2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (2)
Acties & Aanbiedingen (2)
Android (5)
Apps (1)
Awards & Beste producten (1)
Batterijen & Accu's (1)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (4)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (3)
Headsets & Hoofdtelefoons (1)
Home entertainment (5)
Industrie nieuws (4)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (1)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Objectieven & Lenzen (1)
Smart TV (3)
Smartphones (17)
Smartwatches & Smartwear (3)
Tablets (6)
Test foto's & Foto galerie (1)
Verkoop prijzen (9)
WiFi & Wireless technologie (1)


Samsung Universal Battery Pack


Mark Peters : 2014-07-28 19:06:00
Samsung Charging Kit : Met de zomervakantie in aantocht gaat een groot deel van Nederland zich ‘opladen’ met een welverdiende vakantie. Om ook je smartphone, tablet en digitale camera de energie te geven die ze nodig hebben, introduceert Samsung Electronics de Charging Kit, Universal Battery Pack en Multi Charging Cable. Zo heb je altijd back-up power en laadt je drie mobiele apparaten tegelijk via één handige USB-kabel. Zo hebben al je apparaten, net als jij, een opgeladen gevoel deze vakantie. Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in consumenten elektronica. Door onze continue innovatiekracht veranderen wij de wereld van televisies, smartphones, tablets, personal computers, printers en digitale camera's.


Samsung 850 PRO solid state drives


Mark Peters : 2014-07-03 10:00:00
Samsung 850 PRO SSD : Samsung Nederland introduceert de 850 PRO, een nieuwe lijn solid state drives (SSD) met geavanceerde driedimensionale (3D) verticale NAND (V-NAND) flashgeheugen technologie. De nieuwe 850 PRO is met trots onthuld op de Samsung SSD Global Summit 2014 in Seoul en biedt ongeëvenaarde prestaties voor solid state drives. De nieuwe Samsung solid state drives zijn ideaal voor gebruik in high-end computers en werkstations en is gebaseerd op V-NAND technologie. V-NAND technologie heeft een eigen verticale celstructuur in tegenstelling tot de vlakke NAND architectuur dat in conventioneel flashgeheugen wordt gebruikt. Het gebruik van V-NAND levert aanzienlijke verbeteringen op ten aanzien van de snelheid, de levensduur en de energie-efficiëntie.


Samsung Galaxy S5 Sport


Ilse Jurriën : 2014-07-02 13:45:00
Samsung Galaxy S5 Sport Android smartphone : Samsung heeft een nieuwe high-end smartphone aangekondigd voor de atletische levensstijl, de Galaxy S5 Sport. Helaas lijkt de Amerikaanse provider Sprint voorlopig het alleenrecht te krijgen, dus of deze water- en stofbestendige smartphone ook naar Nederland komt is niet zeker. Qua specificaties zal de Samsung Galaxy S5 Sport bijna identiek zijn aan het vlaggenschip model, de Galaxy S5 zijn. De smartphone wordt aangedreven door een 2,5 GHz quad-core processor met 2GB RAM en draait op Android 4.4.2 KitKat. De Samsung Galaxy S5 Sport beschikt over een 5.1-inch Full-HD AMOLED-display en Multi Windows opties. De Android-smartphone bevat verschillende gezondheidsfuncties, waaronder MapMyFitness, Active Zone en S Health.


Samsung Galaxy Ace 4


Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:50:00
Samsung Galaxy Ace 4 Android smartphone : De Galaxy Ace 4 is Samsung's nieuwste aanwinst, een gebruiksvriendelijke smartphone met een premium compact design dat comfort en draagbaarheid biedt tegen een betaalbare prijs. De Galaxy Ace 4 wordt aangedreven door een 1,0 GHz dual-core processor dat garant staat voor verbeterde prestaties op het gebied van multitasking. De Samsung Galaxy Ace 4 is voorzien van het Android 4.4 besturingssysteem, om gebruikers te laten genieten van de nieuwste Android functies zoals draadloos printen, Quick Office en bovendien toegang biedt tot Cloud Storage. Daarnaast is de Galaxy Ace 4 uitgerust met Samsung's TouchWiz Essence interface, wat het gebruik van deze smartphone vereenvoudigd.


Samsung Galaxy Young 2


Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:45:00
Samsung Galaxy Young 2 Android telefoon : Compact en toch compleet, de stijlvolle Samsung SM-G130 Galaxy Young 2 is een ideale smartphone voor gebruikers die gaan voor essentiële functies. Deze Android smartphone beschikt over een eenvoudig te bedienen aanraakscherm, het 3.5-inch HVGA display biedt een fantastische touchscreen ervaring. Aangedreven door een 1,0 GHz single-core processor, de slanke Samsung Galaxy Young 2 is voorzien van een 1300mAh batterij voor een lange levensduur. Daarnaast biedt de Galaxy Young 2 Samsung's gebruiksvriendelijke TouchWiz Essence-interface, de nieuwste Android 4.4 software en de acht laatste Gameloft games voor een all-around verbeterd en sterk plezierige gebruikerservaring.


Samsung Galaxy Core 2


Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:40:00
Samsung Galaxy Core 2 Android smartphone : De Samsung SM-G355H Galaxy Core 2 is het perfecte toestel voor gebruikers die een optimale mix wensen van stijl, draagbaarheid en kracht. De Galaxy Core 2 is voorzien van een verfijnde lederachtige achterkant en wordt geleverd met een 1,2 GHz quad-core processor om met gemak data-intensieve taken uit te voeren. De Samsung Galaxy Core 2 is uitgerust met een prachtig 4,5-inch display en een krachtige 2000 mAh batterij voor langdurig gebruik. Voor het maken van contrastrijke foto en video opnames is de nieuwe Galaxy smartphone voorzien van een 5-megapixel digitale camera met LED flitser, video's maakt de Galaxy Core 2 in 480p kwaliteit @ 30fps.


Samsung Galaxy Star 2


Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:35:00
Samsung Galaxy Star 2 Android toestel : De gebruiksvriendelijke en stijlvolle Galaxy Star heeft vandaag een opvolger gekregen, de nieuwe Android smartphone heeft een slank ontwerp en biedt alle functies je je kunt wensen op een smartphone. De Samsung Galaxy Star 2 wordt aangedreven door een 1.0 Ghz single-core processor om alle functies met gemak af te handelen. Het nieuwe Android 4.4 besturingssysteem in combinatie met de TouchWiz Essence-interface zorgen voor een plezante gebruikservaring. Bovendien komt op het heldere 3.5" HVGA touchscreen display alles tot leven. Voor het maken van leuke snapshots is de Galaxy Star 2 voorzien van een 2 megapixel camera. De 1.300 mAh batterij staat garant voor urenlang plezier.


Samsung Galaxy S5 mini


Ilse Jurriën : 2014-07-01 16:00:00
Samsung Galaxy S5 mini smartphone : Samsung kondigt de Galaxy S5 mini aan, een compacte versie van Samsung´s vlaggenschip toestel. De stijlvolle en verfijnde smartphone levert krachtige prestatie. Dat houdt in dat de Galaxy S5 mini tal van fitnesstools biedt. Uitstekend te combineren met de meest recente wearables van Samsung. Het 4,5 inch HD Super AMOLED display van de Galaxy S5 mini staat garant voor levendig en helder beeld en het handzame formaat zorgt voor extra comfort. Zo bedien je de smartphone eenvoudig met één hand. Net als zijn grote broer heeft de Samsung Galaxy S5 mini op de achterkant het bekende ‘gaatjespatroon’, wat niet alleen een moderne en elegante look oplevert, maar ook zorgt dat het toestel lekker in de hand ligt.


Doutzen Kroes over de Galaxy S5


Ilse Jurriën : 2014-06-30 20:15:00
Samsung Galaxy S5 en de Gear Fit : De spatwaterdichte Galaxy S5 en de Gear Fit bieden tal van handige en makkelijk toepasbare hulpmiddelen voor een gezonde lifestyle. “Zo sla je twee vliegen in één klap: je wordt gezonder en tegelijk slank en 100% beach-proof”, aldus Doutzen Kroes. De devices zijn eenvoudig te koppelen voor een nóg gezondere lifestyle. “De Galaxy S5 en de Gear Fit zijn mijn personal trainers,” vervolgt Doutzen Kroes. “Supereenvoudig houd je zo bij wat je eet en welke trainingen je hebt gedaan. De devices beschikken daarnaast over een stappenteller en hartslagmeter. Of je nu wilt afvallen, traint voor een wedstrijd of zoals ik gewoon in conditie wilt blijven, de devices helpen je bij het behalen van je doelen.


Samsung Gear Live


Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


WK 2014 voetbal kijken op een Smart TV


Mark Peters : 2014-06-24 19:30:00
WK 2014 voetbalwedstrijden kijken op een Samsung Smart TV : Mis niets van het WK 2014 in Brazilië met de Multiscreen technologie van Samsung Electronics. Luis Suárez die Mario Balotelli door de benen speelt en tegelijk zie je Bryan Ruiz de bal in de kruising jagen tegen Engeland. Met Multiscreen, de unieke feature die Samsung Electronics ontwikkelde voor de nieuwste Smart TV’s, maak je alle WK 2014 wedstrijden live mee. Op hetzelfde scherm volg je vanavond zowel Uruguay-Italië als Costa Rica-Engeland. Zo hoef je geen wereldgoals te missen en geniet je van dubbel zoveel spanning. Raadpleeg de Samsung website voor meer informatie, of bezoek de dealer in uw omgeving.


Samsung smartphones tot leven gebracht


Mark Peters : 2014-06-17 10:20:00
Samsung gaat samenwerken met kunstenaar GabyGaby : Samsung Nederland gaat een unieke samenwerking aan met kunstenaar en mobile artist GabyGaby. Tijdens de samenwerking staan kunstwerken centraal die door middel van de nieuwste Samsung smartphones tot leven worden gebracht. Augmented reality en Layar-techniek zijn daarin de basis. Het project vindt haar ontknoping tijdens een 360˚ expositie op Amsterdam Dance Event 2014 (ADE) in oktober 2014. GabyGaby is een moderne Nederlandse kunstenaar die kunst combineert met de nieuwste technologie, samengebracht in zijn werken door middel van augmented reality.


Samsung Galaxy S5 prijzen


Ilse Jurriën : 2014-06-17 08:30:00
Samsung Galaxy S5 prijs informatie : De Galaxy S5 is het vlaggenschip toestel van Samsung. De smartphone beschikt over een 16 megapixel digitale camera met zeer snelle autofocus, 4G mobiel internet, een vingerafdrukscanner voor optimale beveiliging en S Health met ingebouwde hartslagsensor. Verder is de Samsung Galaxy S5 voorzien van een 5.1" Full HD display, het Android 4.4 Kitkat besturingssysteem, het TouchWiz 6.0 gebruikersinterface en een 2.5Ghz quad-core processor. Bovendien is deze Android smartphone bestand tegen regen, zand en stof. De Samsung Galaxy S5 heeft begin dit jaar een advies prijs meegekregen van € 699,00. Er zijn inmiddels interessante aanbiedingen waardoor dit toptoestel ruim € 125,00 goedkoper is.


Samsung Galaxy F een premium smartphone


Ilse Jurriën : 2014-06-16 12:05:00
Samsung Galaxy F S5 Prime in het goud : Velen dachten bij de introductie van de Galaxy S5 begin dit jaar dat dit hét topmodel van Samsung zou zijn voor het aankomende jaar. Desalniettemin zijn er de laatste tijd sterke geruchten omtrent een metalen uitvoering van de S5. De nieuwe Android smartphone heeft (vooralsnog) de naam; Samsung Galaxy F (S5 Prime). Niet alleen de behuizing zal een hogere afwerking krijgen, ook zal de Galaxy F betere specificaties krijgen. Zo lijkt het te gaan om een super helder Quad-HD display (2560x1440 pixels), een snellere 2.5Ghz Qualcomm Snapdragon 805 processor en 3GB werkgeheugen. Daarnaast zal de Galaxy F worden voorzien van een 16 megapixel camera.


Galaxy S5 ontvangt Common Criteria certificaat


Mark Peters : 2014-06-16 00:35:00
Samsung Galaxy S5 en Galaxy Note 2014 ontvangen certificaat : Samsung Electronics is doorlopend actief om zijn gebruikers een gegarandeerd veilige mobiele ervaring te bieden, zowel zakelijk als privé. Onlangs kregen de Samsung Galaxy S5 Android smartphone en de Galaxy Note 10.1 2014 Tablet Edition het certificaat Common Criteria (CC) van het National Information Assurance Partnership (NIAP). Daarnaast voegde ook het Amerikaanse Ministerie van Defensie vijf Samsung Galaxy toestellen toe aan hun Approved Product List (APL). Het Common Criteria-certificaat wordt alleen toegekend aan specifieke producten die grondig onderzocht en geanalyseerd zijn. Dat is onafhankelijk gebeurd om zo te voldoen aan fundamentele veiligheidseisen zoals die zijn gespecificeerd in het Protection Profile.


Samsung Wireless Audio systeem met Spotify connect


Mark Peters : 2014-06-15 13:35:00
Wireless Audio Multiroom systeem met Spotify connect app : Samsung Electronics slaat de handen in een met streaming muziekdienst Spotify. Gebruikers van het Wireless Audio Multiroom Systeem van Samsung krijgen toegang tot de 'Spotify Connect' app en de volledige Spotify muziek catalogus. Zo stream je jouw favoriete muziek eenvoudig door het gehele huis. Met het Samsung Multiroom Audio systeem geniet je in elke ruimte, zonder draden, van superieur geluid én prachtig design. Met eenvoudige bediening vanaf je smartphone, laptop of tablet levert het systeem naast een perfecte luisterervaring óók een aanvulling op de kijkervaring voor elke Samsung Smart TV.


Samsung Galaxy Tab S accessoires


Mark Peters : 2014-06-14 07:55:00
Accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S tablet : Samsung Electronics introduceert naast de nieuwe Galaxy Tab S, ook een serie tablet accessoires. Het fraaie design van de Samsung Galaxy Tab S tablet krijgt back-up van accessoires zoals de handige Book Cover (in te stellen op drie posities, zodat je ontspannen kunt lezen, films kijken en typen) en de Simple Cover (beschermend, maar lichter en slanker). Het Book Cover Keyboard is een ergonomisch en dun toetsenbord waarop je lekker comfortabel kunt werken. Om de mobiele ervaring van de Samsung Galaxy Tab S Android tablet naar een nóg hoger niveau te brengen, is de unieke Level Serie een ideale oplossing. Samsung Level biedt een reeks audio accessoires met organische geluidskwaliteit, superieur comfort en een modern design om je de best mogelijke geluidservaring te geven.


Samsung Galaxy Tab S Android tablets


Mark Peters : 2014-06-13 18:35:00
Samsung Galaxy Tab S tablet : Samsung Electronics introduceert met de Galaxy Tab S de dunste en lichtste Samsung tablet. Door het adembenemende Super AMOLED beeldscherm spatten de kleuren in al hun helderheid van het display. Daarmee geniet je optimaal van al je content op je Android tablet, of je nu in helder zonlicht of in een donkere omgeving zit. Door de intense kleuren zijn video’s en digitale foto’s mooier dan ooit. Door de fantastische beeldkwaliteit van de nieuwe Galaxy Tab S tablet is het alsof je er zelf bij bent. Het vooruitstrevende 4 miljoen pixels tellende (2560x1600, 16:10) Super AMOLED scherm geeft meer dan 90% van de Adobe RGB-kleuren weer, dat is nog nooit vertoond op een 10,5-inch tablet.


Android telefoon prijzen


Ilse Jurriën : 2014-06-06 14:50:00
Android smartphone prijs informatie : Android is wereldwijd het meest verkochte besturingssysteem op smartphones. Dit besturingssysteem (OS) is sinds 2005 in handen van Google. In 2008 werd de eerste smartphone geïntroduceerd met Android, het ging om versie 1.0 Cupcake. Sindsdien zijn er vele nieuwe versies gelanceerd, de laatste versie is oktober 2013 aangekondigd; Android 4.4 KitKat. De meeste smartphone fabrikanten hebben diverse mobiele telefoons in hun portfolio die draaien op het Android OS, waaronder Samsung, Huawei, Sony, LG en HTC. Android smartphones zijn te verkrijgen in alle prijsklassen, de meest populaire staan hieronder op rij.


Samsung digitale camera's onderscheiden met Awards


Mark Peters : 2014-06-04 19:15:00
TIPA Award voor nieuwe Samsung NX camera's : De TIPA Awards gaan naar de beste productintroducties van het afgelopen jaar op het gebied van imaging. De onafhankelijke jury van 28 van ’s werelds beste foto- en imaging redacteuren oordeelt dat de Samsung NX30 en WB50F digitale camera's er duidelijk uitspringen ten opzichte van de concurrentie. De Samsung Smart NX30 camera wint de Tipa award voor 'Best CSC Advanced' en de Samsung WB50F de 'Best Easy Compact Camera' award. De Samsung digitale camera's beschikken over geavanceerde NFC- en Wi-Fi functionaliteit. Door de camera tegen de smartphone of tablet aan te houden, ontstaan weer nieuwe mogelijkheden.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera