Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony Xperia L

Mark Peters : 2013-03-18 12:55:00
Sony Xperia L Android smartphone : Sony Mobile introduceert de stijlvolle Xperia L. De Xperia L heeft een prachtig design en is uitgerust met de allerbeste digitale camera voor superscherpe foto’s en video’s onder alle omstandigheden. De Sony Xperia L Android telefoon beschikt namelijk over een hoogwaardige 8 megapixel camera met Sony’s unieke "Exmor RS for mobile" beeldsensor technologie voor levensechte kleuren. De HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat zowel jouw foto’s als je video’s duidelijk worden vastgelegd, zelfs ‘s nachts, in het donker of bij een sterk tegenlicht. En met de speciale camera toets die binnen iets meer dan één seconde je Xperia smartphone van slaapstand naar camerastand doet gaan, zelfs als het scherm is vergrendeld, zorgt dit toestel ervoor dat je nooit een moment zult missen.


Sony Xperia SP

Mark Peters : 2013-03-18 12:20:00
Sony Xperia SP Android smartphone : Sony Mobile introduceert de Xperia SP. De Xperia SP biedt een hoogwaardige mobiele ervaring, LTE 4G en eenvoudige connectiviteit met One-touch functie, verpakt in een nieuw design. Voor de Sony Xperia SP is de expertise van BRAVIA televisietechnici ingezet om haar overweldigende 4.6-inch HD Reality Display te creëren voor haarscherpe foto’s en een superieure helderheid. De nieuwste Mobile BRAVIA Engine 2 levert een nóg betere kijkervaring door je content te analyseren en het beeld automatisch aan te passen. Hierdoor is het één van de meest intelligente smartphone beeldschermen ooit. De Engine maakt de aanpassing mogelijk door nieuwe real-time contrastoptimalisatie toe te voegen aan de verbetering van de scherpstelling, het hoogwaardige kleurbeheer en de geluidsreductie.


Samsung Galaxy S4 impressie

Ralf Jurrien : 2013-03-15 11:33:00
Eerste impressie van de Samsung Galaxy S4 : Samsung Electronics heeft de Galaxy S4 aangekondigd met een groter scherm en software die zelfs de bewegingen van de ogen in de gaten houdt. Met deze nieuwe smartphone gaat Samsung opnieuw de strijd aan met de Apple iPhone, welke in Q4 2012 qua verkoopcijfers in Amerika de S3 voorbij is gegaan. Het nieuwe topmodel heeft een 5-inch scherm en 13-megapixel camera, welke is voorzien van bewegingsdetectie technologie, waardoor de gebruiker telefoon functies kan aansturen doormiddel van bewegingen met de ogen. Alhoewel de Galaxy S4 groter en lichter is dan zijn voorganger, zijn de verschillen qua design erg klein, maar wat is er veranderd aan de binnenkant van de nieuwe Samsung Galaxy?


Dual Camera op de Galaxy S4

Ilse Jurriën : 2013-03-15 08:45:00
Samsung Galaxy S4 voorzien van Dual Camera : Vol trots kondigt Samsung de Galaxy S4 aan. De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een 13 megapixel camera en een tweede camera aan de voorzijde. De Samsung Galaxy S4 beschikt over een Dual Camera functie, om met beide camera’s tegelijkertijd een foto te kunnen maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De Samsung Galaxy S4 beschikt ook over maar liefst 12 interessante fotografie instellingen. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast. Met de Galaxy S4 leg je elk moment feilloos vast om het vervolgens direct met anderen te delen.


Samsung Galaxy S4

Ilse Jurriën : 2013-03-15 01:35:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung kondigt de 4de generatie Galaxy S aan. De slimme en slanke Samsung Galaxy S4 begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. Bovendien weet deze smartphone wat jij wilt. Bekijk je een video en kijk je weg? De Samsung Galaxy S4 pauzeert even en gaat weer verder als jij je blik weer op het scherm richt. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het scherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is.


Galaxy S4 foto's gelekt

Ilse Jurriën : 2013-03-14 16:10:00
Samsung Galaxy S4 foto's : Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Samsung vannacht om 01:00 Nederlandse tijd de details van de nieuwe Galaxy S4 smartphone zal bekendmaken. Maanden lang zijn er geruchten geweest over het nieuwe topmodel en nu op de dag van de officiële introductie publiceert een Chinese website zowel de product foto's als de specificaties van de Samsung Galaxy S4. Zoals de schimmige foto van Samsung zelf al deed vermoeden zal het design van de Galaxy S4 erg overeenkomen met die van zijn voorganger. Ook bevestigt de Chinese website de specificaties die wij al enkele maanden geleden beschreven; 13 MP camera, orta-core processor, 4.99" Full HD display.


Sony Xperia 4G smartphone

Mark Peters : 2013-03-05 08:30:00
Supersnelle Sony Xperia V te koop in Nederland : Eindelijk is het zover, het wachten wordt beloond. Sony’s stijlvolle waterdichte 4G smartphone is in Nederland verkrijgbaar. De Sony Xperia V is de eerste smartphone in het topsegment die volledig stofbestendig en waterdicht is. Dankzij de nieuwste generatie 1.5GHz dual core processor leg je razendsnel ieder moment vast met de Fast Capture 13 Megapixel digitale camera. De Sony Xperia 4G smartphone wordt geleverd op Android 4.1 Jelly Bean en biedt een superieure gebruikservaring. Beleef haarscherpe beelden dankzij de 4.3-inch High-Definition Reality Display ondersteund door de Mobile BRAVIA Engine. Deze innovatieve weergavetechnologie stemt kleur, scherpte en contrast automatisch af op de content.


Nokia Lumia smartphones

Mark Peters : 2013-02-26 09:30:00
Nieuwe Lumia smartphones aangekondigd op MWC 2013 : Nokia maakt de high-end smartphone ervaring toegankelijk voor meer consumenten in meer commerciële markten. Dit maakte Nokia bekend tijdens de persconferentie op de Mobile World Congress 2013 in Barcelona. De Finse telefoon fabrikant breidt het Windows Phone assortiment daarom uit met Nokia Lumia 520 en Lumia 720. De Nokia Lumia 720 smartphone biedt high-end camera prestaties tegen een vriendelijk prijskaartje. De Windows telefoon is voorzien van een hoogwaardige f/1.9 Carl Zeiss lens die garant staat voor heldere digitale foto’s, zowel overdag als ’s nachts. Daarnaast wordt het maken van foto’s met vrienden en videobellen nog eenvoudiger dankzij de groothoeklens en de frontcamera die HD kwaliteit biedt.






D3300
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Pentax K-S1
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Ricoh WG-4 digitale compact camera
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5