2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Apps

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony Playstation 4 smartphone app


Mark Peters : 2013-12-27 12:00:00
Gratis Sony Playstation 4 app voor smartphones en tablets : Met de nieuwe PlayStation App sta je in verbinding met een compleet nieuwe wereld vol fantastische spelletjes. En je kunt de Playstation 4 app nu geheel gratis downloaden! Heb je ook wel eens in de bus gezeten en gewild dat je de nieuwste PlayStation spelletjes alvast kon downloaden, zodat je ze thuis direct kon spelen? Of wil je chatten met je vrienden en ze uitdagen tegen je te spelen in je favoriete game, waar je ook bent? Met de PlayStation 4 applicatie App in de App Store en Google Play kun je dit en nog veel meer! Je kunt de nieuwste games, extra's, demo's en nog veel meer bekijken in de PlayStation Store op je smartphone of tablet.


Bekende Nederlanders ook actief op Snipper


Mark Peters : 2013-12-23 18:00:00
Radio 538 en Snipper realiseren grote kerstgroet! : De sociale video applicatie 'Snipper' heeft een #kerst Snipperwall ontwikkeld waarmee zij samen met Radio 538, de grootste kerstgroet van Nederland wil verwezenlijken. Iedereen kan via zijn favoriete sociale media websites - Snipper, Instagram, Twitter - zijn of haar kerstgevoel delen door slechts (hashtag) #kerst aan hun bericht toe te voegen. Alle content wordt vervolgens automatisch verzameld op de Kerst Snipperwall. Deze wall is online en offline te tonen op bijvoorbeeld websites, grote schermen en in store displays. Kerst is voor iedereen en dat is precies wat Snipper & Radio 538 samen benadrukken.


Telegraaf TV app voor iPad tablet


Mark Peters : 2013-12-21 10:55:00
Telegraaf TV voor iPad tablet : De Telegraaf introduceert met trots haar nieuwe iPad applicatie: Telegraaf TV. In deze handige video app zijn de meest recente items van Telegraaf TV terug te vinden. Met deze app wil De Telegraaf haar videonieuws nog makkelijker beschikbaar maken op de tablet, een mobiel apparaat wat bij uitstek geschikt is voor het bekijken van video's. Onder de naam Telegraaf TV maakt De Telegraaf de hele dag door korte video-updates op het gebied van nieuws, entertainment, sport, financiën, auto en opmerkelijk. Deze thema's komen ook in de nieuwe Telegraaf TV app terug. De Telegraaf TV app voor de Apple iPad is ontwikkeld op het framework van Vinson. De oplossing van de Nederlandse ontwikkelaar biedt al de basis voor een aantal van de meest succesvolle mobile video-apps in Europa.


Beste bioscoopfilms nu ook de Panasonic Smart TV


Mark Peters : 2013-12-04 16:00:00
Pathé app nu ook compatible met de Panasonic Smart TV : Pathé Thuis introduceert haar Video app voor Panasonic Smart VIERA. De handige video app is te gebruiken op alle 2013 Smart TV’s en is daarmee de eerste on-demand filmdienst, die toegankelijk is voor Panasonic televisie bezitters. Met het aanbieden van de app op Panasonic Smart VIERA zet Pathé Thuis een volgende stap naar toegang voor iedereen. Met deze introductie van Pathé Thuis hebben Panasonic Smart VIERA gebruikers eenvoudig toegang tot een aanbod van meer dan 1.300 filmtitels in SD en HD kwaliteit. Via de Pathé app kunnen gebruikers zowel videofilms huren en binnen 48 uur kijken, of aanschaffen en dan zo vaak terugkijken als gewenst.


Voetbal app voor Android smartphones


Mark Peters : 2013-11-30 22:30:00
Gratis Android smartphone applicatie van HTC : HTC introduceert Football Feed app voor UEFA Champions League en UEFA Europa League. HTC creëert een nieuwe ervaring voor voetbalfans van de UEFA Champions League en UEFA Europa League met de handige HTC voetbal applicatie. Als officieel partner van de UEFA Champions League en UEFA Europa League, biedt HTC met de gratis Android smartphone app de laatste updates in een aantrekkelijke mobiele vorm voor de ultieme fanervaring. De gratis applicatie brengt het nieuws zodra het is gecommuniceerd door UEFA. Daardoor zijn gebruikers altijd op de hoogte van belangrijk teamnieuws, live updates van wedstrijden en analyses na de voetbalwedstrijden.


Sint Cam app zorgt voor ophef


Ilse Jurriën : 2013-11-30 11:30:00
Op de foto met Sint en Piet via de Sint Cam app : Nadat Apple de Sint Cam app had afgekeurd omdat er Zwarte Pieten in de app getoond werden, heeft het bedrijf een horde aan kritiek ontvangen. Zonder opgave van reden heeft Apple de Sint Cam app vervolgens alsnog opgenomen in haar App Store. Maar na twee dagen is de app toch weer offline gehaald. De verbazing is alom, zeker zolang een officiële verklaring van Apple ontbreekt. Gelukkig is de Sint Cam app nog wel in de Google Play Store te vinden, dus Android gebruikers kunnen nog gewoon met Sint en Piet op de foto. Want de app maakt het mogelijk om een foto van jezelf te maken met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in beeld.


Whatsapp nu ook op de Galaxy Gear


Mark Peters : 2013-11-27 11:11:11
Whatsapp berichten nu ook op de Samsung Galaxy Gear : Vanaf nu lees je al je spannende Whatsapp berichten vanaf je pols. Dankzij een software update van de Galaxy Gear ontvangt de smart watch álle notificaties van de apps op je smartphone. Van WhatsApp berichten tot het laatste nieuws en van Facebook updates tot de nieuwste tweets, met de Samsung Galaxy Gear ben je altijd op de hoogte. Als je wilt reageren op een Whatsapp, dan haal je de Galaxy Gear uit je broekzak of tas en antwoord je direct. De Galaxy Gear smart watch is compatible met de Galaxy Note 3 en Galaxy Note 10.1 2014. Aan het einde van dit jaar, zijn ook de Samsung Galaxy S3 3G, S4 en de Galaxy S4 mini geschikt voor gebruik met de Galaxy Gear.


Nokia Lumia fotografie apps


Mark Peters : 2013-07-26 10:05:00
Digitaal fotograferen met je nieuwe Nokia Lumia smartphone : Haal het allerbeste uit je nieuwe Nokia Lumia smartphone. De digitale camera werkt geweldig in automatische modus. Maar je kunt ook de belichting, sluitertijd, ISO, witbalans en focus handmatig instellen, net als bij een professionele spiegelreflexcamera. Met de verschillende raamwerken kun je je opname in een frame plaatsen, en als de foto niet helemaal recht is, hoef je je geen zorgen te maken, je kunt hem achteraf steeds opnieuw rechtzetten en bijsnijden. En, voor de eerste keer voor Nokia Lumia, hebben is er een HD video modus aan toegevoegd waarmee hoogwaardige video's in stereogeluid kunt maken.


Apple iTunes Radio


Ralf Jurrien : 2013-07-11 11:25:00
Gratis internetradio met iTunes Radio : Apple heeft iTunes Radio aangekondigd, een gratis voorziening voor internetradio met meer dan 200 stations en een uitgebreide catalogus van muziek uit de iTunes Store, gecombineerd met functies die alleen iTunes kan bieden. Als je op je iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc of Apple TV afstemt op iTunes Radio, heb je de keuze uit stations die zijn geïnspireerd door muziek die je al beluistert, stations van Apple en genrestations die voor jou zijn gepersonaliseerd. iTunes Radio past zich dynamisch aan jouw muzieksmaak aan, afhankelijk van de muziek die je beluistert en downloadt. Des te vaker je iTunes Radio en iTunes gebruikt, des te beter kan worden ingeschat wat je leuk vindt.


Nikon Manual Viewer 2 app


Ralf Jurrien : 2013-07-05 08:36:00
Nikon Manual Viewer 2 app voor Android en iOS : Nikon lanceert een nieuwe en verbeterde versie van de Nikon Manual Viewer app voor zowel Android als iOS. Met deze Nikon app kunnen Nikon fotografen eenvoudig handleidingen van Nikon camera´s op hun smartphone of tablet downloaden. De Nikon Manual Viewer handleidingen zijn ongeveer 10MB en zeer eenvoudig te vinden. Nikon raadt het gebruik van een WiFi verbinding aan omdat het downloaden anders tot 10 minuten kan duren. Ook bespaart het gebruik van WiFi eventueel telefoonkosten.


Sony Xperia Z app


Ralf Jurrien : 2013-07-04 11:51:00
Sony Xperia Z Privilege app : Sony Mobile Communications introduceert de Xperia Privilege app in Nederland. Met deze app kunnen Xperia Z gebruikers altijd het beste van Sony ontdekken en hun smartphone aanvullen met speciale accessoires en applicaties. Ter introductie, geeft Sony Mobile aan alle Xperia Z gebruikers, in de maanden mei en juni, € 25,- tegoed op Music Unlimited of PS store cadeau, betaalde apps gratis en korting op Sony accessoires. Na het openen van de Xperia Z app ontvangen gebruikers 25,- euro tegoed voor extra maanden Music Unlimited of het downloaden van games uit de PS store of de PS3 of Vita. Hiervoor hoeft de gebruiker alleen maar zijn e-mailadres in te vullen.


Nokia HERE Transit


Ralf Jurrien : 2013-06-25 20:25:00
Gratis Nokia HERE Transit app : Nokia introduceert HERE Transit in geheel Nederland. Iedereen die reist met het openbaar vervoer in Nederland, of in een van de vijftig andere landen die zijn aangesloten, kan voortaan zijn of haar route eenvoudig plannen met HERE Transit op een Nokia Lumia. De Nokia HERE Transit app werkt van deur tot deur inclusief kaarten met de beste wandelroute per keuze, zelfs als deze bijvoorbeeld door een park leidt. In één oogopslag is zichtbaar welke reismogelijkheden er zijn, hoe lang de reistijd is, het aantal overstappen en de wandeltijd per optie. De HERE Transit app is gratis en eenvoudig te downloaden in de Windows Phone Store.


Nikon Spots app


Ralf Jurrien : 2013-06-15 17:37:00
Nikon Spots app voor fotografen : Vanaf nu kunnen op de Nikon Spots app zowel professionele fotografen als alle Nikon fotografen hun favoriete spots in Nederland delen. Hiermee wil Nikon een nog interactiever platform creëren voor consumenten waar niet alleen professionals kunnen participeren maar waar nu ook iedere Nikon fotograaf tips kan geven over standpunt, sluitertijd en compositie. Op deze manier wordt de Nikon Spots app een sociaal platform met inspiratie voor iedere fotograaf. “Nikon fotografen reizen door Nederland en delen via de Nikon Spots app hun favoriete fotografische locaties. Daarbij geven ze fotografie tips over standpunt, compositie, instellingen en andere zaken die helpen om het maximale eruit te halen.”


Sony NEX camera app


Ralf Jurrien : 2013-05-17 09:30:00
PlayMemories Sony NEX camera app : Sony introduceert twee nieuwe, gebruiksvriendelijke PlayMemories Sony NEX camera apps die nieuwe creatieve functies bieden voor de NEX-5R of NEX-6 camera met verwisselbare objectieven. Met deze twee Sony NEX camera apps kunnen in één oogwenk een grote reeks foto-effecten op de camera worden gecreëerd. Light Shaft transformeert normaal uitziende landschappen, stranden en luchten met een inspirerende uitbarsting van lichtstralen, zoals een zon die spectaculair door het wolkendek breekt. Positioneer de lichtbron en kies een effect: Ray, Star, Flare of Beam. Pas daarna de hoek, de intensiteit, de lengte en het aantal stralen naar wens aan, van subtiel tot extreem.


Gratis bellen app voor Windows Phone


Ralf Jurrien : 2013-05-10 09:25:00
Gratis bellen app voor Windows Phone 8 smartphones : Viber, het toonaangevende mobiele communicatieplatform dat gratis tekstberichten en telefoneren in HD-kwaliteit mogelijk maakt, kondigde de lancering aan van Viber voor Windows Phone 8. Met deze versie kan men gratis bellen en berichten sturen op de nieuwste en meest geavanceerde generatie van Windows Phone apparatuur. De Viber-versie voor Windows Phone 8 maakt gebruik van een speciaal voor Windows Phone-toestellen aangepaste “native” interface. Tot de belangrijkste functies horen het native oproepscherm en ondersteuning voor Windows Phone live tegels waarmee gebruikers de binnengekomen berichten en andere info op hun startscherm kunnen zien.


Samsung MobilePrint App


Ralf Jurrien : 2013-05-04 09:33:00
Printen vanaf je smartphone met de Samsung app : Samsung introduceert drie nieuwe mobiele printoplossingen, die het mogelijk maken om makkelijk en snel te printen vanaf je smartphone of tablet. Deze nieuwe printoplossingen zijn: de Samsung MobilePrint App, de ‘Print’-knop in het mobiele besturingssysteem en de integratie van Near Field Communication (NFC) technologie in verschillende nieuwe Samsung printers. Printen vanaf een smartphone of tablet wordt met de Samsung MobilePrint App draadloos, snel en probleemloos. De Samsung MobilePrint App maakt printen vanaf je smartphone of tablet wel heel eenvoudig. De app is beschikbaar voor iedereen, zowel Samsung Galaxy-gebruikers als voor mensen die geen Samsung smartphone of tablet hebben.


Garmin update voor iPhone navigatie app


Ilse Jurriën : 2013-04-09 10:10:00
Gratis update voor iPhone navigatie app : De nieuwe gratis update van de Navigon apps voor iPhone navigatie is beschikbaar in de Apple store. Deze Garmin update voor de iPhone navigatie app bevat de integratie van Wikipedia en Bluetooth audio support. De navigatie apps van Garmin hebben vanaf nu Wikipedia geïntegreerd, zodat gebruikers bezienswaardigheden en gedetailleerde informatie kunnen opzoeken. Er worden Wikipedia icoontjes op de kaart weergegeven waarop geklikt kan worden om specifieke informatie te achterhalen. Daarnaast kun je ook de Wikipedia database raadplegen voor deze informatie. De update zorgt ook voor een verbetering van een aantal bestaande sociale media functies, zoals Foursquare en Glympse.


Eerste bioscoopfilm met Second Screen app


Mark Peters : 2013-03-25 14:20:00
Samsung Second Screen app : Vandaag gaat ’s werelds eerste bioscoopfilm met second screen-app in première, die mede mogelijk wordt gemaakt door Samsung Electronics. Wie naar de Nederlandse thriller APP gaat, kan tijdens de film op zijn smartphone of tablet een parallelle verhaallijn volgen. Tijdens sleutelscènes komen de twee verhaallijnen op het witte doek onverwacht samen. De thriller APP is vanaf donderdag 4 april 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien. Bioscoopbezoekers kunnen van te voren via appdefilm.nl de second screen-app Iris downloaden op hun smartphone of tablet. Vervolgens worden zij tijdens de film op het tweede scherm verrast met intrigerende foto's, geluiden en extra scènes die synchroon lopen met de film.


Mobiel printen met de Samsung Galaxy S4


Ilse Jurriën : 2013-03-22 21:20:00
HP mobiele print app voor Samsung Galaxy devices : HP heeft een nieuwe printoplossing ingebouwd in verschillende Samsung Galaxy devices. Hiermee zijn mobiele gebruikers van Samsung in staat om eenvoudig direct te printen op meer dan 180 netwerk printers uit de HP Inkjet en de HP LaserJet portefeuille. De samenwerking laat zien dat HP voortdurend investeert in mobiel printen. Door te voldoen aan de behoefte van de mobiele gebruiker en het op maat en on demand printen vanaf vrijwel elke locatie mogelijk te maken, laat HP leiderschap zien in mobiel printen.


Galaxy S4 app voor uitgevers


Mark Peters : 2013-03-17 21:35:00
Samsung Galaxy S4 applicatie : Blurb, het creatieve platform voor uitgevers, kondigt een wereldwijde samenwerking aan met Samsung voor het direct maken en afdrukken van boeken en magazines vanaf de Galaxy S4 mobiele telefoon. Gebruikers van de Samsung Galaxy S4 Android smartphone kunnen met de 'Story Album' foto app snel en eenvoudig een professioneel fotoboek of magazine maken op hun smartphone. Tot nu toe was er geen eenvoudige en handige manier om direct vanaf de smartphone een fotoboek of magazine samen te stellen, te ontwerpen en te bestellen. Samsung en Blurb vangen samen dit probleem op via het standaard geïnstalleerde Story Album en door de automatisch gegenereerde lay-outs direct om te zetten in printwaardige publicaties.






Apple iPhone X
Olympus OM-D E-M10 Mark lll systeemcamera
Sony RX0 premium digitale camera
Canon EOS M100 systeemcamera
D850 door Nikon Nederland geïntroduceerd
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera