2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag & Competities (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software & OS (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Samsung Galaxy Note 10.1


Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:17:00
Samsung Galaxy Note 10.1 tablet : Samsung heeft de Galaxy Note 10.1, 2014 Edition, onthuld. Met deze lichtgewicht Samsung Galaxy Note tablet kun je supersnel multitasken en met behulp van de S Pen zelf content creëren. Vervolgens bekijk je het eindresultaat in de best mogelijke kwaliteit. Met het WQXGA Super Clear LCD scherm (resolutie: 2560x1600) van 10 inch, de 1.9 GHZ Quad Core processor en 3 GB RAM onderstreept Samsung zijn innovatiekracht. Op de Samsung Galaxy Note 10.1 kun je sneller werken dan ooit en dat terwijl de strak vormgegeven tablet opvallend dun en licht blijft. Het 10 inch grote scherm heeft een viermaal grotere pixeldichtheid dan de originele Galaxy Note 10.1.


Samsung Galaxy Gear


Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:15:00
Samsung Galaxy Gear horloge : Samsung heeft de langverwachte Galaxy Gear gepresenteerd. Het Samsung Galaxy Gear horloge brengt smarttechnologie, slimme features en stijlvol design samen in een premium accessoire voor je pols. Met de Samsung Galaxy Gear kun je volledig in het moment leven en toch precies weten wat er bij anderen gebeurt, want je bent altijd verbonden met je Galaxy smartphone. Het Samsung Galaxy horloge informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms’jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een preview van je berichten te zien. Pak je Galaxy smartphone op en met Smart Relay zie je de volledige content op het scherm.


Samsung tablet voor kinderen


Ralf Jurrien : 2013-10-08 11:16:00
Samsung Galaxy Tab3 Kids tablet voor kinderen : Samsung introduceert een tablet die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. Met de Samsung Galaxy Tab3 Kids leren kinderen op een speelse en veilige manier met tablets omgaan. De Samsung tablet voor kinderen bevat tal van educatieve apps en games. Een timeslot zorgt ervoor dat ouders zelf kunnen bepalen hoe lang hun kind met de tablet kan spelen. De Samsung Galaxy Tab3 Kids bevat apps die speciaal voor kinderen zijn geselecteerd, zoals games en educatieve apps. In de nieuwe Kids Store vinden ouders nog meer apps die voor hun kinderen in de leeftijd van 2 tot circa 8 jaar geschikt zijn. Met de zogenaamde Application Manager selecteren ouders zelf de toegang tot de apps.


Samsung NFC kleurenlaserprinter


Ralf Jurrien : 2013-09-28 13:02:00
Samsung Xpress C410W printer met NFC : Met de Xpress C410W-serie introduceert Samsung als eerste fabrikant drie kleurenlaserprinters, die zijn uitgerust met de NFC technologie. Dankzij deze innovatie hoef je voortaan enkel nog je smartphone of tablet bij de printer te houden om automatisch verbinding te maken. De nieuwe Samsung Xpress C410W-serie bestaat uit de C410W kleurenlaserprinter, de veelzijdige C460W multifunctionele kleurenlaserprinter die tevens kan kopiëren en scannen en de multifunctionele kleurenlaserprinter C460FW die daarnaast ook nog kan faxen. Deze serie is voorzien van NFC-technologie waarmee mobiele devices enkel in de buurt van de printer gehouden hoeven te worden - om automatisch verbinding te maken.


Samsung Curved OLED TV


Ralf Jurrien : 2013-09-25 08:32:00
Samsung KE55S9C Curved OLED TV : Samsung brengt als eerste de Curved OLED TV naar Nederland. Met de Samsung KE55S9C Curved OLED TV laat het bedrijf zien wat mogelijk is wanneer baanbrekende technologie en vooruitstrevend design samen komen. Het technologisch statement is een grote stap voorwaarts in beeldkwaliteit en design. De levensechte beelden en het unieke, licht gebogen scherm geven een adembenemende ervaring. Geïnteresseerden kunnen de Samsung Curved OLED TV bij geselecteerde verkooppunten aanschaffen voor een prijs van € 7.999,-. Met de Curved OLED TV KE55S9C neemt Samsung een voorschot op de toekomst van het TV-kijken. Technologisch staat de Samsung Curved OLED TV op eenzame hoogte. De beeldkwaliteit is revolutionair.


Samsung Galaxy Mega review


Ilse Jurriën : 2013-09-18 08:10:00
Samsung Galaxy Mega 6.3 review op LetsGoMobile : De Samsung Galaxy Mega GT-I9205 is niet zomaar een telefoon, zoals de naam al doet vermoeden is deze smartphone werkelijk Mega groot. Hiermee wil Samsung de ideale combinatie bieden tussen een smartphone en een tablet, ook wel een 'phablet' genoemd. De Samsung Galaxy Mega beschikt over een 6.3-inch display, het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem, een 1.7Ghz Dual-Core processor en een 8 megapixel digitale camera. Benieuwd of dit Android toestel werkelijk het beste van twee werelden kan bieden? LetsGoMobile heeft deze Android smartphone uitgebreid getest.

• Lees de volledige Samsung Galaxy Mega review op LetsGoMobile.


Samsung ATIV Windows 8 tablet


Ralf Jurrien : 2013-09-18 08:06:00
Samsung ATIV Tab 3 Windows 8 tablet : Wacom Co., Ltd. maakt bekend dat haar Wacom feel IT technologies (genaamd “feel”) digitaal pen sensor systeem, geoptimaliseerd voor een groot aanbod aan applicaties op mobiele apparaten, wordt toegepast door Samsung Electronics Co., Ltd in Samsung’s nieuwe Windows 8 tablet, de “ATIV Tab 3”. De nieuwe Windows 8 tablet “ATIV Tab 3” is het zevende product van Samsung dat gebruik maakt van het digitale pen sensor systeem. De Galaxy Note was in 2011 de eerste smartphone waarop Wacom’s feel werd toegepast, gevolgd door de Galaxy Note 10.1 (gelanceerd in augustus 2012), de Galaxy Note II (september 2012), de ATIV Tab 7 en Tab 5 (oktober 2012) en de Galaxy Note 8.0 (februari 2013).


Mecha Tractor Pulling Lochem


Ilse Jurriën : 2013-08-10 13:30:00
Tractorpulling evenement in Lochem : Al 30 jaar lang wordt de Mecha Tractor Pulling in Lochem georganiseerd. Afgelopen zaterdag was het weer zover, onder het genot van een zomers zonnetje kon het publiek genieten van opgevoerde tractoren, ongebouwde auto's en prachtige powertrucks - uit binnen en buitenland. Verschillende wedstrijdklassen waren present om hun krachtige tractoren te demonstreren. De track- en tractorpulling wedstrijden werden verreden op twee banen. Ook buiten de tractor pulling wedstrijden was er genoeg te beleven op het Mecha Tractor Pulling Lochem evenement. Naast het gevarieerde cateringaanbod was het mogelijk een helikopterrondvlucht te boeken, ook was er een speciale body-paint actie voor het goede doel.


Galaxy S4 review


Ilse Jurriën : 2013-07-30 10:15:00
Samsung Galaxy S4 review op LetsGoMobile : In mei 2013 was het dan zover, Samsung introduceerde haar nieuwe vlaggenschip smartphone; de Galaxy S4 GT-I9505. Wat deze smartphone meer te bieden heeft ten opzichte van zijn voorganger? De Samsung Galaxy S4 beschikt over een krachtigere processor, een groter Full HD display, een betere digitale camera en tal van nieuwe sensoren en innovatieve technologieën. LetsGoMobile heeft de Galaxy S4 mee op pad genomen voor een uitgebreide praktijk test.

• Lees de Galaxy S4 review op LetsGoMobile.


Samsung Android Camera review


Ilse Jurriën : 2013-07-26 10:15:00
Samsung Galaxy Camera EK-GC100 review : Samsung heeft met de Galaxy Camera een geheel nieuwe compact camera op de markt gebracht. Uniek voor een fototoestel, de Samsung Galaxy Camera beschikt over het Android 4.1.2 besturingssysteem, dat geheel nieuwe camera toepassingen mogelijk maakt met hetzelfde bedieningsgemak als een smartphone. Bovendien is deze digitale camera voorzien van zowel WiFi als 3G ondersteuning, zo kun je op elk moment je foto´s en video´s delen met vrienden en familie. Wij hebben deze Android camera gedurende een uitgebreide periode in de praktijk kunnen testen. Of Samsung met deze Galaxy Camera werkelijk het beste van twee werelden te bieden heeft is na te lezen in de volgende Samsung Galaxy Camera review.


Samsung Galaxy S4 mini


Ilse Jurriën : 2013-07-25 12:34:00
Samsung Galaxy S4 mini en Doutzen Kroes : Samsung introduceert Doutzen Kroes. Althans, het topmodel wordt promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de Galaxy S4 mini. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.


Samsung Galaxy NX


Ilse Jurriën : 2013-07-25 12:30:00
Samsung Galaxy NX camera : Samsung introduceert de Galaxy NX, de eerste compacte systeemcamera met verwisselbare lens, 3G/4G én WiFi. De Samsung Galaxy NX vormt een perfecte match door de veelzijdige verwisselbare lenzen, de geavanceerde camera-specs, verbindingsmogelijkheden en een schat aan handige apps. En dit alles op het snelle en gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem. Het resultaat: professionele foto’s die je op alle mogelijke manieren direct vanaf de Samsung Galaxy NX systeemcamera kunt delen met vrienden en familie. De Galaxy camera is voorzien van 3G/4G technologie, waardoor je altijd via een razendsnelle verbinding toegang hebt tot internet. Zónder afhankelijk te zijn van een WiFi-verbinding.


Ultra High Definition televisies


Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:17:00
Samsung Ultra High Definition televisies : Samsung introduceert in Nederland twee nieuwe Ultra High Definition (UHD) televisies met een 55 inch en 65 inch scherm. De nieuwe F9000 modellen bieden een ultieme beeldkwaliteit, een stijlvol design en zijn toekomstbestendig dankzij Samsungs unieke Evolution Kit. Daarmee worden alle toekomstige TV-functies geüpgraded, zodat je TV aan de nieuwste standaarden blijft voldoen. Samsung kondigde eerder dit jaar al de 85 inch uitvoering van de F9000 UHD TV aan. Dit model wordt nu vergezeld door een 55 en 65 inch uitvoering. De nieuwe Samsung Ultra High Definition televisies bieden de hoogst haalbare resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is een vier keer hogere resolutie dan Full HD TV’s.


Samsung Galaxy S4 Limited Edition


Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:16:00
Samsung Galaxy S4 Red Aurora Limited Edition : Nederland kan zijn eerste gekleurde versie van de populaire Samsung Galaxy S4 smartphone tegemoet zien. In augustus introduceert Samsung de Galaxy S4 Red Aurora exclusief bij telecomretailer Phone House. De Samsung Galaxy S4 werd gisteravond op de Graham Telecom Awards uitreiking in Aalsmeer uitgeroepen tot beste smartphone van 2013. Dat de rode versie van dit toestel nu als eerste exclusief bij Phone House verschijnt lijkt logisch: de winkelketen werd gister namelijk onderscheiden met een Award voor beste telecomretailer. Bij Phone House gaan bovendien al langer de zeer succesvol witte en zwarte versies van het toestel over de toonbank.


Samsung ATIV Windows PC’s


Ralf Jurrien : 2013-07-11 11:27:00
Samsung ATIV Book PC’s : Samsung introduceert drie toonaangevende Windows PC’s onder het onlangs uitgebreide ATIV merk. De Samsung ATIV Book 9 Plus, ATIV Book 9 Lite en ATIV One 5 Style combineren een stijlvol design, geavanceerde technologie en naadloze convergentie tussen je PC en de mobiele wereld. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met de wereld om je heen. Op de nieuwe Samsung ATIV PC’s introduceert Samsung HomeSync Lite, die de populaire SideSync-functie aanvult, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Met SideSync was het al mogelijk om je toetsenbord en muis te delen tussen je PC en je Samsung GALAXY smartphone of tablet. Via HomeSync Lite kun je nu ook eenvoudig back-ups maken van je mobiele devices op je PC.


Samsung ATIV PC’s


Ralf Jurrien : 2013-07-11 11:26:00
Samsung ATIV PC’s met SideSync technologie : Samsung gaat haar leidende Windows PC’s verenigen in het vernieuwde ATIV portfolio. Samsung ATIV was voorheen alleen de merknaam voor Smart PC’s, maar wordt nu uitgebreid naar het gehele Windows-portfolio. Deze overgang onderstreept de convergentie tussen PC en mobiele technologieën. In lijn met de behoeften en wensen van consumenten, biedt de Samsung ATIV line-up een scala aan toonaangevende Windows PC devices. Voor optimaal gebruiksgemak zijn de devices zo ontworpen, dat je maximaal kunt profiteren van de mobiele ervaring van een tablet of smartphone en de kracht van een laptop.


Samsung ATIV tablet


Ralf Jurrien : 2013-07-10 16:10:00
Samsung ATIV Tablets met Windows 8 : Samsung presenteert de ATIV Q en ATIV Tab 3, twee nieuwe Windows 8 tablets die de tabletmarkt naar een hoger niveau tillen. De ATIV tablets bieden meer mogelijkheden dan ooit om content te maken, te gebruiken en te delen. De Samsung ATIV Q tablet blinkt uit in flexibiliteit, want je kunt deze tablet in vier vormen gebruiken. Je kunt bovendien switchen tussen Windows 8 en Android. De ATIV Tab 3 is ‘s werelds dunste Windows 8 tablet (13,9 mm). De nieuwe Samsung ATIV tablets geven je de flexibiliteit die jij wenst. Of je nu op het werk bent, thuis of onderweg. Met de ATIV Q kun je zowel Windows 8 als Android (Jellybean 4.2.2) beleven op hetzelfde apparaat.


Samsung NX300 test foto's


Ilse Jurriën : 2013-07-05 08:58:00
Samsung NX300 foto galerie : In maart dit jaar introduceerde Samsung de NX300 Smart Camera, als opvolger van de NX210. De Samsung NX300 is een snelle en krachtige systeem camera en beschikt over een vernieuwde 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor. Snelle actie legt de NX300 eenvoudig vast dankzij haar hybride AF-systeem met fasedetectie-AF en de mogelijkheid om serie-opname te maken met een snelheid van 8,6 bps. De Samsung NX300 is volledig ingericht om foto's en video's in enkele seconden te delen met anderen. Zo beschikt de NX300 niet alleen over een WiFi-functie, maar ook over NFC (Near Field Communication). De Samsung NX300 is verkrijgbaar in de kleuren: bruin/zilver, zwart/zilver en zilver en wordt geleverd met de 18-55mm iFunction standaard zoom kitlens.


Samsung Galaxy S4 zoom


Ralf Jurrien : 2013-07-04 11:40:00
Samsung Galaxy S4 zoom smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 zoom, die de mogelijkheden van de Galaxy S4 combineert met een geavanceerde digitale camera. De Galaxy S4 zoom is het ideale device voor iedereen die niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een high-end camera in handen wil hebben. Met 10x optische zoom, 16 megapixel CMOS-sensor, OIS en Xenon flitser zet de Galaxy S4 zoom de nieuwe standaard voor mobiele fotografie. Je kunt met de Galaxy S4 zoom zelfs een foto maken én delen terwijl je belt. Met de ‘best-in-class’ 10x optische zoom en 16MP BSI CMOS sensor, maak je de beste foto’s onder alle lichtomstandigheden, zonder dat je een grote camera met je mee hoeft te dragen.


Samsung Galaxy Tab 3


Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:58:00
Samsung Galaxy Tab 3 tablet : Samsung introduceert de Galaxy Tab 3 8 inch en Galaxy Tab 3 10.1 inch tablet. Met deze nieuwe generatie Samsung Galaxy tablets wordt het nog leuker om games te spelen, een e-book te lezen, apps te gebruiken en content te delen met vrienden en gezinsleden. De Galaxy Tab 3 8 inch is ontworpen om makkelijk overal mee naar toe te nemen. De camera is daarom van hoge kwaliteit - 5 MP aan de achterzijde en 1,3 MP aan de voorzijde. De Samsung Galaxy Tab 3 tablet biedt daarnaast toegang tot een scala aan handige functies, zoals WatchOn, Story Album (fotoalbums) en Group Play dat het mogelijk maken om alle content direct met vrienden te delen en af te spelen.






Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera