Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Nokia
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Awards (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Mobiele telefoons (3)
Smartphone reviews (2)
Smartphones (12)
Software (1)
Tablets (2)


Nokia N1 tablet

Ilse Jurriën : 2014-11-20 21:40:00
Nokia N1 Android tablet : De N1 is Nokia's eerste Android tablet. Deze high-end tablet beschikt over een prachtig simplistisch design. De aluminium behuizing is slechts 6.9mm dik en weegt 318 gram. De 7.9-inch display met een resolutie van 2048x1536 pixels is dun en licht en zorgt voor een prachtige, natuurgetrouwe kleurweergave. De Nokia N1 draait op het nieuwe Android Lollipop besturingssysteem en is voorzien van een krachtige 2.4Ghz Intel quad-core processor met 2GB RAM geheugen. De tablet is voorzien van de innovatieve, voorspellende Nokia Z Launcher interface. Na verloop van tijd leert de Z Launcher de gebruiker en zijn gewoontes kennen en brengt deze de meeste relevante apps op het juiste moment onder de aandacht, o.a. op basis van de tijd en je locatie.


Nokia Lumia 535

Ilse Jurriën : 2014-11-12 10:55:00
Microsoft Lumia 535 smartphone : De nieuwe Lumia 535 is de nieuwste smartphone van Microsoft. Voor een betaalbare prijs krijg je alle voordelen van Skype, Cortana, Office en Microsoft OneDrive, ingebouwd als onderdeel van de nieuwste en beste Windows Phone-ervaring. De Lumia 535 draait op de nieuwste versie van Windows Phone. En dankzij de regelmatige updates over-the-air beschik je altijd over de recentste software. In de klas of op het werk? Microsoft Office is ingebouwd en je hebt snel toegang tot je bestanden via OneDrive. Het bekijken en bewerken van je documenten is dus eenvoudig. Bovendien krijg je 15 GB gratis OneDrive-opslag. Upload je foto's en deel ze met vrienden via een privé-map.


Nokia Lumia 735 test foto's

Ilse Jurriën : 2014-10-21 15:45:00
Nokia Lumia 735 foto galerie : Microsoft heeft een nieuwe mid-range smartphone geïntroduceerd. De Nokia Lumia 735 is een Windows Phone met een prachtig design. Het toestel draait op Windows Phone 8.1 en beschikt over een quad-core processor en 1GB RAM. Wat de Lumia 735 echter bijzonder maakt is zijn camera functie. De smartphone is speciaal ontwikkeld voor het maken van Selfies en het gebruik van Skype voor videobellen. Naast de reguliere 6,7 megapixel camera aan de achterzijde is er ook aan de voorzijde een 5 megapixel camera geplaatst, met groothoeklens. Dit maakt het de ideale telefoon om tijdens een gezellige gelegenheid prachtige zelfportretten of groepsportretten te maken. Video´s neemt de Lumia 735 op in Full HD resolutie met stereo geluid.


Nokia Lumia 830 test foto's

Ilse Jurriën : 2014-10-20 10:15:00
Nokia Lumia 830 test foto's : Microsoft heeft onlangs een nieuwe Windows Phone geïntroduceerd. De Nokia Lumia 830 is een high-end smartphone met een aantrekkelijk prijskaartje. De slanke en lichte Windows telefoon biedt het beste van Microsoft, het toestel draait op Windows Phone 8.1 en komt met 15GB gratis opslagruimte via OneDrive. De smartphone draait op een 1.2Ghz quad-core processor en beschikt over een krachtigere 2200mAh batterij. De Nokia 830 is ontworpen om zowel overdag als 's nachts prachtige foto en video opnames te maken. Hiervoor is de Nokia Lumia 830 uitgerust met een verbeterde PureView digitale camera met ZEISS lens en een 10 megapixel sensor. Ook is er een geavanceerd beeldstabilisatie systeem voorhanden.


Nokia smartphones bekroond met Media Award

Mark Peters : 2014-10-14 11:34:00
Nokia Lumia smartphones bekroond met Media Award : Nokia Lumia 930 en Lumia 1520 winnen Media Awards. De Nokia Lumia 930 en Lumia 1520 Windows smartphones zijn bekroond met een Media Award. De Nokia Lumia 930 won de publieksprijs in de categorie ‘Beste Geavanceerde Smartphone’ en liet daarin de vier andere genomineerden, de Samsung Galaxy S5, HTC One, LG G3 en Sony Experia Z2, ruim achter zich. In de categorie ‘Beste Phablet’ koos een vakjury, bestaande uit specialisten van Computer Idee, PCM en Media Totaal, voor de Nokia Lumia 1520. De uitreiking van de Media Awards vond vrijdag 10 oktober 2014 plaats in de Taets Art Gallery in Zaandam.


Nokia Windows smartphones

Mark Peters : 2014-10-03 10:45:00
Nieuwe Nokia Lumia smartphones te koop in Nederland : Vanaf vandaag zijn de twee nieuwste Nokia smartphones in Nederland beschikbaar. De Nokia Lumia 830 biedt het beste van Lumia, zoals een 10 megapixel digitale camera, draadloos opladen en de nieuwste Windows Phone software in een compact design en voor een zeer scherpe verkoop prijs van €349,- inclusief BTW, exclusief abonnement. De Nokia Lumia 735, dankzij zijn hoogwaardige groothoek camera aan de voorzijde is uitermate geschikt voor met maken van Selfies en het voeren van Skype-videogesprekken. Deze Windows smartphone heeft een verkoop prijs van €269,- inclusief BTW.


Lumia 530 budget smartphone

Mark Peters : 2014-09-29 10:15:00
Nokia Lumia 530 Windows Phone 8.1 besturingssysteem : De Nokia Lumia 530 mobiele telefoon is nu ook leverbaar in Nederland voor slechts €99,- inclusief BTW. Deze budget smartphone werkt razendsnel dankzij de krachtige 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processor. Hierdoor werken al je favoriete applicaties en spelletjes supersnel en internet je nog comfortabeler. De Lumia 530 is uitgerust met een 4-inch FWVGA LCD scherm. Zoals iedere Nokia smartphone is ook deze prijs vechter uitgerust met de uitgebreide, wereldwijde offline navigatie mogelijkheden van Here Drive Plus én de gratis muziekstreaming service MixRadio die je toegang biedt tot meer dan dertig miljoen songs. De telefoon is verder voorzien van het populaire Windows Phone 8.1 besturingssysteem (Cyan update).


Nokia Lumia 735

Mark Peters : 2014-09-27 10:40:00
Nokia Lumia 735 Windows Phone : Microsoft introduceert de Nokia Lumia 735 smartphone. Het design van de Nokia 735 is prachtig. Het toestel heeft een 4,7-inch HD beeldscherm en is verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren. De quad-core Snapdragon processor en 1GB RAM geheugen staan garant voor soepeler en langer spelletjes spelen en video's bekijken. Maak kennis met de Windows Phone die speciaal gemaakt is voor Selfies en Skype. Krijg meer dan ooit tevoren in je foto's met de groothoeklens van de naar voren gerichte 5 megapixel digitale camera van de Lumia 735. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om méér vast te leggen van wat er achter je gebeurt: méér vrienden in je groepselfies en méér familieleden in je gratis videogesprekken via Skype.






Nikon D750
Sony Alpha 7 II camera
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5