2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag & Competities (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software & OS (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Galaxy S5 smartphone krijgt 5,25-inch display


Ilse Jurriën : 2013-12-26 10:30:00
Productie van Samsung Galaxy S5 display is gestart : Het zal voor niemand een verrassing zijn dat Samsung begin volgend jaar haar nieuwe vlaggenschip zal introduceren. Reeds vier jaar achtereen heeft het Koreaanse bedrijf een nieuw toptoestel geïntroduceerd in de eerste helft van het jaar. Welke specificaties zal de Galaxy S5 smartphone krijgen en hoe ver staat het met de productie van dit juweeltje? Als we de geruchten uit Korea mogen geloven is de massaproductie van de displays inmiddels van start gegaan. De Samsung Galaxy S5 lijkt te worden uitgerust met een 5,25-inch display, het zou het eerste QHD Amoled display worden, met een uitzonderlijk hoge pixeldichtheid.


Samsung Galaxy Note Pro 12.2 tablet gelekt


Ilse Jurriën : 2013-12-22 12:25:00
Samsung Galaxy Note Pro 12.2" tablet in ontwikkeling ? : Met de belangrijke CES (Consumer Electronics Show) beurs in aantocht worden de geruchten rondom nieuwe consumenten elektronica wederom aangewakkerd. Als we de speculaties mogen geloven is Samsung momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een geavanceerde tablet; de Galaxy Note Pro 12.2. Opmerkelijk is dat de nieuwe Galaxy tablet een groter display (12.2") lijkt te krijgen dan gebruikelijk, met een display resolutie van 2560x1600 pixels. Daarnaast lijkt de Samsung Galaxy Note Pro te worden uitgerust met een Snapdragon 800 quad-core processor met 3GB RAM. Verder zou het apparaat over een betere accu (9500 mAh) beschikken en 750 gram incl. batterij wegen. De Galaxy Note Pro komt met het Android KitKat besturingssysteem.


Samsung smartphone game pad


Mark Peters : 2013-12-17 11:11:11
Samsung introduceert handige Game pad voor smartphones : De Samsung Game Pad ziet het levenslicht onder het mom: more easy, more fun, more everywhere. Aansluiten op je Samsung smartphone of tablet en je hebt de perfecte portable game console. Waar je ook bent en van welk soort games je ook houdt, de Samsung Game Pad is ready to roll. Sommige mobiele spelletjes doen het prima op een touchscreen, maar om optimaal te genieten van first-person shooters en games moet je toch echt zelf achter de controller zitten. Enter de Samsung Game Pad, die is gemaakt voor razendsnel vingerwerk. Net als de reactietijd is de weergave snel en soepel, zodat je direct in het spel wordt opgezogen.


Prepaid prijzen


Ilse Jurriën : 2013-11-29 12:50:00
Prepaid smartphone aanbiedingen : Een prepaid smartphone is een telefoon die je moet ´opwaarderen´. Door er een bepaalt bedrag op te storten creëer je beltegoed. Voordat de telefoon abonnementen in trek waren had nagenoeg iedereen een prepaid telefoon. De kosten per minuut zijn wel wat hoger dan bij een abonnement, toch blijft Prepaid in trek. Want door vooraf beltegoed te kopen weet je namelijk altijd voor hoeveel geld je belt en kom je aan het eind van de maand nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Heb jij interesse in een Prepaid telefoon? Hieronder staan de meeste populaire Prepaid smartphones op rij, met gegarandeerd de laagste internet prijs. Zo ben je verzekerd van een goede koop!


SIM-only smartphone prijzen


Ilse Jurriën : 2013-11-28 12:40:00
SIM-only smartphone aanbiedingen : Steeds meer mensen kopen een losse telefoon en sluiten er daarna een passend abonnement bij af. Zo´n los toestel wordt ook wel een SIM-only smartphone genoemd. Zo heb je eenmalig de kosten van een smartphone en behoudt je lage maandlasten. Ten slotte zijn de kosten per minuut bij SIM-only abonnementen verreweg het laagste. Zo zijn er diverse telefoon providers die 200 belminuten/sms aanbieden voor slechts €5,- per maand. Heb jij interesse in een SIM-only toestel? Hieronder staan de meeste populaire SIM-only smartphones op rij, met gegarandeerd de laagste internet prijs. Zo ben je verzekerd van een goede koop!


Samsung Galaxy S4 mini prijzen


Mark Peters : 2013-11-27 14:18:00
Actuele Galaxy S4 mini prijs informatie : De Samsung Galaxy S4 mini is inmiddels overal in Nederland te koop. Tijdens de introductie in Mei 2013 had de Galaxy S4 mini een consumenten advies prijs van €499,- inclusief BTW. Geduld wordt beloond, want er zijn inmiddels diverse internet aanbiedingen met interessante kortingen te vinden, waarvan de goedkoopste webwinkel de Galaxy S4 mini voor slechts €305,- te koop aanbiedt. De Samsung Galaxy S4 mini wordt door de meeste internet aanbieders gratis thuisbezorgd, uiteraard met 2 jaar garantie en een handleiding zodat je direct aan de slag kunt. De compact smartphone is leverbaar in twee verschillende kleuren. Raadpleeg de Samsung website voor meer informatie en de verkrijgbaarheid van optionele Galaxy mini accessoires.


Whatsapp nu ook op de Galaxy Gear


Mark Peters : 2013-11-27 11:11:11
Whatsapp berichten nu ook op de Samsung Galaxy Gear : Vanaf nu lees je al je spannende Whatsapp berichten vanaf je pols. Dankzij een software update van de Galaxy Gear ontvangt de smart watch álle notificaties van de apps op je smartphone. Van WhatsApp berichten tot het laatste nieuws en van Facebook updates tot de nieuwste tweets, met de Samsung Galaxy Gear ben je altijd op de hoogte. Als je wilt reageren op een Whatsapp, dan haal je de Galaxy Gear uit je broekzak of tas en antwoord je direct. De Galaxy Gear smart watch is compatible met de Galaxy Note 3 en Galaxy Note 10.1 2014. Aan het einde van dit jaar, zijn ook de Samsung Galaxy S3 3G, S4 en de Galaxy S4 mini geschikt voor gebruik met de Galaxy Gear.


Smartphone prijzen


Ilse Jurriën : 2013-11-23 18:10:00
Smartphone aanbiedingen : Als men spreekt over een ´iPhone´ of een ´Galaxy S4´ weet nagenoeg iedereen waar je het over hebt. Door de ijzersterke marketing hebben deze smartphones in korte tijd een enorm marktaandeel naar zich toegetrokken. Toch is de markt voor smartphones een stuk groter dan alleen ´Apple en ´Samsung´. Er zijn een hele serie smartphones verkrijgbaar die wellicht wat minder bekend zijn, maar daarom niet minder hoeven te presteren. Hieronder staan de meeste populaire smartphones op rij. De lijst met aanbiedingen is samengesteld in samenwerking met Vergelijk.nl en toont alleen de goedkoopste internet aanbieders met de laagste smartphone prijzen.


Samsung Galaxy Express 2


Ilse Jurriën : 2013-11-23 11:55:00
Samsung Galaxy Express 2 Android smartphone : Samsung heeft een nieuwe Android smartphone in het middensegment geïntroduceerd. Met een 1.7Ghz Dual-core processor is de nieuwe Galaxy Express 2 beduidend sneller en krachtiger dan zijn voorganger. Ook het Android besturingssysteem heeft een update ondergaan, de nieuwe Samsung smartphone draait op het gebruiksvriendelijke en veelzijdige Android 4.2.2 Jelly Bean OS. De Samsung Galaxy Express 2 is niet alleen supersnel, het indrukwekkende grote display en het strakke design maken van deze smartphone een elegante verschijning. De Galaxy Express 2 is zo ontworpen dat hij soepel in de hand ligt. Met slechts 9,8 mm dik en 134 gram berg je hem gemakkelijk op in je broekzak.


Samsung A4 laserprinters ontvangen eco-label


Mark Peters : 2013-11-22 11:08:00
Samsung A4 mono laserprinters : Samsung A4 mono laserprinter portfolio voor de zaak scoort als eerste maximaal op duurzaamheid. Maar liefst twintig printers van Samsung Electronics ontvangen het vernieuwde duurzaamheids certificaat ‘Blaue Engel’ van de Duitse overheid. Samsung Electronics is de enige in de A4-laserprinter markt die voor zijn gehele productlijn is gecertificeerd. Het eco-label is een minimale vereiste bij overheidsaanbestedingen. Het eco-label ‘Blaue Engel’ helpt ondernemingen en consumenten bij hun keuze voor milieuvriendelijke producten. Europese lidstaten en instellingen hanteren het certificaat als minimale vereiste waaraan bedrijven moeten voldoen om te participeren in aanbestedingstrajecten.


Samsung Galaxy S4 mini review


Ilse Jurriën : 2013-11-18 12:15:00
Samsung Galaxy S4 mini review op LetsGoMobile : Voor smartphone liefhebbers die de Galaxy S4 te groot of te duur vinden, heeft Samsung een mini versie uitgebracht. De Galaxy S4 mini beschikt over het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. Onder de motorkap van de Galaxy S4 mini is een 1,7 GHz Dual-core processor te vinden, ook is deze smartphone voorzien van een 8 MP camera met Power LED flitser. Qua specificaties gaat de mini versie er niet heel veel op achteruit, maar uiteraard heeft de S4 mini wel op iets meer punten moeten inleveren dan alleen het formaat. LetsGoMobile heeft de Galaxy S4 mini nader onder de loep genomen.

• Lees de volledige Samsung Galaxy S4 mini review op LetsGoMobile.


Samsung Galaxy Trend Lite Android telefoon


Mark Peters : 2013-11-16 11:00:00
Samsung GT-S7390 Galaxy Trend Lite Android smartphone : Consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare Android telefoon met een prijskaartje onder de €150,- kunnen zich verheugen op de komst van de Galaxy Trend Lite. De Trend Lite is een uiterst betaalbare Samsung smartphone. Het toestel is uitgerust met Android 4.1.2 Jelly Bean. De Samsung Galaxy telefoon is uitgerust met een krachtige 1GHz processor voor supersnelle mobiele prestaties. Met deze Android telefoon hoef je er nergens meer op te wachten. De Samsung Galaxy Trend Lite behandelt elke actie met snelheid en elegantie. Het heldere 4-inch beeldscherm levert volle en levendige kleuren om je mobiele ervaring te maximaliseren.


Samsung Galaxy Gear Android update


Mark Peters : 2013-11-15 22:30:00
Samsung Galaxy Gear Android update : Steeds meer Samsung toestellen zijn compatible met de Galaxy Gear, de innovatieve smartwatch die mobiele communicatie nog makkelijker en leuker maakt. De smartphones kunnen gekoppeld worden aan de Galaxy Gear, zodra de update naar Android 4.3 (Jelly Bean) is geïnstalleerd. De update naar Android 4.3 (Jelly Bean) zorgt verder voor verbetering van de tekstinvoer en betere prestaties voor grafische en multimedia taken. Half november is deze update in Nederland beschikbaar voor de Galaxy S III 3G, S4 en de S4 mini. Medio december volgt de update voor de Galaxy S III LTE, S4 Active, Mega, S4 Zoom 3G, S4 Zoom LTE, Note II LTE, Note II 3G en de Note II 4G. De uitrol van de updates varieert per telecom aanbieder.


Samsung C3590 mobiele telefoon


Mark Peters : 2013-11-15 12:10:00
Samsung GT-C3590 flip telefoon : Samsung introduceert een nieuwe GSM telefoon, de C3590. De Samsung GT-C3590 mobiele telefoon mag altijd gezien worden en is betrouwbaar, makkelijk bruikbaar en heeft een compacte vormgeving. De ronde vormen aan het toestel bieden een optimale grip en het gepolijste oppervlak voegt een gemoderniseerde, stijlvolle dimensie toe. De nieuwe GSM telefoon van Samsung is speciaal ontworpen met een extra groot lettertype voor gemakkelijk leesbaarheid en een aangepast keypad om gemakkelijk te typen. Met de Samsung C3590 heeft u een passend hulpmiddel voor betere communicatie en altijd gemakkelijk toegang tot al uw dagelijkse behoeften tegen een zeer betaalbare prijs.


Samsung Experiences in Media Markt Rotterdam


Mark Peters : 2013-11-14 20:35:00
Smart Adviser helpt consumenten op interactieve wijze : De nieuwe 'Samsung Experiences' in Media Markt te Rotterdam laten klanten producten werkelijk ervaren. Daardoor kunnen zij de mogelijkheden van de producten van Samsung Electronics al in de winkel ontdekken. Zo ervaren consumenten ter plekke hoe smartphones en tablets en andere elektronische apparaten op een intelligente wijze samenwerken. De Samsung Experiences in Media Markt zijn de eerste in Nederland. De Smart Adviser kan bijvoorbeeld, klanten op interactieve wijze vertellen over de eigenschappen en innovatieve functies van de Smart TV’s. Of een 3D Tyrex die door de toepassing van Augmented Reality om je heen loopt.


Messi komt uit voor GALAXY 11


Mark Peters : 2013-11-11 20:20:00
Lionel Messi aanvoerder bij GALAXY 11 : FC Barcelona, Bayern München, FC Barcelona en Manchester United; wie kent deze voetbal clubs niet? Het zijn immens populaire voetbalteams uit Europa. Binnenkort krijgen zij concurrentie van GALAXY 11, een team samengesteld uit de elf beste voetbalspelers ter wereld dat onder leiding staat van clubcoach Franz Beckenbauer. Beckenbauer maakte vandaag officieel bekend dat Lionel Messi het eerste teamlid en aanvoerder is van GALAXY 11. In een allesbepalende wedstrijd in december strijdt het GALAXY 11 voetbalteam tegen de dreigende overheersing door Aliens. De komende weken worden de andere tien wereldspelers uit het GALAXY 11 team bekend gemaakt.


Op wintersport vakantie met de beste telefoon


Mark Peters : 2013-11-06 13:30:00
Samsung Galaxy Active S4 Android smartphone : Altijd en overal bereikbaar tijdens je wintersport vakantie. Door sociale media wordt off-piste wintersport steeds populairder, voorspellen sporttrend watchers. Via handige applicaties vind en deel je routes en spannende afdalingen. Dan is het extra verstandig om met een telefoon de besneeuwde bergen in te gaan die gemaakt is voor actie! De nieuwe Galaxy Active S4 Android telefoon is de perfecte partner tijdens je wintersport vakantie. Dankzij 'Glove Touch' technologie kun je het 5-inch Full HD beeldscherm gewoon met je handschoenen aan bedienen. Het maakt ook niet uit als je mobiele telefoon per ongeluk in de sneeuw terecht komt, want de Galaxy Active is 100% waterdicht.


Mobiele telefoon prijzen


Ilse Jurriën : 2013-11-06 12:00:00
Mobiele telefoon aanbiedingen : Twintig jaar geleden was het nog zeldzaam dat je iemand met een mobiele telefoon zag lopen. Vandaag de dag gaat bijna niemand meer de deur uit zonder. De mobiele telefoon is in de tussentijd uitgegroeid tot een slim apparaat, waarmee je allang niet meer alleen kunt bellen. Ook internetten en fotograferen is algemeen goed geworden. Maar wat is nou de beste mobiele telefoon ? Hieronder staan de meeste populaire mobiele telefoons op rij. Het zijn allemaal losse telefoons, die zowel als prepaid toestellen als met telefoon abonnement gebruikt kunnen worden. De lijst met aanbiedingen is samengesteld in samenwerking met Vergelijk.nl en toont alleen de goedkoopste internet aanbieders met de laagste mobiele telefoon prijzen.


Smart TV prijzen


Ilse Jurriën : 2013-11-02 11:20:00
Smart TV prijzen : De laatste jaren is de Smart TV sterk in opkomst, deze moderne televisie toetellen combineren TV en Internet. Een Smart TV kan draadloos via WLAN of via een netwerkkabel aan het thuisnetwerk gekoppeld worden. Naast het online opvragen van informatie over de diverse televisie programma´s biedt een Smart TV ook ondersteuning voor e-mail, browser, foto albums en video-on-demand. De meeste Smart televisies kunnen ook foto's, films en muziek weergeven vanuit het thuisnetwerk, zo kun je eenvoudig bestanden delen met de TV. Daarnaast zijn er Smart TV´s te koop die 3D kunnen weergeven, via een bijbehorende 3D-bril.


Samsung Galaxy Note 3


Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:25:00
Samsung Galaxy Note 3 met S Pen : De Samsung Galaxy Note 3 is de nieuwe toevoeging aan de Note-lijn. De Samsung Galaxy Note 3 maakt het dagelijks leven leuker. Ook biedt het allerlei innovatieve mogelijkheden waardoor je je belevenissen direct kunt delen, op de manier die jij wilt. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter en beter beeldscherm. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte kijkervaring, maar ook voor nóg prettiger multitasken. De Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij van de Samsung Galaxy Note 3 (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera