Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Apple
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Computer & Game consoles (3)
Geruchten & Speculaties (3)
Industrie nieuws (1)
Innovaties (1)
MP3 spelers (1)
Smartphone reviews (2)
Smartphones (2)
Smartwatches (2)
Software (1)
Tablets (1)
Verkoop prijzen (2)


iPhone 6 review

Ilse Jurriën : 2014-11-20 14:20:00
Apple iPhone 6 review : Eindelijk is het zover: de iPhone 6 is er! Velen hebben er al een lange tijd op gewacht en verwachten er ook behoorlijk wat van. Gelukkig zullen waarschijnlijk alle verwachtingen worden voldaan met deze nieuwe geweldige iPhone. Het toestel is verkrijgbaar sinds 9 september 2014 en al velen zijn je inmiddels voorgegaan met het bestellen van hun nieuwe iPhone; bijvoorbeeld bij Studentmobiel.


Apple iPad Air 2

Ilse Jurriën : 2014-10-29 18:50:00
Apple iPad Air 2 tablet : Apple introduceert iPad Air 2, de dunste, krachtigste iPad tot nu toe. iPad Air 2 is maar 6,1 mm dik en weegt minder dan 500 gram, heeft een verbeterd Retina-display voor meer contrast en levendigere kleuren, en beschikt over betere camera's waarmee je prachtige foto's en video's kunt maken. De nieuwe iPad Air 2 is verkrijgbaar in goud, zilver en spacegrijs, en beschikt over Touch ID zodat de gebruiker zijn iPad kan ontgrendelen met een enkele aanraking van de vinger. Betalen gaat eenvoudig en veilig met Apple Pay. De nieuwe iPad wordt geleverd met iOS 8.1, inclusief Continuïteit-voorzieningen voor iOS 8 en OS X Yosemite waardoor al je Apple producten probleemloos met elkaar samenwerken.


Apple Mac mini

Ilse Jurriën : 2014-10-29 18:45:00
Apple Mac mini desktop PC : Apple introduceert de vernieuwde Mac mini met de nieuwste technologieën en een nieuwe, lagere instapprijs, waarmee de meest betaalbare Mac nu nog meer waar voor zijn geld biedt. De nieuwe Apple Mac mini biedt nieuwe grafische prestaties en meer aansluitmogelijkheden. De nieuwe geïntegreerde Intel HD Graphics 5000 en Intel Iris grafische processor leveren tot 90 procent snellere grafische prestaties dan de vorige generatie. Apple Mac mini heeft nu twee Thunderbolt 2-poorten, elk met tot 20 Gbps bandbreedte, plus nieuwe 802.11ac WiFi die tot drie keer sneller is bij aansluiting op een 802.11ac-basisstation. Mac mini is nog steeds de meest energiezuinige desktop computer ter wereld.


Apple iMac met 5K display

Ilse Jurriën : 2014-10-29 18:40:00
27-inch Apple iMac met 5K Retina display : Apple heeft de 27-inch iMac met Retina 5K-display aangekondigd. Deze iMac heeft het display met de hoogste resolutie ter wereld, met maar liefst 14,7 miljoen pixels. Bij deze ongelofelijke resolutie wordt tekst scherper dan ooit weergegeven, zijn video's meer dan levensecht en kun je je foto's in nog meer detail bekijken. iMac met Retina 5K-display beschikt over de nieuwste quad-coreprocessors, hoogwaardige grafische voorzieningen, Fusion Drive en Thunderbolt 2, en is daarmee de krachtigste iMac die we ooit hebben gemaakt. Het ultieme display in combinatie met de ultieme all-in-one-computer.


Apple OS X Yosemite upgrade

Mark Peters : 2014-10-17 22:30:00
Apple OS X Yosemite gratis upgrade : Apple heeft aangekondigd dat OS X Yosemite, de nieuwste versie van 's werelds meest geavanceerde desktop besturingssysteem, vanaf nu voor Mac-gebruikers gratis verkrijgbaar is in de Mac App Store. Yosemite heeft een strak en modern uiterlijk en is voorzien van de nieuwe voorzieningen, waarmee activiteiten moeiteloos kunnen worden overgezet tussen Macs en iOS-apparaten, en waarmee je zelfs iPhone gesprekken via je Mac kunt ontvangen. Yosemite bevat ook de nieuwe Vandaag-weergave, het opnieuw ontworpen Spotlight en bijgewerkte versies van Safari, Mail, Berichten en iTunes. Apple OS X Yosemite is de meest geavanceerde versie die Apple ooit gemaakt heeft, een gloednieuw ontwerp, boordevol indrukwekkende voorzieningen.


Releases van Apple zijn in zicht

Ilse Jurriën : 2014-10-01 12:20:00
Releases van Apple zijn in zicht : Officieel heeft Apple er nog niets over bekend gemaakt wanneer de, vol spanning verwachte, iPhone 6 en iPad Air 2 uitgebracht zullen worden. De iPhone 5S staat momenteel bovenaan hun marketing agenda wat betreft telefoons, hoewel een oppervlakkige inspectie van de Apple website al bevestigd dat iOS 8 "deze herfst komt". De meeste mensen die Apple in de gaten houden, gaan ervan uit dat dit een bevestiging is dat de nieuwe telefoon (en andere apparaten) rond dezelfde tijd op de planken zullen verschijnen.


iPhone 6 test foto's

Ilse Jurriën : 2014-09-30 18:55:00
Apple iPhone 6 foto galerie : De nieuwe iPhone 6 is sinds een weekje verkrijgbaar in twee varianten, de 4.7-inch iPhone 6 en de 5.5-inch iPhone 6 Plus. Beide modellen hebben een groter display dan hun voorganger, toch zijn de nieuwe smartphones ook een stuk dunner. De iPhone 6 smartphones draaien op iOS 8, deze nieuwe versie is ontworpen om het grote display van de iPhone 6 optimaal te benutten. Daarrnaast beschikt de Apple iPhone 6 over een verbeterde iSight camera, de nieuwe sensor heeft nog altijd 8 megapixels, maar beschikt over grotere pixels van 1.5 micron om meer licht op te kunnen vangen. LetsGoMobile heeft een serie test foto's gepubliceerd.

• Bekijk de Apple iPhone 6 test foto's.


iPhone 6 uitgerust met Apple Pay

Ilse Jurriën : 2014-09-27 12:00:00
iPhone 6 geschikt voor mobiele betalingen : De nieuwe smartphones van Apple zijn uitgerust met een nieuwe dienst voor mobiele betalingen. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus beschikken beide over Apple Pay, deze dienst maakt gebruik van de NFC-antenne en de Touch ID vingerafdruk technologie. Het werkt heel eenvoudig, allereerst voer je de creditcard of betaalpasgegevens in via je iTunes account. Vervolgens wil je een product kopen in een winkel of een app in de iTunes Store en moet je betalen. Dit doe je door de iPhone 6 voor de reader te houden en je vinger op Touch ID. Vervolgens verloopt de betaling geheel automatisch en veiliger dan ooit - tenslotte hoef je niemand meer je gegevens te overhandigen. Apple Pay ondersteunt de drie grootste creditcard bedrijven; MasterCard, Visa en American Express.






Nikon D750
Sony Alpha 7 II camera
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5