Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Android
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony smartphones met PS4 ondersteuning

Mark Peters : 2014-10-06 14:50:00
Sony Xperia Android smartphones met PS4 ondersteuning : Sony heeft een revolutie binnen gaming technologie ontworpen door PS4 Remote Play toe te voegen aan de nieuwe Xperia Z3 smartphones. Met PS4 Remote Play, exclusief voor Xperia, kun je nu jouw sony Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact gebruiken als afstandsbediening om verbinding te maken met jouw PS4 eindeloos spelletjes te spelen. Wanneer de televisie al in gebruik is kun je ook jouw smartphone via je Wi-Fi thuisnetwerk aan je Playstation 4 game console koppelen en de DualShock 4 Wireless Controller met de GCM10 Game Control Mount gebruiken om overal en altijd thuis te gamen. Of je nu aan het gamen bent of een film kijkt, jouw entertainment wordt verrijkt met de nieuwste technologieën op het gebied van televisie en audio.


Sony Xperia Z3 tablet

Mark Peters : 2014-09-29 11:35:00
Sony Xperia Z3 Tablet Compact : De nieuwe Xperia Z3 Android tablet brengt je het allerbeste van Sony Entertainment, ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prestaties en snelheid. Met ‘s werelds snelste processor in een compacte tablet, dankzij de Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2,5GHz processor met 3GB RAM, is mobiele entertainment nog nooit zo snel geweest. Elke interactie verloopt vloeiend, surfen op het web gaat razendsnel en multitasking verloopt moeiteloos. De asynchrone processor zorgt ervoor dat elke core onafhankelijk wordt aangedreven, wat betekent dat je precies over de benodigde hoeveelheid kracht beschikt zonder onnodig stroom te verspillen wanneer je minder kracht nodig hebt.


HTC Desire 820 Android telefoon

Mark Peters : 2014-09-27 12:25:00
Fotograferen met de nieuwe HTC Desire 820 smartphone : De nieuwe Desire 820 is voorzien van een premium digitale camera en staat garant voor de allerbeste selfies! De 13 megapixel camera met BSI-sensor aan de achterzijde neemt indrukwekkende foto’s zowel gedurende de dag als bij situaties met weinig omgevingslicht. Zo weet je zeker dat altijd alle details worden vastgelegd, ook wanneer je foto’s neemt tijdens een avondje uit met vrienden en/of vriendinnen. Als fotograferen niet je sterkste kant is, houd dan je vinger op de sluiterknop om serie opnamen te maken. Dit is een ideale optie om snel bewegende objecten te fotograferen en later de beste foto te selecteren. Daarnaast kan de HTC smartphone ook prachtige 1080p full HD video opnemen.


Samsung Galaxy Alpha Android smartphone

Mark Peters : 2014-09-24 09:35:00
Samsung G850F Galaxy Alpha Android telefoon : Samsung Nederland presenteert met trots haar allernieuwste Android smartphone, de Galaxy Alpha. Een topklasse telefoon moet niet alleen een mooi design hebben. Daarom onderstreept de Samsung Galaxy Alpha je gevoel voor stijl, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. De nieuwe Galaxy Alpha valt op door verfijnd design in een compacte body met metalen frame en elegant gebogen hoeken. Het Android smartphone is amper 6,7mm dun en daarmee een van de dunste Galaxy smartphones ooit. De mobiele telefoon is voorzien van een speciale 'Ultra Power Saving' mode. De handige functie vermindert het batterijverbruik drastisch door het uitschakelen van onnodige functies - zo ben je overal en altijd bereikbaar.


Sony Xperia M2 Aqua waterdichte Android telefoon

Mark Peters : 2014-08-21 10:00:00
Sony Xperia M2 Aqua waterdichte smartphone : De nieuwe Xperia M2 Aqua is de perfecte smartphone om al jouw favoriete foto’s en films te zien. Voortbouwend op jarenlang ervaring met weergave technologieën levert het heldere 4.8-inch qHD display rijke en levendige kleuren. Het hoogwaardige IPS display zorgt daarnaast voor duidelijk kijken vanuit elke hoek voor de allerbeste entertainmentervaring onderweg. De Sony Xperia M2 Aqua gebruikt van de NFC technologie voor een one-touch connectiviteit met een heleboel andere Sony apparaten, van SmartWear tot headsets, speakers, thuisaudio, televisies en nog zoveel meer. Deze Sony smartphone is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68) beschikt.


LG G Watch

Ilse Jurriën : 2014-07-02 16:45:00
LG G Watch Android Wear horloge : De LG G Watch is vanaf dinsdag 8 juli verkrijgbaar in de Benelux. Het nieuwe horloge dat draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Google, zal te koop zijn voor € 199,-. De LG G Watch is via bluetooth te koppelen aan je Android smartphone. Zo kun je in één oogopslag nuttige informatie op je horloge zien, zoals Whatsappjes, Facebook notificaties of zien wie er belt. Allemaal zonder dat je je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. Daarnaast heeft de LG G Watch stemherkenning. Dit maakt het mogelijk om vragen te stellen en commando’s te geven. Door de stemherkenning zijn knoppen of toetsen op de LG G Watch overbodig.


Samsung Gear Live

Mark Peters : 2014-06-28 10:40:00
Samsung Gear Live Android Smartwatch : Samsung Nederland introduceert de Gear Live, een nieuwe smartwatch die draait op Android Wear OS. Met de Gear Live van Samsung heb je altijd en overal supersnel toegang tot alle informatie die je in het dagelijks leven nodig hebt. De Samsung Gear Live biedt een perfecte mobiele ervaring, dankzij het innovatieve design en de handige functies. Het Super AMOLED beeldscherm zorgt voor prachtige kleuren en een helder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang tot het apparaat. De Samsung Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte polsband (22mm) die je naar je eigen voorkuur kunt aanpassen.


Alcatel Pop C9 Android phablet

Mark Peters : 2014-06-17 09:25:00
Alcatel OneTouch Pop C9 Android phablet : De Alcatel Pop C9 biedt een mini-tabletervaring met een helder 5,5-inch QHD IPS-display. De nieuwe Alcatel Pop C9 Android phablet is de grote broer van de Alcatel Pop C smartphones, die qua grootte variëren van het 3,5-inch display van de Alcatel Pop C1 tot en met het 5-inch display van de Alcatel Pop C7. Met een 1,3GHz quad-core processor zorgt de Alcatel Pop C9 phablet voor soepele en snelle multitasking tussen apps, telefoneren en het gebruik van mobiel internet. De hoogwaardige 8 megapixel digitale camera aan de achterkant maakt gedetailleerde panorama foto's en 1080p HD video’s. De 2 megapixel camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken en het maken van leuke selfies.






Nikon D750
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5