Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Apps
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony Playstation 4 smartphone app

Mark Peters : 2013-12-27 12:00:00
Gratis Sony Playstation 4 app voor smartphones en tablets : Met de nieuwe PlayStation App sta je in verbinding met een compleet nieuwe wereld vol fantastische spelletjes. En je kunt de Playstation 4 app nu geheel gratis downloaden! Heb je ook wel eens in de bus gezeten en gewild dat je de nieuwste PlayStation spelletjes alvast kon downloaden, zodat je ze thuis direct kon spelen? Of wil je chatten met je vrienden en ze uitdagen tegen je te spelen in je favoriete game, waar je ook bent? Met de PlayStation 4 applicatie App in de App Store en Google Play kun je dit en nog veel meer! Je kunt de nieuwste games, extra's, demo's en nog veel meer bekijken in de PlayStation Store op je smartphone of tablet.


Bekende Nederlanders ook actief op Snipper

Mark Peters : 2013-12-23 18:00:00
Radio 538 en Snipper realiseren grote kerstgroet! : De sociale video applicatie 'Snipper' heeft een #kerst Snipperwall ontwikkeld waarmee zij samen met Radio 538, de grootste kerstgroet van Nederland wil verwezenlijken. Iedereen kan via zijn favoriete sociale media websites - Snipper, Instagram, Twitter - zijn of haar kerstgevoel delen door slechts (hashtag) #kerst aan hun bericht toe te voegen. Alle content wordt vervolgens automatisch verzameld op de Kerst Snipperwall. Deze wall is online en offline te tonen op bijvoorbeeld websites, grote schermen en in store displays. Kerst is voor iedereen en dat is precies wat Snipper & Radio 538 samen benadrukken.


Telegraaf TV app voor iPad tablet

Mark Peters : 2013-12-21 10:55:00
Telegraaf TV voor iPad tablet : De Telegraaf introduceert met trots haar nieuwe iPad applicatie: Telegraaf TV. In deze handige video app zijn de meest recente items van Telegraaf TV terug te vinden. Met deze app wil De Telegraaf haar videonieuws nog makkelijker beschikbaar maken op de tablet, een mobiel apparaat wat bij uitstek geschikt is voor het bekijken van video's. Onder de naam Telegraaf TV maakt De Telegraaf de hele dag door korte video-updates op het gebied van nieuws, entertainment, sport, financiën, auto en opmerkelijk. Deze thema's komen ook in de nieuwe Telegraaf TV app terug. De Telegraaf TV app voor de Apple iPad is ontwikkeld op het framework van Vinson. De oplossing van de Nederlandse ontwikkelaar biedt al de basis voor een aantal van de meest succesvolle mobile video-apps in Europa.


Beste bioscoopfilms nu ook de Panasonic Smart TV

Mark Peters : 2013-12-04 16:00:00
Pathé app nu ook compatible met de Panasonic Smart TV : Pathé Thuis introduceert haar Video app voor Panasonic Smart VIERA. De handige video app is te gebruiken op alle 2013 Smart TV’s en is daarmee de eerste on-demand filmdienst, die toegankelijk is voor Panasonic televisie bezitters. Met het aanbieden van de app op Panasonic Smart VIERA zet Pathé Thuis een volgende stap naar toegang voor iedereen. Met deze introductie van Pathé Thuis hebben Panasonic Smart VIERA gebruikers eenvoudig toegang tot een aanbod van meer dan 1.300 filmtitels in SD en HD kwaliteit. Via de Pathé app kunnen gebruikers zowel videofilms huren en binnen 48 uur kijken, of aanschaffen en dan zo vaak terugkijken als gewenst.


Voetbal app voor Android smartphones

Mark Peters : 2013-11-30 22:30:00
Gratis Android smartphone applicatie van HTC : HTC introduceert Football Feed app voor UEFA Champions League en UEFA Europa League. HTC creëert een nieuwe ervaring voor voetbalfans van de UEFA Champions League en UEFA Europa League met de handige HTC voetbal applicatie. Als officieel partner van de UEFA Champions League en UEFA Europa League, biedt HTC met de gratis Android smartphone app de laatste updates in een aantrekkelijke mobiele vorm voor de ultieme fanervaring. De gratis applicatie brengt het nieuws zodra het is gecommuniceerd door UEFA. Daardoor zijn gebruikers altijd op de hoogte van belangrijk teamnieuws, live updates van wedstrijden en analyses na de voetbalwedstrijden.


Sint Cam app zorgt voor ophef

Ilse Jurriën : 2013-11-30 11:30:00
Op de foto met Sint en Piet via de Sint Cam app : Nadat Apple de Sint Cam app had afgekeurd omdat er Zwarte Pieten in de app getoond werden, heeft het bedrijf een horde aan kritiek ontvangen. Zonder opgave van reden heeft Apple de Sint Cam app vervolgens alsnog opgenomen in haar App Store. Maar na twee dagen is de app toch weer offline gehaald. De verbazing is alom, zeker zolang een officiële verklaring van Apple ontbreekt. Gelukkig is de Sint Cam app nog wel in de Google Play Store te vinden, dus Android gebruikers kunnen nog gewoon met Sint en Piet op de foto. Want de app maakt het mogelijk om een foto van jezelf te maken met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in beeld.


Whatsapp nu ook op de Galaxy Gear

Mark Peters : 2013-11-27 11:11:11
Whatsapp berichten nu ook op de Samsung Galaxy Gear : Vanaf nu lees je al je spannende Whatsapp berichten vanaf je pols. Dankzij een software update van de Galaxy Gear ontvangt de smart watch álle notificaties van de apps op je smartphone. Van WhatsApp berichten tot het laatste nieuws en van Facebook updates tot de nieuwste tweets, met de Samsung Galaxy Gear ben je altijd op de hoogte. Als je wilt reageren op een Whatsapp, dan haal je de Galaxy Gear uit je broekzak of tas en antwoord je direct. De Galaxy Gear smart watch is compatible met de Galaxy Note 3 en Galaxy Note 10.1 2014. Aan het einde van dit jaar, zijn ook de Samsung Galaxy S3 3G, S4 en de Galaxy S4 mini geschikt voor gebruik met de Galaxy Gear.


Nokia Lumia fotografie apps

Mark Peters : 2013-07-26 10:05:00
Digitaal fotograferen met je nieuwe Nokia Lumia smartphone : Haal het allerbeste uit je nieuwe Nokia Lumia smartphone. De digitale camera werkt geweldig in automatische modus. Maar je kunt ook de belichting, sluitertijd, ISO, witbalans en focus handmatig instellen, net als bij een professionele spiegelreflexcamera. Met de verschillende raamwerken kun je je opname in een frame plaatsen, en als de foto niet helemaal recht is, hoef je je geen zorgen te maken, je kunt hem achteraf steeds opnieuw rechtzetten en bijsnijden. En, voor de eerste keer voor Nokia Lumia, hebben is er een HD video modus aan toegevoegd waarmee hoogwaardige video's in stereogeluid kunt maken.






Nikon D750
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5