2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Accesoires

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



De beste smartphone gadgets voor december


Ilse Jurriën : 2016-12-08 09:45:00
Let’s party: de beste smartphonegadgets voor december! : De decembermaand staat voor vele van ons in het teken van feest, familie en vrienden. Wanneer jij dit jaar degene bent die zijn huis beschikbaar stelt, wil je uiteraard een verbluffende indruk maken. Niet alleen met je eigen looks, maar ook met die van je interieur en de nieuwste gadgets. In dit artikel helpen we je alvast op weg met de nodige inspiratie. Bijkomend voordeel: de gadgets staan linea recta in verbinding met je smartphone. Zo heb je er de hele avond geen omkijken naar of bedien je ze vanuit je luie stoel.


Leitz Reislader & Powerbank review


Ilse Jurriën : 2016-11-25 10:20:00
Leitz Complete Travel charger & Power bank 3000mAh review : Iedereen kent het gevoel wel. Je wilt even bellen of iets op je smartphone opzoeken en je ziet dat je batterij (bijna) leeg is. Voor dit soort gevallen biedt de nieuwe Leitz Complete travel charger uitkomst. Met deze USB reisoplader & powerbank 3000 mAh in één kun je onderweg je smartphone of tablet bijladen. Met de powerbank functie zorg je ervoor dat de reislader opgeladen is voor vertrek. Vervolgens kun je de reisoplader op ieder gewenst moment aansluiten op je smart device, deze begint direct met opladen. Wij hebben de Leitz 2-in-1 lader ontvangen voor een review. Hieronder onze bevindingen.


Mode accessoires voor PEN camera's van Olympus


Mark Peters : 2016-10-04 10:20:00
Olympus PEN camera accessoires : De Olympus PEN is niet zomaar een apparaat, maar een uiterst modieuze fotocamera waar een reeks nieuwe mode accessoires voor zijn ontwikkeld. Veel internationale mode-bloggers, onder wie Camilla Pihl, Paula Ordovás, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela en Anne-Kathrin Strauß, hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de nieuwe PEN accessoires. Deze bloggers hebben Olympus laten kennismaken met de allernieuwste mode trends. Olympus heeft nu een prachtig assortiment mode accessoires die direct in het oog springen en het plaatje helemaal afmaken. Deze accessoires zijn niet alleen beschikbaar voor bestaande modellen maar ook voor de nieuwe PEN E-PL8 die vorige maand tijdens de Photokina geïntroduceerd is.


Smartphone case voor de Galaxy S7 edge


Ilse Jurriën : 2016-09-28 17:00:00
Gear4 smartphone hoesje voor de Samsung Galaxy S7 edge : Voor top telefoons als de Galaxy S7 edge zijn een talrijke hoeveelheid hoesjes en cases verkrijgbaar. Ook het Engelse audio-speakers en smartphone accessoire bedrijf Gear4 heeft verschillende cases ontworpen voor Samsung's beste smartphone. Wij hebben de Gear4 Black IceBox Tone case voor de Galaxy S7 edge ontvangen. Dit is een speciaal vormgegeven hoesje dat extra goede bescherming biedt tegen vallen en stoten. De achterkant is gemaakt van hard polycarbonaat dat volledig doorzichtig is, waardoor de prachtige vormgeving van de S7 edge goed zichtbaar blijft. De gouden rand is gemaakt van flexibel TPU rubber, wat het hoesje extra flexibel en stevig maakt.


Spigen Tough Armor Case voor Galaxy S7 edge


Ilse Jurriën : 2016-08-24 11:40:00
Samsung Galaxy S7 edge smartphone hoesje van Spigen : De Amerikaanse hoesjes fabrikant Spigen staat bekend om haar hoogwaardige cases voor alle premium smartphones. Wij hebben de Spigen Tough Armor Case getest voor de Galaxy S7 Edge. Dit stijlvolle en tevens stoere hoesje klik je eenvoudig vast aan de achterzijde van de telefoon. De case beschermt de volledige achterzijde en alle zijkanten van de telefoon. De slanke case is gemaakt van TPU siliconen rubber in combinatie met een harde polycarbonaat rug. De gladde matte coating zorgt voor een eigentijdse look en feel. Ook is er een metalen kickstand ingebouwd, om de smartphone hands-free te kunnen gebruiken.


Galaxy S7 edge smartphone hoesjes


Ilse Jurriën : 2016-08-14 11:35:00
Samsung Galaxy S7 edge smartphone hoesjes : De Galaxy S7 edge is een prachtig vormgegeven smartphone. Zo'n telefoon wil je niet zomaar wegstoppen in een hoesje, maar aan de andere kant wil je optimale bescherming. Daarom heeft Samsung een serie stijlvolle smartphone hoesjes ontwikkelt voor haar vlaggenschip toestel. Allereerst is er de Clear Cover, een beschermhoesje die qua design gelijk is aan de smartphone zelf. De Flip Wallet biedt de mogelijkheid om belangrijke pasjes bij je telefoon te bewaren en de Leather Cover is een stijlvol lederen hoesje. Daarnaast heb je de KeyBoard Cover, zodat je altijd de beschikking hebt over een toetsenbord. Verder is er een volledig transparante Clear View Cover en de meest bijzondere, de LED View Cover, met verborgen LED display.


Belichtingssysteem voor Sony Alpha camera’s


Mark Peters : 2016-08-09 15:10:00
Sony Alpha camera accessoires : Sony Nederland heeft onlangs een nieuw radio gestuurd belichtingssysteem geïntroduceerd. Het nieuwe systeem is compatibel met Sony Alpha-camera's met verwisselbare lenzen en externe flitsers. Het belichtingssysteem omvat de Sony FA-WRC1M afstandsbediening en de Sony FA-WRR1 ontvanger. Het nieuwe systeem is compact en daardoor flexibel inzetbaar voor fotografen die vaak op locatie werken. Dankzij een bereik van 30 meter is het systeem in alle opname omstandigheden inzetbaar. Fotografen kunnen gebruik maken van de TTL-modus, de Handmatige modus of de Groepsmodus. In totaal kan de fotograaf tot 15 flitsers bedienen in 5 flitsgroepen.


BMW komt met universele smartphone houder


Mark Peters : 2016-06-30 12:00:00
BMW komt met universele smartphonehouder voor de motor : BMW Motorrad introduceert een universele smartphonehouder, leverbaar via de officiële BMW dealer. Via de houder zijn alle mogelijkheden die smartphones bieden, zoals navigeren, telefoneren, muziek luisteren en nog veel meer, veilig en comfortabel te benutten. De BMW smartphone houder is geschikt voor telefoons met een beeldscherm grootte van maximaal 5-inch. De BMW smartphone houder is snel en veilig op het stuur van je motor te bevestigen. Het apparaat geeft een perfect blikveld en ligt tijdens het rijden binnen handbereik. De telefoonhouder is tevens instelbaar in staande of liggende stand en heeft een zeer goede afleesbaarheid door het ontspiegelde venster.


Canon EOS camera accessoires


Mark Peters : 2016-06-20 09:55:00
Nieuwe camera accessoires voor Canon EOS M systeem : Canon Nederland heeft twee nieuwe accessoires voor het EOS camera systeem geïntroduceerd. De Canon Speedlite 600EX II-RT en de Canon DM-E1 Directional Stereo Microphone. De Canon Speedlite 600EX II-RT is een krachtige en veelzijdige flitser met een optimale regeling van de belichting, ideaal voor reeksopnamen met hoge frame-rates, zoals bij sportevenementen, huwelijksreportages of ‘rode loper’-momenten. De Canon DM-E1 is de eerste externe microfoon binnen het EOS systeem en stelt videografen in staat een superieure geluidskwaliteit toe te voegen aan de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van films die worden gemaakt met compatibele EOS-camera’s.


Apple iPad Pro optionele accessoires


Mark Peters : 2016-04-26 11:45:00
Apple lanceert accessoire lijn voor nieuwe iPad tablet : Apple Nederland heeft onlangs een nieuwe serie professionele accessoires in haar assortiment opgenomen. Met deze extra producten hoopt Apple haar tablet gebruikers nog meer comfort te bieden. De iPad Pro is er nu in twee beeldscherm varianten; de 12.9-inch iPad Pro en de nieuwe 9.7-inch iPad Pro. Laatstgenoemde model beschikt over verbeterede imaging technieken, zoals ondersteuning voor 4K video. De Handige optionele Pencil en Smart Keyboard maken iPad Pro nog nauwkeuriger. De gevoelige sensoren in Apple Pencil meten zowel de druk als de hoek, waardoor je op een natuurlijke manier kunt schetsen en duidelijke aantekeningen kunt maken. Apple Pencil is te koop €109,- inclusief BTW.


Nieuwe Smartphone accessoires voor de Galaxy S7


Mark Peters : 2016-04-23 11:30:00
Samsung Galaxy S7 accessoires : Samsung Nederland heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een aantal interessante telefoon accessoires voor de Galaxy S7 en S7 Edge. Het gaat hier om een uitgebreide collectie smartphone hoesjes, opladers en een batterij uitbreiding. Een handige accessoire is natuurlijk de vernieuwde draadloze oplader. De Galaxy S7 Wireless Charger kan je toestel zonder kabeltje opladen. Je hoeft voor het opladen van je Galaxy S7 smartphone op de standaard te plaatsen. Doordat hij rechtop staat, kun je je telefoon gewoon blijven gebruiken, ook tijdens het opladen. De Galaxy S7 Batterij Pack is een krachtige, draadloze oplader die buitengewoon snel werkt. De batterij is leverbaar in twee verschillende capaciteiten: 10200mAh en 5100mAh.


Sony Xperia Smart accessories


Mark Peters : 2016-03-02 18:38:00
Sony Xperia accessories : Sony Mobile heeft recentelijk een aantal interessante smart accessoires aangekondigd. De Sony Xperia smartproducten zijn intelligente apparaten die voorkeuren, activiteiten en gedrag begrijpen om zo nuttige informatie te leveren. Sony Mobile ontwikkelt steeds verder gepersonaliseerde smartproducten en diensten die de mogelijkheid bieden om meer te doen en creatiever te leven. De producten en diensten verbinden mensen met elkaar en zullen een essentieel onderdeel worden van hun levens. Met de passie voor technologie, zal Sony nieuwe features blijven toevoegen om onze smartphones en accessoires te laten evolueren. De nieuwe Xperia smartproducten en concepten van Sony Mobile bieden een uitgebreide communicatie-ervaring.


Canon 80D accessoires


Mark Peters : 2016-02-18 08:00:00
Canon EOS 80D accessoires : Canon’s nieuwe EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM lens is afgestemd op de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de EOS 80D body en biedt krachtige AF-prestaties bij movies en foto’s. De nieuwe lens heeft een brandpuntsbereik om zowel groothoek- als close-up opnamen te maken. De Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is de eerste lens met Nano USM-scherpsteltechnologie voor vloeiende, geruisloze AF bij video’s en indrukwekkende AF-snelheden bij foto’s. De nieuwe Power Zoom Adapter PZ-E1 is een compacte en lichtgewicht accessoire voor de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM en biedt naast vloeiende vingertipzoomregeling bij het vastleggen van video’s - ideaal voor documentaires met een professionele uitstraling - ook de mogelijkheid van bediening via Wi-Fi.






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera