Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer & Game consoles (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
TV (5)
Verkoop prijzen (7)
Video's (2)


Op wintersport vakantie met de beste telefoon

Mark Peters : 2013-11-06 13:30:00
Samsung Galaxy Active S4 Android smartphone : Altijd en overal bereikbaar tijdens je wintersport vakantie. Door sociale media wordt off-piste wintersport steeds populairder, voorspellen sporttrend watchers. Via handige applicaties vind en deel je routes en spannende afdalingen. Dan is het extra verstandig om met een telefoon de besneeuwde bergen in te gaan die gemaakt is voor actie! De nieuwe Galaxy Active S4 Android telefoon is de perfecte partner tijdens je wintersport vakantie. Dankzij 'Glove Touch' technologie kun je het 5-inch Full HD beeldscherm gewoon met je handschoenen aan bedienen. Het maakt ook niet uit als je mobiele telefoon per ongeluk in de sneeuw terecht komt, want de Galaxy Active is 100% waterdicht.


Mobiele telefoon prijzen

Ilse Jurriën : 2013-11-06 12:00:00
Mobiele telefoon aanbiedingen : Twintig jaar geleden was het nog zeldzaam dat je iemand met een mobiele telefoon zag lopen. Vandaag de dag gaat bijna niemand meer de deur uit zonder. De mobiele telefoon is in de tussentijd uitgegroeid tot een slim apparaat, waarmee je allang niet meer alleen kunt bellen. Ook internetten en fotograferen is algemeen goed geworden. Maar wat is nou de beste mobiele telefoon ? Hieronder staan de meeste populaire mobiele telefoons op rij. Het zijn allemaal losse telefoons, die zowel als prepaid toestellen als met telefoon abonnement gebruikt kunnen worden. De lijst met aanbiedingen is samengesteld in samenwerking met Vergelijk.nl en toont alleen de goedkoopste internet aanbieders met de laagste mobiele telefoon prijzen.


Smart TV prijzen

Ilse Jurriën : 2013-11-02 11:20:00
Smart TV prijzen : De laatste jaren is de Smart TV sterk in opkomst, deze moderne televisie toetellen combineren TV en Internet. Een Smart TV kan draadloos via WLAN of via een netwerkkabel aan het thuisnetwerk gekoppeld worden. Naast het online opvragen van informatie over de diverse televisie programma´s biedt een Smart TV ook ondersteuning voor e-mail, browser, foto albums en video-on-demand. De meeste Smart televisies kunnen ook foto's, films en muziek weergeven vanuit het thuisnetwerk, zo kun je eenvoudig bestanden delen met de TV. Daarnaast zijn er Smart TV´s te koop die 3D kunnen weergeven, via een bijbehorende 3D-bril.


Samsung Galaxy Note 3

Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:25:00
Samsung Galaxy Note 3 met S Pen : De Samsung Galaxy Note 3 is de nieuwe toevoeging aan de Note-lijn. De Samsung Galaxy Note 3 maakt het dagelijks leven leuker. Ook biedt het allerlei innovatieve mogelijkheden waardoor je je belevenissen direct kunt delen, op de manier die jij wilt. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter en beter beeldscherm. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte kijkervaring, maar ook voor nóg prettiger multitasken. De Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij van de Samsung Galaxy Note 3 (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee.


Samsung Galaxy Note 10.1

Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:17:00
Samsung Galaxy Note 10.1 tablet : Samsung heeft de Galaxy Note 10.1, 2014 Edition, onthuld. Met deze lichtgewicht Samsung Galaxy Note tablet kun je supersnel multitasken en met behulp van de S Pen zelf content creëren. Vervolgens bekijk je het eindresultaat in de best mogelijke kwaliteit. Met het WQXGA Super Clear LCD scherm (resolutie: 2560x1600) van 10 inch, de 1.9 GHZ Quad Core processor en 3 GB RAM onderstreept Samsung zijn innovatiekracht. Op de Samsung Galaxy Note 10.1 kun je sneller werken dan ooit en dat terwijl de strak vormgegeven tablet opvallend dun en licht blijft. Het 10 inch grote scherm heeft een viermaal grotere pixeldichtheid dan de originele Galaxy Note 10.1.


Samsung Galaxy Gear

Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:15:00
Samsung Galaxy Gear horloge : Samsung heeft de langverwachte Galaxy Gear gepresenteerd. Het Samsung Galaxy Gear horloge brengt smarttechnologie, slimme features en stijlvol design samen in een premium accessoire voor je pols. Met de Samsung Galaxy Gear kun je volledig in het moment leven en toch precies weten wat er bij anderen gebeurt, want je bent altijd verbonden met je Galaxy smartphone. Het Samsung Galaxy horloge informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms’jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een preview van je berichten te zien. Pak je Galaxy smartphone op en met Smart Relay zie je de volledige content op het scherm.


Samsung tablet voor kinderen

Ralf Jurrien : 2013-10-08 11:16:00
Samsung Galaxy Tab3 Kids tablet voor kinderen : Samsung introduceert een tablet die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. Met de Samsung Galaxy Tab3 Kids leren kinderen op een speelse en veilige manier met tablets omgaan. De Samsung tablet voor kinderen bevat tal van educatieve apps en games. Een timeslot zorgt ervoor dat ouders zelf kunnen bepalen hoe lang hun kind met de tablet kan spelen. De Samsung Galaxy Tab3 Kids bevat apps die speciaal voor kinderen zijn geselecteerd, zoals games en educatieve apps. In de nieuwe Kids Store vinden ouders nog meer apps die voor hun kinderen in de leeftijd van 2 tot circa 8 jaar geschikt zijn. Met de zogenaamde Application Manager selecteren ouders zelf de toegang tot de apps.


Samsung NFC kleurenlaserprinter

Ralf Jurrien : 2013-09-28 13:02:00
Samsung Xpress C410W printer met NFC : Met de Xpress C410W-serie introduceert Samsung als eerste fabrikant drie kleurenlaserprinters, die zijn uitgerust met de NFC technologie. Dankzij deze innovatie hoef je voortaan enkel nog je smartphone of tablet bij de printer te houden om automatisch verbinding te maken. De nieuwe Samsung Xpress C410W-serie bestaat uit de C410W kleurenlaserprinter, de veelzijdige C460W multifunctionele kleurenlaserprinter die tevens kan kopiëren en scannen en de multifunctionele kleurenlaserprinter C460FW die daarnaast ook nog kan faxen. Deze serie is voorzien van NFC-technologie waarmee mobiele devices enkel in de buurt van de printer gehouden hoeven te worden - om automatisch verbinding te maken.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5