Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (4)
Awards (1)
Batterijen & Accu's (1)
Digitale camera (2)
Evenementen & Beurzen (3)
Geheugenkaarten (1)
Geruchten & Speculaties (2)
Home entertainment (4)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (1)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Objectieven & Lenzen (1)
Smartphones (11)
Tablets (6)
TV (2)
Verkoop prijzen (4)
WiFi & Wireless (1)


Samsung Galaxy Young 2

Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:45:00
Samsung Galaxy Young 2 Android telefoon : Compact en toch compleet, de stijlvolle Samsung SM-G130 Galaxy Young 2 is een ideale smartphone voor gebruikers die gaan voor essentiële functies. Deze Android smartphone beschikt over een eenvoudig te bedienen aanraakscherm, het 3.5-inch HVGA display biedt een fantastische touchscreen ervaring. Aangedreven door een 1,0 GHz single-core processor, de slanke Samsung Galaxy Young 2 is voorzien van een 1300mAh batterij voor een lange levensduur. Daarnaast biedt de Galaxy Young 2 Samsung's gebruiksvriendelijke TouchWiz Essence-interface, de nieuwste Android 4.4 software en de acht laatste Gameloft games voor een all-around verbeterd en sterk plezierige gebruikerservaring.


Samsung Galaxy Core 2

Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:40:00
Samsung Galaxy Core 2 Android smartphone : De Samsung SM-G355H Galaxy Core 2 is het perfecte toestel voor gebruikers die een optimale mix wensen van stijl, draagbaarheid en kracht. De Galaxy Core 2 is voorzien van een verfijnde lederachtige achterkant en wordt geleverd met een 1,2 GHz quad-core processor om met gemak data-intensieve taken uit te voeren. De Samsung Galaxy Core 2 is uitgerust met een prachtig 4,5-inch display en een krachtige 2000 mAh batterij voor langdurig gebruik. Voor het maken van contrastrijke foto en video opnames is de nieuwe Galaxy smartphone voorzien van een 5-megapixel digitale camera met LED flitser, video's maakt de Galaxy Core 2 in 480p kwaliteit @ 30fps.


Samsung Galaxy Star 2

Ilse Jurriën : 2014-07-02 12:35:00
Samsung Galaxy Star 2 Android toestel : De gebruiksvriendelijke en stijlvolle Galaxy Star heeft vandaag een opvolger gekregen, de nieuwe Android smartphone heeft een slank ontwerp en biedt alle functies je je kunt wensen op een smartphone. De Samsung Galaxy Star 2 wordt aangedreven door een 1.0 Ghz single-core processor om alle functies met gemak af te handelen. Het nieuwe Android 4.4 besturingssysteem in combinatie met de TouchWiz Essence-interface zorgen voor een plezante gebruikservaring. Bovendien komt op het heldere 3.5" HVGA touchscreen display alles tot leven. Voor het maken van leuke snapshots is de Galaxy Star 2 voorzien van een 2 megapixel camera. De 1.300 mAh batterij staat garant voor urenlang plezier.


Samsung Galaxy S5 mini

Ilse Jurriën : 2014-07-01 16:00:00
Samsung Galaxy S5 mini smartphone : Samsung kondigt de Galaxy S5 mini aan, een compacte versie van Samsung´s vlaggenschip toestel. De stijlvolle en verfijnde smartphone levert krachtige prestatie. Dat houdt in dat de Galaxy S5 mini tal van fitnesstools biedt. Uitstekend te combineren met de meest recente wearables van Samsung. Het 4,5 inch HD Super AMOLED display van de Galaxy S5 mini staat garant voor levendig en helder beeld en het handzame formaat zorgt voor extra comfort. Zo bedien je de smartphone eenvoudig met één hand. Net als zijn grote broer heeft de Samsung Galaxy S5 mini op de achterkant het bekende ‘gaatjespatroon’, wat niet alleen een moderne en elegante look oplevert, maar ook zorgt dat het toestel lekker in de hand ligt.


Doutzen Kroes over de Galaxy S5

Ilse Jurriën : 2014-06-30 20:15:00
Samsung Galaxy S5 en de Gear Fit : De spatwaterdichte Galaxy S5 en de Gear Fit bieden tal van handige en makkelijk toepasbare hulpmiddelen voor een gezonde lifestyle. “Zo sla je twee vliegen in één klap: je wordt gezonder en tegelijk slank en 100% beach-proof”, aldus Doutzen Kroes. De devices zijn eenvoudig te koppelen voor een nóg gezondere lifestyle. “De Galaxy S5 en de Gear Fit zijn mijn personal trainers,” vervolgt Doutzen Kroes. “Supereenvoudig houd je zo bij wat je eet en welke trainingen je hebt gedaan. De devices beschikken daarnaast over een stappenteller en hartslagmeter. Of je nu wilt afvallen, traint voor een wedstrijd of zoals ik gewoon in conditie wilt blijven, de devices helpen je bij het behalen van je doelen.


Samsung Gear Live

Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


WK 2014 voetbal kijken op een Smart TV

Mark Peters : 2014-06-24 19:30:00
WK 2014 voetbalwedstrijden kijken op een Samsung Smart TV : Mis niets van het WK 2014 in Brazilië met de Multiscreen technologie van Samsung Electronics. Luis Suárez die Mario Balotelli door de benen speelt en tegelijk zie je Bryan Ruiz de bal in de kruising jagen tegen Engeland. Met Multiscreen, de unieke feature die Samsung Electronics ontwikkelde voor de nieuwste Smart TV’s, maak je alle WK 2014 wedstrijden live mee. Op hetzelfde scherm volg je vanavond zowel Uruguay-Italië als Costa Rica-Engeland. Zo hoef je geen wereldgoals te missen en geniet je van dubbel zoveel spanning. Raadpleeg de Samsung website voor meer informatie, of bezoek de dealer in uw omgeving.


Samsung smartphones tot leven gebracht

Mark Peters : 2014-06-17 10:20:00
Samsung gaat samenwerken met kunstenaar GabyGaby : Samsung Nederland gaat een unieke samenwerking aan met kunstenaar en mobile artist GabyGaby. Tijdens de samenwerking staan kunstwerken centraal die door middel van de nieuwste Samsung smartphones tot leven worden gebracht. Augmented reality en Layar-techniek zijn daarin de basis. Het project vindt haar ontknoping tijdens een 360˚ expositie op Amsterdam Dance Event 2014 (ADE) in oktober 2014. GabyGaby is een moderne Nederlandse kunstenaar die kunst combineert met de nieuwste technologie, samengebracht in zijn werken door middel van augmented reality.






D3300
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5