Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Galaxy Core 2

Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:40:00
Samsung Galaxy Core 2 Android smartphone : De Samsung SM-G355H Galaxy Core 2 is het perfecte toestel voor gebruikers die een optimale mix wensen van stijl, draagbaarheid en kracht. De Galaxy Core 2 is voorzien van een verfijnde lederachtige achterkant en wordt geleverd met een 1,2 GHz quad-core processor om met gemak data-intensieve taken uit te voeren. De Samsung Galaxy Core 2 is uitgerust met een prachtig 4,5-inch display en een krachtige 2000 mAh batterij voor langdurig gebruik. Voor het maken van contrastrijke foto en video opnames is de nieuwe Galaxy smartphone voorzien van een 5-megapixel digitale camera met LED flitser, video's maakt de Galaxy Core 2 in 480p kwaliteit @ 30fps.


Samsung Galaxy Star 2

Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:35:00
Samsung Galaxy Star 2 Android toestel : De gebruiksvriendelijke en stijlvolle Galaxy Star heeft vandaag een opvolger gekregen, de nieuwe Android smartphone heeft een slank ontwerp en biedt alle functies je je kunt wensen op een smartphone. De Samsung Galaxy Star 2 wordt aangedreven door een 1.0 Ghz single-core processor om alle functies met gemak af te handelen. Het nieuwe Android 4.4 besturingssysteem in combinatie met de TouchWiz Essence-interface zorgen voor een plezante gebruikservaring. Bovendien komt op het heldere 3.5" HVGA touchscreen display alles tot leven. Voor het maken van leuke snapshots is de Galaxy Star 2 voorzien van een 2 megapixel camera. De 1.300 mAh batterij staat garant voor urenlang plezier.


Samsung Galaxy S5 mini

Ilse Jurriën : 2014-07-01 16:00:00
Samsung Galaxy S5 mini smartphone : Samsung kondigt de Galaxy S5 mini aan, een compacte versie van Samsung´s vlaggenschip toestel. De stijlvolle en verfijnde smartphone levert krachtige prestatie. Dat houdt in dat de Galaxy S5 mini tal van fitnesstools biedt. Uitstekend te combineren met de meest recente wearables van Samsung. Het 4,5 inch HD Super AMOLED display van de Galaxy S5 mini staat garant voor levendig en helder beeld en het handzame formaat zorgt voor extra comfort. Zo bedien je de smartphone eenvoudig met één hand. Net als zijn grote broer heeft de Samsung Galaxy S5 mini op de achterkant het bekende ‘gaatjespatroon’, wat niet alleen een moderne en elegante look oplevert, maar ook zorgt dat het toestel lekker in de hand ligt.


Doutzen Kroes over de Galaxy S5

Ilse Jurriën : 2014-06-30 20:15:00
Samsung Galaxy S5 en de Gear Fit : De spatwaterdichte Galaxy S5 en de Gear Fit bieden tal van handige en makkelijk toepasbare hulpmiddelen voor een gezonde lifestyle. “Zo sla je twee vliegen in één klap: je wordt gezonder en tegelijk slank en 100% beach-proof”, aldus Doutzen Kroes. De devices zijn eenvoudig te koppelen voor een nóg gezondere lifestyle. “De Galaxy S5 en de Gear Fit zijn mijn personal trainers,” vervolgt Doutzen Kroes. “Supereenvoudig houd je zo bij wat je eet en welke trainingen je hebt gedaan. De devices beschikken daarnaast over een stappenteller en hartslagmeter. Of je nu wilt afvallen, traint voor een wedstrijd of zoals ik gewoon in conditie wilt blijven, de devices helpen je bij het behalen van je doelen.


Nokia Lumia 635

Mark Peters : 2014-06-27 16:50:00
Nokia Lumia 635 Windows Phone 8.1 : De Nokia Lumia 635, het beste budget telefoon van dit moment mét 4G, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De verkoop advies prijs bedraagt €179,- Euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Daarvoor krijgen toekomstige consumenten een zeer complete Windows Phone 8.1 ervaring. De Nokia smartphone beschikt daarnaast over een krachtige quad-core processor en is dus erg snel bij dagelijks gebruik, het laden van apps, muziek en spelletjes. De Nokia Lumia 635 is in Nederland te koop in twee verschillende kleuren: wit of zwart. Alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover naar keuze (in oranje, geel of groen), die is aan te vragen via de officiële Nokia website.


Nokia Lumia 930 Windows Phone

Mark Peters : 2014-06-14 12:35:00
Nokia Lumia 930 Windows smartphone : Microsoft Mobile brengt de Nokia Lumia 930 smartphone begin juli 2014 naar Nederland. De Nokia Lumia 930 draait op het nieuwe Windows Phone 8.1 en heeft een prachtig ontwerp dat op elegante wijze metaal en kleurige polycarbonaat combineert. De Windows smartphone is uitgerust met een krachtige 20 megapixel PureView digitale camera met Zeiss optics, een 5-inch ClearBlack-OLED beeldscherm en een supersnelle quad-core processor. Deze stijlvolle Nokia smartphone is leverbaar in de kleuren: wit, zwart, oranje en groen. De verkoop advies prijs van het toestel bedraagt €499,- inclusief BTW, exclusief abonnement. Deze Nokia telefoon wordt standaard geleverd met Nederlandstalige handleiding en 2 jaar garantie.


LG G3 vs de Samsung Galaxy S5

Ilse Jurriën : 2014-06-04 14:45:00
Koreaanse vlaggenschepen: LG G3 vs de Samsung Galaxy S5 : Met de Galaxy S5 heeft Samsung de krachtigste smartphone ter wereld op de markt gebracht. Binnenkort komt LG met haar nieuwste vlaggenschip: de LG G3. Gaat LG hiermee hun landgenoot voorbij of blijft de Galaxy S5 eenzaam aan de top staan? We maken een vergelijking van beide telefoons. We hebben de G3 nog niet zelf kunnen testen. Dus in de praktijk kan de vergelijking anders uitpakken.


Sony Xperia T3 smartphone

Mark Peters : 2014-06-04 13:00:00
Sony Xperia T3 Android telefoon met 5.3-inch display : Met de Xperia T3 introduceert Sony een superdunne Android smartphone die is vormgegeven met aandacht voor detail en het allerbeste vakmanschap. De mobiele telefoon is voorzien van een prachtige roestvrijstalen behuizing die de wereld om je heen reflecteert. Daarnaast is de Sony Xperia T3 ongelofelijk licht en heeft een dikte van slechts 7mm. Deze hoogwaardige Sony smartphone is voorzien van de nieuwste TV technologie en heeft een HD Triluminos display van 13,5cm (5.3-inch). Het resultaat is een kijkervaring waarbij rood nog roder wordt en blauw nog blauwer. En dankzij IPS biedt het beeldscherm van de T3 vanuit elke hoek een prachtige weergave en worden kleuren van rand tot rand nauwkeurig gereproduceerd.






D3300
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Pentax K-S1
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5