Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Nokia Lumia 535

Ilse Jurriën : 2014-11-12 10:55:00
Microsoft Lumia 535 smartphone : De nieuwe Lumia 535 is de nieuwste smartphone van Microsoft. Voor een betaalbare prijs krijg je alle voordelen van Skype, Cortana, Office en Microsoft OneDrive, ingebouwd als onderdeel van de nieuwste en beste Windows Phone-ervaring. De Lumia 535 draait op de nieuwste versie van Windows Phone. En dankzij de regelmatige updates over-the-air beschik je altijd over de recentste software. In de klas of op het werk? Microsoft Office is ingebouwd en je hebt snel toegang tot je bestanden via OneDrive. Het bekijken en bewerken van je documenten is dus eenvoudig. Bovendien krijg je 15 GB gratis OneDrive-opslag. Upload je foto's en deel ze met vrienden via een privé-map.


Samsung Galaxy Note Edge phablet

Mark Peters : 2014-11-11 18:05:00
Samsung Note Edge nog voor Sinterklaas in Nederland te koop : Samsung Nederland lanceert de Galaxy Note Edge. De innovatieve phablet met uniek Edge touchscreen is vanaf december in beperkte aantallen verkrijgbaar. De Samsung Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke, gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies - zelfs als de smartphone cover gesloten is. Terwijl je een film kijkt, ontvang je nieuwsupdates, de laatste voetbalscores en berichten op het Edge display, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken. De Galaxy Note Edge prijs bedraagt € 849,- inclusief BTW.


LG G2 Lite

Ilse Jurriën : 2014-11-05 21:20:00
LG G2 Lite D295 smartphone : LG heeft een nieuwe variant van haar veelgeprezen G2 mini aangekondigd. De LG G2 Lite is een uitgeklede versie van de G2 mini. De nieuwe smartphone draait op het Android 4.4 KitKat besturingssysteem en beschikt over een 1.2Ghz Quad Core Qualcomm processor. De LG G2 Lite beschikt over een 4.5-inch WVGA IPS display met een pixel dichtheid van 207ppi. De meeste welbekende LG functies, zoals Knock Code en Quick Selfie zijn tevens beschikbaar. Knock Code regelt het ontgrendelen van je smartphone en met Quick Selfie functie kun je middels een simpel handgebaar op afstand een Selfie maken met de 0.3 megapixel front-camera. Daarnaast is er een 8 megapixel camera aan boord, die tevens video´s kan vastleggen in WVGA (480x800) resolutie.


LG L Prime

Ilse Jurriën : 2014-11-05 20:45:00
LG L Prime D337 smartphone : LG heeft stilletjes een nieuwe L serie smartphone geintroduceerd, de LG L Prime. Deze Android 4.4 KitKat smartphone beschikt over een Quad Core 1.3Ghz Qualcomm processor en 1GB RAM geheugen. Met de nieuwe LG L Prime maak je eenvoudig leuke selfies, dankzij de Quick Selfie functie. Met een simpele handbeweging maak je op afstand een foto via de 1.3 megapixel front-camera. Je armlengte is dus niet meer zo belangrijk. Daarnaast beschikt de LG L Prime over een 8 megapixel camera met LED flitser. Video's legt deze smartphone vast in HD (1280x720) resolutie. Ook kun je met de LG L Prime genieten van digitale TV op het 5-inch WVGA IPS display met 196ppi. Digitale TV vraagt om een krachtige accu, daarom is de L Prime voorzien van een 2460 mAh batterij.


Samsung Galaxy S5 Plus

Ilse Jurriën : 2014-11-03 10:00:00
Samsung Galaxy S5 Plus smartphone : De nieuwe Galaxy S5 Plus is de populaire S5 met 4G+ netwerk ondersteuning, oftewel LTE Advanced, welke in theorie 30 keer sneller is dan de gewone LTE of 4G. Helaas is er in Nederland nog geen provider die de snelle 4G+ variant ondersteunt. KPN en Vodafone hebben al wel aangekondigd plannen te hebben om 4G+ aan te gaan bieden in Nederland. Hierop vooruitlopend heeft Samsung alvast wat smartphones in haar portfolio die deze nieuwe, snelle internet variant ondersteunt, naast de Galaxy Alpha en de Galaxy Note 4 is er nu dan ook de Galaxy S5 Plus die voorzien wordt van een 4G+ ondersteuning. Naast 4G+ is de Galaxy S5 Plus ook voorzien van een snellere Snapdragon 805 chipset.


Oppo R5 smartphone

Ilse Jurriën : 2014-11-02 10:40:00
Oppo R5 Android smartphone : De Chinese fabrikant Oppo kondigt een nieuwe smartphone aan. De Oppo R5 is slechts 4.85mm dun en beschikt over een handgemaakte aluminium behuizing. De Oppo R5 beschikt over een 1.5Ghz Qualcomm Snapdragon 615 Octa Core CPU-processor en heeft 2 GB RAM geheugen. De stijlvolle smartphone beschikt over een 5,2-inch AMOLED display met Full HD-resolutie en 423ppi. De touch display biedt een indrukwekkende 180° zichtbaarheid. Bovendien komt de Oppo smartphone met een aantal interessante camera functies. De Oppo R5 kan 50 megapixel foto's te maken met de Pure Image's foto stitching functie. De smartphone beschikt over een 13 megapixel Sony Exmor sensor en een 5 megapixel front-camera. Bovendien kan de Oppo R5 video's opnemen in een adembenemende 4K-resolutie.


Oppo N3 smartphone

Ilse Jurriën : 2014-11-02 10:30:00
Oppo N3 Android smartphone : De Chinese fabrikant Oppo kondigt haar nieuwe vlaggenschip smartphone aan. De Oppo N3 is de eerste smartphone die beschikt over een Touch Fingerprint Sensor, om bepaalde apps en functies met je vingerafdruk te kunnen openen. Ook opmerkelijk, de camera van de stijlvolle Oppo N3 kan omgedraaid worden, zodat deze ook als front-camera kan functioneren om prachtige 16 megapixel Selfies te kunnen maken. Ook het nemen van panorama foto's behoort tot de mogelijkheden. De Oppo N3 draait op een 2.3Ghz Qualcomm Snapdragon Quad-Core processor met 2GB RAM geheugen en beschikt over een 5.5-inch Full HD display met 403ppi. De Oppo N3 heeft een metalen behuizing en levert indrukkwekkende batterij prestaties.


LG F60 Android smartphone

Ilse Jurriën : 2014-11-02 09:45:00
LG F60 een 4G LTE smartphone : LG Electronics introduceert de LG F60, een smartphone met een tijdloos en comfortabel design dat geschikt is voor het 4G LTE netwerk om razendsnel te kunnen streamen en browsen. De LG F60 heeft een 4,5 inch beeldscherm (In-Cell Hybrid) dat heldere en levensechte kleuren weergeeft. Daarnaast is het GSM toestel voorzien van een Quad Core-processor, waardoor hij snel werkt en heeft het een krachtige 2,100mAH batterij, om hem lang te kunnen gebruiken. Verder is het toestel voorzien van de handige functies die we ook van het vlaggenschip LG G3 kennen, zoals Knock Code en Guest Mode. Deze nieuwe mobiele telefoon ligt vanaf deze week in de Nederlandse winkels en kost € 179,-.






Nikon D750
Sony Alpha 7 II camera
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5