2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Samsung Galaxy Note 8.0


Ralf Jurrien : 2013-03-05 08:34:00
Samsung Galaxy Note 8.0 Android tablet : Samsung introduceert de Galaxy Note 8.0 die de tablet ervaring naar ongekende hoogten brengt. Door de kracht en snelheid van de compacte Samsung Galaxy tablet is multi-tasken eenvoudiger dan ooit. Bovendien heb je altijd bij de hand wat je nodig hebt. Van foto’s, films en muziek tot schetsen en notities. De content op de Samsung Galaxy Note 8.0 werk je vervolgens razendsnel bij met de nóg slimmere S Pen, die begrijpt hoe productief en creatief jij wilt zijn. De nieuwe Samsung Note 8.0 is handzaam met zijn 8-inch grote WXGA scherm (800x1280). Dat maakt deze Samsung Galaxy tablet ideaal om onderweg te ontspannen, te werken en je creatieve ingevingen vast te leggen en direct te delen.


Samsung REX 90


Ilse Jurriën : 2013-02-18 10:45:00
Samsung REX 90 telefoon : Samsung kondigt een geheel nieuwe mobiele telefoon serie aan, de Samsung REX serie zal de concurrentie aangaan met de Nokia Asha toestellen. Aan de top van de lijn vinden we de Samsung REX 90 (ook bekend als de Samsung GT-S5292), een telefoon die een nieuwe mobiele ervaring brengt tegen een zeer betaalbare prijs. Volgepakt met alle benodigdheden voor een slimme mobiele telefoon ervaring, levert de Samsung REX 90 snel internet en ondersteuning voor vele apps via de Opera Mini browser. Door de toevoeging van deze web browser zijn REX 90 gebruikers in staat om te verbinden met sociale media netwerken en chat services, zoals de Samsung ChatOn service, om zo eenvoudig en altijd in contact te staan met je vrienden.


Samsung REX 80


Ilse Jurriën : 2013-02-18 10:40:00
Samsung REX 80 Dual SIM telefoon : Een week voordat de Mobile World Congress aanvangt in Barcelona heeft Samsung een geheel nieuwe mobiele telefoon lijn geïntroduceerd. De Samsung REX 80 is samen met drie andere toestellen onderdeel van de nieuwe REX telefoon serie. De Samsung REX 80 (ook bekend als de Samsung GT-S5222R) is een Dual SIM telefoon. De gebruiker kan wisselen tussen een maximum van vijf SIM kaarten, zonder dat de mobiele telefoon opnieuw opgestart hoeft te worden. Door het samenvoegen van geavanceerde en slimme functies levert de Samsung REX 80 praktische oplossingen voor de dagelijkse mobiele behoeften van velen. Het resultaat is een fantastische mobiele ervaring voor een uiterst goede prijs / kwaliteit verhouding.


Samsung REX 70


Ilse Jurriën : 2013-02-17 14:40:00
Samsung REX 70 Dual SIM telefoon : Vlak voordat de Mobile World Congress begint kondigt Samsung een geheel nieuwe serie slimme mobiele telefoons aan. Onder de nieuwe Samsung REX telefoon serie behoort de REX 70, een goedkope maar intelligente telefoon die is ontwikkeld voor de meest snelst groeiende markten. De combinatie van intelligentie en mogelijkheden maakt dat de Samsung REX 70 (ook bekend als de Samsung GT-S3802) als Dual SIM telefoon verkrijgbaar is, met de functionaliteit van twee telefoons in slechts één apparaat. De Samsung REX 70 beschikt over een helder 3.0-inch QVGA TFT LCD display. De snel reagerende en aanraakgevoelige gebruikersinterface met intelligente functies is ontwikkelt om een simpelere en betere gebruikerservaring te leveren.


Samsung REX 60


Ilse Jurriën : 2013-02-17 14:30:00
Samsung REX 60 mobiele telefoon : Met de Mobile World Congress (MWC 2013) om de hoek kijkend, onthult Samsung een volledig nieuwe reeks intelligente telefoons. Tot de nieuwe Samsung REX telefoon serie behoort onder meer de REX 60, een budget vriendelijke mobiele telefoon die is ontwikkeld voor 's werelds snelst groeiende markten. De Samsung REX 60 (ook bekend als de Samsung GT-C3312R) is ontworpen om essentiële mobiele functies naadloos op het leven van mensen uit verschillende landen aan te laten sluiten. De Samsung REX telefoon maakt een nieuwe mobiele ervaring toegankelijk voor iedereen en met de Dual SIM functionaliteit levert dit toestel de functies van twee mobiele telefoons in één apparaat.


Samsung Galaxy S4 in april verkrijgbaar


Ilse Jurriën : 2013-02-14 03:00:00
Samsung Galaxy S4 smartphone op komst : Voor het vierde jaar achtereen zal Samsung een nieuwe high-end Galaxy S smartphone introduceren. Het nieuwe topmodel zal naar alle waarschijnlijkheid gelanceerd worden onder de naam; Samsung Galaxy S4. Wordt het nog deze maand, of volgende maand of moeten we wachten tot mei voordat Samsung de Galaxy S4 officieel introduceert? Nu de Mobile World Congress in rap tempo nadert worden de geruchten rondom de introductie datum steeds hardnekkiger. Volgende de laatste speculaties zal de Samsung Galaxy S4 smartphone al in april 2013 in de Nederlandse winkels moeten verschijnen. Dan rest de vraag; welke functies zal Samsung aan het nieuwe vlaggenschip toekennen?


Samsung smartphone prijzen


Ilse Jurriën : 2013-02-13 14:40:00
Samsung smartphone prijzen : Samsung heeft de smartphone markt in een sneltreinvaart naar zich toegetrokken. Het bedrijf is uiterst succesvol gebleken in het lanceren van nieuwe, innovatieve consumenten producten. In het eerste kwartaal van 2010 kwam Samsung met de Galaxy S, sindsdien is de Galaxy serie niet meer weg te denken. De Samsung smartphones uit de Galaxy serie hebben één ding gemeen; ze draaien allemaal op het Google Android besturingssysteem. De smartphone prijzen lopen sterk uiteen, zo kun je al een Samsung smartphone kopen voor €125 Euro, de advies prijzen lopen op tot €500 Euro. De volgende lijst met aanbiedingen is samengesteld in samenwerking met Vergelijk.nl en toont alleen de goedkoopste internet aanbieders met de laagste Samsung smartphone prijzen.


Samsung Galaxy S Watch


Ilse Jurriën : 2013-02-13 14:00:00
Samsung Galaxy S Watch : Na de Smart Phone, de Smart Camera en de Smart TV lijkt er nu ook ruimte te komen voor een Smart Watch. De laatste tijd is er veel te doen om het intelligente horloge. Zo zou Apple in het geheim werken aan de Apple iWatch, een intelligent horloge met alle functionaliteiten van een smartphone die je direct aan je pols bij je draagt. Ook Google zou met een dergelijke ontwikkeling bezig zijn. Dat doet meteen de vraag rijzen of Samsung ook brood ziet in een eigen Smart Watch. Op het internet wordt dit baanbrekende apparaat de Samsung Galaxy S Watch genoemd. Hiervoor zullen even bijzondere accessoires beschikbaar komen, zoals een polsband, fietshouder en een speciaal tasje.


Nieuwe Samsung monitoren


Ralf Jurrien : 2013-02-09 14:30:00
Series 7 Samsung monitoren : Samsung brengt met haar nieuwe Series 7 monitoren de beeldkwaliteit voor professionals ook binnen handbereik van consumenten. De nieuwe Samsung monitoren Series 7 Touch (SC770) en Series 7 (SC750) bieden een premium beeldkwaliteit en zijn slank en ergonomisch. De Samsung monitor Series 7 SC750 is een 27” beeldscherm die door het ergonomische design uiterst prettig is om zowel thuis als op het werk te gebruiken. De slanke Samsung monitoren kunnen precies op de juiste kijk/ooghoogte gepositioneerd worden en 90 graden kantelen. De SC750 monitor van Samsung zorgt voor een verbluffende contrastratio van 5000:1 - dat is vijf keer meer kijkplezier dan een standaard beeldscherm.


Samsung Smart TV biedt grootste entertainmentaanbod


Mark Peters : 2013-02-08 08:27:00
Eindeloze entertainment op de Samsung Smart TV : Wie een Samsung Smart TV of Home Entertainment Systeem met internetverbinding heeft, kan nu genieten van het meest complete entertainmentaanbod van Nederland. Met een Smart TV heb je keuze uit alle Nederlandse Programma Gemist apps en keuze uit videofilms, sport en muziek apps. Met deze apps, kun je zelf bepalen wanneer en wat je kijkt of luistert. Met een compleet aanbod aan Programma Gemist diensten op Samsung Smart TV is er altijd wel wat te zien op de televisie. Kijk televisie uitzendingen terug van Nederland 1, 2, of 3 via NPO Uitzending Gemist. Of een programma van RTL via de RTL XL app. Ook via de apps van SBS 6, Net 5 en Veronica kun je gemiste programma’s terugkijken of films of series huren via Veamer.


Samsung personal computers


Ralf Jurrien : 2013-02-08 08:25:00
Nieuwe Samsung computers series 7 : Samsung introduceert de nieuwe All-in-One personal computers Series 7 in Nederland. De stijlvol vormgegeven Samsung computers leveren zeer snelle en krachtige PC-prestaties en combineren dat met allerlei gebruiks-vriendelijke mogelijkheden. Zo kun je op het multi-touch screen met tien vingers tegelijkertijd werken. Ook kun je de Samsung Personal Computers Series 7 met handgebaren bedienen. Gemakkelijk als je thuis achter de All-in-One PC bijvoorbeeld een e-book leest. Wanneer je de natuurlijke pagina-omslaan-beweging maakt, verschijnt de volgende pagina in beeld. Ook is het mogelijk om de volume te regelen doormiddel van een draai beweging met je pols.


Samsung Galaxy Fame


Ilse Jurriën : 2013-02-06 09:20:00
Samsung Galaxy Fame smartphone : Over een kleine drie weken begint de MWC (Mobile World Congress) in Barcelona, Spanje. Alle fabrikanten maken zich klaar om hun laatste innovaties te tonen. Zo heeft Samsung Electronics al twee nieuwe Galaxy smartphones aangekondigd, waaronder de Galaxy Fame. De stijlvolle Samsung Galaxy Fame combineert een elegant design met een enorme snelheid. Met de 5 megapixel digitale camera kunnen gebruikers elk gedenkwaardig moment probleemloos vastleggen. De Samsung Galaxy Fame komt met Bluetooth 4.0 en biedt NFC ondersteuning, waardoor het mogelijk is om gebruik te maken van S Beam. Zo hoef je alleen maar twee Samsung smartphones op elkaar te leggen om eenvoudig content te delen.


Samsung Galaxy Young


Ilse Jurriën : 2013-02-06 09:00:00
Samsung Galaxy Young smartphone : In de aanloop naar de Mobile Wolrd Congress 2013, die later deze maand plaatsvind in Barcelona, heeft Samsung Electronics een tweetal nieuwe Galaxy toestellen aangekondigd. Één van deze nieuwe smartphones is de compacte Samsung Galaxy Young. Dankzij het ergonomisch ontwerp ligt de Galaxy Young bijzonder goed in de hand. Het 3,27" Full Touch HVGA display brengt al je video's, foto's en games haarscherp en gedetailleerd in beeld. The Galaxy Young beschikt ook over Dropbox, een gratis service van Samsung die je toegang geeft tot al je bestanden, waar je ook bent. De online service maakt het mogelijk voor gebruikers om foto's en video's te bewerken, te uploaden en te delen met familie en vrienden.


Samsung Galaxy XCover 2


Ilse Jurriën : 2013-01-27 12:30:00
Robuuste Samsung Galaxy XCover 2 S7710 smartphone : Samsung heeft een nieuwe Galaxy smartphone introduceert voor de actieve gebruiker. De robuuste Samsung Galaxy XCover 2, ook wel de Samsung GT-S7710 genoemd, kan de meest ruwe omstandigheden doorstaan, zo is telefoon zowel zand- als stofdicht uitgevoerd. De nieuwe Samsung Galaxy smartphone is ook waterbestendig tot een diepte van 1 meter, zo kun je de Galaxy XCover 2 zelfs in de stortregen zonder problemen blijven gebruiken. Ook is het mogelijk om onderwater foto´s te maken, zolang je de XCover 2 maar binnen een half uur weer uit het water haalt. Door zijn robuuste en stevige behuizing wordt de Samsung Galaxy XCover 2 ook wel als ideale bouwvakker telefoon getypeerd.


Samsung Smart TV met revolutionaire toepassing


Mark Peters : 2013-01-26 18:30:00
Nieuwe Samsung Smart TV's bomvol intelligente technologie : De mogelijkheden van de nieuwe generatie Samsung Smart televisies blijven groeien. Zo krijg je via de televisie toegang tot applicaties, internet, televisie-uitzendingen, gemiste TV uitzendingen, on-demand videofilms en content op andere mobiele apparaten zoals GALAXY smartphones en tablets. En daarbij wil je natuurlijk snel kunnen schakelen naar de TV content waar je op dat moment zin in hebt. Daarom zijn de alle nieuwe Samsung Smart TV’s uitgerust met tal van innovaties en toepassingen die je helpen bij het navigeren. Met de nieuwe Samsung TV's is het mogelijk om een Home Entertainment netwerk op te zetten. Het Samsung All-Share heb je de mogelijkheid binnen dit netwerk digitale content zoals; video’s, foto’s en muziek te delen.


Samsung Galaxy Note 8.0 tablet


Ilse Jurriën : 2013-01-23 13:51:00
8-inch Samsung Galaxy Note tablet : In Korea duiken er regelmatig geruchten op over nieuwe elektronica producten van het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung. Met de Mobile World Congress op komst neemt de geruchtenstroom weer toe. Zo staat het internet keer op keer vol van speculaties over een nieuwe Galaxy Note tablet. Een Koreaanse website heeft gisteren bekend gemaakt dat JK Shin, hoofd van Samsung Mobile Communications heeft bevestigd dat het bedrijf aan een 8-inch tablet werkt. Daarmee lijkt de Samsung Galaxy Note 8.0 een feit te worden. De Galaxy Note 8.0 tablet zal over een 8-inch display beschikken en wordt daarmee tussen de 5.5" Galaxy Note phablet en de Galaxy Note 10.1 tablet geplaatst.


Samsung Series 7 Chronos


Ralf Jurrien : 2013-01-19 12:15:00
CES 2013 Nieuws - Samsung Chronos Series 7 laptop : Samsung heeft de nieuwe Series 7 Chronos laptop geïntroduceerd. Dit nieuwe model Samsung Chronos laptop is nog krachtiger, sneller en biedt meer mogelijkheden dan zijn voorgangers. De Samsung Chronos is uitgevoerd in aluminium, is 20,9 mm dun en 2,3 kg licht. De Series 7 notebook levert desktop computer prestaties dankzij een krachtige Intel quad-core i7 processor en 8 GB intern geheugen. De Samsung NP770Z5E-S01NL draait daardoor zonder problemen zware software programma’s en Full HD films. Zelfs tegelijkertijd, zodat je thuis of onderweg altijd kunt multitasken. Door de unieke RAM accelerator software kun je bovendien 1,5 keer zo snel apps gebruiken en internetten.


Samsung Series 7 Ultra


Ralf Jurrien : 2013-01-19 12:10:00
CES Nieuws 2013 - Samsung Series 7 Ultra : Samsung heeft de nieuwe Series 7 Ultra laptop geïntroduceerd. Met de handige 10 vinger multi-touch bediening kunnen gebruikers hun Ultra direct opdrachten geven door het scherm simpelweg aan te raken. De nieuwe Samsung Ultra draait op Microsoft Windows 8 en levert krachtige desktop prestaties door de nieuwste Intel Core i5 processor. De Samsung Ultra laptop is bovendien heel geschikt om films mee te bekijken, want het scherm is verbluffend helder (350 nit), de beeldkwaliteit is Full HD (1920x1080) en de speakers laten een krachtiger geluid horen. Bovendien kun je met meerdere mensen onderweg genieten van een film, want de kijkhoek is maar liefst 178 graden.


Samsung Galaxy S2 Plus smartphone


Ralf Jurrien : 2013-01-19 11:35:00
Nieuwe Samsung Galaxy S2 Plus smartphone : Samsung brengt de opvolger van de Galaxy S2 op de markt: de nieuwe Galaxy S2 Plus. Deze intelligente smartphone combineert de mogelijkheden van de Galaxy S2 met een door de natuur geïnspireerde gebruikersinterface. Op de Samsung Galaxy S2 Plus wissel je sneller van scherm en gebruik je meerdere vensters tegelijkertijd dankzij Android 4.1.2 Jelly Bean. Het 4.3” WVGA Super AMOLED Plus scherm laat je genieten van content als nooit tevoren. Door de 1.2 GHz dual-core processor wordt multi-tasken nog eenvoudiger en ervaar je de mogelijkheden van de meest veeleisende mobiele apps en games maximaal. De Samsung Galaxy S2 Plus is verkrijgbaar vanaf Q1 2013 voor een advies prijs van slechts € 400.


Samsung QF30 camcorder


Ralf Jurrien : 2013-01-19 11:30:00
CES 2013 Nieuws - Samsung QF30 camcorder : Samsung heeft op de CES Show 2013 in Las Vegas de nieuwe QF30 camcorder geïntroduceerd. Deze nieuwe Samsung camcorder soort hoog op het gebied van gebruikersgemak en online connectiviteit. Doormiddel van ingebouwde WiFi technologie kunnen de video opnames meteen vanaf de camera via een livestream kanaal online worden gedeeld, zo kan deze moderne camcorder ook dienen als bewakingscamera. De Samsung QF30 combineert superscherpe HD opnames met uitgebreide WiFi mogelijkheden. Verder is de nieuwe camcorder voorzien van een 5 megapixel CMOS sensor met 20x optische zoom. De nieuwe Samsung QF30 camcorder is vanaf februari 2013 in Nederland verkrijgbaar.






Samsung Galaxy S8
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera