Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (3)
Awards (1)
Digitale camera (1)
Evenementen & Beurzen (3)
Geheugenkaarten (1)
Geruchten & Speculaties (2)
Home entertainment (4)
Industrie nieuws (2)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (1)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
Nieuwe digitale cameras (5)
Objectieven & Lenzen (1)
Smartphones (9)
Tablets (3)
TV (1)
Verkoop prijzen (4)
WiFi & Wireless (1)


Samsung Gear Live

Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


WK 2014 voetbal kijken op een Smart TV

Mark Peters : 2014-06-24 19:30:00
WK 2014 voetbalwedstrijden kijken op een Samsung Smart TV : Mis niets van het WK 2014 in Brazilië met de Multiscreen technologie van Samsung Electronics. Luis Suárez die Mario Balotelli door de benen speelt en tegelijk zie je Bryan Ruiz de bal in de kruising jagen tegen Engeland. Met Multiscreen, de unieke feature die Samsung Electronics ontwikkelde voor de nieuwste Smart TV’s, maak je alle WK 2014 wedstrijden live mee. Op hetzelfde scherm volg je vanavond zowel Uruguay-Italië als Costa Rica-Engeland. Zo hoef je geen wereldgoals te missen en geniet je van dubbel zoveel spanning. Raadpleeg de Samsung website voor meer informatie, of bezoek de dealer in uw omgeving.


Samsung smartphones tot leven gebracht

Mark Peters : 2014-06-17 10:20:00
Samsung gaat samenwerken met kunstenaar GabyGaby : Samsung Nederland gaat een unieke samenwerking aan met kunstenaar en mobile artist GabyGaby. Tijdens de samenwerking staan kunstwerken centraal die door middel van de nieuwste Samsung smartphones tot leven worden gebracht. Augmented reality en Layar-techniek zijn daarin de basis. Het project vindt haar ontknoping tijdens een 360˚ expositie op Amsterdam Dance Event 2014 (ADE) in oktober 2014. GabyGaby is een moderne Nederlandse kunstenaar die kunst combineert met de nieuwste technologie, samengebracht in zijn werken door middel van augmented reality.


Samsung Galaxy S5 prijzen

Ilse Jurriën : 2014-06-17 08:30:00
Samsung Galaxy S5 prijs informatie : De Galaxy S5 is het vlaggenschip toestel van Samsung. De smartphone beschikt over een 16 megapixel digitale camera met zeer snelle autofocus, 4G mobiel internet, een vingerafdrukscanner voor optimale beveiliging en S Health met ingebouwde hartslagsensor. Verder is de Samsung Galaxy S5 voorzien van een 5.1" Full HD display, het Android 4.4 Kitkat besturingssysteem, het TouchWiz 6.0 gebruikersinterface en een 2.5Ghz quad-core processor. Bovendien is deze Android smartphone bestand tegen regen, zand en stof. De Samsung Galaxy S5 heeft begin dit jaar een advies prijs meegekregen van € 699,00. Er zijn inmiddels interessante aanbiedingen waardoor dit toptoestel ruim € 125,00 goedkoper is.


Samsung Galaxy F een premium smartphone

Ilse Jurriën : 2014-06-16 12:05:00
Samsung Galaxy F S5 Prime in het goud : Velen dachten bij de introductie van de Galaxy S5 begin dit jaar dat dit hét topmodel van Samsung zou zijn voor het aankomende jaar. Desalniettemin zijn er de laatste tijd sterke geruchten omtrent een metalen uitvoering van de S5. De nieuwe Android smartphone heeft (vooralsnog) de naam; Samsung Galaxy F (S5 Prime). Niet alleen de behuizing zal een hogere afwerking krijgen, ook zal de Galaxy F betere specificaties krijgen. Zo lijkt het te gaan om een super helder Quad-HD display (2560x1440 pixels), een snellere 2.5Ghz Qualcomm Snapdragon 805 processor en 3GB werkgeheugen. Daarnaast zal de Galaxy F worden voorzien van een 16 megapixel camera.


Galaxy S5 ontvangt Common Criteria certificaat

Mark Peters : 2014-06-16 00:35:00
Samsung Galaxy S5 en Galaxy Note 2014 ontvangen certificaat : Samsung Electronics is doorlopend actief om zijn gebruikers een gegarandeerd veilige mobiele ervaring te bieden, zowel zakelijk als privé. Onlangs kregen de Samsung Galaxy S5 Android smartphone en de Galaxy Note 10.1 2014 Tablet Edition het certificaat Common Criteria (CC) van het National Information Assurance Partnership (NIAP). Daarnaast voegde ook het Amerikaanse Ministerie van Defensie vijf Samsung Galaxy toestellen toe aan hun Approved Product List (APL). Het Common Criteria-certificaat wordt alleen toegekend aan specifieke producten die grondig onderzocht en geanalyseerd zijn. Dat is onafhankelijk gebeurd om zo te voldoen aan fundamentele veiligheidseisen zoals die zijn gespecificeerd in het Protection Profile.


Samsung Wireless Audio systeem met Spotify connect

Mark Peters : 2014-06-15 13:35:00
Wireless Audio Multiroom systeem met Spotify connect app : Samsung Electronics slaat de handen in een met streaming muziekdienst Spotify. Gebruikers van het Wireless Audio Multiroom Systeem van Samsung krijgen toegang tot de 'Spotify Connect' app en de volledige Spotify muziek catalogus. Zo stream je jouw favoriete muziek eenvoudig door het gehele huis. Met het Samsung Multiroom Audio systeem geniet je in elke ruimte, zonder draden, van superieur geluid én prachtig design. Met eenvoudige bediening vanaf je smartphone, laptop of tablet levert het systeem naast een perfecte luisterervaring óók een aanvulling op de kijkervaring voor elke Samsung Smart TV.


Samsung Galaxy Tab S accessoires

Mark Peters : 2014-06-14 07:55:00
Accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S tablet : Samsung Electronics introduceert naast de nieuwe Galaxy Tab S, ook een serie tablet accessoires. Het fraaie design van de Samsung Galaxy Tab S tablet krijgt back-up van accessoires zoals de handige Book Cover (in te stellen op drie posities, zodat je ontspannen kunt lezen, films kijken en typen) en de Simple Cover (beschermend, maar lichter en slanker). Het Book Cover Keyboard is een ergonomisch en dun toetsenbord waarop je lekker comfortabel kunt werken. Om de mobiele ervaring van de Samsung Galaxy Tab S Android tablet naar een nóg hoger niveau te brengen, is de unieke Level Serie een ideale oplossing. Samsung Level biedt een reeks audio accessoires met organische geluidskwaliteit, superieur comfort en een modern design om je de best mogelijke geluidservaring te geven.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5