Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (8)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (3)
Apps (3)
Awards (1)
Camcorders (5)
Computer (1)
Digitale camera (9)
Digitale camera test (3)
Foto galerie (4)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (1)
Innovaties (1)
Mobile imaging (3)
MP3 spelers (1)
Nieuwe camcorders (5)
Nieuwe digitale cameras (16)
Objectieven & Lenzen (8)
Smartphone reviews (1)
Smartphones (7)
Tablets (2)
Verkoop prijzen (2)
Video's (2)


Sony HDR-PJ420

Ilse Jurriën : 2013-03-05 08:36:00
Sony PJ420 Full HD camcorder : Sony introduceert de HDR-PJ420 camcorder. De nieuwe Full HD camcorder van Sony beschikt over een ingebouwde projector (13 lumen) die videobeelden kan weergeven in een resolutie van 640x360 pixels. Dankzij de Exmor R-CMOS beeldsensor - die twee keer zo gevoelig is - ben je verzekert van heldere en scherpe videobeelden, ook bij opnamesituaties waar geen omgevingslicht is. De Sony HDR-PJ420 camcorder heeft een 7.5cm (3.0-inch) Clear Photo Plus touchscreen LCD scherm met een resolutie van 230.000 beeldpunten. Tijdens het filmen met de Full HD camcorder kun je ook stilstaande beelden vastleggen in een resolutie van 8,9 megapixels. Deze Sony Handycam camcorder is ook voorzien van GPS functionaliteit.


Sony CyberShot DSC-TF1

Mark Peters : 2013-03-05 08:33:00
Sony Cyber-Shot TF1 outdoor digitale camera : Sony Nederland introduceert een nieuwe CyberShot digitale camera voor de waterliefhebber. De Sony CyberShot DSC-TF1 is een robuuste camera die water-, stof-, vorst- en schokbestendig is. Dankzij het compacte ontwerp is de Sony DSC-TF1 eenvoudig mee te nemen, bovendien is de camera zo ontworpen dat deze altijd klaar is voor de actie. De 16,1 megapixel beeldsensor en de Sony lens met 4x optische zoom garanderen scherpe, detailrijke foto's en video's. Even genoeg van het fotograferen? De Sony CyberShot DSC-TF1 legt video's vast in 720p HD kwaliteit.


Sony HDR-PJ320

Ilse Jurriën : 2013-03-05 08:32:00
Sony PJ320 Full HD camcorder : Sony Nederland introduceert de HDR-PJ320E camcorder. De nieuwe Sony HD camcorder is uitgerust met een mini projector (13 lumen) die videobeelden kan weergeven in een maximale resolutie van 640x360 pixels. Dankzij de krachtige Exmor R-CMOS-sensor - die twee keer zo gevoelig is als een conventionele beeldsensor - ben je verzekert van kristalheldere videobeelden, ook als er weinig verlichting is tijdens het filmen. De Sony PJ320 camcorder beschikt over een kwalitatief hoogwaardige G-lens met 30x optische zoom. Als je nog meer wilt inzoomen, dan kun je gebruik maken van de 55x verbeterde zoom of de 350x digitale zoom.


Sony CyberShot DSC-W710

Mark Peters : 2013-03-05 08:31:00
Sony Cyber-Shot DSC-W710 budget camera : Sony Nederland introduceert de uiterst betaalbare Cyber-Shot DSC-W710. Deze budget camera van Sony mag misschien een klein prijskaartje hebben, desalniettemin wordt de Sony DSC-W710 uitgerust met een 16.1 megapixel CCD sensor en een krachtige zoom lens met 5x optische zoom en een bereik van 28-140mm. Voor het maken en terug bekijken van foto's en video's is de Sony CyberShot DSC-W710 voorzien van een helder 6.7cm (2.7-inch) LCD scherm. Ook beschikt de DSC-W710 over een geavanceerde flitser die het mogelijk maakt om ´s avonds gewoon door te blijven fotograferen. Boordevol handige automatische functies, de Sony CyberShot W710 helpt je in een handomdraai schitterende foto's en films te maken.


Sony Xperia 4G smartphone

Mark Peters : 2013-03-05 08:30:00
Supersnelle Sony Xperia V te koop in Nederland : Eindelijk is het zover, het wachten wordt beloond. Sony’s stijlvolle waterdichte 4G smartphone is in Nederland verkrijgbaar. De Sony Xperia V is de eerste smartphone in het topsegment die volledig stofbestendig en waterdicht is. Dankzij de nieuwste generatie 1.5GHz dual core processor leg je razendsnel ieder moment vast met de Fast Capture 13 Megapixel digitale camera. De Sony Xperia 4G smartphone wordt geleverd op Android 4.1 Jelly Bean en biedt een superieure gebruikservaring. Beleef haarscherpe beelden dankzij de 4.3-inch High-Definition Reality Display ondersteund door de Mobile BRAVIA Engine. Deze innovatieve weergavetechnologie stemt kleur, scherpte en contrast automatisch af op de content.


Sony A58

Mark Peters : 2013-03-04 10:30:00
Sony Alpha SLT-A58 camera : Sony Nederland presenteert de nieuwe Alpha 58 digitale SLT camera met OLED Tru-Finder. Met de A58 digitale SLT-camera met Translucent Mirror-technologie mis je geen enkel spontaan fotomoment meer. In tegenstelling tot digitale SLR camera's wordt hier geen gebruik gemaakt van een bewegende spiegel die het proces vertraagd. In plaats daarvan valt het licht nu door een vaste, doorzichtige spiegel op de beeldsensor, en dat zelfs nog voor je de ontspanknop indrukt. Dit betekent in de praktijk dat de Sony A58 meteen reageert zoals jij dat wilt. Hoe meer details je digitaal kunt vastleggen, des te levensechter zullen je foto's er uitzien. De nieuwe Sony Alpha camera is deze maand al in Nederland verkrijgbaar.


Sony CyberShot DSC-W730

Mark Peters : 2013-03-04 10:12:00
Sony Cyber-Shot DSC-W730 budget digitale camera : Sony Nederland introduceert de Cyber-Shot DSC-W730. Compact, stijlvol en krachtig, de Sony DSC-W730 is een 16.1 megapixel digitale camera waarmee je telkens opnieuw probleemloos mooie foto´s vastlegt. De Sony CyberShot W730 beschikt over een Carl Zeiss lens met een brandpuntafstand van 28-224mm om heldere en scherpe foto's te maken, zonder ruis. Van groothoekopnamen van landschappen tot indrukwekkende close-ups, met de 8x optische zoom leg je alles eenvoudig vast. Daarnaast is de DSC-W730 voorzien van een 32x digitale zoom functie. Via het heldere 6.7cm LCD monitor kun je vastgelegde foto's en video's terug bekijken en indien gewenst kun je leuke creatieve effecten toevoegen.


Sony HDR-PJ220

Ilse Jurriën : 2013-03-04 10:10:00
Sony PJ220 Full HD camcorder : Sony Nederland introduceert de HDR-PJ220E camcorder. De nieuwe Sony camcorder is voorzien van een ingebouwde projector (13 lumen) die videobeelden groot kan weergeven in een maximale resolutie van 640x360 pixels. De Sony PJ220 camcorder beschikt over een hoogwaardige Carl Zeiss Vario-Tessar groothoeklens met 27x optische zoom. Wil je nog verder kunnen inzoomen, dan kun je gebruik maken van de 32x verbeterde zoom of de 320x digitale zoom. Dankzij de Exmor R-CMOS-sensor - die twee keer zo gevoelig is als een conventionele sensor - ben je verzekert van heldere videobeelden, ook in situaties met weinig omgevingslicht.






Nikon D750
Sony A5100
Sony A7s
Sony CyberShot HX400V
Sony CyberShot H400
Sony A6000
Sony Cyber-Shot camera´s
Sony DSC-RX100 III
Sony A77 II
Sony A7s registreert 4K video's
Sony A7S
Sony CyberShot DSC-W810
Sony CyberShot DSC-W830
Sony A5000
Sony Alpha 7R
Sony Alpha A7R
Sony Alpha 7
Sony Alpha A7
Sony Cyber-Shot RX10
Sony CyberShot DSC-RX10
Sony NEX 5T
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5