Laatste nieuws APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MICROSOFT NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Smartphones

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Acer Liquid Z500


Mark Peters : 2014-10-06 21:15:00
Acer Liquid Z500 Android smartphone : Acer introduceert de Liquid Z500 Android telefoon. We zijn iedere dag onderweg. Onze levens zijn snel en zitten vol verrassingen. Natuurlijk moet onze smartphone dat bijhouden! Het maakt niet uit of we nu naar muziek willen luisteren op de fiets, of video's willen bekijken in het vliegtuig. De nieuwe Liquid Z500 van Acer is klaar om u te vermaken op ieder punt in uw leven! De nieuwe Acer smartphone verrast met geweldige functies als het op geluid aankomt: Voor muziekprestaties is er CD-kwaliteit en er is absoluut geen verlies voor een gegarandeerde muzieksensatie waar ook ter wereld. Voor zowel muziekliefhebbers als filmfans zijn externe luidsprekers overbodig, omdat de Liquid Z500 krachtige en luidsprekers aan de voorzijde heeft voorzien van DTS Studio Sound.


Sony Xperia Z3 smartphones


Mark Peters : 2014-10-06 12:30:00
Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 compact : Sony Mobile introduceert de Xperia Z series - de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact. Of je nu de 5,2-inch smartphone neemt of het compacte 4.6-inch ,model, beide premium smartphones combineren alle details die Xperia telefoons zo uniek maken - inclusief de hoogste mate van waterdichtheid, een verbeterde camera ervaring en applicaties, tot twee dagen batterijduur, High-Res audio en Playstation 4 Remote Play. Een prachtig design biedt dankzij de volledig geïntegreerde Qualcomm Snapdragon 801 processor met 2,5 GHz quad-core CPU met 4G LTE modem krachtige prestaties. Beide Android smartphones hebben de hoogste classificatie behaald tegen stof en zijn volledig waterdicht (IP 65/68).


Sony Xperia E3


Mark Peters : 2014-10-05 12:12:12
Sony Xperia 4G smartphone : Sony Mobile presenteert de Xperia E3 Android telefoon. Deze supersnelle 4G smartphone biedt ongekende entertainment met handige functies, waaronder creatieve camera applicaties, verpakt in een hoogwaardig stijlvol design. De Sony Xperia E3 smartphone is vormgegeven in dezelfde prachtige designstijl als de nieuwe Xperia Z3. De Xperia E3, die zowel slank als lichtgewicht is, heeft een praktisch ontwerp voor eenvoudig gebruik met één hand. Hoewel de meeste toestellen vaak aan slijtage onderhevig zijn, zijn de hoeken van de Sony Xperia E3 ontworpen om krassen te voorkomen in geval van onverwacht vallen of stoten. Ook is de smartphone voorzien van een krasbestendig scherm dat gemaakt is van gehard glas.


HTC Desire 510 Android smartphone


Mark Peters : 2014-09-30 19:50:00
HTC Desire 510 4G smartphone : HTC, marktleider in mobiele innovatie en design, introduceert een nieuwe mobiele telefoon met LTE 4G snelheid: de HTC Desire 510. Het scherp geprijsde toestel combineert quad-core LTE prestaties met een royaal beeldscherm en is daarmee een sterke allround multimedia telefoon. Voor gebruikers die nog niet eerder 4G hebben ervaren, is de HTC Desire 510 smartphone een perfecte introductie waarmee zij razendsnel video’s kunnen streamen, apps kunnen downloaden en hun favoriete webpagina’s kunnen openen. De Desire 510 beschikt verder over Android 4.4 en HTC BlinkFeed. Dit laatste zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig de laatste updates uit je sociale netwerken en RSS-feeds ziet.


Smartphone voor senioren met alarmknop


Mark Peters : 2014-09-30 18:38:00
Doro Liberto 820 Android smartphone voor senioren : Doro, marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke telefoons, breidt het Android smartphone assortiment verder uit met de Doro Liberto 820. Deze smartphone is speciaal ontwikkeld voor senioren die graag de laatste trends willen ervaren, zoals whatsappen met kleinkinderen, maar hierbij ook zeker extra hulp kunnen gebruiken. Doro’s ergonomische design voor dit model is volledig aangepast op de wensen van gebruikers. Het is de eerste smartphone van het Zweedse telecombedrijf met een ‘‘alarmknop’ aan de onderkant. Wanneer deze alarmknop wordt ingedrukt zal het toestel herhaaldelijk een voorgeprogrammeerd telefoonnummer bellen tot er wordt opgenomen.


Lumia 530 budget smartphone


Mark Peters : 2014-09-29 10:15:00
Nokia Lumia 530 Windows Phone 8.1 besturingssysteem : De Nokia Lumia 530 mobiele telefoon is nu ook leverbaar in Nederland voor slechts €99,- inclusief BTW. Deze budget smartphone werkt razendsnel dankzij de krachtige 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processor. Hierdoor werken al je favoriete applicaties en spelletjes supersnel en internet je nog comfortabeler. De Lumia 530 is uitgerust met een 4-inch FWVGA LCD scherm. Zoals iedere Nokia smartphone is ook deze prijs vechter uitgerust met de uitgebreide, wereldwijde offline navigatie mogelijkheden van Here Drive Plus én de gratis muziekstreaming service MixRadio die je toegang biedt tot meer dan dertig miljoen songs. De telefoon is verder voorzien van het populaire Windows Phone 8.1 besturingssysteem (Cyan update).


HTC Desire 820


Mark Peters : 2014-09-27 11:55:00
HTC Desire 820 Android smartphone : HTC Nederland introduceert met trots de Desire 820. De opvolger van de HTC Desire 816 beschikt over een krachtige Qualcomm Snapdragon 615 processor, met 4G LTE Cat 4 connectiviteit en 64 bit, multi-core CPU. Deze nieuwe toevoeging aan het HTC Desire smartphone assortiment zorgt er met indrukwekkende snelheid en een kraakhelder 5,5-inch HD beeldscherm. Met een hoogwaardige digitale camera en het zuivere geluid via BoomSound zet de stijlvolle HTC Desire 820 een nieuwe standaard voor midrange smartphones. Met de HTC Desire 820 kun je volledig opgaan in jouw favoriete content. Of het nu gaat om spelletjes, TV kijken of het creëren van video- en foto content met Zoe Highlights, met deze smartphone van HTC geniet je altijd van je favoriete content.


Nokia Lumia 735


Mark Peters : 2014-09-27 10:40:00
Nokia Lumia 735 Windows Phone : Microsoft introduceert de Nokia Lumia 735 smartphone. Het design van de Nokia 735 is prachtig. Het toestel heeft een 4,7-inch HD beeldscherm en is verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren. De quad-core Snapdragon processor en 1GB RAM geheugen staan garant voor soepeler en langer spelletjes spelen en video's bekijken. Maak kennis met de Windows Phone die speciaal gemaakt is voor Selfies en Skype. Krijg meer dan ooit tevoren in je foto's met de groothoeklens van de naar voren gerichte 5 megapixel digitale camera van de Lumia 735. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om méér vast te leggen van wat er achter je gebeurt: méér vrienden in je groepselfies en méér familieleden in je gratis videogesprekken via Skype.






Canon 1300D review
Fujifilm X-A3 systeemcamera
Canon EOS 5D Mark IV
Nikon D3400
Nikon Coolpix W100
Fujifilm X-T2 mirrorless camera
Nieuwe Coolpix camera's opnieuw uitgesteld
De nieuwste digitale camera’s van Sony
Canon PowerShot SX620 HS superzoom camera
Panasonic Lumix DMC-GX80
Sony A6300 Alpha systeemcamera
 
   
Photokina 2016Apple iPhone 6SiPhone SEHTC 10Huawei P9LG smartphonesGalaxy S7Samsung Galaxy S7 EdgeMicrosoft Lumia 650