2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Android

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



HEMA Android smartphones en tablets


Mark Peters : 2014-11-27 11:50:00
HEMA Dual SIM smartphones & tablets : Winkelketen HEMA is begonnen met de verkoop van betaalbare tablets en smartphones. De HEMA smartphones en tablets draaien allen op Android 4.4 KitKat besturingssysteem. HEMA is daarmee de eerste Nederlandse winkel die onder eigen label een smartphone en tablet aanbiedt. Met kwalitatief hoogwaardige smartphones vanaf €100,- en tablets vanaf €125,- maakt HEMA deze producten nu bereikbaar voor alle consumenten. Om ervoor te zorgen dat consumenten nog voor de feestdagen de smartphones en tablets in huis kunnen hebben, start de verkoop van de deze producten via de HEMA website. Vanaf 8 december 2014 zijn de tablets en smartphones ook te koop in alle HEMA winkels. De producten worden geleverd met Nederlandstalige handleiding en 2 jaar garantie.


Honor 3C Android smartphone


Mark Peters : 2014-11-22 12:00:00
Honor 3C Dual SIM Android smartphone : Terwijl ze in Berlijn nog aan het nagloeien zijn van de Europese lancering van het nieuwe Honor merk vorige maand, presenteert Honor alweer zijn tweede Android smartphone: de Honor 3C. De Honor 3C heeft een Dual SIM functionaliteit die het mogelijk maakt voor gebruikers om te wisselen tussen netwerken zonder te wisselen van toestellen. De tijden van twee telefoon toestellen zijn voorbij; zeg maar hallo tegen betaalbare roaming door het gebruik van een lokale SIM-kaart. Dankzij een batterij capaciteit van 2300mAh en een gepatenteerde 'Power Saving' technologie houdt de batterij het zelfs met zwaar gebruik langer dan een dag vol; dit betekent dat de Honor 3C een standy-tijd heeft van minstens 300 uur.


Samsung GALAXY Tab S Android tablet


Mark Peters : 2014-11-07 14:00:00
Samsung Galaxy Android tablet met Game Pad : Dagelijks spannende spelletjes spelen alleen iets voor mannen? Recent onderzoek in opdracht van Samsung Electronics bewijst het tegendeel. Bijna een op de vijf Nederlandse vrouwen, ook wel ‘Gamehers’ genoemd, speelt dagelijks spelletjes op de smartphone of tablet. Gemiddeld wordt er elke dag drie kwartier op de tablet of smartphone gespeeld. Vier op de tien (41%) Nederlanders geeft aan minstens een keer per week te gamen, terwijl dat bij het luisteren van muziek en het streamen van films en televisie slechts de helft is (22%). Gratis gamen is bovendien een populaire vrijetijdsbesteding. Een op de drie (33%) geeft aan minstens eens per maand een gratis game te spelen.


Honor Android smartphone


Mark Peters : 2014-10-29 11:25:00
Honor 6 Android smartphone : Vandaag is de dag dat Honor 6, een blockbuster smartphone, onthuld werd op de flagship launch van het Honor merk in Europa. Uitgerust met een zelfontwikkelde Kirin920 chipset en een revolutionaire super Octa-core SoC, is de Honor 6 de snelste smartphone die LTE Cat 6 ondersteunt. Met een 3100mAh batterijcapaciteit en SmartPower2.0 technologie is het de nieuwe toonzetter op het gebied van batterijduur in het 4G-tijdperk. De Honor 6 Android smartphone is een meesterwerk om het nieuwe merk Honor te lanceren. De Honor 6 zal vanaf woensdag 29 oktober 9:00 CET in de verkoop gaan via Bol.com met een verkoop prijs van €299,99 inclusief BTW, exclusief abonnement.


Sony smartphones met PS4 ondersteuning


Mark Peters : 2014-10-06 14:50:00
Sony Xperia Android smartphones met PS4 ondersteuning : Sony heeft een revolutie binnen gaming technologie ontworpen door PS4 Remote Play toe te voegen aan de nieuwe Xperia Z3 smartphones. Met PS4 Remote Play, exclusief voor Xperia, kun je nu jouw sony Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact gebruiken als afstandsbediening om verbinding te maken met jouw PS4 eindeloos spelletjes te spelen. Wanneer de televisie al in gebruik is kun je ook jouw smartphone via je Wi-Fi thuisnetwerk aan je Playstation 4 game console koppelen en de DualShock 4 Wireless Controller met de GCM10 Game Control Mount gebruiken om overal en altijd thuis te gamen. Of je nu aan het gamen bent of een film kijkt, jouw entertainment wordt verrijkt met de nieuwste technologieën op het gebied van televisie en audio.


Sony Xperia Z3 tablet


Mark Peters : 2014-09-29 11:35:00
Sony Xperia Z3 Tablet Compact : De nieuwe Xperia Z3 Android tablet brengt je het allerbeste van Sony Entertainment, ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prestaties en snelheid. Met ‘s werelds snelste processor in een compacte tablet, dankzij de Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2,5GHz processor met 3GB RAM, is mobiele entertainment nog nooit zo snel geweest. Elke interactie verloopt vloeiend, surfen op het web gaat razendsnel en multitasking verloopt moeiteloos. De asynchrone processor zorgt ervoor dat elke core onafhankelijk wordt aangedreven, wat betekent dat je precies over de benodigde hoeveelheid kracht beschikt zonder onnodig stroom te verspillen wanneer je minder kracht nodig hebt.


HTC Desire 820 Android telefoon


Mark Peters : 2014-09-27 12:25:00
Fotograferen met de nieuwe HTC Desire 820 smartphone : De nieuwe Desire 820 is voorzien van een premium digitale camera en staat garant voor de allerbeste selfies! De 13 megapixel camera met BSI-sensor aan de achterzijde neemt indrukwekkende foto’s zowel gedurende de dag als bij situaties met weinig omgevingslicht. Zo weet je zeker dat altijd alle details worden vastgelegd, ook wanneer je foto’s neemt tijdens een avondje uit met vrienden en/of vriendinnen. Als fotograferen niet je sterkste kant is, houd dan je vinger op de sluiterknop om serie opnamen te maken. Dit is een ideale optie om snel bewegende objecten te fotograferen en later de beste foto te selecteren. Daarnaast kan de HTC smartphone ook prachtige 1080p full HD video opnemen.


Samsung Galaxy Alpha Android smartphone


Mark Peters : 2014-09-24 09:35:00
Samsung G850F Galaxy Alpha Android telefoon : Samsung Nederland presenteert met trots haar allernieuwste Android smartphone, de Galaxy Alpha. Een topklasse telefoon moet niet alleen een mooi design hebben. Daarom onderstreept de Samsung Galaxy Alpha je gevoel voor stijl, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. De nieuwe Galaxy Alpha valt op door verfijnd design in een compacte body met metalen frame en elegant gebogen hoeken. Het Android smartphone is amper 6,7mm dun en daarmee een van de dunste Galaxy smartphones ooit. De mobiele telefoon is voorzien van een speciale 'Ultra Power Saving' mode. De handige functie vermindert het batterijverbruik drastisch door het uitschakelen van onnodige functies - zo ben je overal en altijd bereikbaar.


Sony Xperia M2 Aqua waterdichte Android telefoon


Mark Peters : 2014-08-21 10:00:00
Sony Xperia M2 Aqua waterdichte smartphone : De nieuwe Xperia M2 Aqua is de perfecte smartphone om al jouw favoriete foto’s en films te zien. Voortbouwend op jarenlang ervaring met weergave technologieën levert het heldere 4.8-inch qHD display rijke en levendige kleuren. Het hoogwaardige IPS display zorgt daarnaast voor duidelijk kijken vanuit elke hoek voor de allerbeste entertainmentervaring onderweg. De Sony Xperia M2 Aqua gebruikt van de NFC technologie voor een one-touch connectiviteit met een heleboel andere Sony apparaten, van SmartWear tot headsets, speakers, thuisaudio, televisies en nog zoveel meer. Deze Sony smartphone is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68) beschikt.


LG G Watch


Ilse Jurriën : 2014-07-02 16:45:00
LG G Watch Android Wear horloge : De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in de Benelux. Het nieuwe horloge dat draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Google, zal te koop zijn voor € 199,-. De LG G Watch is via bluetooth te koppelen aan je Android smartphone. Zo kun je in één oogopslag nuttige informatie op je horloge zien, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of zien wie er belt. Allemaal zonder dat je je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en commando’s te geven. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig.


Samsung Gear Live


Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


Alcatel Pop C9 Android phablet


Mark Peters : 2014-06-17 09:25:00
Alcatel OneTouch Pop C9 Android phablet : De Alcatel Pop C9 biedt een mini-tabletervaring met een helder 5,5-inch QHD IPS-display. De nieuwe Alcatel Pop C9 Android phablet is de grote broer van de Alcatel Pop C smartphones, die qua grootte variëren van het 3,5-inch display van de Alcatel Pop C1 tot en met het 5-inch display van de Alcatel Pop C7. Met een 1,3GHz quad-core processor zorgt de Alcatel Pop C9 phablet voor soepele en snelle multitasking tussen apps, telefoneren en het gebruik van mobiel internet. De hoogwaardige 8 megapixel digitale camera aan de achterkant maakt gedetailleerde panorama foto's en 1080p HD video’s. De 2 megapixel camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken en het maken van leuke selfies.


Mobiel afdrukken met Android KitKat


Mark Peters : 2014-06-05 11:40:00
Draadloos afdrukken in Android KitKat : Epson ondersteunt native afdrukken in Android KitKat voor eenvoudig mobiel afdrukken wanneer en waar u maar wilt. Toegewijd om eenvoudig draadloos afdrukken vanaf elke gewenste locatie op elk gewenst moment mogelijk te maken, kondigt Epson aan dat het ondersteuning biedt voor Android Printing, het native afdrukplatform dat wordt geïntroduceerd met Android KitKat (versie 4.4). Met Android Printing kunnen mobiele gebruiker probleemloos documenten, foto's, webpagina's en e-mails afdrukken zonder een speciale print-app. Meer dan 100 nieuwe en oudere printers en alles-in-één printers met Epson Connect bieden nu ingebouwde printondersteuning voor de nieuwste Android smartphones en -tablets van fabrikanten zoals Google, HTC en Samsung.


Sony Xperia T3 Android smartphone


Mark Peters : 2014-06-04 11:20:00
Sony Xperia T3 smartphone : Sony Mobile Communications introduceert de Xperia T3, de nieuwe quad-core Android smartphone, die exclusief ontworpen is voor consumenten die zich van de massa willen onderscheiden. Met het roestvrij stalen frame is de Xperia T3 een lichte, ultraslanke en prachtig vormgegeven smartphone. De Sony Xperia T3 presteert supersnel dankzij de Quad-core CPU met 1,4 GHz processor en is voorzien van adembenemende graphics, wat ideaal is voor multimedia entertainment onderweg. Het toestel beschikt over een 2500mAh accu en de speciale STAMINA batterij modus. Daarnaast is de Sony Xperia T3 geschikt voor het nieuwe 4G netwerk.


LG G3 Android smartphone functies


Mark Peters : 2014-06-01 09:20:00
LG G3 smartphone functies : Naast de geavanceerde technologieën, komt LG Electronics met nieuwe UX functies om LG G3 smartphone gebruikers een unieke mobiele ervaring te bieden. Kenmerken van de handige functies zijn onder andere: Smart Keyboard: leert terwijl de gebruiker typt. Het slimme toetsenbord reduceert typefouten tot 75% door typegewoontes te traceren en te analyseren. Daardoor weet het toetsenbord intuïtief welk woord de gebruiker bedoelt te typen. Daarnaast is de hoogte van het toetsenbord aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Individuele toetsen kunnen ook worden aangepast met vaak gebruikte symbolen voor een nog snellere en efficiëntere tekstverwerking.


Sony Xperia Z2 Android smartphone


Mark Peters : 2014-06-01 09:15:00
Content delen met de Sony Xperia Z2 smartphone : De Sony Xperia Z2 is een indrukwekkende camera telefoon met de allerbeste mobiele technologieën. De Android smartphone is voorzien van een 20,7 megapixel camera met functie voor video-opnamen in 4K-resolutie en biedt veel verschillende camera applicaties. Het prachtige Full HD beeldscherm van 13cm (5.2-inch) is uitgerust met de nieuwste Sony technologieën en biedt een bijzondere kijkervaring. En met verbeterde stereoluidsprekers en ondersteuning voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons is deze Sony smartphone een rasentertainer. Verbind je Xperia Z2 Android smartphone met één tik met je autoradio met NFC functionaliteit. Ook kun je eenvoudig je autoradio bedienen en handsfree bellen.


Sony Xperia E1 Walkman smartphone


Mark Peters : 2014-05-31 16:50:00
Sony Xperia E1 - De beste smartphone in zijn klasse : De Sony Xperia E1 Android telefoon combineert een supersnelle 1.2 GHz dual-core processor met een indrukwekkend 4-inch WVGA kleuren display en hoge datasnelheid. De Xperia E1 is een ideale telefoon voor muziekliefhebbers. De Sony smartphone levert altijd een verbluffend geluid dankzij superheldere 100dB luidspreker en de ClearAudio+ modus die de balans van de frequenties optimaliseert. En in combinatie met xLoud klinken de tracks luid en kristalhelder. Om gelijk te kunnen genieten van de geluidskwaliteit wordt de Xperia E1 geleverd met de Walkman applicatie en is standaard voorzien van 30 dagen gratis toegang tot Music Unlimited.


HTC One M8 Vodafone smartphone


Mark Peters : 2014-05-28 21:55:00
Gouden versie van HTC One M8 aangekondigd : HTC, leider in mobiele innovatie en design, brengt zijn succesvolle vlaggenschip de HTC One M8 ook uit in de kleur ‘Amber Gold’. De Android smartphone in deze stijlvolle gouden kleur is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. Brede beschikbaarheid volgt 4 weken later. Met de beschikbaarheid van een goudkleurige versie is de HTC One M8 nog aantrekkelijker voor consumenten die zich willen onderscheiden en op zoek zijn naar een telefoon met een exclusieve uitstraling. Naast de kleur Amber Gold is de HTC One M8 ook beschikbaar in Gunmetal Grey en in de kleur Glacial Silver. De HTC One M8 in de kleuren Amber Gold, Gunmetal Grey en Glacial Silver zijn verkrijgbaar tegen een advies prijs van 699,- Euro inclusief BTW.


Slimme Galaxy S5 telefoon staat voor u klaar


Mark Peters : 2014-04-12 12:10:00
Samsung Galaxy S5 Android smartphone : Bij de nieuwe Galaxy S5 staat gebruiksgemak centraal, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobiele Telefoons bij Samsung Nederland. De slimme Android telefoon is het ultieme voorbeeld van de ultieme visie van de Koreaanse smartphone fabrikant. Alle innovaties zijn erop gericht het dagelijkse leven van mensen te veraangenamen. Of je het nu hebt over online betaalgemak, over supersnelle connectiviteit, over het verbeteren van je gezondheid met de S-Health 3.0, over de geavanceerde 16 megapixel digitale camera waarmee je fantastische beelden vastlegt, de Galaxy S5 heeft het allemaal. Het is de meest complete en beste smartphone die momenteel op de markt verkrijgbaar is.


Samsung Galaxy S5


Mark Peters : 2014-02-28 11:00:00
Samsung Galaxy S5 telefoon functies : De nieuwe Galaxy S5 Android telefoon biedt de meest geavanceerde 4G ervaring en Wi-Fi performance die momenteel beschikbaar is. De Android smartphone ondersteunt de vijfde generatie Wi-Fi 802.11ac en 2x2 MIMO, en werkt op het supersnelle 4G-netwerk. Voor een nog snellere verbinding, heeft de Galaxy S5 een 'Download Booster' geïnstalleerd. Dit is een innovatieve Wi-Fi technologie dat je datasnelheid een enorme boost geeft door Wi-Fi en 4G intensief samen te laten werken. Waar je bent, de Galaxy S5 zorgt ervoor dat je de snelste verbinding hebt. De Samsung Galaxy S5 is vanaf 11 april in Nederland leverbaar tegen een verkoop advies prijs van €700 inclusief BTW, exclusief abonnement.






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera