Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (3)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software (1)
Tablets (2)
TV (10)
Verkoop prijzen (6)
Video's (2)
Webcams (1)


Samsung Galaxy S3 test video's

Ilse Jurriën : 2012-06-09 11:00:00
Samsung Galaxy S3 test video's : De Samsung Galaxy S3 beschikt net als zijn voorganger, de Galaxy S2 over een 8 megapixel digitale camera en een 1080p Full HD video functie. Er zijn echter wel wat verschillen te vinden. Zo biedt de Samsung Galaxy S3 al direct vanuit slaapstand de mogelijkheid om de camera applicatie te starten, waardoor je binnen een seconde kunt beginnen met fotograferen en het opnemen van video's. De beeldstabilisatie van de Samsung Galaxy S3 werkt ook in video modus, dit is voor het eerst. Het verschil is overduidelijk, de Anti Shake reductie werkt super. Het is ook heel eenvoudig om gemaakte video's met de Samsung Galaxy S3 direct te delen met vrienden en familie.


Samsung laptop

Ralf Jurrien : 2012-06-06 16:00:00
Samsung laptop Series 5 550P : Het nieuwe Notebook Series 5 550P van Samsung levert verbluffende multimedia-prestaties. De razendsnelle derde generatie Intel Core i5 processor en een extra grafische processor zorgen ervoor dat iedere film of nieuwste game moeiteloos wordt afgespeeld. De basis voor jouw toekomstig kijk,- game,- en luisterplezier wordt gelegd door de Intel Core i5 processor (snelheid: 2,6 GHz). Bovendien heeft het notebook een extra grafische processor (NVIDIA GeForce GT 630M, 2GB), zodat films en games altijd vloeiend op jouw netvlies verschijnen.


Johan Cruijff project ondersteund door Samsung

Mark Peters : 2012-06-05 14:55:00
Samsung in beweging voor Schoolplein 14 van Johan Cruijff : Onder het motto ‘Inspire the World, Create the Future’ wil Samsung Electronics het leven plezieriger maken. Dat doet het succesvolle bedrijf niet alleen met de ontwikkeling van slimme digitale camera's en android smartphones. Samsung Electronics ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen als onlosmakelijk onderdeel van haar succesvolle bedrijfsvoering. Daarom zet Samsung Nederland zich in voor het nieuwe project van de Johan Cruyff Foundation 'Schoolplein 14'. Met Schoolplein 14 wil de Johan Cruyff Foundation de jeugd in Nederland meer in beweging brengen.


Galaxy S WiFi 4.2

Ralf Jurrien : 2012-06-05 10:30:00
Samsung Galaxy S WiFi 4.2 : De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 is de ultieme mobiele mediaspeler, waarmee je eindeloos kunt gamen, video’s bekijkt en naar muziek luistert. Met de Samsung Galaxy S WiFi 4.2 mobiele mediaspeler, hoef je je nooit meer te vervelen, waar je ook bent. De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 heeft een 4.2” scherm voor haarscherpe beelden. Waar je ook bent, je verveelt je geen seconde. De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 zit boordevol gameplezier. Wat denk je van de EA games FIFA12 en Need for Speed: Hot Pursuit? Die staan er gewoon al voor je op! Jij als autocoureur of voetballer, wordt helemaal in het spel gezogen door het SoundAlive audio system dat perfect geluid levert via een speaker (stereo) aan de voorkant.


Samsung Galaxy S3

Mark Peters : 2012-06-01 18:00:00
Samsung Galaxy S 3 Smartphone : De Samsung Galaxy S3 weet wat we allemaal graag willen. Het zit hem vaak in de kleine dingen, zoals geactiveerd blijven als je naar de smartphone kijkt. De Galaxy S3 is speciaal ontworpen voor mensen en is meer dan alleen een strak uitziende smartphone. De Galaxy S3 denkt met je mee en doet precies wat je wilt. Of het nu om de horizon boven een zee gaat of een indrukwekkend bos, één ding is duidelijk: in de natuur zijn er geen rechte lijnen. Het minimalistische en organische design van de Samsung Galaxy S3 geeft de smartphone een vloeiende en golvende belijning. Bij het ontwerp stond de mens centraal en dit leidde tot een ergonomische en comfortabele gebruikerservaring.


Samsung Series 9 Notebook

Mark Peters : 2012-05-30 12:45:00
Nieuwe Samsung Series 9 Notebook aangekondigd : De designers en technici van Samsung hebben maar liefst 33.000 uur gestoken in de ontwikkeling van de tweede generatie van de Samsung Notebook Series 9. Het doel: het ontwerpen van ‘s werelds dunste en snelste notebook met de beste beeldkwaliteit. Het resultaat: een design notebook met 13,3 inch HD Plus beeldscherm, slechts 12,9mm dun, een gewicht van 1,16 kilo én indrukwekkende prestaties. Zo biedt de Samsung 9 Series Notebook de beste beeldkwaliteit voor een ultiem heldere beeldervaring en een ongekende snelheid. In nog geen 10 seconden is de nieuwe Samsung notebook opgestart.


Samsung Galaxy S3 verkoop start!

Ilse Jurriën : 2012-05-29 22:30:00
Samsung Galaxy S3 smartphone verkoop gestart : In heel Nederland is dinsdagmiddag om klokslag 12 uur de verkoop van de Samsung Galaxy S3 van start gegaan. Het enthousiasme voor de nieuwe Galaxy S3 smartphone is groot. Sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S3 op 3 mei hebben al tienduizenden Nederlanders een exemplaar gereserveerd. Ook in andere Europese landen start vandaag de verkoop van de Samsung Galaxy S3. De Samsung Galaxy S3 is een vooruitstrevende smartphone die is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De smartphone herkent je stem, voelt je bedoelingen aan en laat je elk moment van de dag direct delen.


EK 2012 kijken op de nieuwe Samsung Smart TV

Mark Peters : 2012-05-29 21:30:00
EK 2012 voetbal kijken op de nieuwe Samsung Smart TV : Goed voorbereid het EK 2012 voetbal kijken! Nederlandse huishoudens bereiden zich massaal voor op de EK 2012 wedstrijden van het Nederlands Elftal. Ook dit EK kleurt de Nederlandse huiskamer weer totaal oranje. En met de nieuwe Samsung Smart TV als hoofdscherm en de Samsung Galaxy Tab als tweede beeldscherm hoef je geen moment van het EK 2012 te missen. Wil je de mooiste EK voetbal momenten nogmaals beleven? Met de nieuwe NOS Sport app kun je de winnende goal zo vaak bekijken als je wilt op de Samsung Smart TV, tablet of smartphone.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5