2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Accesoires

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



HUGO BOSS smartphone accessoires


Mark Peters : 2013-12-21 10:30:00
HUGO BOSS telefoon accessoires : De nieuwe mobiele telefoon accessoires van HUGO BOSS nemen je mee naar het kosmopolitische New York, Londen, Parijs en Berlijn. Daar waar de straten de catwalk zijn, vol inspiratie en leven. Waar mensen gekleed gaan om gezien te worden, onafscheidelijk van hun smartphone. Geïnspireerd door dit décor presenteert HUGO BOSS twee collecties om je smartphone stijlvol te kleden; de tijdloze 'Basic Collectie' en de 'High Street Fashion' collectie. Denk groots, met oog voor detail en verbaas jezelf iedere dag weer. Dat is de Metropolistische mentaliteit die centraal staat bij de Fashion Collectie. High Street materialen en traditioneel vakmanschap zorgen ervoor dat je smartphone nooit underdressed is.


Samsung smartphone game pad


Mark Peters : 2013-12-17 11:11:11
Samsung introduceert handige Game pad voor smartphones : De Samsung Game Pad ziet het levenslicht onder het mom: more easy, more fun, more everywhere. Aansluiten op je Samsung smartphone of tablet en je hebt de perfecte portable game console. Waar je ook bent en van welk soort games je ook houdt, de Samsung Game Pad is ready to roll. Sommige mobiele spelletjes doen het prima op een touchscreen, maar om optimaal te genieten van first-person shooters en games moet je toch echt zelf achter de controller zitten. Enter de Samsung Game Pad, die is gemaakt voor razendsnel vingerwerk. Net als de reactietijd is de weergave snel en soepel, zodat je direct in het spel wordt opgezogen.


Verbind je smartphone of tablet met de Sony SRS-BTS5


Mark Peters : 2013-11-21 21:00:00
Verbind je smartphone met de Sony SRS-BTS50 speaker : Sony Nederland introduceert de SRS-BTS50 speaker. Neem je favoriete muziek met je mee, waar je ook naar toe gaat. Verbind in een handomdraai je smartphone of tablet en geniet van hoogwaardig surround sound. De Sony SRS-BTS50 speaker is voorzien van Bluetooth en NFC functionaliteit. Deze Sony speaker is licht, compact en tegelijk ook stevig en past dus perfect bij je activiteiten buitenshuis. Of je nu gaat kamperen, aan het skaten bent of een houseparty viert - met de Sony BTS50 heb je altijd je favoriete songs bij de hand. De Sony NFC speaker heeft een bijzondere zeshoekige vorm. Die maakt de draadloze speaker niet alleen fraai qua design.


Nikon D610 accessoires


Mark Peters : 2013-11-07 10:38:00
Optionele accessoires voor de Nikon D610 D-SLR camera : Het grote aanbod van Nikkor objectieven vormt de enige echte optie om volledig te kunnen profiteren van het FX-formaat. Gebruik de Nikon D610 digitale SLR camera samen met een Nikkor objectief en u beschikt over de optische kracht om de mogelijkheden van de beeldsensor van 24.3 megapixels ten volle te benutten. Met meer dan 80 soorten lenzen in het huidige assortiment zorgt Nikon ervoor dat fotografen optimaal kunnen profiteren van de prachtige eigenschappen van de FX beeldsensor, zoals een waanzinnige scherptediepte, waardoor het mooie ´Bokeh´ effect mogelijk is als er een snel Nikkor objectief met een vaste brandpuntsafstand wordt gebruikt.


Sony lens adapters


Mark Peters : 2013-10-29 10:22:00
Sony introduceert A-mount en E-mount lens adapters : Sony Nederland introduceert full-frame compatibele bevestigingsadapters. Haal nog meer opnamemogelijkheden uit de nieuwe Sony Alpha 7 en Sony Alpga 7R digitale camera's met de A-mount lensverzameling. De Sony LA-EA4 is een adapter voor E-mount camera's die compatibel is met zowat elke A-mount lens - van full-frame tot APC-S modellen. Translucent Mirror Technology in de adapter zorgt voor autofocus met snelle, nauwkeurige fasedetectie in combinatie met elke compatibele A-mount lens op je camera E-mount bevestiging, zodat je bewegende onderwerpen zoals sporters, dieren in het wild en spelende kinderen steeds scherp in beeld houdt. (autofocus wordt niet ondersteund met A-mount teleconverters of STF lens).


Sony 7R accessoires


Mark Peters : 2013-10-20 18:10:00
Sony Alpha 7R accessoires : Voor de nieuwe Sony Alpha camera zijn een reeks handige accessoires en verwisselbare lenzen beschikbaar. Zo is er keuze uit vijf nieuwe full-frame E-mount lenzen waarmee het imposante beeld creatievermogen van de Sony 7R camera volledig wordt benut. De E-mount full-frame familie bestaat uit twee Sony en Carl Zeiss zoom lenzen uit het middensegment, twee lichtsterke Sonnar T* lenzen met vaste brandpuntafstand en een G telezoomlens van topkwaliteit. Er is ook een nieuwe generatie bevestigingsadapters, die fotografen de extra mogelijkheid biedt om hun kostbare verzameling full-frame A-mount lenzen met de Sony 7R camera te gebruiken, zoals de onlangs aangekondigde SAL70200G2 70-200mm F2.8 G SSM II telezoom lens.


Sony A7 accessoires


Mark Peters : 2013-10-20 11:00:00
Nieuwe Sony Alpha camera accessoires : Sony Nederland heeft een breed assortiment lenzen en accessoires voor het Alpha camera systeem beschikbaar. Er is een keuze uit vijf nieuwe full-frame E-mount lenzen waarmee de fotografische mogelijkheden van de Sony A7 optimaal worden benut. Het E-mount full-frame lenzen assortiment bestaat uit twee Sony / Carl Zeiss zoom lenzen uit het middensegment, twee lichtsterke Sonnar T* lenzen met vaste brandpuntafstand en een hoogwaardige G telezoom lens. Er is ook een nieuwe generatie bevestigingsadapters, die fotografen de extra mogelijkheid biedt om hun kostbare verzameling full-frame A-mount lenzen met beide camera's te gebruiken, zoals de onlangs aangekondigde Sony 70-200mm F2.8 G SSM II telezoom lens.


Nikon D5300 accessoires


Mark Peters : 2013-10-19 13:01:00
Nikon D5300 systeemaccessoires : Een van de vele voordelen van de nieuwe Nikon D5300 digitale camera is de compatibiliteit met het veelomvattende assortiment Nikkor objectieven en krachtige accessoires. Combineer de D5300 body met zulke veelzijdige aanvullingen en uw creatieve opties zijn eindeloos. Nikkor camera lenzen staan over de hele wereld bekend om hun optische prestaties en de Nikon D5300 D-SLR is compatibel met het volledige assortiment DX-formaat objectieven. Van compacte zoomlenzen die perfect zijn voor algemeen gebruik of voor reizen, tot snelle objectieven met een vaste brandpuntsafstand die een prachtige onscherpe achtergrond mogelijk maken, en groothoek- en micro-objectieven: er is een lens voor elke situatie.


Samsung Galaxy Gear


Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:15:00
Samsung Galaxy Gear horloge : Samsung heeft de langverwachte Galaxy Gear gepresenteerd. Het Samsung Galaxy Gear horloge brengt smarttechnologie, slimme features en stijlvol design samen in een premium accessoire voor je pols. Met de Samsung Galaxy Gear kun je volledig in het moment leven en toch precies weten wat er bij anderen gebeurt, want je bent altijd verbonden met je Galaxy smartphone. Het Samsung Galaxy horloge informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms’jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een preview van je berichten te zien. Pak je Galaxy smartphone op en met Smart Relay zie je de volledige content op het scherm.


Sony Cyber-shot smartphone camera


Ralf Jurrien : 2013-10-08 11:17:00
Sony Cyber-shot DSC-QX100 en DSC-QX10 camera’s : Er worden steeds meer digitale foto's gemaakt met smartphones. Nu introduceert Sony twee nieuwe producten die de kwaliteit van deze foto's drastisch verbetert, door de creatieve kracht van een high-end compactcamera te combineren met het gemak van je smartphone. Vanaf nu kan je de meest gedetailleerde foto's en HD-video's maken en delen met je smartphone, de foto’s hebben dezelfde beeldkwaliteit als die van een premium compact camera. De lens-style camera’s Cyber-shot DSC-QX100 en DSC-QX10 smartphone camera's zijn de perfecte partner voor de nieuwe Xperia Z1 en andere smartphones - ze veranderen deze smartphone in een krachtige compactcamera.


Apple iPhone fotocover


Ralf Jurrien : 2013-10-01 11:30:00
Apple iPhone fotocover van Innovu : Innovu introduceert de Funcover voor de iPhone. Deze Apple iPhone fotocover is uniek om twee redenen. De foto’s in de cover zijn verwisselbaar. Apple iPhone gebruikers delen hun afbeeldingen niet langer alleen op social-media maar nu ook òp hun telefoon. Daarnaast heeft de Apple iPhone cover een opbergvak voor de ov-chipkaart. Met de ov-kaart altijd bij de hand, vergeet je minder vaak uit te checken en daarmee kan tot 30 miljoen bespaard worden. De smartphone cover is een soort ‘fotolijstje op de iPhone’. De afbeeldingen zijn vrij eenvoudig verwisselbaar. Door de foto’s regelmatig te switchen, is de Apple iPhone persoonlijk en trendy.


Sony SmartWatch 2


Ralf Jurrien : 2013-09-18 08:08:00
Waterdichte Sony SmartWatch 2 : Sony Mobile introduceert de Sony SmartWatch 2 (SW2), de meest geavanceerde smartwatch die verkrijgbaar is. De Sony SmartWatch 2 is als het ware een tweede scherm voor je Android smartphone die je, naast het verbeteren van je huidige telefoonfunctionaliteit, ook unieke en nieuwe voordelen biedt. Door vorm en functie in een superslank design samen te brengen, dient hij als een multifunctioneel horloge, meldingentoestel, Android app interface en afstandsbediening van je telefoon, en dat alles in één. De toepassingen van de apps vormen het hart van de Sony SmartWatch 2. Hij kan worden gepersonaliseerd met meer speciale apps dan elke andere smartwatch zodat hij naadloos aan jouw behoeften voldoet.


Logitech Bluetooth Speakers


Ralf Jurrien : 2013-09-18 08:04:00
Logitech Bluetooth Speakers Z600 : Logitech komt met de Logitech Bluetooth Speakers Z600, een stijlvol vormgegeven set van twee draadloze stereo speakers als toevoeging op de Mac en Ultrabook computers. Gebruikers kunnen met de Bluetooth speakers moeiteloos muziek en andere audio van computer, smartphone of tablet streamen. Tot drie apparaten kunnen tegelijkertijd gekoppeld worden aan de speakers. Door op de pause-knop van het ene en de play-knop van het andere apparaat te drukken, schakelt de gebruiker eenvoudig van het ene naar het andere gekoppelde apparaat. De Logitech Bluetooth Speakers Z600 zijn vanaf heden verkrijgbaar voor een verkoop advies prijs van € 149,-.


HTC BoomBass


Mark Peters : 2013-09-03 11:35:00
HTC BoomBass Bluetooth subwoofer : HTC zette met BoomSound op de HTC One Android smartphone de nieuwe standaard voor geluidskwaliteit op je mobiele telefoon. HTC voegt daar op de IFA 2013 show in Berlijn een nieuwe dimensie aan toe met de introductie van de HTC BoomBass. Een innovatieve Bluetooth subwoofer die gecombineerd met HTC Boomsound, een ongeëvenaarde mobiele audio ervaring biedt voor de HTC One smartphone serie. De nieuwe smartphone accessoire is een compacte en krachtige Bluetooth subwoofer met ingebouwde versterker. Daarmee levert het in combinatie met HTC BoomSound, een zuiver en zwaar basgeluid, zodat je lekker kunt genieten van je favoriete muziek.


Solid state hybrid drive


Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:52:00
WD Black solid state hybrid drive : SanDisk Corporation en WD werken samen aan hybride opslagoplossingen. De nieuwe solid state hybrid drive beschikt over zowel de vooruitstrevende flashgeheugentechnologie van SanDisk als de toonaangevende hardeschijftechnologie van WD. SanDisk levert de SanDisk iSSD opslag voor de WD Black, ‘s werelds dunste solid state hybrid drive (SSHD) van 2,5 inch. Deze solid state hybrid drive maakt gebruik van de gepatenteerde hybride technologie van WD en de gebruikelijke SATA IO-technologie. De SanDisk iSSD zorgt bij de WD Black voor een balans tussen prestaties, laag energieverbruik, lage kosten, betrouwbaarheid en een compact design.


Philips Pocket Memo


Ralf Jurrien : 2013-06-26 09:50:00
Philips Pocket Memo 8000 serie : Ateq International en Speech Processing Solutions introduceren deze week de nieuwste Philips Pocket Memo 8000 serie. Het nieuwste professionele, draagbare, mobiele dicteerapparaat speelt maximaal in op de behoeften van professionals zoals onder meer juristen, artsen, medisch specialisten, managers, onderzoekers, verzekeraars en financieel specialisten. Alle essentiële functies die écht belangrijk zijn voor gebruikers zijn in één innovatieve digitale oplossing bijeen gebracht. Met de bijgeleverde professionele software ontstaat een ideale combinatie voor toegang tot spraakherkenning. De Philips Pocket Memo 8000 serie is vanaf heden verkrijgbaar in Nederland en België.


Keyboard voor de iPad


Ralf Jurrien : 2013-05-17 10:15:00
Logitech Keyboard voor de Apple iPad : Logitech introduceert een nieuwe keyboard accessoire voor de iPad: de Logitech FabricSkin Keyboard Folio voor de iPad, waarbij het toetsenbord in de beschermhoes is verwerkt. De nieuwe keyboard folio voor de Apple iPad is beschikbaar in vier contrasterende kleuren en verschillende hoogwaardige materialen om de voor- en achterkant van de iPad te beschermen voor gebruik onderweg. De ruime kleur- en materiaalkeuze zorgt ervoor dat gebruikers kunnen kiezen voor de bescherming die past bij hun persoonlijke stijl. De Logitech FabricSkin Keyboard voor de Apple iPad tablet is vanaf heden in Nederland verkrijgbaar voor een verkoop advies prijs van €150,-.


Sony XPERIA ZR accessoires


Mark Peters : 2013-05-14 10:55:00
Sony XPERIA smartphone accessoires : Sony Mobile introduceert DK28 docking station accessoire voor de XPERIA ZR. Maak er een gewoonte van om als je thuiskomt je Sony Xperia ZR op dit speciale dock te plaatsen. Dat is niet alleen makkelijker dan een kabel aansluiten, maar je Xperia telefoon is ook gelijk actief als je deze nodig hebt. Je kunt je Sony Xperia ZR Android smartphone op het dock plaatsen zonder dat je de beschermde micro USB-cover hoeft te openen. Terwijl je Sony smartphone wordt opgeladen kun je nog steeds berichten bekijken en schrijven, door inhoud bladeren en je Xperia ZR gebruiken. Het oplaaddock staat mooi stevig en heeft een prettige kijkhoek.


Lumia 620 telefoon cover


Mark Peters : 2013-05-11 09:30:00
Nokia CC-3061 telefoon cover voor de Lumia 620 smartphone : Nokia introduceert de CC-3061-cover voor de Lumia 620, die de complete achterkant van de smartphone vervangt. De speciale telefoon cover beschikt over een IP54-certificering. Dit betekent dat het de Lumia 620 smartphone beschermt tegen stof en opspattend water, en ook bij vallen en harde schokken. De Nokia CC-3061 telefoon cover sluit perfect aan op de Lumia 620. Zo zijn onder meer de kleine gaten tussen de camera en de cover en tussen het beeldscherm en de behuizing goed afgesloten. Ook het raster op de luidspreker is nog fijner, waardoor water en stof er nog moeilijker tussen kunnen komen.


Foutloos typen op je smartphone


Ralf Jurrien : 2013-05-04 09:32:00
Foutloos typen met Chesskin TacTouch Screenprotectors : Chesskin Unique BV heeft een unieke lijn van screenprotectors voor smartphones gelanceerd, die het beeldscherm niet alleen beschermen tegen krassen, maar helpen beter en foutloos berichten te typen. “Men maakt veel gebruik van social media en verwerkt e-mail en andere berichten. Foutloos typen op een smartphone is echter bijna onmogelijk”, vertelt Jos van Aalst, directeur van Chesskin Unique BV. “De keyboardjes zijn klein en men raakt vaak de verkeerde letters. Het corrigeren van dergelijk fouten neemt veel tijd in beslag. Wij wilden foutloos typen op de smartphone gemakkelijk maken. Dankzij het unieke ontwerp van de Chesskin TacTouch Screenprotectors is dat nu mogelijk.”






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera