2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Sony

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
Accesoires (5)
Android (6)
Apps (1)
Awards & Beste producten (1)
Camcorders (3)
Corporatie (1)
Digitale camera (1)
Digitale camera test (4)
Evenementen & Beurzen (1)
Flitser (1)
Home entertainment (1)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
MP3 spelers & Speakers (2)
Nieuwe camcorders (1)
Nieuwe digitale cameras (13)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (2)
Smart TV (4)
Smartphones (9)
Smartwatches & Smartwear (3)
Tablets (3)
Tassen & Hoesjes (1)
Test video's (1)
Verkoop prijzen (2)
WiFi & Wireless technologie (1)


Xperia Z3 tablet met Sony PS4 Remote Play


Mark Peters : 2014-09-30 11:25:00
Sony Xperia Z3 Android tablet met PlayStation 4 Remote Play : Sony heeft een revolutie binnen gaming technologie ontworpen door PS4 Remote Play toe te voegen aan de nieuwe Xperia Z3 tablet. Met Sony PS4 Remote Play, kun je nu de Xperia Z3 Android tablet gebruiken als afstandsbediening om verbinding te maken met de Playstation console om daar spelletjes op te spelen. Wanneer de televisie al in gebruik is kun je ook jouw Sony tablet via je Wi-Fi thuisnetwerk aan je Playstation 4 koppelen en de DualShock 4 Wireless Controller met de Sony GCM10 Game Control Mount gebruiken om overal en altijd thuis te kunnen blijven spelen op jouw Xperia Z3 Tablet Compact. De handige Mount houdt je DS4 controller en je tablet veilig terwijl je geniet van het echte gaming gevoel.


Sony Xperia Z3 tablet


Mark Peters : 2014-09-29 11:35:00
Sony Xperia Z3 Tablet Compact : De nieuwe Xperia Z3 Android tablet brengt je het allerbeste van Sony Entertainment, ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prestaties en snelheid. Met ‘s werelds snelste processor in een compacte tablet, dankzij de Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2,5GHz processor met 3GB RAM, is mobiele entertainment nog nooit zo snel geweest. Elke interactie verloopt vloeiend, surfen op het web gaat razendsnel en multitasking verloopt moeiteloos. De asynchrone processor zorgt ervoor dat elke core onafhankelijk wordt aangedreven, wat betekent dat je precies over de benodigde hoeveelheid kracht beschikt zonder onnodig stroom te verspillen wanneer je minder kracht nodig hebt.


Sony Xperia Z3 Android tablet


Mark Peters : 2014-09-29 11:00:00
Sony Xperia Z3 Android tablet : Sony Mobile Communications introduceert de Xperia Z3 Tablet Compact - een Android tablet die lichtgewicht herdefinieert, mobiele entertainment opnieuw uitvindt en kracht een nieuwe voorstelling geeft. ‘s Werelds dunste en lichtste waterdichte tablet, de Xperia Z3 beschikt over een prachtig design en de hoogste classificatie waterdichtheid. De tablet is voorzien van een krachtige Qualcomm Snapdragon 801 processor met 2,5GHz quad-core CPU en een superscherp 8-inch Full HD display. Het is tevens de enige tablet met Playstation 4 Remote Play, waardoor spelletjes spelen een waar genot wordt. De Sony Xperia Z3 Android tablet wordt vanaf de herfst van 2014 gelanceerd in zowel een LTE als een Wi-Fi variant.


Sony NWZ-A15 Walkman


Mark Peters : 2014-09-26 10:55:00
Sony NWZ-A15 Walkman MP3 speler : Sony Nederland introduceert de A15 Walkman. De fraai vormgegeven Sony NWZ-A15 Walkman is 's werelds kleinste, lichtste digitale high-resolution audio muziekspeler met zeer hoogwaardig en gedetailleerd geluid. De Sony Walkman is een draagbare high-resolution audio-speler voor echte muziekliefhebbers. Deze is uitgerust met de digitale S-Master HX-versterker van Sony. Deze geavanceerde technologie verwerkt op accurate wijze enorme hoeveelheden audiodata met een grote bandbreedte, terwijl ruis en vervorming tot een minimum worden beperkt. Het systeem werkt ook uiterst efficiënt: de batterij gaat tot wel 30 uur mee wanneer je naar muziek in hoge resolutie luistert, of maar liefst 50 uur in MP3-kwaliteit.


Sony Action Cam mini


Mark Peters : 2014-09-25 12:05:00
Sony HDR-AZ1VR Action Cam mini : Sony’s kleinste Action Camera, de 'Action Cam Mini', biedt sensationele Full HD videobeelden en hoogwaardige geluidskwaliteit in een piepkleine videocamera voor elk avontuur. Of je nu op reis bent, een lange wandeling maakt, uit fietsen gaat of gewoon de buurt verkent, de nieuwe Sony HDR-AZ1 Action Camera Mini legt de mooiste point-of-view-beelden vast, waar je ook bent. Met een gewicht van slechts 63 gram is het apparaat 1/3 kleiner dan zijn broertjes. Toch vind je grotendeels dezelfde vooruitstrevende technologie terug in dit kleine video cameraatje, zoals de geavanceerde SteadyShot. Je kunt dus rekenen op gedetailleerde Full HD opnames, een helder stereogeluid en meer extra's die de Sony Action Cam beroemd hebben gemaakt.


Sony 4K Ultra HD TV’s


Mark Peters : 2014-09-25 11:00:00
Sony BRAVIA 4K Ultra HD TV’s : 4K betekent vier keer meer detail dan Full HD. Het aanbod 4K-content is sterk aan het groeien: elke dag komt er meer bij. Geniet van deze 4K-content met de nieuwste Sony BRAVIA-serie 4K Ultra HD TV’s van dit jaar. De opmars van 4K is niet meer te stuiten. Steeds meer tv-zenders, kabel- en satellietaanbieders en internet diensten zijn bezig programma's uit te zenden in detailrijke 4K-kwaliteit. De nieuwe HEVC (H.265)-standaard heeft het coderen van 4K-beeld en -geluid veel efficiënter gemaakt. En dat is goed nieuws voor bezitters van de nieuwste BRAVIA 4K Ultra HD TV’s (model 2014). De ingebouwde HEVC-decoder is de standaard voor alle huidige Sony 4K Ultra HD TV’s, dus je kunt onmiddellijk van 4K-content gaan genieten - zowel opgenomen als streaming.


Sony HT-GT1 Sound Bar


Mark Peters : 2014-09-24 16:00:00
Sony Sound Bar : Met de nieuwste Sound Bar van Sony kun je rekenen op meer volume dan ooit - of je nu televisie kijkt, van een videofilm geniet, of een spelletje aan het spelen bent, het apparaat staat garant voor luisterplezier. De Sony HT-GT1 Sound Bar past perfect bij je televisie. Hij voegt 260W 2,1-kanaalsgeluid toe met krachtige bassen. Zo geniet je nog meer van je favoriete films, games en tv-series. De behuizing van de Sound Bar en de aparte subwoofer zijn gemaakt van stevig hout. Interne trillingen en resonantie worden zo tegengegaan waardoor je een helder, clean en krachtig hifi-geluid hoort. De bijzondere Clear Voice-technologie van Sony staat garant voor kristalheldere dialogen wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt.


Sony NWZ-WS610 Waterdichte Walkman


Mark Peters : 2014-09-24 15:30:00
Sony NWZ-WS610 Waterdichte Bluetooth Walkman : Geef jezelf extra energie met je favoriete liedjes tijdens het hardlopen, zwemmen, fietsen of fitnessen. De nieuwe waterdichte Bluetooth Walkman van Sony is de perfecte sportpartner - compleet met handige afstandsbediening uitgevoerd als ring. Door tijdens je workout naar muziek te luisteren, zorg je voor extra motivatie en houd je momenten van verveling op afstand. Sony’s nieuwste MP3 speler is hier perfect voor. Je plaatst deze comfortabel, veilig en stevig op je oren, zonder gedoe met kabels. De waterdichte walkman is bovendien waterdicht en uitgerust met slim ontworpen oordopjes die goed blijven zitten en een helder geluid geven - zelfs tijdens je zwemsessie of voor ontspanning onder de douche.


Sony full frame lens met powerzoom


Mark Peters : 2014-09-24 11:50:00
Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS full frame lens : Sony Nederland biedt een krachtig nieuw creatief instrument voor fotografen en filmmakers: het allereerste full frame powerzoom objectief voor de Sony Alpha E-mount camera serie. De Sony 28-135mm F4 G OSS (SELP28135G) is een compromisloos vervaardigd objectief dat videografen en filmmakers een krachtig instrument in handen geeft. Het is een ideale E-mount lens voor camera's zoals de 35mm Full Frame Alpha 7S: deze legt enorme hoeveelheden details probleemloos vast, of dit nu 4K video-opnames, Full HD-opnames of hoge resolutie foto's betreft. De Sony SELP28135G lens is compatibel met alle E-mount camera's en camcorders.


Sony Full Frame ZEISS groothoek zoomlens


Mark Peters : 2014-09-24 10:00:00
Sony 16-35mm Full Frame ZEISS lens voor E-mount camera's : Sony’s nieuwste full frame ZEISS groothoek zoomlens biedt hoogwaardige kwaliteit voor de serieuze fotograaf in een licht, compact formaat. Een mooie aanvulling op het aanbod E-mount objectieven voor gebruikers van Sony Alpha camera's. De langverwachte Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (Sony SEL1635Z) biedt fotografieliefhebbers de keuze uit drie groothoek zoomlenzen. De Sony SEL1635Z is een aanvulling op het bestaande SEL2470Z zoomobjectief en het SEL70200G telezoom objectief. Het is een zeer goede keuze voor landschappen, interieurs, architectuur en alledaagse fotografiesituaties. De betrouwbare ZEISS kwaliteit maakt dat het creatieve potentieel van de bekroonde Alpha 7-serie 35mm full frame camera's volledig wordt benut.


Sony Xperia M2 Aqua waterdichte Android telefoon


Mark Peters : 2014-08-21 10:00:00
Sony Xperia M2 Aqua waterdichte smartphone : De nieuwe Xperia M2 Aqua is de perfecte smartphone om al jouw favoriete foto’s en films te zien. Voortbouwend op jarenlang ervaring met weergave technologieën levert het heldere 4.8-inch qHD display rijke en levendige kleuren. Het hoogwaardige IPS display zorgt daarnaast voor duidelijk kijken vanuit elke hoek voor de allerbeste entertainmentervaring onderweg. De Sony Xperia M2 Aqua gebruikt van de NFC technologie voor een one-touch connectiviteit met een heleboel andere Sony apparaten, van SmartWear tot headsets, speakers, thuisaudio, televisies en nog zoveel meer. Deze Sony smartphone is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68) beschikt.


Sony Xperia M2 Aqua


Mark Peters : 2014-08-19 11:55:00
Sony Xperia M2 Aqua waterdichte Android smartphone : Sony Mobile introduceert de Xperia M2 Aqua, de eerste waterdichte midrange smartphone. Deze Android smartphone is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68) beschikt. De Sony Xperia M2 Aqua is een prachtig voorbeeld van wat er nu mogelijk is met een midrange smartphone. De Xperia M2 Aqua bevat een Qualcomm Snapdragon 400 processor met quad-core 1.2 GHz CPU's en 4G LTE mogelijkheden voor een hoge snelheid. Hierdoor kunnen gebruikers grote bestanden snel downloaden, films streamen of de nieuwste games spelen. De Sony Xperia M2 Aqua prijs bedraagt €249,- inclusief BTW, exclusief abonnement.


Sony Benelux benoemt Maarten Kroese tot directeur


Mark Peters : 2014-08-19 10:15:00
Sony Nederland benoemt Maarten Kroese tot Sales directeur : Sony, wereldwijd fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatie technologie producten, kondigt aan dat Maarten Kroese is benoemd tot Sales Directeur Nederland bij Sony Benelux. Hij volgt Rik Willemse op die na 4 jaar zijn carrière binnen Sony voortzet als Country Head Nordics. Barend Ezechiels, Country Head Sony Benelux: “We zijn blij met de komst van Maarten Kroese. Hij wordt verantwoordelijk voor de volledige CE-verkooporganisatie in Nederland. Met zijn ervaring in de elektronica- en entertainmentbranche zien we in hem die ideale leider van het sales team die in staat is de directe- en indirecte verkopen in Nederland verder te vergroten.”


Sony 4K Curved TV


Mark Peters : 2014-08-19 09:55:00
Sony Bravia S90 4K Ultra HD Curved TV : Sony Nederland introduceert hoogwaardige 4K televisie. De nieuwe Bravia S90 4K Ultra HD -televisie van Sony biedt home entertainment met perfecte curve. Deze geavanceerde 4K Curved TV van Sony is verkrijgbaar in 75-inch (190,5cm) en 65-inch (165cm) en heeft een slank, subtiel gebogen scherm voor natuurlijk ogende Ultra HD 4K beelden met vier keer zoveel details als Full HD. Dankzij de nauwkeurig berekende kromming van het scherm krijgt de kijker een intensere home entertainment-ervaring die wordt versterkt door het 4.2-kanaals speaker systeem. Entertainment, zoals speelfilms, muziekconcerten, drama of sport, komt zo tot leven in extreme helderheid, kleur en geluid.


Bioscoopfilms op je Sony Bravia televisie


Mark Peters : 2014-07-24 12:55:00
Pathé bioscoopfilms op je Sony Bravia TV : Sony geeft verder vervolg aan de samenwerking met Pathé en kondigt de beschikbaarheid aan van de Pathé Thuis app op Sony Bravia televisies in Nederland. Met de toevoeging van Pathé Thuis maakt Sony nieuwe bioscoopfilms zoals Rise of an Empire, Toscaanse Bruiloft en The Lego Movie direct beschikbaar. Via de handige TV app kunnen gebruikers nationale en internationale films huren of kopen die recentelijk in de bioscoop zijn vertoond. Sony speelt zo verder in op de toenemende vraag naar on-demand diensten. De introductie van Pathé Thuis op de Sony Bravia TV past binnen de strategie van Pathé Thuis om alle relevante apparaten in en rondom het huis te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken.


Sony A77 II test foto's


Ilse Jurriën : 2014-07-16 17:30:00
Sony Alpha 77 II foto galerie : De Sony A77 II is een semi-professionele SLR camera met een robuuste, weersbestendige behuizing. Deze allround camera is inzetbaar in elke situatie, dankzij het snelle 79-punts autofocus systeem legt de A77 II elk onderwerp haarscherp vast. De Sony Alpha 77 II biedt zeer gedetailleerde foto's en Full HD-video's, zelfs bij weinig licht. De camera beschikt over een 24,3 megapixel Exmor CMOS sensor met een verbeterede gevoeligheid van ISO 100-25600. De Sony A77 II kan een onafgebroken burst vastleggen van 12fps met een maximum van 60 JPEG-foto's op volledige resolutie. Verder is de A77 II voorzien van een 3.0-inch kantelbaar display en een hoog contrast XGA OLED Tru-finder zoeker.


Sony Cyber-shot RX100 III test foto's


Ilse Jurriën : 2014-07-13 12:40:00
Sony Cyber-shot DSC RX100 III foto galerie : De Cyber-shot RX100 III is ontworpen voor serieuze fotografen die een fantastische beeldkwaliteit in zakformaat wensen. De Sony RX100 III combineert een 20.1 megapixel Exmor R-CMOS sensor, een bredere en heldere 24-70mm Zeiss Vario-Sonnar T lens met f1.8 - f2.8 diafragma en een Bionz X-beeldprocessor. Verder is de RX100 III voorzien van een elektronische OLED-zoeker met een hoge resolutie van 1.440.000 dots, om de camera uiterst stabiel te houden en snel en accuraat een foto te kunnen maken. Daarnaast is de camera uitgerust met een 180˚ kantelbaar LCD display met een grootte van 3.0-inch en 1.228.800 pixels, ideaal voor het maken van selfies.


Sony Xperia C3


Ilse Jurriën : 2014-07-10 22:45:00
Sony Xperia C3 Selfie smartphone : Sony Mobile heeft de Xperia C3 onthuld, de ideale smartphone voor het maken van selfies. Naast een 8 megapixel camera aan de achterzijde beschikt de Sony Xperia C3 over een 5 megapixel camera aan de voorzijde, met een unieke soft-flitser, om ook in slechte lichtomstandigheden mooi belichte selfies te kunnen maken. De Xperia C3 is voorzien van diverse camera functies, zoals een ´Superior Auto mode´ en een ´Auto Scene Recognition' functie. Ook zijn er vele camera apps voorgeïnstalleerd, waaronder een Smile Shutter, HDR functie, Portret-retoucheermenu en een grote serie foto effecten. Deze smartphone is werkelijk volledig ingericht om om leuke selfies en groepfoto's te maken.


Sony A7s


Ilse Jurriën : 2014-06-24 09:15:00
Sony Alpha 7s Full-Frame camera : Een met sterren bezaaide hemel of een interieur verlicht met kaarsen? Er is nu een camera die creatieve mogelijkheden biedt voor het maken van onberispelijke filmopnames en professionele foto's. Naast de veelgeprezen A7 en A7R, 's werelds kleinste full-frame camera 's met verwisselbaar objectief, biedt de A7S van Sony uitzonderlijke gevoeligheid, weinig ruis en spectaculaire 4K-beeldkwaliteit (QFHD: 3840 × 2160) voor ervaren fotografen en videografen. De Sony A7S is uitermate geschikt voor zowel fotografie als prijsbewuste filmproductie en biedt artistieke mogelijkheden in de kleinste behuizing ter wereld voor een full-frame digitale camera met verwisselbaar objectief.


Sony CyberShot HX400V


Ilse Jurriën : 2014-06-24 09:10:00
Sony CyberShot DSC-HX400V zoom camera : Hoeveel power kun jij aan? De nieuwe CyberShot DSC-HX400V van Sony biedt uiterst krachtige resultaten in een bijzonder compacte behuizing. Onderweg lenzen verwisselen is niet meer nodig: de 50x optische zoom kan elke situatie aan, van landschappen tot familieportretten, concerten en dramatische close-ups van sporters en wilde dieren. Wil je nog dichter bij de actie komen, dan is er de Clear Image Zoom met close-ups van maar liefst 100x voor natuur- en detailfoto’s. Optical SteadyShot en Intelligent Active Mode leveren scherpe, onbewogen Full HD-video’s, ook als je sterk hebt ingezoomd en je handen een beetje trillen.






Apple iPhone X
Sony RX0 premium digitale camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Sony A7R II en A7S II in prijs verlaagd
Sony A9 DSLR camera
Sony A7 III systeem camera
Sony Cybershot HX350
Sony DSC-RX100V digitale compact camera
Sony A6500
Sony Alpha A6500 systeemcamera
Sony A99 II professionele SLR camera
De nieuwste digitale camera’s van Sony
Sony Alpha 6300 digitale camera met 4K ondersteuning
Sony A6300 Alpha systeemcamera
Sony CyberShot DSC-HX80
Sony Alpha A68
Sony CyberShot WX500
Sony compact digitale camera's
Sony A7 Mark II
Sony Cybershot Zoom camera's
Sony Alpha 7 II camera