Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (8)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (3)
Apps (3)
Awards (1)
Camcorders (5)
Computer (1)
Digitale camera (9)
Digitale camera test (3)
Foto galerie (4)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (1)
Innovaties (1)
Mobile imaging (3)
MP3 spelers (1)
Nieuwe camcorders (5)
Nieuwe digitale cameras (16)
Objectieven & Lenzen (8)
Smartphone reviews (1)
Smartphones (7)
Tablets (2)
Verkoop prijzen (2)
Video's (2)


Sony NEX-6 test video's

Ilse Jurriën : 2013-05-16 11:20:00
Sony NEX 6 test video's : Naast het vastleggen van hoge kwaliteit foto's kan de 16 megapixel Sony NEX 6 ook Full HD video's opnemen. De nieuwe 16-50mm kitlens met Powered Zoom is ideaal voor het opnemen van video's. Het in- en uitzoomen gaat nauwkeurig en vloeiend. Bovendien laat de camera zich ook in de video modus volledig automatisch als ook volledig handmatig bedienen. De Sony NEX 6 is voorzien van een geavanceerd autofocus systeem voor snelle en nauwkeurige scherpstelling. Het fasedetectie-AF systeem bestaat uit 99 scherpstelpunten, het contrastdetectie-AF heeft 25 scherpstelpunten. Wij hebben de video functie van de NEX 6 in de praktijk getest, hieronder volgen enkele Sony NEX 6 test video opnames.


Sony XPERIA ZR accessoires

Mark Peters : 2013-05-14 10:55:00
Sony XPERIA smartphone accessoires : Sony Mobile introduceert DK28 docking station accessoire voor de XPERIA ZR. Maak er een gewoonte van om als je thuiskomt je Sony Xperia ZR op dit speciale dock te plaatsen. Dat is niet alleen makkelijker dan een kabel aansluiten, maar je Xperia telefoon is ook gelijk actief als je deze nodig hebt. Je kunt je Sony Xperia ZR Android smartphone op het dock plaatsen zonder dat je de beschermde micro USB-cover hoeft te openen. Terwijl je Sony smartphone wordt opgeladen kun je nog steeds berichten bekijken en schrijven, door inhoud bladeren en je Xperia ZR gebruiken. Het oplaaddock staat mooi stevig en heeft een prettige kijkhoek.


Sony XPERIA ZR smartphone met HD Reality Display

Mark Peters : 2013-05-14 10:14:00
Nieuwe Sony smartphone met OptiContrast technologie : Sony introduceert de XPERIA ZR Android telefoon. Een waterdichte smartphone met bijzonder beeldscherm. Een touchscreen met minder weerspiegeling (OptiContrast) en betere respons (Direct Touch). Sony heeft een laag lucht geëlimineerd uit de constructie en het display dichterbij de lens geplaatst. Het OptiContrast display vermindert de weerspiegeling voor een verbeterde weergave, ook in direct zonlicht. Daarnaast zorgt het voor een naadloos oppervlak wanneer de smartphone is uitgeschakeld. Door de sensorlaag te elimineren en de sensor in de lens te integreren, hebben we de responstijd van het beeldscherm verbeterd. Aanrakingen zijn daardoor effectiever en de gebruikservaring is intuïtiever.


Sony Xperia ZR Android smartphone

Mark Peters : 2013-05-13 19:55:00
Sony Mobile presenteert waterdichte Android telefoon : Sony Mobile Communications introduceert de nieuwe Full HD waterdichte Android smartphone: de Sony Xperia ZR. Deze nieuwe Sony smartphone biedt toonaangevende technologie en content dankzij een 4.6” HD Reality display, supersnelle 13 megapixel digitale camera, krachtige 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core processor en 4G LTE ondersteuning. De Sony Xperia ZR Android smartphone is gemaakt met precisie om alles te kunnen verdragen wat er ook mee gebeurd. De smartphone is stofdicht en waterdicht conform IP55 en IP58, hierdoor kan de telefoon 1.5 meter onderwater tot maximaal 30 minuten.


Fotograferen met de Sony Xperia ZR smartphone

Mark Peters : 2013-05-13 19:30:00
Sony XPERIA ZR Android smartphone : De nieuwe Sony Xperia smartphone kan prima worden ingezet voor mobiele fotografie. Met Sony’s 'Exmor RS for mobile' beeldsensor met HDR (High Dynamic Range) zorgt de 13 megapixel Android telefoon voor perfecte digitale foto’s en vloeiende video’s, ongeacht de lichtomstandigheden. De speciale superieure Auto mode combineert scèneherkenning met hoogwaardig presterende beeldverwerkingtechnologie (HDR en ruis vermindering) om automatisch foto’s te maken met de meest optimale camera instellingen. En wanneer je een actie snel wilt vastleggen, schakel dan eenvoudig over op 'Burst' mode om oneindig foto’s te maken met een snelheid van 15 beelden per seconde.


Sony CyberShot DSC-HX50

Mark Peters : 2013-05-07 15:55:00
Sony CyberShot DSC-HX50 digitale camera : De nieuwe Sony DSC-HX50 compact camera geeft elke foto de kleuren, details en helderheid die ze verdienen, zelfs bij het gebruik van de volledige 30x optische zoom. Met de 20.4 megapixel beeldsensor en ingebouwde stabilisatie maak je uitzonderlijke briljante foto's of Full HD video's, zelfs wanneer je van een afstand fotografeert. En dat alles in een digitale camera die gemakkelijk in je zak past. Een batterij die lang meegaat, is onderweg cruciaal wanneer men niet weet wanneer weer een stopcontact voorhanden is. De X-type lithium-ion batterij van de Sony CyberShot DSC-HX50 camera is kleiner dan haar voorgangers en levert toch maar liefst 400 foto's met één keer laden.


Sony CyberShot DSC-HX50V

Mark Peters : 2013-05-07 15:10:00
Sony CyberShot DSC-HX50 en HX50V digitale camera's : Sony Nederland presenteed met trots de nieuwe Cyber-Shot HX50 digitale zoom camera. De Sony CyberShot HX50V is naast de standaard voorzieningen van de HX50 ook uitgerust met een ingebouwde GPS functie, zodat je steeds weet op welke locatie je foto's geschoten zijn. De Sony HX50 is voorzien van een 20.4 megapixel beeld sensor en ingebouwde beeldstabilisatie. De Sony camera levert schitterende, levensechte beelden en Full HD-video, ook op grote afstand van het onderwerp. Dit is 's werelds kleinste en lichtste digitale camera met een 30x optisch zoombereik die binnenkort in Nederland verkrijgbaar is.


Digitale verrekijker van Sony

Ralf Jurrien : 2013-05-04 09:35:00
Sony DEV-50v digitale verrekijker : De nieuwe digitale verrekijker van Sony zorgt voor sensationele close-ups van vogels en andere wilde dieren en is ideaal voor het vastleggen van sport- en reisactiviteiten. Terwijl men kijkt naar die kleurrijke vogel, schuwe otter of verre bergtop zijn deze onderwerpen eenvoudig vast te leggen: met één druk op de knop worden scherpe foto's of prachtige HD-videobeelden geschoten. Deze spatwaterdichte en stofbestendige digitale verrekijker is 30 procent lichter dan de vorige modellen. Een trouwe partner, in regenachtige natuurgebieden of op het strand. Met de Sony DEV-50V bekijk je wilde dieren, neem je indrukwekkende foto's en leg je mooie, trilvrije video’s vast, zonder extra apparatuur.






D3300
Sony A7s
Sony CyberShot HX400V
Sony CyberShot H400
Sony A6000
Sony Cyber-Shot camera´s
Sony DSC-RX100 III
Sony A77 II
Sony A7s registreert 4K video's
Sony A7S
Sony CyberShot DSC-W810
Sony CyberShot DSC-W830
Sony A5000
Sony Alpha 7R
Sony Alpha A7R
Sony Alpha 7
Sony Alpha A7
Sony Cyber-Shot RX10
Sony CyberShot DSC-RX10
Sony NEX 5T
Sony A3000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5