LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
TV (5)
Verkoop prijzen (7)
Video's (2)


Galaxy S4

Mark Peters : 2013-03-17 12:15:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung Nederland presenteed met trots de Galaxy S4! Deze slimme Android telefoon begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. De nieuwe Samsung Galaxy S 4 is slanker, maar krachtiger. Lichter van gewicht, maar groter in mogelijkheden. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het beeldscherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is. De 1.9 GHz Quad Core processor zorgt ervoor dat je direct kunt doen wat je wilt, ook als je aan het multi-tasken bent.


Samsung Galaxy S4 impressie

Ralf Jurrien : 2013-03-15 11:33:00
Eerste impressie van de Samsung Galaxy S4 : Samsung Electronics heeft de Galaxy S4 aangekondigd met een groter scherm en software die zelfs de bewegingen van de ogen in de gaten houdt. Met deze nieuwe smartphone gaat Samsung opnieuw de strijd aan met de Apple iPhone, welke in Q4 2012 qua verkoopcijfers in Amerika de S3 voorbij is gegaan. Het nieuwe topmodel heeft een 5-inch scherm en 13-megapixel camera, welke is voorzien van bewegingsdetectie technologie, waardoor de gebruiker telefoon functies kan aansturen doormiddel van bewegingen met de ogen. Alhoewel de Galaxy S4 groter en lichter is dan zijn voorganger, zijn de verschillen qua design erg klein, maar wat is er veranderd aan de binnenkant van de nieuwe Samsung Galaxy?


Samsung onthult smart functies van Galaxy S4

Mark Peters : 2013-03-15 11:15:00
Samsung Galaxy S4 smartphone functies : Samsung Electronics heeft afgelopen nacht in Amerika de langverwachte opvolger van de Galaxy S3 geïntroduceerd. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Samsung Mobile Unpacked event, ditmaal gehouden in New York. De Galaxy S4 zorgt ervoor dat je lekker ontspannen door het leven kunt gaat, want deze intelligente smartphone voelt exact aan wat jij wilt. Zo herkent de telefoon bijvoorbeeld je gezicht, je stem en je bewegingen, zodat je het toestel kunt bedienen zonder dat je het display hoeft aan te raken. Zo kun je met 'Smart Pause' het display bedienen door middel van het bewegen met je ogen. Als je een video aan het kijken bent, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je wegkijkt. Als je weer naar het scherm kijkt, gaat het afspelen van de video vanzelf weer verder.


Dual Camera op de Galaxy S4

Ilse Jurriën : 2013-03-15 08:45:00
Samsung Galaxy S4 voorzien van Dual Camera : Vol trots kondigt Samsung de Galaxy S4 aan. De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een 13 megapixel camera en een tweede camera aan de voorzijde. De Samsung Galaxy S4 beschikt over een Dual Camera functie, om met beide camera’s tegelijkertijd een foto te kunnen maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De Samsung Galaxy S4 beschikt ook over maar liefst 12 interessante fotografie instellingen. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast. Met de Galaxy S4 leg je elk moment feilloos vast om het vervolgens direct met anderen te delen.


Samsung Galaxy S4

Ilse Jurriën : 2013-03-15 01:35:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung kondigt de 4de generatie Galaxy S aan. De slimme en slanke Samsung Galaxy S4 begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. Bovendien weet deze smartphone wat jij wilt. Bekijk je een video en kijk je weg? De Samsung Galaxy S4 pauzeert even en gaat weer verder als jij je blik weer op het scherm richt. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het scherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is.


Galaxy S4 video reviews op YouTube

Mark Peters : 2013-03-15 00:30:00
Korte video reviews Galaxy S4 op YouTube opgedoken : Op YouTube zijn diverse video's opgedoken van de Galaxy S4 Android smartphone, die Samsung later deze nacht officieel in New York zal gaan aankondigen. YouTube gebruiker iStevencom heeft maar liefst vier video's gepubliceerd waarin de Galaxy S4 uitgebreid wordt voorgesteld. De kenmerken en functies die we in de YouTube video's te zien krijgen lijken de geruchten rond de specificaties van de Galaxy S4 te bevestigen. Het zou hier gaan om de Samsung i9502 (Galaxy S4) van China Unicom. Op één van die video's is duidelijk te zien dat de smartphone automatisch een video op pauze zet wanneer de gebruiker niet meer naar het beeld kijkt. Ook is goed te zien hoe de nieuwe Unlock functie werkt.


Galaxy S4 foto's gelekt

Ilse Jurriën : 2013-03-14 16:10:00
Samsung Galaxy S4 foto's : Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Samsung vannacht om 01:00 Nederlandse tijd de details van de nieuwe Galaxy S4 smartphone zal bekendmaken. Maanden lang zijn er geruchten geweest over het nieuwe topmodel en nu op de dag van de officiële introductie publiceert een Chinese website zowel de product foto's als de specificaties van de Samsung Galaxy S4. Zoals de schimmige foto van Samsung zelf al deed vermoeden zal het design van de Galaxy S4 erg overeenkomen met die van zijn voorganger. Ook bevestigt de Chinese website de specificaties die wij al enkele maanden geleden beschreven; 13 MP camera, orta-core processor, 4.99" Full HD display.


Samsung smartphones en camera's

Ralf Jurrien : 2013-03-13 10:12:00
Mobile World Congress - Samsung smartphones en camera's : Voor het tweede jaar op rij is Samsung door de GSM Association, de organisator van het Mobile World Congress, onderscheiden met zowel de award voor ‘Device Manufacturer of the Year’ als de award voor de ‘Best Smartphone’. De Samsung Galaxy Camera is bekroond als eerste echt ‘connected’ digitale camera. De GSMA Awards worden elk jaar uitgereikt aan de meest innovatieve producten en telecomoplossingen. Samsung is door de jury uitgeroepen tot ‘beste toestelfabrikant van het jaar’ door het versterken van haar marktleiderschap in zowel de markt voor mobiele telefoons en smartphones. De GSMA Award bevestigt Samsungs continue innovatiekracht en toonaangevende portfolio.






D3300
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
Samsung NX210
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5