Laatste nieuws APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MICROSOFT NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

LG Electronics

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Android (2)
Computer & Game console (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Smartphones (8)
Smartwatches & Smartwear (1)
TV (1)


LG 4K Oled TV


Ilse Jurriën : 2014-11-07 13:45:00
Verkoop start van de LG 4K Oled TV : LG Electronics start met de verkoop van ‘s werelds eerste OLED TV met 4K (3840 x 2160) resolutie. De twee modellen van 77 inch en 65 inch (77EC980V en 65EC970V) hebben een gebogen scherm en vertonen beeld in 4K Ultra HD kwaliteit. De revolutionaire OLED beeldscherm-technologie gaat gepaard met de hoge 4K-resolutie speciaal gemaakt voor grote schermen. Dit zorgt niet alleen voor razendscherpe beelden maar ook voor de mooiste kleurweergave. LG brengt deze toekomst technologie nu ook naar Nederlandse en Belgische winkels.


LG G2 Lite


Ilse Jurriën : 2014-11-05 21:20:00
LG G2 Lite D295 smartphone : LG heeft een nieuwe variant van haar veelgeprezen G2 mini aangekondigd. De LG G2 Lite is een uitgeklede versie van de G2 mini. De nieuwe smartphone draait op het Android 4.4 KitKat besturingssysteem en beschikt over een 1.2Ghz Quad Core Qualcomm processor. De LG G2 Lite beschikt over een 4.5-inch WVGA IPS display met een pixel dichtheid van 207ppi. De meeste welbekende LG functies, zoals Knock Code en Quick Selfie zijn tevens beschikbaar. Knock Code regelt het ontgrendelen van je smartphone en met Quick Selfie functie kun je middels een simpel handgebaar op afstand een Selfie maken met de 0.3 megapixel front-camera. Daarnaast is er een 8 megapixel camera aan boord, die tevens video´s kan vastleggen in WVGA (480x800) resolutie.


LG L Prime


Ilse Jurriën : 2014-11-05 20:45:00
LG L Prime D337 smartphone : LG heeft stilletjes een nieuwe L serie smartphone geintroduceerd, de LG L Prime. Deze Android 4.4 KitKat smartphone beschikt over een Quad Core 1.3Ghz Qualcomm processor en 1GB RAM geheugen. Met de nieuwe LG L Prime maak je eenvoudig leuke selfies, dankzij de Quick Selfie functie. Met een simpele handbeweging maak je op afstand een foto via de 1.3 megapixel front-camera. Je armlengte is dus niet meer zo belangrijk. Daarnaast beschikt de LG L Prime over een 8 megapixel camera met LED flitser. Video's legt deze smartphone vast in HD (1280x720) resolutie. Ook kun je met de LG L Prime genieten van digitale TV op het 5-inch WVGA IPS display met 196ppi. Digitale TV vraagt om een krachtige accu, daarom is de L Prime voorzien van een 2460 mAh batterij.


LG F60 Android smartphone


Ilse Jurriën : 2014-11-02 09:45:00
LG F60 een 4G LTE smartphone : LG Electronics introduceert de LG F60, een smartphone met een tijdloos en comfortabel design dat geschikt is voor het 4G LTE netwerk om razendsnel te kunnen streamen en browsen. De LG F60 heeft een 4,5 inch beeldscherm (In-Cell Hybrid) dat heldere en levensechte kleuren weergeeft. Daarnaast is het GSM toestel voorzien van een Quad Core-processor, waardoor hij snel werkt en heeft het een krachtige 2,100mAH batterij, om hem lang te kunnen gebruiken. Verder is het toestel voorzien van de handige functies die we ook van het vlaggenschip LG G3 kennen, zoals Knock Code en Guest Mode. Deze nieuwe mobiele telefoon ligt vanaf deze week in de Nederlandse winkels en kost € 179,-.


LG G Watch R


Ilse Jurriën : 2014-10-27 09:00:00
LG G Watch R Android Wearable : LG Electronics kondigt aan begin november te starten met de verkoop van haar nieuwste Android wearable, de LG G Watch R, in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland en België. De G Watch R maakte onder grote belangstelling zijn wereldwijde debuut tijdens de IFA 2014 en werd door zijn moderne design en snelle performance een van de meest besproken producten van de techbeurs. ’s Werelds eerste wearable met een rond OLED-scherm (P-OLED), werd geïnspireerd door klassieke en premium uurwerken. Het 1.3-inch ronde scherm gebruikt elke pixel en produceert hierdoor beelden met een prachtige kleurkwaliteit. De drager geniet zelfs in het felste zonlicht en vanuit elke kijkhoek van haarscherpe beeldkwaliteit.


LG G3s smartphone


Ilse Jurriën : 2014-07-20 13:40:00
LG G3s Android smartphone : LG Electronics heeft de officiële lancering aangekondigd van de LG G3s, een middensegmentvariant van LG's veelgeprezen G3smartphone. De LG G3s pakt uit met een gelijkwaardige gebruikerservaring van het hoogste niveau, het stijlvolle metalen Floating Arc-design en de snelle Laser Auto Focus-technologie van de LG G3, maar dan in een compacte behuizing met opvallend HD display (5,0 inch) en dunne rand. Hierdoor positioneert de LG G3s zich een klasse boven gelijkwaardig geprijsde toestellen uit het middensegment. De LG G3 is op maat gemaakt met de gedachte ‘meer met minder’. Dit geldt ook zeker voor de compacte versie, LG G3s.


LG G Watch


Ilse Jurriën : 2014-07-02 16:45:00
LG G Watch Android Wear horloge : De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in de Benelux. Het nieuwe horloge dat draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Google, zal te koop zijn voor € 199,-. De LG G Watch is via bluetooth te koppelen aan je Android smartphone. Zo kun je in één oogopslag nuttige informatie op je horloge zien, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of zien wie er belt. Allemaal zonder dat je je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en commando’s te geven. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig.


LG G3 vs de Samsung Galaxy S5


Ilse Jurriën : 2014-06-04 14:45:00
Koreaanse vlaggenschepen: LG G3 vs de Samsung Galaxy S5 : Met de Galaxy S5 heeft Samsung de krachtigste smartphone ter wereld op de markt gebracht. Binnenkort komt LG met haar nieuwste vlaggenschip: de LG G3. Gaat LG hiermee hun landgenoot voorbij of blijft de Galaxy S5 eenzaam aan de top staan? We maken een vergelijking van beide telefoons. We hebben de G3 nog niet zelf kunnen testen. Dus in de praktijk kan de vergelijking anders uitpakken.






Canon 1300D review
Olympus OM-D E-M1 Mark 2
Olympus PEN E-PL8 systeemcamera
Sony A99 II professionele SLR camera
Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera
Canon EOS M5 systeemcamera
Fujifilm X-A3 systeemcamera
Canon EOS 5D Mark IV
Nikon D3400
Nikon Coolpix W100
Fujifilm X-T2 mirrorless camera
 
   
Photokina 2016Apple iPhone 6SiPhone SEHTC 10Huawei P9LG smartphonesGalaxy S7Samsung Galaxy S7 EdgeMicrosoft Lumia 650