2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Actie camera's & Webcams (1)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game console (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smart TV (10)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (3)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (6)


Samsung Galaxy Camera


Ilse Jurriën : 2012-02-10 23:00:00
Samsung Galaxy Camera trademark ingediend : Samsung heeft de laatste jaren aardig aan de weg getimmerd met haar Galaxy multimedia producten, en niet zonder succes. In 2009 introduceerde de Koreaanse fabrikant de Galaxy i7500, de eerste smartphone van Samsung met het Google Android besturingssysteem. Na een enorm verkoop succes zijn er in een rap tempo een flink aantal Galaxy smartphones gelanceerd, en daar bleef het niet bij. Samsung heeft ook diverse Galaxy tablets en Galaxy media spelers in de markt gezet. Allemaal met het Android besturingssysteem geïntegreerd. In dit rijtje van multimedia producten mist eigenlijk nog één categorie; 'camera's & camcorders'. Laat Samsung nou net voor die categorie een Samsung Galaxy Camera trademark hebben ingediend bij de USPTO, het Amerikaanse patenten en trademark bureau.


Samsung Galaxy prijzen


Ilse Jurriën : 2012-02-10 13:38:00
Samsung Galaxy prijzen : Het grote elektronica concern Samsung heeft een breed assortiment aan geavanceerde smartphones. Het besturingssysteem van een smartphone zegt veel over het uiteindelijke gebruikersgemak. Samsung heeft haar smartphone assortiment dan ook onderverdeeld aan de hand van het besturingssysteem. Zo zijn de immens populaire Samsung Galaxy smartphones voorzien van het even populaire Google Android besturingsssyteem. De Samsung Galaxy toestellen volgen elkaar in rap tempo op, en dit heeft ook een effect op de prijs. De Samsung Galaxy prijzen dalen relatief snel, interessant dus om je slag te slaan! Wij hebben een aantal Samsung Galaxy producten op rij gezet, met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Samsung Ultrabook


Mark Peters : 2012-02-09 12:35:00
Nieuwe Samsung Series 5 Ultrabook nu in Nederland te koop : Officieel aangekondigd begin januari tijdens de Consumenten Elektronica Beurs in Las Vegas en vandaag al te koop in Nederland. Dacht je dat ultieme prestaties en een oogstrelend design niet samen gaan? Met de nieuwe Notebook Series 5 Ultra bewijst Samsung dat dit wél kan. Vanaf nu werk je thuis en onderweg razendsnel op het Samsung Ultrabook met Intel Core i5 processor. De Samsung Ultrabook Series 5 start in amper 20 seconden op, zorgt ervoor dat je vanuit de slaapstand in 2 seconden aan met de Ultrabook de slag kan gaan en dubbel zo snel over het internet surft. Bovendien kun je de Samsung Ultrabook een dag lang gebruiken, zonder tussentijds opladen.


Samsung Galaxy S Advance


Mark Peters : 2012-01-30 13:15:00
Samsung Galaxy S Advance Android Smartphone : Samsung heeft een nieuwe Android telefoon aangekondigd die plaats gaat nemen in het populaire Galaxy assortiment. De Samsung Galaxy S Advance is een Android smartphone die kracht en stijl combineert. De nieuwe Galaxy S Advance is uitgerust met een krachtige 1GHz dual core processor en een supersnelle HSPA 14.4 Mbps connectie, waardoor multi-tasken met deze smartphone comfortabel wordt. Internet pagina's worden supersnel weergegeven en applicaties staan met een druk op de knop gereed voor gebruik. De Samung Galaxy S Advance (Model: Samsung GT-i9070) straalt niet alleen stijl uit, maar het toestel ligt ook prettig in de hand.


Samsung WB850F


Ilse Jurriën : 2012-01-26 13:25:00
Samsung WB850F digitale camera : Samsung brengt een revolutie teweeg in de reisfotografie met de nieuwe WB850F SMART camera met Wi-Fi. De krachtige Samsung WB850F zoomcamera beschikt over een 16,2 megapixel BSI CMOS beeldsensor. De 21x optische zoom en 23mm groothoeklens maakt het schieten, delen en opslaan van foto’s in een uitzonderlijke beeldkwaliteit gemakkelijker dan ooit. Met de Samsung WB850F Wi-Fi camera hoef je niet meer met kabels te slepen om je beelden te mailen of op te slaan. GPS en Live Landmark maken reizen nóg leuker. Je kunt met een druk op de knop plattegronden van steden downloaden en informatie over interessante plekken in de buurt opzoeken. Daarnaast beschikt de Samsung WB850F ook over een digitaal kompas.


Samsung Galaxy S3


Ilse Jurriën : 2012-01-26 01:20:00
Samsung Galaxy S3 smartphone : Volgende maand gaat de MWC (Mobile World Congress) in Barcelona weer van start waar alle Mobile Imaging fabrikanten hun nieuwste innovaties zullen tentoonstellen aan zowel de industrie als consument. Enkele dagen voordat de beurs begint zullen de producten bekend worden gemaakt. Zo ziet het er naar uit dat Samsung weer een prachtige, high-end Galaxy smartphone zal lanceren. De enorm succesvolle Samsung Galaxy S2 lijkt aankomende maand opgevolgd te gaan worden door de Samsung Galaxy S3. Samsung zal hiermee opnieuw de strijd aangaan met Apple. De twee giganten zijn elkaar afgelopen jaar al vaak tegengekomen in de rechtbank, en zoals het er nu naar uit ziet zal de strijd onverminderd worden doorgezet op de beursvloer.


Samsung TV App


Mark Peters : 2012-01-24 11:50:00
Nieuwe Samsung App voor Smart TV : Samsung introduceert Fashion TV App voor Smart TV. Dé Smart TV App waarmee je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en ontwikkelingen uit de modewereld. Speciaal voor alle mode & fashion liefhebbers lanceert Samsung in samenwerking met Fashion TV deze nieuwe app. Deze nieuwe Samsung app informeert je over de laatste ontwikkelingen en nieuws feiten uit de fashion / mode industrie in de vorm van live video streams van onder andere modeshows en foto shoots. Daarnaast ontvang je via de app exclusieve 'behind the scenes' foto's van modellen, ontwerpers en celebrities gewoon thuis op de bank op je televisie.


Samsung Series 5 Ultrabook


Mark Peters : 2012-01-21 23:15:00
CES 2012 - Samsung Ultrabook Series 5 : Op de Consumenten Elektronica Beurs in Las Vegas (CES) heeft Samsung zijn eerste Ultrabook aangekondigd; De Samsung Ultrabook Series 5. De vederlichte en sexy vormgegeven Ultrabook van Samsung biedt prestaties die ver boven alle verwachtingen zullen uitstijgen. Wie de Samsung Ultrabook gebruikt, zal verrast zijn door zijn prestaties die mede te danken zijn aan de krachtige Intel Core i5 processor van de tweede generatie en het supersnelle Express Cache systeem. Hierdoor start de Samsung Series 5 Ultra in 20 seconden op, ontwaakt de Ultrabook in 2 seconden uit de slaapstand en kun je twee keer zo snel over het web surfen als met een regulier notebook. Bovendien kun je met de Samsung Series 5 Ultrabook een dag lang gebruiken zonder hem te hoeven opladen.


Samsung Super OLED TV


Mark Peters : 2012-01-17 14:05:00
CES 2012 - Samsung ES9000 Super OLED TV : Samsung onthuld innovatieve Super OLED TV op consumenten beurs in Las Vegas. Met de Super OLED TV brengt Samsung in de loop van 2012 haar eerste OLED TV op de markt. Deze 55-inch televisie is ’s werelds grootste Super OLED TV die volledig gemaakt is van één glaspaneel. De indrukwekkende beeldkwaliteit, Samsung Apps, 3D-functie, Smart Interaction, Multi-tasken en het ongelooflijk dunne design maken van de Samsung ES9000 Super OLED dé TV van de toekomst. Met 30% minder gewicht dan een standaard LED TV en een dun design van slechts 0,76cm haal je met de nieuwe Samsung ES9000 een futuristische Super OLED TV in huis.


Samsung ES8000 LED TV


Mark Peters : 2012-01-17 12:50:00
CES 2012 - Nieuwe Samsung ES8000 LED TV : Op de jaarlijkse consumenten elektronica show in Las Vegas lanceerde Samsung een revolutionaire nieuwe Smart TV die door middel van gezichtsherkenning en spraak kan worden bediend. Voor de bediening van de Samsung ES8000 Smart TV is dus feitelijk geen afstandsbediening meer nodig. Met 'Smart Interaction' kunnen gebruikers met hun stem of een handbeweging de Samsung TV eenvoudig en snel bedienen. Door tegen de Smart TV van Samsung te spreken kunnen zij de TV aanzetten, het volume aanpassen of internet pagina’s raadplegen. Ook herkent de Samsung ES8000 LED Televisie via de geïntegreerde webcamera het gezicht van elke gebruiker. De nieuwe Samsung ES8000 TV is dit voorjaar al in Nederland te koop.


Samsung DV300F Wi-Fi digitale camera


Mark Peters : 2012-01-03 20:35:00
Samsung DV300F DualView camera : Laat jezelf van je creatieve kant zien met de nieuwe Samsung DV300F DualView digitale camera. De Samsung DV300F compact camera zit boordevol mogelijkheden om de mooiste digitale foto’s en filmpjes te maken. Want met 16 megapixels, 5x optische zoom en een 25mm groothoek lens leg je elke actie haarscherp digitaal vast, zelfs als de actie ver weg is. Daarnaast zit de Samsung DV300F Dual View camera vol met creatieve mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een van de 12 Magic Frame achtergronden aan je gemaakte foto's toevoegen. Of grappige monden, komische neuzen of gekke ogen via een layer op je foto's plakken, en dat allemaal in een handomdraai.


Samsung DV300F


Mark Peters : 2012-01-03 19:45:00
Samsung DV300F digitale camera : In aanloop van de CES 2012 Show in Las Vegas introduceert Samsung een nieuwe DualView camera. De Samsung DV300F is de eerste digitale camera met twee kleuren displays die is uitgevoerd met Wi-Fi ondersteuning. Dat maakt het delen van digitale foto’s met familie en vrienden gemakkelijker dan ooit. Zo kun je vanaf de Samsung DV300F camera direct foto’s e-mailen of ze op Facebook, Picasa en Flickr zetten. Ook kun je eenvoudig gemaakte video’s direct via YouTube delen. Ook kun je met de Samsung DV300F camera leuke herinneringen gemakkelijk delen, zoals de foto’s van een muziek concert die op de microSD geheugenkaart van de camera staan. Of de foto’s van je vakantie die je in de cloud hebt opgeslagen.


Samsung Galaxy Ace Plus


Mark Peters : 2012-01-03 14:00:00
Samsung Galaxy Ace Plus Android Smartphone : Samsung introduceert de opvolger van de succesvolle Samsung Galaxy Ace; de Samsung Galaxy Ace Plus. De Samsung Galaxy Ace Plus is een krachtige en veelzijdige smartphone waarmee stijlbewuste jonge professionals sneller en slimmer hun dynamische levens kunnen beheren en organiseren. Met de nieuwe Samsung Galaxy Ace Plus smartphone kun je razendsnel over het internet surfen, video streams bekijken, tot 3GB aan data bestanden en applicaties opslaan en via ChatON met meerdere personen tegelijkertijd een gesprek voeren. In lijn met de Galaxy Ace is de Samsung Galaxy Ace Plus telefoon vormgegeven met stijlvol afgeronde hoeken.


Samsung Galaxy XCover Smartphone


Mark Peters : 2012-01-02 10:00:00
Samsung Galaxy XCover waterdichte smartphone : Eén op de drie mobiele bellers heeft ooit waterschade gehad aan zijn smartphone. Met name mannen lopen daar vaak tegenaan. Bij bijna de helft van hen is de smartphone ooit vanuit de broekzak het toilet ingegleden. Met de Samsung Galaxy XCover die vanaf nu in de Nederlandse Telecom winkels ligt, hoeft de Nederlandse man zich daar geen zorgen meer over te maken. Deze Samsung Galaxy smartphone is immuun voor water. Dus na een plons in de toilet pot blijft de Samsung Galaxy XCover smartphone het gewoon doen. Het enige nadeel is dat hij ook de Samsung Galaxy smartphone wel zelf uit de W.C. moet vissen.


Samsung MMM Smartphone app


Mark Peters : 2012-01-02 09:20:00
Samsung MMM App is populair onder Smartphone gebruikers : Zes maanden na de introductie van de Samsung MMM Smartphone App is de magische grens van 500.000 gebruikers in Nederland bereikt. Via de MMM App ervaren een half miljoen Samsung Smartphone- en Tablet gebruikers hun favoriete Films, Muziek & Media content waar en wanneer zij maar willen. In een halfjaar tijd hebben zij al 8 miljoen keer gebruik gemaakt van Samsung MMM App. Daarmee heeft de Samsung MMM App in korte tijd een groter bereik gerealiseerd dan menig ander Nederlands mediaplatform. Op de Samsung Galaxy S2 Smartphone en de Samsung Galaxy Tab 10.1 is Samsung MMM App voor- geïnstalleerd. Degenen die de app nog niet hebben, kunnen deze gratis downloaden.






Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera