2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Acties & Aanbiedingen

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



T-Mobile abonnementen voor 2015


Mark Peters : 2014-12-30 18:50:00
T-Mobile Nederland introduceert nieuwe abonnementen : Volledige keuzevrijheid en transparantie? Tot voor kort was dat onmogelijk in de Telecom sector. Vanaf begin volgend jaar niet meer. T-Mobile ontketent de abonnementenstructuur in de Telecom sector. Klanten die binnenkort een nieuw mobiel abonnement afsluiten, zijn niet langer gebonden aan vaste bundels, maar krijgen volledige vrijheid om zelf hun eigen internet- en belbundel maandelijks bij te stellen. Omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Tevens krijgen klanten de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze hun telefoon betalen; alles vooraf, per maand of een combinatie daarvan. En na 12/24 maanden stopt de toestelbetaling automatisch. Dat is maximale transparantie en keuzevrijheid in 2015 bij T-Mobile.


Samsung Webshop


Mark Peters : 2014-12-19 11:11:11
Samsung Webshop : Vernieuwde Samsung webshop biedt breed assortiment en exclusieve diensten. De online winkel van Samsung Electronics is vernieuwd. Naast een breed product assortiment biedt Samsung Shop ook exclusieve diensten. In de Samsung webwinkel vind je een ruime selectie smartphones, wearables, tablets, digitale camera’s, Smart TV’s, audio apparatuur en accessoires. Binnenkort bestel je zelfs huishoudelijke apparaten eenvoudig via Samsung Shop. Bestellingen via Samsung Shop worden dezelfde dag gratis verstuurd en de volgende dag gratis afgeleverd op elk adres in Nederland. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met het product, dan is retourneren kosteloos. Daarnaast staat er een team van experts voor je klaar om je te helpen bij vragen over de producten.


Goedkope smartphones te koop


Mark Peters : 2014-12-01 11:55:00
Nieuwe mobiele telefoons voor fractie van de nieuwprijs : Op zoek naar een nieuwe, goedkope smartphone? Dan kan je vanaf nu je hart ophalen in de 'Outlet Zone' van Phone House. 'Zo goed als nieuwe' mobiele telefoons en 'Buitenkansjes' worden voor een fractie van de verkoopprijs aangeboden bij de grootste onafhankelijke telecom retailer van Nederland. Naast de voordelige aankoop prijzen, kan de klant vanzelfsprekend rekenen op de vertrouwde service, uitgebreid advies en garantie van Phone House. De afgelopen weken zijn er een aantal Phone House winkels fantastisch omgebouwd. Onder andere Phone House winkels in Den Haag, Enschede, Zwolle, Almere en Arnhem worden ingericht met een Outlet Zone. Je bent van harte welkom!


Sinterklaas cadeau tips bij Media Markt


Ilse Jurriën : 2014-11-27 11:25:00
December aanbiedingen bij Media Markt : Net als elk jaar staat December in het teken van het kopen van cadeaus. Sinterklaas cadeaus zijn er in overvloed bij Media Markt. Met een assortiment van ruim 40.000 geschenken is er voor iedereen met gemak een pracht cadeau te vinden. Om de keuze wat te vergemakkelijken heeft Media Markt een serie Sinterklaas cadeau tips samengesteld in diverse prijsklassen. Ook tijdens de feestdagen biedt Media Markt de beste service. Zo kunnen de december aanbiedingen bezorgt worden of afgehaald worden in de winkel. En voor de twijfelende Sint: retourneren van een Sinterklaascadeau is geen probleem!


Galaxy S5 met gratis Galaxy Tab 3 Lite


Ilse Jurriën : 2014-11-26 18:35:00
Samsung Galaxy S5 met gratis Galaxy Tab 3 Lite tablet : Met Sinterklaas en Kerst voor de deur zijn er weer vele interessante aanbiedingen te vinden. Ook The Phone House heeft enkele leuke acties. Zo ontvang je deze week een gratis Galaxy Tab 3 Lite tablet (t.w.v. €149,00) bij aanschaf van een Galaxy S5 smartphone, in combinatie met een abonnement. Het 2-jarig T-Mobile abonnement kost € 39,00 p.mnd, hiervoor krijg je elke maand 2000 MB data á 100 Mb/s, 150 belminuten en onbeperkt SMS. Voor de toestellen zelf, zowel de Galaxy S5 als de Galaxy Tab 3 Lite, betaal je niets. De actie loopt nog t/m 30 november, ga naar de Phone House voor meer informatie.


Canon Winter Wensen actie


Ilse Jurriën : 2014-11-17 18:00:00
Korting op veel Canon producten : Canon heeft een Winter Wensen actie opgestart. Koop je tussen nu en 18 januari 2014 één of meerdere Canon actieproducten? Kies dan het voordeel zoals jij het wenst. Je kunt kiezen voor een Canon Cashback of voor een Canon Tegoed. De Canon Cashback kan je gebruiken wanneer je één Canon-product wilt kopen. Het Canon Tegoed kan je gebruiken wanneer je meerdere Canon-producten wilt kopen bij dezelfde retailer, zo haal je het maximale voordeel uit deze Winter Wensen promotie. Ongeacht of je kiest voor de Cashback of het Tegoed, de aankoop moet online geregistreerd worden, voor 1 februari 2015. Bij de Canon Cashback zal het korting bedrag binnen 30 dagen op je rekening bijgeschreven worden.


Telfort Prepaid mobiel internet


Mark Peters : 2014-11-17 11:35:00
Voordelig mobiel internet met Telfort Prepaid : Telfort verlaagt de verkoop prijzen voor haar prepaid internet bundels. De nieuwe prijzen van de Telfort prepaid bundels sluiten daarmee aan bij de huidige Telecom markt waarin consumenten steeds meer op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen en tegelijkertijd toch gebruik willen maken van supersnel mobiel internet. De internetbundel van 250MB is verlaagd van 10 euro naar 8 euro, en de bundel van 500MB van 15 euro naar 10 euro. Er wordt tevens een nieuwe internet bundel van 1000MB geïntroduceerd die slechts 14 euro gaat kosten. Telfort klanten die vanaf vandaag een nieuwe internetbundel aanschaffen, betalen de nieuwe prijs.


Sony camera aanbiedingen


Ilse Jurriën : 2014-10-23 13:00:00
Dixons camera kortingen : Bij de elektronica winkel Dixons zijn deze week diverse Sony digitale camera's in de aanbieding. Of je nou een kleine compact camera wenst, een krachtige superzoom camera of een geavanceerde systeem camera met verwisselbare lens, Dixons biedt voor ieder wat wils. De camera aanbiedingen lopen nog tot en met 9 november, wie voor deze datum een geselecteerde Sony camera koopt krijgt er tevens een gratis 16GB SD kaart bij. De aanbiedingen gelden zowel in alle Dixons winkels als ook online. De producten worden gratis thuisbezorgd of kunnen afgehaald worden in de winkel. Bezoek voor meer informatie één van de Dixons winkels of de Dixons website.


Dixons camera aanbiedingen


Ilse Jurriën : 2014-10-23 11:45:00
Dixons camera aanbiedingen : De elektronica specialist Dixons heeft een serie Nikon digitale camera´s in de aanbieding. Van een slanke, compacte travelzoom camera tot een geavanceerde bridgecamera en zelfs een spiegelreflex camera. Op de geselecteerde Nikon camera´s worden elk kortingen van € 30,00 EUR gegeven én er wordt een gratis 16GB SD kaart meegegeven voor eindeloos fotoplezier. De Dixons camera aanbiedingen zijn deze week aangevangen en zijn nog tot en met 9 november 2014 geldig. De aanbiedingen gelden zowel in alle Dixons winkels als ook online. De producten worden gratis thuisbezorgd of kunnen afgehaald worden in de winkel. Bezoek voor meer informatie één van de Dixons winkels of de Dixons website.


Philips Smart TV actie


Mark Peters : 2014-10-04 10:55:00
Hoge kortingen op Smart TV's van Philips : Philips start cashback actie voor Ambilight Smart Android TV's. Philips TV gaat over het creëren van speciale momenten die verder gaan dan het gebruikelijke. De film Lightwaves is één van deze speciale momenten en laat zien hoe fantastisch iets kan worden wat op zichzelf al geweldig is, enkel door het toevoegen van licht. Zo vergroot Philips Ambilight TV ook de beleving bij de dingen waar u graag naar kijkt. Wij gaan steeds tot het uiterste om de ervaring met Philips televisies buitengewoon te maken. Met de komst van de Philips TV powered by Android wordt dan ook een nieuw tijdperk ingeweden. De actie periode loopt tot en met 26 oktober 2014. geniet van het voordeel tot maximaal €500,-.


Nikon cashback actie


Mark Peters : 2014-10-03 11:11:11
Nikon Nederland start full frame cashback actie : Ervaar de kracht van full frame. Ontvang tot €500,- terug met de nieuwe Nikon cashback actie. Nikon laat fotografen de meest inspirerende en prachtige foto’s maken met het Nikon FX assortiment camera’s en objectieven. Nikon verrast nu fotograferend Nederland, vlak na de introductie van de Nikon D750, met een zeer aantrekkelijke cashback actie: Per deelnemer kan van 1 oktober 2014 tot en met 31 januari 2015 aanspraak worden gemaakt op cashback voor maximaal twee geselecteerde FX objectieven, waarbij een bedrag van maximaal € 400,- terugverdiend kan worden. Koop je naast één of twee van de onderstaande FX objectieven ook nog één van de onderstaande FX bodies dan geldt een additionele cashback van €100,- op de FX body.


Ben 4G mobiel internet


Mark Peters : 2014-10-01 10:30:00
Mobiel internetten met Ben 4G : Als één van de eerste merken in het lagere prijssegment gaat Ben 4G aanbieden. Vanaf begin oktober 2014 is het snelle 4G mobiel internet beschikbaar voor Ben klanten. Klanten die al een 1500MB bundel hebben krijgen gratis en automatisch toegang tot het 4G netwerk. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500MB-bundel met 4G voor klanten die extra veel mobiel internetten. Internetwebsites die veel sneller laden, moeiteloos streamen van video en muziek en razendsnel digitale foto’s delen met je vrienden. Met Ben 4G mobiel internet wordt het gebruik van de smartphone nog leuker. En doordat het netwerk helemaal is gemoderniseerd, merken klanten niet alleen dat ze veel sneller zijn, maar ook een beter bereik hebben.


Tele2 mobiele abonnementen


Mark Peters : 2014-10-01 10:00:00
Nieuwe mobiele abonnementen door Tele2 aangekondigd : Telecom provider Tele2 introduceert compleet nieuwe mobiele abonnementen die per september 2014 alle bestaande abonnementen vervangen. De nieuwe Tele2 abonnementen zijn eenvoudig samen te stellen en geven een helder overzicht van de kosten van de verschillende onderdelen, zoals mobiel internet, belminuten en de eventuele kosten voor de mobiele telefoon. Tele2 versimpelt hiermee de keuze voor haar klanten waardoor het aanbod nog transparanter wordt. Tele2 levert niet alleen goedkope mobiele abonnementen, maar is daarnaast ook leverancier van de allernieuwste (Android / iOS) smartphones. Tele2 heeft als streven om de beste telecom aanbieder van Nederland te worden.


Canon geeft korting op producten


Mark Peters : 2014-06-16 10:00:00
Canon geeft korting en voordeel op producten : Canon kondigt vandaag haar nieuwe voorjaar / zomer 2014 campagne aan. Doel van deze nieuwe campagne is consumenten te inspireren en te stimuleren de zomer in al haar schoonheid vast te leggen - weer of geen weer. De campagne heeft als titel 'Your Perfect Summer' en laat zien dat ook als de zomer niet wordt wat je ervan verwacht, je foto’s die verwachtingen kunnen overtreffen en zo dierbare herinneringen kunnen vormen. Aan de campagne zit een promotie gekoppeld op 36 geselecteerde Canon producten. De consument kan tussen 15 mei 2014 en 20 juli 2014 genieten van voordeel dat bij hen past, en de keuze maken uit 3 opties: tot € 235,- retour, tot maar liefst € 275,- Canon tegoed of een workshop digitale fotografie op locatie.


T-Mobile flexibel mobiel internet


Mark Peters : 2014-05-31 20:15:00
T-Mobile mobiel internet abonnement : T-Mobile wil mobiel internet nog onbezorgder maken. Daarom lanceert T-Mobile binnenkort de MB-aanvuller. Daarmee koopt de klant eenvoudig via de mobiele pagina of via de My T-Mobile App voor een vast bedrag en geheel flexibel extra MB’s. Daarnaast lanceert T-Mobile een sterk verbeterde online verbruikstatus die via de website en via de vernieuwde My T-Mobile App kan worden ingezien. Daarmee kunnen klanten real-time hun mobiel internetverbruik en kosten bijhouden. Met de MB-aanvuller en de verbeterde verbruikstatus hebben klanten van T-Mobile nog onbezorgder mobiel internet. De MB-aanvuller is per direct beschikbaar voor alle klanten van T-Mobile.


Exclusieve Samsung producten


Mark Peters : 2014-05-31 13:50:00
Samsung introduceert exclusieve producten : Trendwatchers voorspellen dat 2014 het jaar van de wederopstanding wordt. Niet dat we de afgelopen crisisjaren niet van het leven hebben genoten, maar nu mogen we het er weer wat dikker bovenop leggen. Samsung en Gassan geven het goede voorbeeld met het Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack. Briljant in alle opzichten! De Samsung-Gassan Diamonds Note 3 giftpack bestaat uit een GALAXY Note 3, een GALAXY Gear en een flipcover, alle drie met briljant geslepen diamanten ingelegd en van 18 karaats witgoud voorzien. Het exclusieve pakket komt in een luxueuze zwarte hoogglans verpakking met op maat gemaakt interieur. Exclusief hierin verwerkt is een stijlvolle plaat met de inscriptie ‘Samsung Diamond Package by Gassan'.


4G mobiel internet abonnement van Telfort


Mark Peters : 2014-05-29 12:30:00
Telfort 4G mobiel internet : Sinds twee maanden kunnen zowel consumenten als zakelijke klanten van Telfort gebruikmaken van het supersnelle 4G-netwerk.Telfort introduceerde hiervoor de 'Internet Versneller 4G'. Met 4G van Telfort worden video bestanden veel makkelijker verzonden via bijvoorbeeld whatsapp, werkt internet browsen stukken sneller en wordt overal streamen van muziek en video mogelijk zonder haperingen. Om Telfort 4G te kunnen gebruiken, hebben klanten een internetbundel nodig, de Internet Versneller 4G en een telefoon die geschikt is voor het 4G-netwerk. Speciaal voor klanten die veel internetten introduceert Telfort ook de 3000MB internetbundel.






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera