Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (2)
Acties & Aanbiedingen (2)
Android (5)
Apps (1)
Awards (1)
Batterijen & Accu's (1)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (4)
Foto galerie (1)
Geheugenkaarten (1)
Geruchten & Speculaties (3)
Headsets & Hoofdtelefoons (1)
Home entertainment (4)
Industrie nieuws (4)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (1)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (1)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Objectieven & Lenzen (1)
Smartphones (17)
Smartwatches (3)
Tablets (6)
TV (3)
Verkoop prijzen (9)
WiFi & Wireless (1)


Samsung Gear VR

Mark Peters : 2014-12-19 11:40:00
Samsung Gear Virtual Reality : De veelbesproken Samsung Gear VR komt naar Nederland. Vanaf 30 januari 2015 is de innovatieve virtual reality bril te koop in de vernieuwde online Samsung Shop. Samsung Electronics ontwikkelde de Gear VR in samenwerking met Oculus, het bedrijf dat van virtual reality technologie gemeengoed maakt. De draadloze Samsung Gear VR Innovator’s Edition staat garant voor sensatie. Zet de bril op en waan je in een andere dimensie. Dankzij de 360 graden 3D video technologie heb je de beste plek in het theater of loop je dwars door de game die je speelt. Ga virtueel op bezoek bij vrienden in een ander land en laat je overrompelen door de indrukwekkende ervaring. De Samsung Gear VR prijs bedraagt €199,- inclusief BTW.


Samsung Webshop

Mark Peters : 2014-12-19 11:11:11
Samsung Webshop : Vernieuwde Samsung webshop biedt breed assortiment en exclusieve diensten. De online winkel van Samsung Electronics is vernieuwd. Naast een breed product assortiment biedt Samsung Shop ook exclusieve diensten. In de Samsung webwinkel vind je een ruime selectie smartphones, wearables, tablets, digitale camera’s, Smart TV’s, audio apparatuur en accessoires. Binnenkort bestel je zelfs huishoudelijke apparaten eenvoudig via Samsung Shop. Bestellingen via Samsung Shop worden dezelfde dag gratis verstuurd en de volgende dag gratis afgeleverd op elk adres in Nederland. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met het product, dan is retourneren kosteloos. Daarnaast staat er een team van experts voor je klaar om je te helpen bij vragen over de producten.


Samsung Galaxy S6 met Dual-Edge display

Ilse Jurriën : 2014-12-06 15:15:00
Samsung Galaxy S6 smartphone : De Galaxy S5 is nu al geruime tijd te koop, waardoor de speculaties rondom z'n opvolger weer beginnen aan te wakkeren. Volgens de laatste in-side informatie wordt de Galaxy S6 voorzien van een Dual-Edge display. De onlangs geïntroduceerde Galaxy Edge heeft aan één zijde een gebogen display. De Samsung Galaxy S6 zal zowel aan de linker als rechter zijde over een gebogen display beschikken, dit zou een primeur zijn binnen de smartphone branche. Naar verluid zal de Galaxy S6 over een 5.5-inch Quad HD display gaan beschikken, met een resolutie van 2560x1440 pixels.


Samsung gaat minder telefoons ontwikkelen

Ilse Jurriën : 2014-12-01 13:00:00
Kleinere telefoon fabrikanten stijgen in populariteit : Steeds meer consumenten kiezen ervoor om een goedkopere telefoon aan te schaffen. De iPhone daalt in populariteit, maar ook de high-end smartphones van Samsung zijn minder populair dan voorheen. Is dit een trend? Of een tijdelijke dip? Steeds meer kleinere fabrikanten zoals Huawei, Xiaomi, HTC, Sony stijgen in populariteit omdat ze met name voordeligere smartphones in het middensegment uitbrengen. Dit terwijl Samsung voorheen de focus voornamelijk op de Galaxy S en Galaxy Note legde. Beide toestellen waren high-end met een behoorlijk hoog prijskaartje. Door de crisis zijn consumenten veel beter op hun centen gaan letten. En vanzelfsprekend is dat nadelig voor de duurdere smartphones van dit moment.


Galaxy Note 4 accessoires

Ilse Jurriën : 2014-11-27 12:00:00
Samsung Galaxy Note 4 accessoires : De Samsung Galaxy Note 4 is een echte eyecatcher. Het frame is van metaal en de prestaties en mogelijkheden zijn beter dan ooit. Deze combinatie van smartphone en tablet, ook wel phablet genoemd, biedt met zijn extra scherpe 5,7 inch scherm levendige beelden met diepe contrasten. De Android phablet komt met een Stylus Pen en beschikt over een 16 MP camera en een 3.7 MP front-camera. Met de feestdagen in het vooruitzicht introduceert Samsung een aantal stijlvolle en handige accessoires, die je nieuwe phablet beschermen en het gebruik nog aangenamer maken.


Samsung NX1 camera vanaf heden te koop

Ilse Jurriën : 2014-11-27 11:45:00
Samsung NX1 smart systeem camera : Samsung kondigt de NX1 aan; de compacte, smart systeemcamera die design combineert met de nieuwste technologie. De NX1 zet de nieuwe standaard voor iedereen die geen moment wil missen. Het maken van een unieke foto zit vaak in een paar seconden. Zie je iets bijzonders en moet je dan nog met de instellingen van de camera stoeien, dan ben je negen van de tien keer te laat. Met de autofocus- en detectiemogelijkheden van de Samsung NX1 mis je geen moment meer. Met de snelle autofocus (0,055 seconde) leg je bijzondere momenten vast. Of het nu de beslissende goal van je oudste zoon of een sprintende antilope op de steppe betreft, met de NX1 ben je zeker van het beste resultaat.


Galaxy Note Edge een prachtig Kerst cadeau

Ilse Jurriën : 2014-11-13 14:00:00
Samsung Galaxy Note Edge vanaf december beschikbaar : Samsung lanceert de Galaxy Note Edge in Nederland. De innovatieve phablet met uniek Edge display is vanaf december in beperkte aantallen verkrijgbaar. De Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke, gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Terwijl je een film kijkt, ontvang je nieuwsupdates, de laatste voetbalscores en berichten op het Edge display, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken.


Samsung Galaxy Note Edge phablet

Mark Peters : 2014-11-11 18:05:00
Samsung Note Edge nog voor Sinterklaas in Nederland te koop : Samsung Nederland lanceert de Galaxy Note Edge. De innovatieve phablet met uniek Edge touchscreen is vanaf december in beperkte aantallen verkrijgbaar. De Samsung Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke, gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies - zelfs als de smartphone cover gesloten is. Terwijl je een film kijkt, ontvang je nieuwsupdates, de laatste voetbalscores en berichten op het Edge display, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken. De Galaxy Note Edge prijs bedraagt € 849,- inclusief BTW.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5