2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag & Competities (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software & OS (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Samsung Smart TV Kit


Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:54:00
Samsung Smart TV Evolution Kit 2013 : Samsung introduceert ‘s werelds eerste Evolution Kit 2013, waarmee je jouw Samsung Smart TV uit 2012 kunt upgraden naar het niveau van nu. Zo heb je toegang tot de allernieuwste TV-functionaliteit en technologieën zónder een nieuwe televisie te kopen. “We zijn verheugd om de eerste Evolution Kit uit te brengen,” zegt Tonnie van Schijndel, Sr. Product Manager TV/AV bij Samsung Nederland. “Onze Smart TV’s zijn nu echt evolutionaire televisies, waarmee mensen jaar in jaar uit kunnen blijven genieten van de laatste functionaliteit en technologieën op het gebied van home entertainment. Zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven doen.”


Samsung Galaxy Ace 3


Ralf Jurrien : 2013-06-25 20:30:00
Samsung Galaxy Ace 3 4G smartphone : Samsung voegt met de Galaxy Ace 3 (4G-versie) een nieuwe supersnelle smartphone toe aan haar succesvolle Galaxy line-up. De Samsung Galaxy Ace 3 smartphone biedt vele slimme mogelijkheden waar je elke dag plezier aan beleeft. De krachtige Samsung Galaxy Ace 3 4G heeft een 1,2 GHz dual core processor, waardoor de smartphone nog sneller en efficiënter werkt dan zijn voorganger. Met Android 4.2 Jellybean en het 4,0 inch scherm geniet je optimaal van games, films en andere slimme functies op de Galaxy Ace 3. De 5 megapixel camera zorgt ervoor dat je altijd goede foto’s maakt. Met speciale functies zoals ‘Sound & Shot’, ‘Best Photo’ en ‘Buddy Photo Share’ maak je jouw foto’s extra speciaal.


Nieuwe Samsung marketing manager


Ralf Jurrien : 2013-06-25 20:29:00
Samsung Benelux benoemd nieuwe marketing manager : Floris Regouin is aangesteld als Head of Digital Marketing bij Samsung Benelux. Floris gaat zich richten op het consolideren en uitbouwen van het leiderschap van Samsung op het gebied van digitale en sociale media. “De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en het is cruciaal voor Samsung om de toppositie te claimen op het gebied van ‘Digital Leadership’,” zegt Regouin. “Samsung heeft nu al in Nederland de meeste likes op haar Facebook pagina’s en onze webcare staat in de top 10 van beste Nederlandse webcares. Ik zie nog veel mogelijkheden om onze service verder te optimaliseren via onze sociale en digitale kanalen, zodat Samsung op alle vlakken haar digitale leiderschap kan tonen.”


Samsung Galaxy S4 Active


Ralf Jurrien : 2013-06-25 08:12:00
Waterdichte Samsung Galaxy S4 Active smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 Active. Deze smartphone is helemaal gericht op actievelingen die onder alle omstandigheden in contact willen blijven, zónder zich zorgen te hoeven maken om hun smartphone. De duurzame Samsung Galaxy S4 Active kan meer verdragen dan je verwacht van een smartphone, van een stootje tijdens het bergbeklimmen tot dertig minuten onder water. De Samsung Galaxy S4 Active biedt bescherming tegen stof en water. De waterdichte Samsung S4 Active is gekwalificeerd met IP67, de hoogste standaard qua bescherming voor smartphones. Daardoor kun je je Galaxy S4 Active gerust meenemen naar het strand of een mountainbiketocht.


Samsung Galaxy Note


Ralf Jurrien : 2013-06-25 08:10:00
Samsung Galaxy Note valt in de prijzen : Samsung heeft tijdens de jaarlijkse Annual of Masters in Media Awards (AMMA) 2013 een award in ontvangst mogen nemen. De vakkundige jury oordeelde dat de Samsung Galaxy Note ‘Meet Notasso’ campagne winnaar is in de categorie ‘Beste media stunt’. De jury kende de award toe aan Samsung vanwege diverse aspecten, zoals de inzet van ‘niet-traditionele’ media op spraakmakende wijze, de combinatie met een actuele gebeurtenis en veel media-aandacht. De AMMA Awards hebben als doel het reclame en mediavak te promoten door de beste resultaten uit de media-expertise van het land te bekronen. Deze onderscheiding is inmiddels een zeer prestigieuze en felbegeerde prijs in Nederlandse communicatiebranche.


Samsung Galaxy S4 mini


Ralf Jurrien : 2013-06-24 10:00:00
Samsung Galaxy S4 mini smartphone : Samsung introduceert de krachtige Galaxy S4 mini smartphone. Dit is de compacte versie van de meest succesvolle Samsung smartphone ooit, de Galaxy S4. De Samsung Galaxy S4 mini verzekert je van krachtige prestaties, is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en neem je makkelijk mee. Dat maakt van de Galaxy S4 mini jouw ideale ‘life companion’. De Samsung Galaxy S4 mini past door haar compacte formaat en lichte gewicht (107 gram) in elke broekzak. Bovendien kun je de smartphone eenvoudig met één hand bedienen. Het heldere 4,3 inch qHD Super AMOLED scherm en de snelle 1,7 GHz dual core processor zorgt ervoor dat je overal direct kunt genieten van films, games en muziek.


Kensington concert groot succes


Ilse Jurriën : 2013-06-21 08:50:00
Live@Kensington met Samsung : Afgelopen donderdag was het dan zo ver. De showcase van Kensington, speciaal voor de Facebook fans van Samsung. Het enige dat de fans hoefde te doen was hun eigen favoriete concertfoto insturen. Vervolgens waren er verschillende prijzen te winnen. Je maakte kans op 100 x 2 tickets voor het concert, maar er was een nog veel mooiere prijs: 5 fans konden Live@ reporter worden van de avond. Deze 5 mensen kwamen samen met een vriend of vriendin naar de Westerliefde. Om 18:00 uur werden zij verwacht en kregen een Samsung Galaxy Camera, waarna er ook een uitleg van de camera volgde. Hoe vet is het dat je direct je foto’s vanaf je camera kunt delen op Facebook, Twitter, Instagram, Vine - verzin het maar.


Samsung Galaxy Ace 3


Mark Peters : 2013-06-11 11:35:00
Samsung Galaxy Ace 3 Android smartphone : Samsung Electronics introduceert de Galaxy Ace 3. De Koreaanse telefoon fabrikant voegt met de nieuwe Galaxy Ace 3 een supersnelle 4G smartphone toe aan haar succesvolle telefoon assortiment. Deze Android smartphone biedt een reeks intelligente functies waar je elke dag optimaal gebruik van kunt maken. De Samsung Galaxy Ace 3 mobiele telefoon is voorzien van een 1.2 GHz dual core processor, waardoor hij nog sneller en efficiënter werkt dan zijn succesvolle voorganger. Met Android 4.2 Jelly Bean en het 4-inch beeldscherm geniet je lekker ontspannen van mobiele spelletjes, videofilms en andere slimme functies.


Win een Samsung camera en een Kensington optreden


Ilse Jurriën : 2013-06-04 08:00:00
Win een Galaxy Camera en een exclusief Kensington optreden : Samsung Nederland organiseert een unieke actie waarbij je kaartjes kunt winnen voor een exclusief optreden van Kenginston. Deze Nederlandse rockband heeft ´de plaat van het jaar´ (OOR) gemaakt en won maar liefst drie 3FM Awards, onder andere voor de ‘Beste Live Act’. Zo’n exclusief concert bezoek je natuurlijk niet zonder digitale camera, daarom geeft Samsung ook een gratis Galaxy Camera cadeau. Wat moet je hiervoor doen? Upload je mooiste concertfoto, word verkozen tot één van de vijf LIVE@ Kensington reporters en win een Samsung Galaxy Android Camera!


Android Camera test foto's


Ilse Jurriën : 2013-05-18 11:27:00
Samsung Galaxy Camera test foto's De Samsung Galaxy Camera is een volwaardige compact camera met inbegrip van het Android besturingssysteem. Android zien we normaal gesproken alleen terug bij smartphones en tablets, en niet bij digitale camera´s. Doordat de Galaxy Camera tevens ondersteuning biedt voor WiFi en 3G kan deze Android camera niet alleen worden ingezet om digitale foto's en video's te maken, maar ook internetten, apps downloaden, muziek afspelen en gamen behoort tot de mogelijkheden. De 16 megapixel Android Camera beschikt over een snelle 1.4Ghz quad-core processor en een helder 4.77" touchscreen display. Een indrukwekkende 23mm lens met 21x optische zoom maken het plaatje compleet.


Samsung Galaxy Android Camera test video´s


Ilse Jurriën : 2013-05-18 11:25:00
Samsung Galaxy Camera test video´s : De Samsung Galaxy Camera beschikt over een 16 megapixel 1/2.3" BSI CMOS sensor en een 1.4Ghz quad-core processor. De Android camera is uitgerust met een 21x optische zoom lens met een indrukwekkend bereik van 23 - 483mm. De bediening verloopt geheel via het heldere touchscreen display van maar liefst 4.77". Verder kan de Samsung Galaxy Camera video's vastleggen in een maximale resolutie van 1920x1080 pixels. De Full HD video's worden opgenomen met een snelheid van 30fps. Tijdens een video opname kunnen er ook een zestal foto's gemaakt worden, in een maximale resolutie van 4 megapixels. Ook de 21x super long zoom functie blijft beschikbaar in de video mode, evenals de autofocus.


Samsung MobilePrint App


Ralf Jurrien : 2013-05-04 09:33:00
Printen vanaf je smartphone met de Samsung app : Samsung introduceert drie nieuwe mobiele printoplossingen, die het mogelijk maken om makkelijk en snel te printen vanaf je smartphone of tablet. Deze nieuwe printoplossingen zijn: de Samsung MobilePrint App, de ‘Print’-knop in het mobiele besturingssysteem en de integratie van Near Field Communication (NFC) technologie in verschillende nieuwe Samsung printers. Printen vanaf een smartphone of tablet wordt met de Samsung MobilePrint App draadloos, snel en probleemloos. De Samsung MobilePrint App maakt printen vanaf je smartphone of tablet wel heel eenvoudig. De app is beschikbaar voor iedereen, zowel Samsung Galaxy-gebruikers als voor mensen die geen Samsung smartphone of tablet hebben.


Samsung NX2000 Smart camera


Mark Peters : 2013-05-02 12:00:00
Samsung NX2000 digitale systeem camera : Samsung Nederland breidt haar bekroonde NX camera's uit met de NX2000 Smart camera. De nieuwe NX2000 Smart camera van Samsung kun je eenvoudig uitrusten met één van de 12 verwisselbare lenzen: van zoom lenzen tot portret lenzen en groothoek lenzen. Met i-Function kun je zelf het diafragma en de sluitertijd van de specifieke lenzen instellen, zodat je je creativiteit tijdens het fotograferen de vrije loop kunt laten gaan. Met de Samsung NX2000 digitale camera kun je acties ook als foto of video vastleggen in 3D. Je hoeft dan enkel de nieuwe Samsung 45mm 2D/3D lens (los verkrijgbaar) te bevestigen om alles driedimensionaal te registreren. Vervolgens kun je de beelden direct afspelen op je 3D TV.


Samsung NX2000


Mark Peters : 2013-05-02 11:11:11
Samsung NX2000 digitale Smart camera : Samsung Electronics introduceert de NX2000 Smart camera met 20.3 Megapixel ASP-C CMOS beeldsensor en 3.7-inch WVGA touch display. Het delen van digitale foto’s en video’s wordt met de nieuwe NX2000 eenvoudiger dan voorheen. Als je de Samsung Smart Camera app download, worden via de 'Auto Share' functie op de NX2000 alle foto’s direct doorgestuurd naar je mobiele apparaten. Je hebt altijd een back-up én je kunt de foto’s vanaf je smartphone versturen naar je vrienden. Met de NX2000 kun je de overdracht van foto’s en video’s ook opzetten via Near Field Communication (NFC) technologie. Je hoeft dan enkel de NX2000 tegen een smartphone of tablet aan te houden die NFC ondersteunen. De foto’s en video’s worden dan direct overgezet.


7-inch Samsung Galaxy Tab 3


Ilse Jurriën : 2013-04-29 22:15:00
Samsung Galaxy Tab 3 7-inch tablet : Samsung introduceert de krachtige Galaxy Tab 3. De 7 inch tablet beschikt over een ultraslank design en biedt uitgebreide mogelijkheden, waar je ook bent. Wil je multi-tasken, video’s bekijken, muziek luisteren, apps gebruiken of een e-book lezen? Met de Galaxy Tab 3 gaat dat soepeler dan ooit. Het compacte design en de ‘one-hand-grip’ zorgen ervoor dat je je Samsung Galaxy Tab 3 urenlang prettig kunt vasthouden en de tablet makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je ook onderweg volop van entertainment genieten. Of leg je belevenissen vast en deel deze direct met je vrienden en familie. De Samsung Galaxy Tab 3 is met 47 gram lichter en dunner dan zijn voorganger (Galaxy Tab 2 7.0).


Samsung Galaxy S4 is vanaf vandaag verkrijgbaar


Mark Peters : 2013-04-27 10:00:00
Astronaut André Kuipers lanceert nieuwe Galaxy smartphone : Gisteravond heeft André Kuipers de vierde generatie van de GALAXY smartphone gelanceerd in de Koepelkerk in Amsterdam. André Kuipers was zichtbaar onder de indruk van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S4. Met de Samsung Galaxy S4 kun je bijvoorbeeld het scherm bedienen met je ogen. Of met een simpele handbeweging door een website scrollen. André Kuipers kent deze technologische innovaties nog niet uit de ruimtevaart. Ook in de ruimte zou het ideaal zijn als astronauten apparatuur met hun ogen kunnen besturen. Want dan hebben zij hun handen vrij om bijvoorbeeld experimenten uit te voeren.


Samsung Galaxy Mega Android smartphone


Mark Peters : 2013-04-16 12:15:00
Nieuwe Samsung Galaxy smartphone aangekondigd : Samsung Electronics introduceert de Galaxy Mega. De Samsung Galaxy Mega smartphone combineert het mobiele gemak van een smartphone met de kracht en mogelijkheden van een tablet. Op het 6,3 inch HD scherm kun je internetten, games spelen en video’s bekijken in breedbeeld. Maar je kunt natuurlijk ook content bewerken of een statusupdate met je vrienden delen. Dat kan zelfs tegelijkertijd in de Split Screen-modus. Het lichte en compacte design van de Galaxy Mega zorgt ervoor dat het toestel comfortabel in de hand ligt. De Samsung Galaxy Mega is uitgerust met een Dual Core processor en draait op het allernieuwste Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem.


Samsung Dual SIM telefoon


Mark Peters : 2013-03-26 09:30:00
Samsung GT-E2202 Dual SIM mobiele telefoon : Samsung introduceert de E2202 DUOS. Met de Samsung E2202 kunt je snel een eenvoudig switchen tussen twee telefoonnummers, dankzij Dual SIM functionaliteit. Door de 'Dual SIM Always On' kunt u een inkomende oproep van uw tweede SIM kaart ontvangen. Zelfs al maakt u gebruik van uw eerste SIM kaart. De SIM kaartjes zijn gemakkelijk te wisselen, zonder dat je het toestel uitzet. De Dual SIM telefoon van Samsung beschikt ook over een handige hulplamp, ideaal wanneer u ergens in het donker bent. Het mobieltje is niet alleen dun en gestroomlijnd, maar heeft ook mooie afgeronde randen. De zachte knoppen geven een comfortabel gevoel tijdens het bedienen. Bovendien past hij past goed in de hand in de broekzak.


Eerste bioscoopfilm met Second Screen app


Mark Peters : 2013-03-25 14:20:00
Samsung Second Screen app : Vandaag gaat ’s werelds eerste bioscoopfilm met second screen-app in première, die mede mogelijk wordt gemaakt door Samsung Electronics. Wie naar de Nederlandse thriller APP gaat, kan tijdens de film op zijn smartphone of tablet een parallelle verhaallijn volgen. Tijdens sleutelscènes komen de twee verhaallijnen op het witte doek onverwacht samen. De thriller APP is vanaf donderdag 4 april 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien. Bioscoopbezoekers kunnen van te voren via appdefilm.nl de second screen-app Iris downloaden op hun smartphone of tablet. Vervolgens worden zij tijdens de film op het tweede scherm verrast met intrigerende foto's, geluiden en extra scènes die synchroon lopen met de film.


Samsung Galaxy Ace Android telefoon


Ilse Jurriën : 2013-03-23 13:10:00
Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160 smartphone : Het marktaandeel van Samsung Galaxy smartphones is de afgelopen jaren hard gegroeid. Deze op Android gebaseerde toestellen zijn erg geliefd bij jong en oud. Niet op de laatste plaats hebben we het hier dan over de high-end Galaxy S smartphones, maar er is nog een erg populaire Galaxy serie, de gebruiksvriendelijke en betaalbare Samsung Galaxy Ace. Een groot voordeel van deze smartphone is dat de Galaxy Ace gratis is wanneer je een tweejarig abonnement afsluit. Afgelopen maand heeft Samsung een vernieuwde versie geïntroduceerd, de Galaxy Ace 2 GT-I8160. Deze nieuwe Android telefoon zal vanaf volgende maand in Nederland verkrijgbaar zijn.






Nintendo Switch review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera