2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag & Competities (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software & OS (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Samsung Galaxy S4 mini foto's opgedoken


Ilse Jurriën : 2013-03-23 12:00:00
Samsung Galaxy S4 mini GT-I9190 smartphone : Nog voordat de Galaxy S4 officieel geïntroduceerd werd gingen er al geruchten over een mini variant. De doorgaans goed geïnformeerde website Sammobile heeft zelfs product foto´s weten te bemachtigen van de nieuwe Samsung Galaxy S4 mini. Zoals men al verwachtte zal de kleine Galaxy S4 qua design erg veel gelijkenis tonen met zijn grotere broer. Het toestel is eigenlijk exact hetzelfde, alleen dan mini. Althans mini, met een schermgrootte van 4.3" hadden we twee jaar geleden nog gezegd; wat een groot display. Maar met de huidige ontwikkelingen en het 5" display van de Galaxy S4 spreken we nu over een Mini versie.


Samsung Chromebook met Chrome besturingssysteem


Mark Peters : 2013-03-19 09:25:00
Samsung Chromebook : Samsung introduceert de Samsung Chromebook: een handige laptop met als basis het gebruiksvriendelijke Google Chrome OS™ besturingssysteem. De snelle Chromebook is één van de lichtste laptops van dit moment, heeft een HD-scherm, een accuduur van ruim zes uur en een opstarttijd van minder dan 10 seconden. Dat maakt de betaalbare Google Chromebook ideaal voor families, studenten en scholieren die graag een lichtgewicht laptop bij zich hebben. De nieuwe Samsung Chromebook is ideaal om overal mee naar toe te nemen, want hij weegt minder dan 1,13 kilo en is 2,5 centimeter dun. De laptop heeft ondanks zijn compacte formaat wel een full-size toetsenbord, zodat je efficiënt kunt werken.


Galaxy S4 app voor uitgevers


Mark Peters : 2013-03-17 21:35:00
Samsung Galaxy S4 applicatie : Blurb, het creatieve platform voor uitgevers, kondigt een wereldwijde samenwerking aan met Samsung voor het direct maken en afdrukken van boeken en magazines vanaf de Galaxy S4 mobiele telefoon. Gebruikers van de Samsung Galaxy S4 Android smartphone kunnen met de 'Story Album' foto app snel en eenvoudig een professioneel fotoboek of magazine maken op hun smartphone. Tot nu toe was er geen eenvoudige en handige manier om direct vanaf de smartphone een fotoboek of magazine samen te stellen, te ontwerpen en te bestellen. Samsung en Blurb vangen samen dit probleem op via het standaard geïnstalleerde Story Album en door de automatisch gegenereerde lay-outs direct om te zetten in printwaardige publicaties.


Galaxy S4 smartphone accessoires


Mark Peters : 2013-03-17 20:10:00
Accessoires voor de Samsung Galaxy S4 smartphone : Mobile Fun, internationale online retailer van mobiele telefoon accessoires presenteert als eerste haar uitgebreide assortiment accessoires voor de nieuwe Galaxy S4. Het Britse bedrijf bereidt zich voor op een enorme vraag, en stelt als doel als allereerste webshop de accessoires aan te kunnen bieden. Een dag na de presentatie van de nieuwe Samsung Galaxy smartphone heeft Mobile Fun de eerste Galaxy S4 accessoires gepresenteerd. Het groeiend assortiment bestaat uit alle officiële Samsung accessoires die kunnen worden gebruikt in combinatie met nieuwe applicaties en functies van de S4 zoals de S-Band, de Game Pad, de Body Scale, een Extra Batterij Kit en de Wireless Charging Pad. Daarnaast is er een grote collectie Galaxy S4 hoesjes.


Galaxy S4


Mark Peters : 2013-03-17 12:15:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung Nederland presenteed met trots de Galaxy S4! Deze slimme Android telefoon begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. De nieuwe Samsung Galaxy S 4 is slanker, maar krachtiger. Lichter van gewicht, maar groter in mogelijkheden. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het beeldscherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is. De 1.9 GHz Quad Core processor zorgt ervoor dat je direct kunt doen wat je wilt, ook als je aan het multi-tasken bent.


Samsung Galaxy S4 impressie


Ralf Jurrien : 2013-03-15 11:33:00
Eerste impressie van de Samsung Galaxy S4 : Samsung Electronics heeft de Galaxy S4 aangekondigd met een groter scherm en software die zelfs de bewegingen van de ogen in de gaten houdt. Met deze nieuwe smartphone gaat Samsung opnieuw de strijd aan met de Apple iPhone, welke in Q4 2012 qua verkoopcijfers in Amerika de S3 voorbij is gegaan. Het nieuwe topmodel heeft een 5-inch scherm en 13-megapixel camera, welke is voorzien van bewegingsdetectie technologie, waardoor de gebruiker telefoon functies kan aansturen doormiddel van bewegingen met de ogen. Alhoewel de Galaxy S4 groter en lichter is dan zijn voorganger, zijn de verschillen qua design erg klein, maar wat is er veranderd aan de binnenkant van de nieuwe Samsung Galaxy?


Samsung onthult smart functies van Galaxy S4


Mark Peters : 2013-03-15 11:15:00
Samsung Galaxy S4 smartphone functies : Samsung Electronics heeft afgelopen nacht in Amerika de langverwachte opvolger van de Galaxy S3 geïntroduceerd. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Samsung Mobile Unpacked event, ditmaal gehouden in New York. De Galaxy S4 zorgt ervoor dat je lekker ontspannen door het leven kunt gaat, want deze intelligente smartphone voelt exact aan wat jij wilt. Zo herkent de telefoon bijvoorbeeld je gezicht, je stem en je bewegingen, zodat je het toestel kunt bedienen zonder dat je het display hoeft aan te raken. Zo kun je met 'Smart Pause' het display bedienen door middel van het bewegen met je ogen. Als je een video aan het kijken bent, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je wegkijkt. Als je weer naar het scherm kijkt, gaat het afspelen van de video vanzelf weer verder.


Dual Camera op de Galaxy S4


Ilse Jurriën : 2013-03-15 08:45:00
Samsung Galaxy S4 voorzien van Dual Camera : Vol trots kondigt Samsung de Galaxy S4 aan. De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een 13 megapixel camera en een tweede camera aan de voorzijde. De Samsung Galaxy S4 beschikt over een Dual Camera functie, om met beide camera’s tegelijkertijd een foto te kunnen maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De Samsung Galaxy S4 beschikt ook over maar liefst 12 interessante fotografie instellingen. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast. Met de Galaxy S4 leg je elk moment feilloos vast om het vervolgens direct met anderen te delen.


Samsung Galaxy S4


Ilse Jurriën : 2013-03-15 01:35:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung kondigt de 4de generatie Galaxy S aan. De slimme en slanke Samsung Galaxy S4 begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. Bovendien weet deze smartphone wat jij wilt. Bekijk je een video en kijk je weg? De Samsung Galaxy S4 pauzeert even en gaat weer verder als jij je blik weer op het scherm richt. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het scherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is.


Galaxy S4 video reviews op YouTube


Mark Peters : 2013-03-15 00:30:00
Korte video reviews Galaxy S4 op YouTube opgedoken : Op YouTube zijn diverse video's opgedoken van de Galaxy S4 Android smartphone, die Samsung later deze nacht officieel in New York zal gaan aankondigen. YouTube gebruiker iStevencom heeft maar liefst vier video's gepubliceerd waarin de Galaxy S4 uitgebreid wordt voorgesteld. De kenmerken en functies die we in de YouTube video's te zien krijgen lijken de geruchten rond de specificaties van de Galaxy S4 te bevestigen. Het zou hier gaan om de Samsung i9502 (Galaxy S4) van China Unicom. Op één van die video's is duidelijk te zien dat de smartphone automatisch een video op pauze zet wanneer de gebruiker niet meer naar het beeld kijkt. Ook is goed te zien hoe de nieuwe Unlock functie werkt.


Galaxy S4 foto's gelekt


Ilse Jurriën : 2013-03-14 16:10:00
Samsung Galaxy S4 foto's : Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Samsung vannacht om 01:00 Nederlandse tijd de details van de nieuwe Galaxy S4 smartphone zal bekendmaken. Maanden lang zijn er geruchten geweest over het nieuwe topmodel en nu op de dag van de officiële introductie publiceert een Chinese website zowel de product foto's als de specificaties van de Samsung Galaxy S4. Zoals de schimmige foto van Samsung zelf al deed vermoeden zal het design van de Galaxy S4 erg overeenkomen met die van zijn voorganger. Ook bevestigt de Chinese website de specificaties die wij al enkele maanden geleden beschreven; 13 MP camera, orta-core processor, 4.99" Full HD display.


Samsung smartphones en camera's


Ralf Jurrien : 2013-03-13 10:12:00
Mobile World Congress - Samsung smartphones en camera's : Voor het tweede jaar op rij is Samsung door de GSM Association, de organisator van het Mobile World Congress, onderscheiden met zowel de award voor ‘Device Manufacturer of the Year’ als de award voor de ‘Best Smartphone’. De Samsung Galaxy Camera is bekroond als eerste echt ‘connected’ digitale camera. De GSMA Awards worden elk jaar uitgereikt aan de meest innovatieve producten en telecomoplossingen. Samsung is door de jury uitgeroepen tot ‘beste toestelfabrikant van het jaar’ door het versterken van haar marktleiderschap in zowel de markt voor mobiele telefoons en smartphones. De GSMA Award bevestigt Samsungs continue innovatiekracht en toonaangevende portfolio.


Samsung NX300 Smart camera


Mark Peters : 2013-03-11 12:42:00
Samsung NX300 systeemcamera met 45mm lens : Samsung Nederland introduceert de opvolger van de succesvolle NX200 digitale camera, de Samsung NX300. De NX300 is een intelligente systeemcamera die iedereen in staat stelt eenvoudig professionele digitale foto’s te maken. De perfecte foto - al dan niet ontstaan dankzij één van de 14 automatische camera instellingen - kun je direct met al je Facebook vrienden delen. De nieuwe Samsung NX 45mm F1.8 2D/3D lens is bovendien het eerste one-lens systeem ter wereld. Met deze prachtige lens kun je foto’s én video’s in 3D vastleggen. De mogelijkheden van de Samsung NX300 systeemcamera zijn indrukwekkend. De basis wordt gelegd door een geheel nieuwe 20.3 Megapixel APS-CMOS sensor die ieder beeld tot in detail vastlegt en zorgt voor natuurgetrouwe kleuren.


Samsung WB800F Smart Camera


Ilse Jurriën : 2013-03-11 12:40:00
Samsung WB800F digitale camera : Samsung heeft een nieuwe Smart Camera geïntroduceerd. De Samsung WB800F is het nieuwe topmodel met verbeterde WiFi connectiviteit en een intuïtieve Hybrid Touch gebruikersinterface, dat het maken en delen van opnamen zowel eenvoudig als leuk maakt. Het heldere 3" touch display met de gebruiksvriendelijke Smart Panel werkt ideaal om functies te selecteren en foto´s de delen. De Samsung WB800F kan dankzij de 16.3 megapixel BSI CMOS sensor foto´s vastleggen met een ongekend detail. De gevoelige beeldsensor maakt het mogelijk om ook in slechte lichtomstandigheden haarscherpe foto's te maken. Ook het opnemen van 1080p Full HD video's behoort tot de mogelijkheden met de Samsung WB800F.


Samsung WB250F Smart Camera


Ilse Jurriën : 2013-03-11 12:35:00
Samsung WB250F digitale camera : De Samsung WB250F is de nieuwste Smart Camera van Samsung. Deze camera's worden uitgerust met Wi-Fi connectiviteit, om gemaakte foto's en video's in een handomdraai te delen met anderen. De Samsung WB250F heeft een stijlvolle, klassieke vormgeving en bevat de meest geavanceerde technologieën op cameragebied. De 14.2 megapixel BSI CMOS sensor levert een prachtige beeldkwaliteit. Verder is de Samsung WB250F uitgerust met een 24mm groothoeklens, waardoor de camera zich uitstekend leent voor landschapsfotografie. Dankzij de 18x optische zoom is het bovendien mogelijk om elk onderwerp eenvoudig dichterbij te halen en haarscherp en vol detail vast te leggen.


Samsung WB200F Smart Camera


Ilse Jurriën : 2013-03-11 12:30:00
Samsung WB200F digitale camera : Reizen met een compacte camera, onderweg leuke foto's maken en die direct kunnen delen met je naasten. De Samsung WB200F is de nieuwste Smart Camera met WiFi functionaliteit. De elegant ontworpen Samsung WB200F digitale camera beschikt over een CCD sensor met een resolutie van 14.2 megapixels voor heldere, scherpe foto opnamen. Met de 18x optische zoom maak je verbluffende close-ups van grote afstand, terwijl de 24mm groothoeklens uitgestrekte panorama foto's kan vastleggen. De Samsung WB200F is voorzien van een speciale Direct Link sneltoets om verbinding te kunnen maken met WiFi netwerken in de buurt. Zo kun je op elk moment van de dag je belevenissen eenvoudig delen met anderen.


Samsung GALAXY Wi-Fi camera


Mark Peters : 2013-03-11 10:00:00
Samsung GALAXY digitale camera met Wi-Fi functionaliteit : Samsung Nederland introduceert een variant van de revolutionaire GALAXY camera voor het maken, bewerken en delen van digitale foto’s direct vanaf het toestel. De Samsung GALAXY Wi-Fi camera combineert uitgebreide fotografische mogelijkheden met Android 4.1 Jelly Bean OS. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om mooie digitale foto’s te maken, te bewerken en te delen vanaf één apparaat. Door het nieuwste besturingssysteem Android Jelly Bean krijg je op je Samsung Galaxy camera dezelfde mogelijkheden als op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van alle Android apps, die in Google Play en de Samsung App store te downloaden zijn.


Samsung laserprinters voor zakelijk gebruik


Mark Peters : 2013-03-10 00:15:00
Nieuwe Samsung laser printers voor Midden-en Kleinbedrijf : Samsung Electronics introduceert een nieuwe serie laserprinters voor zakelijk gebruik in het Midden-en Kleinbedrijf (MKB). De Samsung laserprinters Xpress M2875 serie zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik en helpen de operationele kosten te verlagen. De nieuwe Samsung Xpress M2875 laser printer serie biedt krachtige print prestaties en blinkt uit in betrouwbaarheid. De basis daarvoor wordt gelegd door een krachtige 600MHz Cortex-A5 processor. Het intern geheugen zorgt ervoor dat er een printsnelheid behaald kan worden van maar liefst 28 pagina’s per minuut. De papierlade van de Samsung Xpress M2875 printer kan gemakkelijk gevuld worden met verschillende papiersoorten, waaronder dik papier en zelfs karton.


Samsung HomeSync Cloud systeem


Ralf Jurrien : 2013-03-05 09:33:00
Samsung HomeSync Cloud Systeem met Android : Samsung introduceert HomeSync, een persoonlijk Home Cloud systeem die alle familieleden in staat stelt digitale content op te slaan, te delen en te streamen. Samsung HomeSync combineert een 1 terabyte harde schijf met een Android Jellybean mediacenter en een draadloze verbinding. Hierdoor kan Samsung HomeSync levenslang alle content opslaan op één centraal punt, waar ieder lid van het huishouden draadloos met zijn Smart TV, notebook, tablet, smartphone en Smart camera onbeperkt uit kan putten. Zodra er een digitale camera aan de Samsung Home Sync Cloud wordt gekoppeld, kunnen beelden worden opgenomen en/of live gestreamd worden naar je smartphone.


Samsung KNOX beveiliging


Ralf Jurrien : 2013-03-05 09:31:00
Samsung KNOX voor Android smartphones en tablets : Het onderscheid tussen zakelijk en privégebruik van mobile devices, zoals smartphones, tablets en notebooks is steeds meer aan het vervagen. De beveiliging ervan wordt daardoor steeds belangrijker. Samsung komt daarom als eerste met een solide oplossing voor alle smartphones en tablets die op Android draaien. Samsung KNOX beveiliging voor Android smartphoens en tablets van hardware tot applicatie niveau. De implementatie en het gebruik van Samsung KNOX is zeer eenvoudig. KNOX is Samsungs zakelijke oplossing die aansluit bij het Samsung For Enterprise (SAFE) programma, dat het zakelijk gebruik van Android smartphones en tablets veilig maakt.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera