Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Canon
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Acties & Aanbiedingen (2)
Awards (2)
Camcorders (6)
Digitale camera (9)
Digitale camera test (4)
Evenementen & Beurzen (1)
Foto galerie (3)
Interviews (1)
Nieuwe camcorders (4)
Nieuwe digitale cameras (13)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (5)
Online foto service (1)
Printers (13)
Projectoren & Beamers (11)
Scanners (1)
Software (2)
Verkoop prijzen (4)


Canon IXUS digitale compact camera's

Mark Peters : 2014-11-18 10:45:00
Canon IXUS compact camera's : Als je zonder gedoe, waar je ook bent, digitale foto's van prima kwaliteit wilt maken, dan kun je al het werk overlaten aan de compacte camera's van Canon. De Canon IXUS camera's zijn klein genoeg om in je zak of tas te passen, maar stijlvol genoeg voor elke gelegenheid. Elke Canon compact camera zit boordevol geavanceerde technologie waarmee het maken en delen van foto's en videoclips eenvoudiger is dan voorheen. Pronk met je eigen stijl met een IXUS compact camera. De Canon IXUS camera’s hebben een stijlvol en slank ontwerp en passen perfect bij jouw levensstijl. Wi-Fi ondersteuning geeft de mogelijkheid om direct met smartphones en tablet PC's te verbinden als je er op uit bent, en met wireless netwerken, computers en printers als je thuis bent.


Canon Winter Wensen actie

Ilse Jurriën : 2014-11-17 18:00:00
Korting op veel Canon producten : Canon heeft een Winter Wensen actie opgestart. Koop je tussen nu en 18 januari 2014 één of meerdere Canon actieproducten? Kies dan het voordeel zoals jij het wenst. Je kunt kiezen voor een Canon Cashback of voor een Canon Tegoed. De Canon Cashback kan je gebruiken wanneer je één Canon-product wilt kopen. Het Canon Tegoed kan je gebruiken wanneer je meerdere Canon-producten wilt kopen bij dezelfde retailer, zo haal je het maximale voordeel uit deze Winter Wensen promotie. Ongeacht of je kiest voor de Cashback of het Tegoed, de aankoop moet online geregistreerd worden, voor 1 februari 2015. Bij de Canon Cashback zal het korting bedrag binnen 30 dagen op je rekening bijgeschreven worden.


Fotografie tips voor Wildlife

Mark Peters : 2014-11-17 17:55:00
10 tips voor wildlife fotografie : Fotograaf Brutus Östling deelt tips voor het fotograferen van wilde dieren. Gerenommeerd wildlife-fotograaf Brutus Östling uit Zweden reist de hele wereld over om dieren in hun natuurlijke omgeving vast te leggen. Onlangs ging hij met het WWF en Norsk Polarinstitutt op poolexpeditie naar Spitsbergen om belangrijke gegevens te verzamelen over de ijsberenpopulatie. Brutus Östling reisde met de wetenschappers mee naar de rand van het noordpoolgebied om foto’s te maken van de dieren die ze onderweg tegenkwamen en de expeditie visueel te documenteren. Speciaal voor Canon deelt hij zijn ervaringen. Lees verder voor de toptips van deze expert over wildlife fotografie in uitdagende omstandigheden.


Canon EF 100-400mm Super-Telephoto zoom lens

Mark Peters : 2014-11-11 11:11:11
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM zoom lens : Canon Nederland introduceert de Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, een nieuwe, krachtige zoomlens binnen de gerenommeerde L-serie en prefect inzetbaar voor gepassioneerde sport- en natuurfotografen. Als opvolger van de uiterst populaire Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM beschikt het nieuwe model over een reeks upgrades om de beeldkwaliteit en inzetbaarheid te verhogen en zo de nieuwe benchmark te definiëren voor de prestaties van een compacte, super-telezoom lens. De Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM biedt de flexibiliteit en vrijheid om onderwerpen dichtbij en ver weg vast te leggen met een veelzijdig brandpuntbereik van 100-400mm.


Canon projectoren

Mark Peters : 2014-10-26 14:35:00
Canon portable LV projectoren : Canon Nederland introduceert een nieuw assortiment draagbare LV projectoren. De vijf nieuwe beamers in dit assortiment zijn compact, betrouwbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk. Met hun krachtige beeldprojectie en duurzame lamp zijn deze projectoren zeer geschikt voor gebruik in zowel zakelijke als educatieve omgevingen. De nieuwe modellen in Canon’s LV projector assortiment - de LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST en LV-X300ST - produceren standaard 3.000 lumen en zorgen voor kristalheldere projectiebeelden. Daarmee zijn de geprojecteerde beelden duidelijk en superscherp zichtbaar in omgevingen variërend van vergaderruimten tot leslokalen, zelfs wanneer de verlichting aan blijft.


Canon LV projector assortiment

Mark Peters : 2014-10-26 14:33:00
Canon LV projectoren : Maak kennis met het nieuwe assortiment van Canon LV projectoren. De draagbare beamers uit het LV assortiment bieden professionele projectie voor een scherpe prijs en daarmee zijn deze modellen ideaal voor presentaties. Gebaseerd op meer dan 70 jaar ervaring aan optische innovatie produceert Canon projectielenzen met de hoogste kwaliteit, zodat de geprojecteerde beelden vrij zijn van reflecties en beeldschittering. De instapmodellen en middenklassers in het Canon LV projector assortiment zijn uitgerust met een 1,6x zoomlens die een flexibele plaatsing mogelijk maken. Met beamers voor het leslokaal, voor onderweg en voor installatie in vergaderruimten, biedt het Canon LV projector assortiment hoge kwaliteit en bedieningsgemak.


Canon LV projectoren

Mark Peters : 2014-10-26 14:32:00
Canon LV projector kenmerken : De nieuwe beamers uit het LV projector assortiment van Canon is speciaal ontworpen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden en onderhoud te reduceren tot een minimum. Bij gebruik in de 'stille' mode verbruiken de LV projectoren minder energie en neemt de levensduur van de lamp met maar liefst 50% toe, zodat bij geselecteerde modellen gerekend mag worden met een levensduur van 4.000 uur. Dankzij de hoogwaardige constructiekwaliteit en duurzame componenten zijn de Canon LV projectoren betrouwbaar, draagbaar en bieden ze vele uren aan probleemloos gebruik in elk denkbare projectieomgeving. Bekijk de 2014 modellen uit het vernieuwde Canon LV projector assortiment.


Canon LV-WX300 projector

Mark Peters : 2014-10-26 14:30:00
Canon LV-WX300 WXGA projector : Canon introduceert de LV-WX300 projector met digitale ingang en eenvoudige bediening. De Canon LV-WX300 projector biedt heldere breedbeeldprojectie van hoge kwaliteit en uiterst eenvoudige installatie. Een HDMI-ingang, stille werking en compact formaat dragen bij aan de flexibiliteit van de beamer. Met een gewicht van slechts 2,5 kg is de Canon LV-WX300 projector licht genoeg om mee te nemen naar een andere locatie. Hierdoor is de projector ideaal voor zakelijke en educatieve omgevingen waar in verschillende ruimten op een campus of in bedrijfsvestigingen moet kunnen worden geprojecteerd. De Canon WX300 is de beste keuze voor consumenten die een draagbare projector met hoge kwaliteit willen en een beperkt budget hebben.






Nikon D750
Canon IXUS digitale compact camera's
Canon EOS 7D Mark 2 digitale SLR camera
Canon EOS 7D Mark II
Canon PowerShot G7X compact camera
Canon PowerShot G7 X
Canon PowerShot digitale compact camera's
Canon bridge camera's
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Canon PowerShot D30
Canon PowerShot S200
Canon IXUS camera's
Canon PowerShot SX700 HS
Canon 1200D
Canon PowerShot G1 X Mark 2 digitale camera
Canon PowerShot G1 X Mark II
Canon EOS 1200D
Canon compact camera's
Canon IXUS 265 HS
Canon PowerShot SX600 HS
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5