2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Smartwatches & Smartwear

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Smart Watches


Mark Peters : 2014-10-30 17:55:00
Samsung Gear Smart Watches : Omzet Nederlandse wearable-markt deze Kerst goed voor ruim € 21 miljoen. Dit jaar genereert de markt voor draagbare technologie, ook wel wearables genoemd, een aanzienlijke economische impact in Nederland. Over geheel 2014 wordt de omzet van de Nederlandse wearable markt geschat op € 105,3 miljoen. Een stijging van maar liefst 111 procent ten opzichte van 2013. Dit blijkt uit onderzoek van Samsung. Kerst is de belangrijkste verkoopperiode voor consumenten elektronica. Geschat wordt dat er in de kerstperiode 162.800 Smart watches (wearables) worden verkocht in Nederland. De kerstperiode is goed voor een omzet van€ 21,19 miljoen, een stijging van 137 procent ten opzichte van 2013.


Een Wearable als Kerst cadeau


Ilse Jurriën : 2014-10-29 12:45:00
Een nieuwe wearable voor Kerst : Dit jaar genereert de markt voor draagbare technologie, ook wel wearables genoemd, een aanzienlijke economische impact in Nederland. Over geheel 2014 wordt de omzet van de Nederlandse wearable-markt geschat op € 105,3 miljoen. Een stijging van maar liefst 111 procent ten opzichte van 2013. Dit blijkt uit onderzoek van Samsung. Kerst is de belangrijkste verkoopperiode. Geschat wordt dat er in de kerst periode 162.800 wearables worden verkocht in Nederland. De kerst cadeau´s zijn goed voor een omzet van € 21,19 miljoen, een stijging van 137 procent ten opzichte van 2013.


Samsung Gear S


Ilse Jurriën : 2014-10-29 09:40:00
Samsung Gear S Wearable : Samsung heeft een nieuw slim horloge ontworpen, de Samsung Gear S is krachtig, elegant en verbind. De Samsung Gear S is een Android Wearable met een elegant gebogen Super Amoled display voor een comfortabele pasvorm. Met de aanpasbare wijzerplaten en de verwisselbare bandjes kun je de Gear S helemaal aanpassen aan jouw stijl. Geniet van gedetailleerde beelden en een eenvoudige gebruikersinterface. Je hebt direct toegang tot alle notificaties. Bel en ontvang oproepen en berichtjes dankzij 3G, Wi-Fi en Bluetooth. Zelfs zónder je smartphone. Met je Samsung Gear S verstuur je eenvoudig berichtjes, het apparaat biedt ondersteuning aan maar liefst 69 talen.


LG G Watch R


Ilse Jurriën : 2014-10-27 09:00:00
LG G Watch R Android Wearable : LG Electronics kondigt aan begin november te starten met de verkoop van haar nieuwste Android wearable, de LG G Watch R, in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland en België. De G Watch R maakte onder grote belangstelling zijn wereldwijde debuut tijdens de IFA 2014 en werd door zijn moderne design en snelle performance een van de meest besproken producten van de techbeurs. ’s Werelds eerste wearable met een rond OLED-scherm (P-OLED), werd geïnspireerd door klassieke en premium uurwerken. Het 1.3-inch ronde scherm gebruikt elke pixel en produceert hierdoor beelden met een prachtige kleurkwaliteit. De drager geniet zelfs in het felste zonlicht en vanuit elke kijkhoek van haarscherpe beeldkwaliteit.


Sony Android SmartWear Experience


Mark Peters : 2014-10-06 20:40:00
Sony SmartWear Experience : Sony Mobile Communications kondigt vandaag de toevoeging van twee nieuwe producten aan haar SmartWear Experience serie aan: de Sony SmartBand Talk en de SmartWatch 3. Beide draaien op Lifelog, de bijpassende Android applicatie. De Sony SmartWatch 3 en SmartBand Talk bieden je allebei de mogelijkheid om lifelogging activiteiten en gegevens op je pols te bekijken, maar maken ook verbinding met de applicatie op je Android smartphone via Bluetooth en NFC zodra je verbinding maakt met jouw Sony Entertainment Network account. Later in 2014 zal Sony de API openstellen voor partners om diensten binnen Lifelog te integreren of geheel nieuwe ervaringen te bouwen.


Sony SmartWatch 3


Mark Peters : 2014-10-06 18:07:00
Sony Android SmartWatch 3 : De nieuwste generatie 'smartwatch', ondersteund door Android Wear. Sinds 2007 brengt Sony SmartWatches op de markt en introduceert vandaag de SmartWatch 3, de eerste die speciaal is ontworpen voor de nieuwste Android Wear updates, in nauwe samenwerking met Google. Deze samenwerking koppelt het leiderschap van Sony op het gebied van intelligente, draagbare producten aan de expertise van Google op het gebied van software en haar platform om tot een unieke, draagbare ervaring te komen die gebaseerd is op innovatie binnen zowel hardware als software. De Sony SmartWatch 3 is voorzien van 4GB intern geheugen. Afspeellijsten kunnen gesynchroniseerd worden en geluisterd worden met een Bluetooth headset. Dus je kan gewoon een gaan rennen zonder smartphone.


Sony SmartBand Talk


Mark Peters : 2014-10-06 18:05:00
Sony SmartBand Talk : De Sony SmartBand Talk heeft een gekromde 1,4-inch e-paper display. Hierdoor verbruikt de SmartBand Talk weinig stroom maar is wel goed zichtbaar en duidelijk. Via het kleine scherm kan je Lifelog activiteit volgen, berichten lezen en de tijd in één oogopslag zien. Daarnaast is de Sony SmartBand Talk voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker voor een snelle belfunctie waarmee je tegen je beller kunt praten en hem kunt horen door middel van HD Voice Support. Via de geïntegreerde Voice Control technologie van Sony kun je ook jouw eigen geluiden toewijzen aan mijlpalen van je leven en je stem gebruiken om specifieke functies van je smartphone uit te voeren.


Apple Watch Collectie


Mark Peters : 2014-09-15 11:45:00
2014 Apple Watch Collectie : Apple Watch is binnenkort leverbaar in drie verschillende collecties - Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition - en is verkrijgbaar in twee maten: 38mm en 42mm. De prachtig ontworpen en duurzame horlogekasten zijn vervaardigd uit speciale legeringen van gepolijst of zwart roestvrij staal, spacegrijs of zilverkleurig geanodiseerd aluminium en 18-karaats rood of geel goud. Bovendien heeft Apple een complete reeks horlogebandjes gemaakt: de Sport Band van hoogwaardig elastomeer; de Milanese Loop van flexibel gevlochten magnetisch roestvrij staal; de Leather Loop van zacht, gewatteerd leer; de leren Modern Buckle, met een solide metalen sluiting; de leren Classic Buckle en de roestvrijstalen Link Bracelet.


Apple Watch


Mark Peters : 2014-09-15 11:30:00
Apple introduceert met trots de Apple Watch : Apple heeft de Apple Watch onthuld, het meest persoonlijke product dat het bedrijf ooit heeft gemaakt, met revolutionaire nieuwe technologieën en een vooruitstrevende gebruikersinterface met een prachtig ontwerp in de rijke traditie van de horlogerie. Apple Watch heeft een speciaal ontworpen en ontwikkelde Digital Crown voor een innovatieve manier van scrollen, zoomen en navigeren. Deze Digital Crown is de meest revolutionaire manier van navigeren van Apple sinds het Click Wheel op iPod en Multi-Touch op iPhone. Apple Watch introduceert ook uitgebreide gezondheids- en fitnessapps voor een gezondere levensstijl. Apple Watch is verkrijgbaar in drie verschillende collecties - Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition.






Apple iPhone X
Olympus OM-D E-M10 Mark lll systeemcamera
Sony RX0 premium digitale camera
Canon EOS M100 systeemcamera
D850 door Nikon Nederland geïntroduceerd
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera