Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (6)
Apps (1)
Awards (1)
Camcorders (3)
Corporatie (1)
Digitale camera (1)
Digitale camera test (4)
Evenementen & Beurzen (1)
Home entertainment (1)
Horloges (3)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
MP3 spelers (2)
Nieuwe digitale cameras (12)
Objectieven & Lenzen (2)
Smartphones (9)
Tablets (3)
TV (3)
Verkoop prijzen (2)
WiFi & Wireless (1)


Sony Alpha 5100 test foto's

Ilse Jurriën : 2014-10-18 12:00:00
Sony A5100 foto galerie : Klein, compact, snel en krachtig. We hebben het hier over de nieuwe Alpha 5100. De Sony Alpha 5100 behoort tot de allerkleinste systeem camera's. Het is niet alleen een compacte en lichte camera om mee op pad te nemen, de A5100 is ook uitgerust met een revolutionair hybride 179-punts AF-systeem. De autofocus is uiterst snel en nauwkeurig, met de Alpha 5100 kun je werkelijk elk onderwerp scherp in beeld krijgen. De snelle hybride AF werkt ook bij het maken van video´s in Full HD resolutie. Verder beschikt de A5100 over een 24.3 megapixel CMOS sensor en een geavanceerde Bionz X beeldverwerkingsprocessor. De Sony Alpha 5100 heeft een ISO bereik tot 25.600.


Sony A5100

Ilse Jurriën : 2014-10-17 10:35:00
Sony A5100 systeem camera : De nieuwe Sony Alpha 5100 biedt een professionele beeldkwaliteit en een zeer eenvoudige bediening, ook voor nieuwe gebruikers. De Sony A5100 met verwisselbare lens is uiterst compact en voorzien van een 180º kantelbaar LCD-scherm. Zo kun je prachtige zelfportretten maken en vanuit de meest uiteenlopende hoeken fotograferen, voor verrassende composities die met een traditioneel LCD niet mogelijk was. De Sony A5100 is uitgerust met een Exmor APS-C CMOS sensor met 24.3 megapixels en een BIONZ X-processor voor ongelofelijke details en een effectieve ruisonderdrukking. Revolutionair is het hybride autofocus systeem van de A5100. Het AF-systeem met 179-punts fasedetectie werkt uiterst snel en nauwkeurig.


Wie is de beste fotograaf van Nederland?

Mark Peters : 2014-10-08 14:15:00
Foto contest: Sony World Photography Awards : Op zoek naar de beste fotografen van Nederland. De Sony World Photography Awards en Sony Nederland zijn op zoek naar de beste fotograaf van Nederland. De inzendtermijn voor de ‘Netherlands National Award’ is nu geopend voor alle fotografen uit Nederland. Inzenden van werk kan gratis via worldphoto.org in tien verschillende categorieën. Een uitgelezen kans voor beginnende fotografen om hun werk aan een internationaal publiek te tonen. Vorig jaar werd de Netherlands National Award gewonnen door Theo de Witte met de afbeelding ‘Een vleugje van een 17e eeuwse Nederlandse schilderkunst'.


Sony CyberShot prijs informatie

Ilse Jurriën : 2014-10-07 16:50:00
Sony CyberShot prijzen : De eerste Sony CyberShot camera verscheen in 1996 in de winkels. Sony camera´s staan naast hun compacte en gebruiksvriendelijke karakter bekend om hun goede beeldkwaliteit. Sony heeft een grote diversiteit aan CyberShot camera´s. Of je nou een eenvoudige en betaalbare point-and-shoot camera wenst, of liever kiest voor een compacte camera met professionele foto functies, er is voor ieder wat wils. De prijs voor een Sony CyberShot camera begint net iets onder de € 100 Euro. Voor de professionele compact camera's loopt de verkoop prijs op tot wel € 3.000 Euro. De volgende lijst met aanbiedingen is samengesteld in samenwerking met Vergelijk.nl en toont alleen de internet aanbieders met de laagste prijs.


Sony Android SmartWear Experience

Mark Peters : 2014-10-06 20:40:00
Sony SmartWear Experience : Sony Mobile Communications kondigt vandaag de toevoeging van twee nieuwe producten aan haar SmartWear Experience serie aan: de Sony SmartBand Talk en de SmartWatch 3. Beide draaien op Lifelog, de bijpassende Android applicatie. De Sony SmartWatch 3 en SmartBand Talk bieden je allebei de mogelijkheid om lifelogging activiteiten en gegevens op je pols te bekijken, maar maken ook verbinding met de applicatie op je Android smartphone via Bluetooth en NFC zodra je verbinding maakt met jouw Sony Entertainment Network account. Later in 2014 zal Sony de API openstellen voor partners om diensten binnen Lifelog te integreren of geheel nieuwe ervaringen te bouwen.


Sony SmartWatch 3

Mark Peters : 2014-10-06 18:07:00
Sony Android SmartWatch 3 : De nieuwste generatie 'smartwatch', ondersteund door Android Wear. Sinds 2007 brengt Sony SmartWatches op de markt en introduceert vandaag de SmartWatch 3, de eerste die speciaal is ontworpen voor de nieuwste Android Wear updates, in nauwe samenwerking met Google. Deze samenwerking koppelt het leiderschap van Sony op het gebied van intelligente, draagbare producten aan de expertise van Google op het gebied van software en haar platform om tot een unieke, draagbare ervaring te komen die gebaseerd is op innovatie binnen zowel hardware als software. De Sony SmartWatch 3 is voorzien van 4GB intern geheugen. Afspeellijsten kunnen gesynchroniseerd worden en geluisterd worden met een Bluetooth headset. Dus je kan gewoon een gaan rennen zonder smartphone.


Sony SmartBand Talk

Mark Peters : 2014-10-06 18:05:00
Sony SmartBand Talk : De Sony SmartBand Talk heeft een gekromde 1,4-inch e-paper display. Hierdoor verbruikt de SmartBand Talk weinig stroom maar is wel goed zichtbaar en duidelijk. Via het kleine scherm kan je Lifelog activiteit volgen, berichten lezen en de tijd in één oogopslag zien. Daarnaast is de Sony SmartBand Talk voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker voor een snelle belfunctie waarmee je tegen je beller kunt praten en hem kunt horen door middel van HD Voice Support. Via de geïntegreerde Voice Control technologie van Sony kun je ook jouw eigen geluiden toewijzen aan mijlpalen van je leven en je stem gebruiken om specifieke functies van je smartphone uit te voeren.


Sony smartphones met PS4 ondersteuning

Mark Peters : 2014-10-06 14:50:00
Sony Xperia Android smartphones met PS4 ondersteuning : Sony heeft een revolutie binnen gaming technologie ontworpen door PS4 Remote Play toe te voegen aan de nieuwe Xperia Z3 smartphones. Met PS4 Remote Play, exclusief voor Xperia, kun je nu jouw sony Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact gebruiken als afstandsbediening om verbinding te maken met jouw PS4 eindeloos spelletjes te spelen. Wanneer de televisie al in gebruik is kun je ook jouw smartphone via je Wi-Fi thuisnetwerk aan je Playstation 4 game console koppelen en de DualShock 4 Wireless Controller met de GCM10 Game Control Mount gebruiken om overal en altijd thuis te gamen. Of je nu aan het gamen bent of een film kijkt, jouw entertainment wordt verrijkt met de nieuwste technologieën op het gebied van televisie en audio.






Nikon D750
Sony A5100
Sony A7s
Sony CyberShot HX400V
Sony CyberShot H400
Sony A6000
Sony Cyber-Shot camera´s
Sony DSC-RX100 III
Sony A77 II
Sony A7s registreert 4K video's
Sony A7S
Sony CyberShot DSC-W810
Sony CyberShot DSC-W830
Sony A5000
Sony Alpha 7R
Sony Alpha A7R
Sony Alpha 7
Sony Alpha A7
Sony Cyber-Shot RX10
Sony CyberShot DSC-RX10
Sony NEX 5T
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5