Mario fans opgelet, volgende week woensdag 23 maart 2017 brengt Nintendo versie 2.0 uit van haar mobiele Super Mario Run game. Eind 2016 werd Super Mario Run uitgebracht, als eerste spel voor mobiele apparaten. Naast een nieuwe versie zal de game ook niet langer uitsluitend beschikbaar zijn voor Apple iOS smartphones, want de Nintendo game is vanaf woensdag ook te downloaden voor Android gebruikers, zo kun je het populaire spelletje ook op je Android smartphone spelen. Nintendo heeft nog geen prijs genoemd, maar in de Nederlandse App Store kun je Super Mario Run downloaden voor €9,99, het spel bestaat uit 24 levels. Je kunt ook een demo-versie downloaden, waardoor je de eerste drie levels gratis kunt spelen.


Vodafone mobiel betalen met PayPal voor Android


Mark Peters : 2017-03-09 14:40:00
Vodafone Nederland komt met PayPal voor Android telefoon : Telecomoperator Vodafone heeft ons begin 2017 al geïnformeerd over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiel betalen en toekomstige Android koppelingen met diensten van andere commerciële partijen. De serviceprovider heeft jarenlange ervaring op het gebied van innovatie diensten en mobiele producten. In 2010 introduceerde Vodafone haar eerste goedkope mobiele telefoons met mobile payment service bestemd voor derdewereldlanden. Het bedrijf weet telkens weer met nieuwe oplossingen het nieuws te halen. Vandaag 9 maart 2017 heeft Vodafone Nederland ons middels een persbericht laten weten nieuwe mogelijkheden te hebben ontwikkeld die het betalen met je mobiele telefoon vereenvoudigen.


Pixel 2 de eerste Android 8 smartphone van Google


Ilse Jurriën : 2017-03-05 13:15:00
Google Pixel 2 premium smartphone : Sinds oktober vorig jaar zijn de premium Pixel smartphones van Google te verkrijgen. De Pixel en Pixel XL vervangen de Nexus serie en beschikken over enkele nieuwe functies, waaronder Google Assistent. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de telefoons tevens voorzien van hoogstaande camera specs. Ondanks dat de smartphone nog geen half jaar oud is wordt er al enige tijd gesproken over zijn opvolger. Nu heeft Rick Osterloh, hoofd van de hardware divisie bij Google, ook geconfirmeerd dat het bedrijf momenteel druk bezig is met de ontwikkeling van de Pixel 2. Opnieuw een premium smartphone voorzien van de nieuwste Android functies. Het toestel wordt rond oktober verwacht. Wanneer de Google Pixel 2 in Nederland arriveert is op dit moment nog lastig te voorspellen, maar je mag er vanuit gaan dat dit voor Kerst 2017 wordt.


4G LTE Android smartphones


Mark Peters : 2017-03-01 23:15:00
Nieuwe 4G LTE Android smartphones van TCL Communication : TCL presenteerde op de Spaanse telecombeurs in Barcelona niet alleen een spectaculaire LED smartphone waarbij kleurrijke LED lampjes in de telefooncover je op de hoogte houdt van inkomende chat berichten. Het bedrijf introduceerde ook een tweetal 4G LTE smartphones, die overigens scherp in de markt worden gezet. TCL heeft haar marketingvisie toegespitst op betaalbare telefoons met veel functionaliteit waar jongeren de blits mee kunnen uithangen. Zowel de Alcatel A3 als de Alcatel U5 zijn vanaf mei 2017 in Nederland en België te koop. De Alcatel A4 kost €149,- en de U5 heb je al in je broekzak zitten voor slechts €100,-. Voor een abonnement met onbeperkt mobiel internet, kun je terecht bij Vodafone, T-Mobile of KPN.


Chinezen komen met nieuw vlaggenschip naar MWC 2017


Mark Peters : 2017-02-23 00:17:00
Smartphonefabrikant Huawei publiceert foto's van P10 : Met nog een paar dagen te gaan voor de opening van de Mobile World Congress in Barcelona, hebben de Chinezen de haven van Sjanghai inmiddels verlaten. Aan boord bevinden zich de nieuwe Android vlaggenschiptoestellen uit de P10 series die a.s. zondag 26 februari 2017 tijdens het Mobile World congress in Spanje aan de internationale pers worden gepresenteerd. Ook in de categorie smart wearables zal het bedrijf weer het nodige van zich laten horen. Een nieuwe smartwatch die met Android Wear 2.0 draadloos kan samenwerken met applicaties van je mobiele telefoon. De Consumer Divisie van Huawei weet zijn marketing strategie steeds meer in lijn te brengen met Koreaanse en Amerikaanse smartphonefabrikanten.


De nieuwe Galaxy S8 van Samsung


Mark Peters : 2017-02-09 22:05:00
Galaxy S8, de eerstvolgende Samsung S-serie smartphone : Laatste berichtgeving over de Galaxy S8 van Samsung Electronics. Uitkijken naar een nieuw mobiel toestel is altijd een fijne gedachte. Aanbiedingen van Telecomproviders worden dagelijks in ons gezichtsveld geprojecteerd. Aan het einde van de contractperiode weten we dikwijls al welk type toestel en bij welke provider we die gaan kopen. Een slimme telefoon uit de Galaxy S-serie van Samsung behoort steeds vaker tot de voorkeur van de consument. Deze bekende serie - bestaande uit alleen maar high-end mobieltjes - wordt trouw elk jaar vernieuwd met een topmodel. Zo gaan we dit jaar van de Galaxy S7 naar de Galaxy S8. Wat kunnen we van deze smartphone verwachten?


Asus Android smartphone met Tango-technologie


Mark Peters : 2017-01-29 21:45:00
Asus ZenFone AR Android smartphone : ASUS heeft onlangs de ZenFone AR aangekondigd, een volgende generatie smartphone die een belangrijke stap vooruit vertegenwoordigt in mobiele virtual reality (VR) en augmented reality (AR) technologieën. Het is de eerste smartphone die geschikt zal zijn voor Tango en klaar voor Daydream. Tango is een set van sensoren en computervisie-software door Google die smartphones geschikt maakt voor augmented reality. Het expansieve 5,7” beeldscherm van de ZenFone AR maakt het ideaal voor VR-apps en -spellen indien gebruikt met Daydream View, waarbij gebruikers volledig opgaan in ongelooflijke VR-werelden die er in WQHD (1440 x 2560) resolutie gedetailleerd en levensecht uitzien.






Samsung Galaxy S8
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera
Fujifilm XP120 waterdichte digitale camera
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Canon PowerShot G9 X Mark II