Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
TV (5)
Verkoop prijzen (7)
Video's (2)


Ultra High Definition televisies

Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:17:00
Samsung Ultra High Definition televisies : Samsung introduceert in Nederland twee nieuwe Ultra High Definition (UHD) televisies met een 55 inch en 65 inch scherm. De nieuwe F9000 modellen bieden een ultieme beeldkwaliteit, een stijlvol design en zijn toekomstbestendig dankzij Samsungs unieke Evolution Kit. Daarmee worden alle toekomstige TV-functies geüpgraded, zodat je TV aan de nieuwste standaarden blijft voldoen. Samsung kondigde eerder dit jaar al de 85 inch uitvoering van de F9000 UHD TV aan. Dit model wordt nu vergezeld door een 55 en 65 inch uitvoering. De nieuwe Samsung Ultra High Definition televisies bieden de hoogst haalbare resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is een vier keer hogere resolutie dan Full HD TV’s.


Samsung Galaxy S4 Limited Edition

Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:16:00
Samsung Galaxy S4 Red Aurora Limited Edition : Nederland kan zijn eerste gekleurde versie van de populaire Samsung Galaxy S4 smartphone tegemoet zien. In augustus introduceert Samsung de Galaxy S4 Red Aurora exclusief bij telecomretailer Phone House. De Samsung Galaxy S4 werd gisteravond op de Graham Telecom Awards uitreiking in Aalsmeer uitgeroepen tot beste smartphone van 2013. Dat de rode versie van dit toestel nu als eerste exclusief bij Phone House verschijnt lijkt logisch: de winkelketen werd gister namelijk onderscheiden met een Award voor beste telecomretailer. Bij Phone House gaan bovendien al langer de zeer succesvol witte en zwarte versies van het toestel over de toonbank.


Samsung ATIV Windows PC’s

Ralf Jurrien : 2013-07-11 11:27:00
Samsung ATIV Book PC’s : Samsung introduceert drie toonaangevende Windows PC’s onder het onlangs uitgebreide ATIV merk. De Samsung ATIV Book 9 Plus, ATIV Book 9 Lite en ATIV One 5 Style combineren een stijlvol design, geavanceerde technologie en naadloze convergentie tussen je PC en de mobiele wereld. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met de wereld om je heen. Op de nieuwe Samsung ATIV PC’s introduceert Samsung HomeSync Lite, die de populaire SideSync-functie aanvult, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Met SideSync was het al mogelijk om je toetsenbord en muis te delen tussen je PC en je Samsung GALAXY smartphone of tablet. Via HomeSync Lite kun je nu ook eenvoudig back-ups maken van je mobiele devices op je PC.


Samsung ATIV PC’s

Ralf Jurrien : 2013-07-11 11:26:00
Samsung ATIV PC’s met SideSync technologie : Samsung gaat haar leidende Windows PC’s verenigen in het vernieuwde ATIV portfolio. Samsung ATIV was voorheen alleen de merknaam voor Smart PC’s, maar wordt nu uitgebreid naar het gehele Windows-portfolio. Deze overgang onderstreept de convergentie tussen PC en mobiele technologieën. In lijn met de behoeften en wensen van consumenten, biedt de Samsung ATIV line-up een scala aan toonaangevende Windows PC devices. Voor optimaal gebruiksgemak zijn de devices zo ontworpen, dat je maximaal kunt profiteren van de mobiele ervaring van een tablet of smartphone en de kracht van een laptop.


Samsung ATIV tablet

Ralf Jurrien : 2013-07-10 16:10:00
Samsung ATIV Tablets met Windows 8 : Samsung presenteert de ATIV Q en ATIV Tab 3, twee nieuwe Windows 8 tablets die de tabletmarkt naar een hoger niveau tillen. De ATIV tablets bieden meer mogelijkheden dan ooit om content te maken, te gebruiken en te delen. De Samsung ATIV Q tablet blinkt uit in flexibiliteit, want je kunt deze tablet in vier vormen gebruiken. Je kunt bovendien switchen tussen Windows 8 en Android. De ATIV Tab 3 is ‘s werelds dunste Windows 8 tablet (13,9 mm). De nieuwe Samsung ATIV tablets geven je de flexibiliteit die jij wenst. Of je nu op het werk bent, thuis of onderweg. Met de ATIV Q kun je zowel Windows 8 als Android (Jellybean 4.2.2) beleven op hetzelfde apparaat.


Samsung NX300 test foto's

Ilse Jurriën : 2013-07-05 08:58:00
Samsung NX300 foto galerie : In maart dit jaar introduceerde Samsung de NX300 Smart Camera, als opvolger van de NX210. De Samsung NX300 is een snelle en krachtige systeem camera en beschikt over een vernieuwde 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor. Snelle actie legt de NX300 eenvoudig vast dankzij haar hybride AF-systeem met fasedetectie-AF en de mogelijkheid om serie-opname te maken met een snelheid van 8,6 bps. De Samsung NX300 is volledig ingericht om foto's en video's in enkele seconden te delen met anderen. Zo beschikt de NX300 niet alleen over een WiFi-functie, maar ook over NFC (Near Field Communication). De Samsung NX300 is verkrijgbaar in de kleuren: bruin/zilver, zwart/zilver en zilver en wordt geleverd met de 18-55mm iFunction standaard zoom kitlens.


Samsung Galaxy S4 zoom

Ralf Jurrien : 2013-07-04 11:40:00
Samsung Galaxy S4 zoom smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 zoom, die de mogelijkheden van de Galaxy S4 combineert met een geavanceerde digitale camera. De Galaxy S4 zoom is het ideale device voor iedereen die niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een high-end camera in handen wil hebben. Met 10x optische zoom, 16 megapixel CMOS-sensor, OIS en Xenon flitser zet de Galaxy S4 zoom de nieuwe standaard voor mobiele fotografie. Je kunt met de Galaxy S4 zoom zelfs een foto maken én delen terwijl je belt. Met de ‘best-in-class’ 10x optische zoom en 16MP BSI CMOS sensor, maak je de beste foto’s onder alle lichtomstandigheden, zonder dat je een grote camera met je mee hoeft te dragen.


Samsung Galaxy Tab 3

Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:58:00
Samsung Galaxy Tab 3 tablet : Samsung introduceert de Galaxy Tab 3 8 inch en Galaxy Tab 3 10.1 inch tablet. Met deze nieuwe generatie Samsung Galaxy tablets wordt het nog leuker om games te spelen, een e-book te lezen, apps te gebruiken en content te delen met vrienden en gezinsleden. De Galaxy Tab 3 8 inch is ontworpen om makkelijk overal mee naar toe te nemen. De camera is daarom van hoge kwaliteit - 5 MP aan de achterzijde en 1,3 MP aan de voorzijde. De Samsung Galaxy Tab 3 tablet biedt daarnaast toegang tot een scala aan handige functies, zoals WatchOn, Story Album (fotoalbums) en Group Play dat het mogelijk maken om alle content direct met vrienden te delen en af te spelen.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5