Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Android
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony Xperia M2 Aqua waterdichte Android telefoon

Mark Peters : 2014-08-21 10:00:00
Sony Xperia M2 Aqua waterdichte smartphone : De nieuwe Xperia M2 Aqua is de perfecte smartphone om al jouw favoriete foto’s en films te zien. Voortbouwend op jarenlang ervaring met weergave technologieën levert het heldere 4.8-inch qHD display rijke en levendige kleuren. Het hoogwaardige IPS display zorgt daarnaast voor duidelijk kijken vanuit elke hoek voor de allerbeste entertainmentervaring onderweg. De Sony Xperia M2 Aqua gebruikt van de NFC technologie voor een one-touch connectiviteit met een heleboel andere Sony apparaten, van SmartWear tot headsets, speakers, thuisaudio, televisies en nog zoveel meer. Deze Sony smartphone is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68) beschikt.


LG G Watch

Ilse Jurriën : 2014-07-02 16:45:00
LG G Watch Android Wear horloge : De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in de Benelux. Het nieuwe horloge dat draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Google, zal te koop zijn voor € 199,-. De LG G Watch is via bluetooth te koppelen aan je Android smartphone. Zo kun je in één oogopslag nuttige informatie op je horloge zien, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of zien wie er belt. Allemaal zonder dat je je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en commando’s te geven. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig.


Samsung Gear Live

Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


Alcatel Pop C9 Android phablet

Mark Peters : 2014-06-17 09:25:00
Alcatel OneTouch Pop C9 Android phablet : De Alcatel Pop C9 biedt een mini-tabletervaring met een helder 5,5-inch QHD IPS-display. De nieuwe Alcatel Pop C9 Android phablet is de grote broer van de Alcatel Pop C smartphones, die qua grootte variëren van het 3,5-inch display van de Alcatel Pop C1 tot en met het 5-inch display van de Alcatel Pop C7. Met een 1,3GHz quad-core processor zorgt de Alcatel Pop C9 phablet voor soepele en snelle multitasking tussen apps, telefoneren en het gebruik van mobiel internet. De hoogwaardige 8 megapixel digitale camera aan de achterkant maakt gedetailleerde panorama foto's en 1080p HD video’s. De 2 megapixel camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken en het maken van leuke selfies.


Mobiel afdrukken met Android KitKat

Mark Peters : 2014-06-05 11:40:00
Draadloos afdrukken in Android KitKat : Epson ondersteunt native afdrukken in Android KitKat voor eenvoudig mobiel afdrukken wanneer en waar u maar wilt. Toegewijd om eenvoudig draadloos afdrukken vanaf elke gewenste locatie op elk gewenst moment mogelijk te maken, kondigt Epson aan dat het ondersteuning biedt voor Android Printing, het native afdrukplatform dat wordt geïntroduceerd met Android KitKat (versie 4.4). Met Android Printing kunnen mobiele gebruiker probleemloos documenten, foto's, webpagina's en e-mails afdrukken zonder een speciale print-app. Meer dan 100 nieuwe en oudere printers en alles-in-één printers met Epson Connect bieden nu ingebouwde printondersteuning voor de nieuwste Android smartphones en -tablets van fabrikanten zoals Google, HTC en Samsung.


Sony Xperia T3 Android smartphone

Mark Peters : 2014-06-04 11:20:00
Sony Xperia T3 smartphone : Sony Mobile Communications introduceert de Xperia T3, de nieuwe quad-core Android smartphone, die exclusief ontworpen is voor consumenten die zich van de massa willen onderscheiden. Met het roestvrij stalen frame is de Xperia T3 een lichte, ultraslanke en prachtig vormgegeven smartphone. De Sony Xperia T3 presteert supersnel dankzij de Quad-core CPU met 1,4 GHz processor en is voorzien van adembenemende graphics, wat ideaal is voor multimedia entertainment onderweg. Het toestel beschikt over een 2500mAh accu en de speciale STAMINA batterij modus. Daarnaast is de Sony Xperia T3 geschikt voor het nieuwe 4G netwerk.


LG G3 Android smartphone functies

Mark Peters : 2014-06-01 09:20:00
LG G3 smartphone functies : Naast de geavanceerde technologieën, komt LG Electronics met nieuwe UX functies om LG G3 smartphone gebruikers een unieke mobiele ervaring te bieden. Kenmerken van de handige functies zijn onder andere: Smart Keyboard: leert terwijl de gebruiker typt. Het slimme toetsenbord reduceert typefouten tot 75% door typegewoontes te traceren en te analyseren. Daardoor weet het toetsenbord intuïtief welk woord de gebruiker bedoelt te typen. Daarnaast is de hoogte van het toetsenbord aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Individuele toetsen kunnen ook worden aangepast met vaak gebruikte symbolen voor een nog snellere en efficiëntere tekstverwerking.


Sony Xperia Z2 Android smartphone

Mark Peters : 2014-06-01 09:15:00
Content delen met de Sony Xperia Z2 smartphone : De Sony Xperia Z2 is een indrukwekkende camera telefoon met de allerbeste mobiele technologieën. De Android smartphone is voorzien van een 20,7 megapixel camera met functie voor video-opnamen in 4K-resolutie en biedt veel verschillende camera applicaties. Het prachtige Full HD beeldscherm van 13cm (5.2-inch) is uitgerust met de nieuwste Sony technologieën en biedt een bijzondere kijkervaring. En met verbeterde stereoluidsprekers en ondersteuning voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons is deze Sony smartphone een rasentertainer. Verbind je Xperia Z2 Android smartphone met één tik met je autoradio met NFC functionaliteit. Ook kun je eenvoudig je autoradio bedienen en handsfree bellen.






D3300
Panasonic Lumix DMC-GM5
Panasonic Lumix DMC-LX100
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Pentax K-S1
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Ricoh WG-4 digitale compact camera
Ricoh WG-20 waterdichte digitale camera
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5