LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (8)
Acties & Aanbiedingen (1)
Android (3)
Apps (3)
Awards (1)
Camcorders (5)
Computer (1)
Digitale camera (9)
Digitale camera test (3)
Foto galerie (4)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (1)
Innovaties (1)
Mobile imaging (3)
MP3 spelers (1)
Nieuwe camcorders (5)
Nieuwe digitale cameras (16)
Objectieven & Lenzen (8)
Smartphone reviews (1)
Smartphones (7)
Tablets (2)
Verkoop prijzen (2)
Video's (2)


Sony Playstation 4 smartphone app

Mark Peters : 2013-12-27 12:00:00
Gratis Sony Playstation 4 app voor smartphones en tablets : Met de nieuwe PlayStation App sta je in verbinding met een compleet nieuwe wereld vol fantastische spelletjes. En je kunt de Playstation 4 app nu geheel gratis downloaden! Heb je ook wel eens in de bus gezeten en gewild dat je de nieuwste PlayStation spelletjes alvast kon downloaden, zodat je ze thuis direct kon spelen? Of wil je chatten met je vrienden en ze uitdagen tegen je te spelen in je favoriete game, waar je ook bent? Met de PlayStation 4 applicatie App in de App Store en Google Play kun je dit en nog veel meer! Je kunt de nieuwste games, extra's, demo's en nog veel meer bekijken in de PlayStation Store op je smartphone of tablet.


Sony aanbiedingen en kortingen

Ilse Jurriën : 2013-12-01 12:00:00
Aantrekkelijke Sony aanbiedingen en kortingen : Dit weekend is het Thanksgiving in Amerika. De feestdagen gaan gepaard met eindeloos shoppen met vele interessante aanbiedingen en kortingen. Ook Sony heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met kortingen tot wel 40%. Tot en met maandag 2 december kun je nog profiteren van de vele deals, dus wees er snel bij en sla je slag! Zo staat de tablet dit jaar bij velen op het verlanglijstje. De Sony Xperia Z is een slanke en waterproof tablet waar momenteel een €50,- korting op wordt gegeven. Ook de Sony VAIO laptops zijn in de aanbieding, evenals diverse Sony LED televisies, een Blu-ray speler en een serie luidsprekers. Bezoek de Sony Online Store en bestel jouw favoriete Sony product.


Sony PlayStation Plus lidmaatschap

Mark Peters : 2013-11-30 10:35:00
Sony PS4 Plus lidmaatschap : Het PlayStation Plus lidmaatschap is uitgebreid op de PS4, en helpt gamers een wereld te ontdekken vol bijzondere game-ervaringen door toegang te bieden tot een regelmatig bijgewerkte collectie gratis games. Tijdens de introductie van de Sony PlayStation 4 game console hebben deze leden gratis toegang tot Resogun van SCE Worldwide Studios en Contrast van Compulsion Games als onderdeel van de Instant Game Collection, samen met DriveClub PS Plus Edition welke aan het begin van 2014 wordt verwacht. Sony PlayStation Plus biedt gebruikers van de PS4 spelletjes computer toegang tot een online multiplayer functie van de volgende generatie, 1GB aan opslag voor onderbroken spelletjes, automatische back-up en het gratis downloaden van patches.


Sony PlayStation 4

Mark Peters : 2013-11-29 18:20:00
Sony PlayStation 4 te koop in Nederland! : Sony introduceert vlak voor de feestdagen met trots de nieuwe PlayStation4 game console. De PS4 is vanaf vandaag leverbaar in Nederland en België. Met de introductie zijn meer dan twintig PS4 games beschikbaar, waaronder exclusieve game titels zoals Knack en Killzone: Shadow Fall. Aan het einde van 2013 zullen er voor de PlayStation 4 meer dan 30 spelltjes beschikbaar zijn. Met de Sony PlayStation 4 game console kunnen spelletjes ontwikkelaars hun creatieve visie tot leven laten komen. Het nieuwe platform is speciaal ontworpen om aan hun behoeften te voldoen, zodat het eenvoudiger is om grote, interactieve werelden te creëren in high-definition (1080p).


Verbind je smartphone of tablet met de Sony SRS-BTS5

Mark Peters : 2013-11-21 21:00:00
Verbind je smartphone met de Sony SRS-BTS50 speaker : Sony Nederland introduceert de SRS-BTS50 speaker. Neem je favoriete muziek met je mee, waar je ook naar toe gaat. Verbind in een handomdraai je smartphone of tablet en geniet van hoogwaardig surround sound. De Sony SRS-BTS50 speaker is voorzien van Bluetooth en NFC functionaliteit. Deze Sony speaker is licht, compact en tegelijk ook stevig en past dus perfect bij je activiteiten buitenshuis. Of je nu gaat kamperen, aan het skaten bent of een houseparty viert - met de Sony BTS50 heb je altijd je favoriete songs bij de hand. De Sony NFC speaker heeft een bijzondere zeshoekige vorm. Die maakt de draadloze speaker niet alleen fraai qua design.


Sony A7 test foto's

Ilse Jurriën : 2013-11-03 12:20:00
Sony A7 foto galerie : Sony heeft een nieuwe full-frame camera geïntroduceerd, de Alpha 7. In tegenstelling tot andere 35mm full-frame camera's met verwisselbare lens is de Sony A7 erg compact van formaat. De Sony A7 beschikt over een 24.3 megapixel full-frame Exmor CMOS sensor. Deze sensor is meer dan twee keer zo groot als een APS-C beeldsensor, waardoor de sensor veel meer licht opvangt, met als resultaat professionele, detailrijke foto's. De Sony Alpha 7 is voorzien van een intelligente AF die samen met de nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor razendsnelle scherpstelling. Geen onderwerp is te snel voor de nieuwe Sony A7. Continue opnamen legt de A7 vast met een snelheid van 5 frames per seconde.


Sony A7R test foto's

Ilse Jurriën : 2013-11-02 13:56:00
Sony A7R foto galerie : De Sony Alpha 7R is een spiegelloze full-frame camera met verwisselbare lens. De Sony A7R heeft een strak design en ligt comfortabel in de hand. Het is een compromisloos toestel waarbij de wensen van geavanceerde gebruikers voorop staan. De 35mm full-frame Exmor CMOS sensor zorgt voor efficiëntere lichtopvang, waardoor hoge resoluties, grote gevoeligheid en lage ruis worden bereikt. Samen met de krachtige nieuwe BIONZ X processor zorgt de full-frame sensor ervoor dat je met de Sony A7R Full HD video's van professionele kwaliteit kunt maken. De Alpha 7R heeft ook een nieuwe Fast Intelligent AF die zorgt voor snelle, nauwkeurige autofocus. De camera is zo ontworpen dat hij helemaal naar eigen wens ingesteld kan worden.


Sony CyberShot RX10 test foto's

Ilse Jurriën : 2013-11-02 13:02:00
Sony CyberShot DSC-RX10 foto galerie : De CyberShot RX10 levert telkens weer geweldige prestaties. Deze compact camera heeft een grote Exmor R CMOS-sensor met 20,2 megapixels en achtergrondverlichting. Verder is de Sony CyberShot RX10 uitgerust met een toonaangevende Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-lens met een constant diafragma van f/2.8 en een zoombereik van 24 - 200 mm. De Sony RX10 heeft een stevige, lichte behuizing van magnesiumlegering die stof en waterdruppels weert. De compacte behuizing betekent niet dat je daarvoor moet inleveren op de beeldkwaliteit. De nieuwe CyberShot RX10 is een aantrekkelijke ‘bridge-style’ camera voor DSLR enthousiastelingen, die superieure beeldkwaliteit levert zonder dat dat je je een breuk heft aan fotomateriaal.






D3300
Sony A7s registreert 4K video's
Sony A7S
Sony CyberShot DSC-W810
Sony CyberShot DSC-W830
Sony A5000
Sony Alpha 7R
Sony Alpha A7R
Sony Alpha 7
Sony Alpha A7
Sony Cyber-Shot RX10
Sony CyberShot DSC-RX10
Sony NEX 5T
Sony A3000
Sony Cyber-shot DSC-RX100II
Sony Cyber-shot DSC-RX1R
Sony CyberShot DSC-HX50
Sony CyberShot DSC-HX50V
Sony CyberShot DSC-WX60
Sony CyberShot DSC-TF1
Sony CyberShot DSC-W710
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5