Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Accesoires
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Galaxy Gear

Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:15:00
Samsung Galaxy Gear horloge : Samsung heeft de langverwachte Galaxy Gear gepresenteerd. Het Samsung Galaxy Gear horloge brengt smarttechnologie, slimme features en stijlvol design samen in een premium accessoire voor je pols. Met de Samsung Galaxy Gear kun je volledig in het moment leven en toch precies weten wat er bij anderen gebeurt, want je bent altijd verbonden met je Galaxy smartphone. Het Samsung Galaxy horloge informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms’jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een preview van je berichten te zien. Pak je Galaxy smartphone op en met Smart Relay zie je de volledige content op het scherm.


Sony Cyber-shot smartphone camera

Ralf Jurrien : 2013-10-08 11:17:00
Sony Cyber-shot DSC-QX100 en DSC-QX10 camera’s : Er worden steeds meer digitale foto's gemaakt met smartphones. Nu introduceert Sony twee nieuwe producten die de kwaliteit van deze foto's drastisch verbetert, door de creatieve kracht van een high-end compactcamera te combineren met het gemak van je smartphone. Vanaf nu kan je de meest gedetailleerde foto's en HD-video's maken en delen met je smartphone, de foto’s hebben dezelfde beeldkwaliteit als die van een premium compact camera. De lens-style camera’s Cyber-shot DSC-QX100 en DSC-QX10 smartphone camera's zijn de perfecte partner voor de nieuwe Xperia Z1 en andere smartphones - ze veranderen deze smartphone in een krachtige compactcamera.


Apple iPhone fotocover

Ralf Jurrien : 2013-10-01 11:30:00
Apple iPhone fotocover van Innovu : Innovu introduceert de Funcover voor de iPhone. Deze Apple iPhone fotocover is uniek om twee redenen. De foto’s in de cover zijn verwisselbaar. Apple iPhone gebruikers delen hun afbeeldingen niet langer alleen op social-media maar nu ook òp hun telefoon. Daarnaast heeft de Apple iPhone cover een opbergvak voor de ov-chipkaart. Met de ov-kaart altijd bij de hand, vergeet je minder vaak uit te checken en daarmee kan tot 30 miljoen bespaard worden. De smartphone cover is een soort ‘fotolijstje op de iPhone’. De afbeeldingen zijn vrij eenvoudig verwisselbaar. Door de foto’s regelmatig te switchen, is de Apple iPhone persoonlijk en trendy.


Sony SmartWatch 2

Ralf Jurrien : 2013-09-18 08:08:00
Waterdichte Sony SmartWatch 2 : Sony Mobile introduceert de Sony SmartWatch 2 (SW2), de meest geavanceerde smartwatch die verkrijgbaar is. De Sony SmartWatch 2 is als het ware een tweede scherm voor je Android smartphone die je, naast het verbeteren van je huidige telefoonfunctionaliteit, ook unieke en nieuwe voordelen biedt. Door vorm en functie in een superslank design samen te brengen, dient hij als een multifunctioneel horloge, meldingentoestel, Android app interface en afstandsbediening van je telefoon, en dat alles in één. De toepassingen van de apps vormen het hart van de Sony SmartWatch 2. Hij kan worden gepersonaliseerd met meer speciale apps dan elke andere smartwatch zodat hij naadloos aan jouw behoeften voldoet.


Logitech Bluetooth Speakers

Ralf Jurrien : 2013-09-18 08:04:00
Logitech Bluetooth Speakers Z600 : Logitech komt met de Logitech Bluetooth Speakers Z600, een stijlvol vormgegeven set van twee draadloze stereo speakers als toevoeging op de Mac en Ultrabook computers. Gebruikers kunnen met de Bluetooth speakers moeiteloos muziek en andere audio van computer, smartphone of tablet streamen. Tot drie apparaten kunnen tegelijkertijd gekoppeld worden aan de speakers. Door op de pause-knop van het ene en de play-knop van het andere apparaat te drukken, schakelt de gebruiker eenvoudig van het ene naar het andere gekoppelde apparaat. De Logitech Bluetooth Speakers Z600 zijn vanaf heden verkrijgbaar voor een verkoop advies prijs van € 149,-.


HTC BoomBass

Mark Peters : 2013-09-03 11:35:00
HTC BoomBass Bluetooth subwoofer : HTC zette met BoomSound op de HTC One Android smartphone de nieuwe standaard voor geluidskwaliteit op je mobiele telefoon. HTC voegt daar op de IFA 2013 show in Berlijn een nieuwe dimensie aan toe met de introductie van de HTC BoomBass. Een innovatieve Bluetooth subwoofer die gecombineerd met HTC Boomsound, een ongeëvenaarde mobiele audio ervaring biedt voor de HTC One smartphone serie. De nieuwe smartphone accessoire is een compacte en krachtige Bluetooth subwoofer met ingebouwde versterker. Daarmee levert het in combinatie met HTC BoomSound, een zuiver en zwaar basgeluid, zodat je lekker kunt genieten van je favoriete muziek.


Solid state hybrid drive

Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:52:00
WD Black solid state hybrid drive : SanDisk Corporation en WD werken samen aan hybride opslagoplossingen. De nieuwe solid state hybrid drive beschikt over zowel de vooruitstrevende flashgeheugentechnologie van SanDisk als de toonaangevende hardeschijftechnologie van WD. SanDisk levert de SanDisk iSSD opslag voor de WD Black, ‘s werelds dunste solid state hybrid drive (SSHD) van 2,5 inch. Deze solid state hybrid drive maakt gebruik van de gepatenteerde hybride technologie van WD en de gebruikelijke SATA IO-technologie. De SanDisk iSSD zorgt bij de WD Black voor een balans tussen prestaties, laag energieverbruik, lage kosten, betrouwbaarheid en een compact design.


Philips Pocket Memo

Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:50:00
Philips Pocket Memo 8000 serie : Ateq International en Speech Processing Solutions introduceren deze week de nieuwste Philips Pocket Memo 8000 serie. Het nieuwste professionele, draagbare, mobiele dicteerapparaat speelt maximaal in op de behoeften van professionals zoals onder meer juristen, artsen, medisch specialisten, managers, onderzoekers, verzekeraars en financieel specialisten. Alle essentiële functies die écht belangrijk zijn voor gebruikers zijn in één innovatieve digitale oplossing bijeen gebracht. Met de bijgeleverde professionele software ontstaat een ideale combinatie voor toegang tot spraakherkenning. De Philips Pocket Memo 8000 serie is vanaf heden verkrijgbaar in Nederland en België.






D3300
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Pentax K-S1
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Ricoh WG-4 digitale compact camera
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5